176867
banner
  • n000rbi
    Az egy dolog, hogy megy a live, de miért is kell újra megadnom a billing info-t vásárlásnál?
  • Ra1n
    *A hegyikecskés részre rátett egy lapáttal hogy valaki a nézőtéren benyőgte hogy mindjárt felbaktatnak....Erre jöttek a kecskék és szó szerint felröhögött a közönség....
    Igen jól sikerült komolynak szánt jelent!
  • Ra1n
    Megnéztem ma a csodás Hobbit utolsó részét. Igyekszem spoilermentesen (nem nagyon fog menni) írni róla.

Az előző részben a félelmetes sárkányból egy vicces csináltak aki nem volt képes 30 percig senkit kicsinálni,ellenben fosta a szót. Na ezt sikerült itt is folytatni, gyakorlatilag a félelmetes nagy gonoszból ismét egy ostoba baromarcút csináltak,aki szövegel majd annyi esze nincs hogy ne szemtől szembe menjen a számára halálos fegyverrel.....Taps....
    De ezen még úgy ahogy túl is tettem magam. A filmben az ork fejek úgy hullanak mintha papírból lenne mindenki páncél nélkül...Gyakorlatilag már a közönség felröhögött egy egy lefejezésen...És lőn az 5 sereg csatája.... Iszonyatos emberhátrányban a törpök + emberek + tündék a két orksereg ellen, már vonulnának vissza de ekkor megtudhatjuk hogy egy fecske ugyan nem csinál nyarat ellenben 10-12 fecskével!!!! Igen amikor már minden elveszettnek tűnik és mindenki hátrál, a hegyben lévő főhős törpök kitörnek és megoldják a problémát SŐT egyedül nekik jut eszükbe hogy talán a sereget irányító vezért kéne leölni (ez senki másnak nem jutott eszébe még a tündeseregnek se hogy fellőjjenek oda pár nyilat) aki egy kis hegységről irányít mindent,nosza! Pattanjunk hegyikecskékre (nem vicc) amiken felügethetünk a főganéhoz...:D Nomegpersze a menekülő embereknél is hirtelen megbátorodik az asszony és gyereksereg (ez sem vicc), és elkezdik kiverni velük az ezrével érkező orkokat.....:D
    Dögunalomig elnyújtott végjáték....Szomorúság...Boldogság...
    Persze a néző hülye úgyhogy bármikor szóba kerül a hatalom gyűrűje felcsendül az ismerős dallam,nem elég mutogatni is azt a szart,csodálom hogy nem írták pluszba alá...:D
    Mindezeket leszámítva elvoltam mert látványos volt a film. Csak sajnos baromira nem annyira mint az eredeti trilógia!!! Szarrá szanaszét effektelve megy a csata,hullanak az orkfejek, gyakorlatilag hiába a látvány szó szerint gagyibban és kevésbé hatásosan nézett ki a nagy monumentális csata mint bármely másik csata az eredeti trilógiában...Tipikus esete annak amikor a kevesebb több lett volna. Főként hogy a szutyok film+-on ma nyomták a király visszatért,gyakorlatilag rögtön szembetünt hogy sokkal de sokkal hangulatosabban és komolyabban van abban megjelenítve a csata mint az 5 seregben,ahol minden szarrá van effektelve és papírként hullanak az ork buksik...:)

SEHOL sincs ez a trilógiának feleslegesen elnyújtott agyoneffektelt dögvész az eredeti Trilógiához képest semmiben. Reméltem hogy az előző rész gyengeségeit kiküszöbölik. Nem sikerült. Az pedig hogy a sárkány tényleg ismételten a pusztító gépezetből hirtelen balfasz lesz akinek annyi esze nincs hogy egyetlen lángköpettel kicsinálja aki fegyvert fog rá,vagy 10 méterrel odébbról támadjon ahova nem tudnak utána fordulni....Vicc....
  • DummyBoy
    Nos ... akinek fáj a "fizetős multi" annak ott a PC az "ingyenes" multijával ... Számomra semmilyen indokkal nem elfogadható egy ilyen támadás. Ha rajtam múlna, megkerestetném az összes ilyen kis f@szarcút a neten, aztán minden adatukat megosztanám a közösséggel, majd figyelném mi történik. Biztos vicces kimenetele lenne ...

Azért a Live és a PSN (bár ez utóbbit nem ismerem) nem igazán csak a fizetős multiról szól ...
  • Katun
    A PvZ GW legalább annyira élvezem mint a GTA5-t, hihetetlen milyen addiktív, nagy pofáraesés volt (pozitívan) a Titanfall is (persze nem ez a kategória) és nagy hányinger volt a BF4 (ocsmány, ronda, skillmentesen lvl1000-esek ellen).

Igen, ha kipróbálták volna legalább egy 20 perc erejéig akkor rögtön beszippantódtak volna és nem ilyen díjat kap.
  • Ra1n
    Ez egy dolog, ki kellett tömni sallanggal,én azért ha válaszhatnék nem feltétlen fizetnék be rá ha lehetne ingyen multizni...Sőt....
  • gduck
    Hát így is fel lehet fogni. Csak nem igaz, mert az XBOX LIVE már messze nem csak a multizásról szól ;)
  • Ra1n
    Hát,pedig ha a támadások a fizetős multi miatt történnének még támogatnám is őket. Nem ezért történik,így zavar és én is lámopavasra vágnám őket,de a sort mindenképp azzal a baromarcúval kezdeném aki kitalálta hogy konzolon fizetni kelljen a multiért.
  • gduck
    "Miért nem azonosít a Live a boxok serialja alapján,"

A hálózazati kommunikáció nem a valós adattartalommal kezdődik :D Sokkal előbb kellene ezt még megfogni boxtól függetlenül ;)
  • Totti5
    Remélem jövőre az EA összekapja magát és ráállnak a remasterekre, h kitöltse az űrt az ME4-ig.

Egy ME 1-2-3 összes DLC 1080p 60 fps rendel.

• Botond #156864
    roflcopter
  • Totti5
    Ez mindent visz mára, gamekapocs goty :

Az év legaranyosabb gyerekjátéka

Disney Infinity: Marvel Super Heroes
    Donkey Kong Country: Tropical Freeze
    How to Train Your Dragon 2
    LEGO Batman 3: Beyond Gotham
    LEGO The Hobbit Videogame
    Oddworld: New and Tasty
    Rayman Legends
    Skylanders: Trap Team
    The Amazing Spider-Man 2
    The LEGO Movie Videogame
    Transformers: Rise of the Dark Spark

- pázmeg Transzformersz gyilok lövölde TPS, mint gyerekjáték! Donkey Kong és Rayman ( ez mondjuk 2013-as cím, de ezen nem kell fennakadni ) HC platformer mint gyerekjáték, de amúgy miért nincs közte Mario Kart 8? az nem gyerekjáték? mondjuk 3 LEGO mellé ami teljesen más elemekre épülnek, már nem fért már be. Ok.

Az év FPS-e
    Sniper Elite III

- ez szerintem TPS, de lehet én vagyok tájékozatlan

Az év WTF címe ( magyarán a citromdíj )
    Plants vs. Zombies: Garden Warfare

- ezek ki sem próbálták...

Nem baj, gémsztar szintet hozni kell, ebben van a népszerűség!
  • Botond #156862
  • Narxis
    :D
  • Totti5
    Mint írtam az összes nyomorékot szép sorban fel a póznákra. Ha ez túlzottan radikális, akkor irány a guantánamó.
  • Moby
    LOL. A zombigépek mindegyikén ms oprendszer fut ebben a percben is ^.^
  • Harlekin
    Nem ez a nem normális,mert amit lehet szétcseszni azt ha akarják szétcseszik.Semmi baj nincs addig ameddig a nyomorultak nem basszák szét.A nagyobb kapacitást is ugyan így szétbasznák ez nem százalékos arányban fog működni,mert ha így lenne akkor miért nem enged be olyat amikor ez van aki VALÓSAN szeretne belépni???Mindig mindent túl lehet terhelni és ez ellen nem megoldás az hogy 2 szer akkora legyen vagy 2 szer több,mert utána meg ebből adódnak a hibák hiszen azt is fent kell tartani valahogy akkor amikor nincs is rá szükség...
    A megoldás,ha a nyomorultak valóban lógnak majd ami elveszi a kedvüket ettől..
    Az hogy sony szarik rá egy dolog eleve mindenre szarik rá.Ms azért e téren más,hiszen utálja,ha a levesébe köpnek és amcsi usereket is érintett rendesen ez a dolog ők meg aztán azonnali retorziót várnak és ha közvetve is,de ms-t baszogatva ms meg majd tovább akit kell...
  • Moby
    Hálisten erre az esetre is van megoldásom.
  • Moby
    Mert a bepróbálkozás ugyanúgy adatforgalom, akár valós akár nem, amutől az authszerverek ugyanúgy bedugulnak. Ez a ddos lényege.
  • Ra1n
    Ahhoz hogy azonosítson a live, ahhoz a szervernek válaszolnia kell, ergo ugyan ott vagyunk.:)

A DDoS ellen az egyetlen megoldás egy nagyobb serverpark nagyobb kapacitással ennyi.
  • Macccy
    Miért nem azonosít a Live a boxok serialja alapján, az mindnek van, nem? És egyedi. Annyi zombi serialt csaknem tudnának összerakni. Aztán csak a valós kulcsokkal foglalkozna érdemben a szerver és nem lenne túlterhelve a vas. Mi bent melóban ilyen smart kártyával vagyunk verve, azzal kell bentlenni, hogy az ügyfél rendszerei beengedjenek. Itt az lehetne a LIVE ID + serialkulcs kombo ...

Najó, nem kockulok, inkább kiszedem az acsikat a Far Cry-ból :D :D
  • Ra1n
    Tehát szerinted az normális hogy egy szolgáltatást amiért fizetni is kell pikkpakk lebénítanak, ezzel gátolva az összes multijátékod és online tevékenységed elérhetőségét, miközben pc-n gyakorlatilag ingyen multizol és ha akadályoznak is vannak alternatíváid?:)
  • Totti5

• TDC Geronimo
    Sonyt kisebb túlzások nélkül már havonta feltörik meg hetente áll a PSN legalább egyszer és mégis telibeszarja. Ne várj itt nagy változásokat.
  • Moby
    Annyi haszna azért van, hogy talán mostmár csinálnak us valamit a stabilitásért, hamár a díjat beszedik a büdös nagy semmiért. Mondjuk engem momentán nem érint, de majd fog. Addigra legyen oké.
  • Totti5
    Egyetlen kárpótlást kérek. Az összes hekker lógjon a fehérház előtt. Semmi mást.
  • barmi
    Most már jó ! :-) viszont a party nálam még mindig halott ... :\

Igaz Renátó, így a helyes ! Igyekszem megjegyezni most már. Pedig annyiszor, de annyiszor hallottam már :D
    Utoljára szerkesztette: barmi, 2014.12.26. 10:36:55
  • Lamech
    Tényleg, így már ismerősen cseng. ;)
  • Renátó1985
    Nem jó! Így hangzik a mondat: "Ismételten a Microsoft csodálatos terméke", heti 3-szor hallod, tanuld meg! :D
  • TDC Geronimo
    wow. MINDEN X1 tulajnak kötelező vétel kéne hogy legyen főleg ennyiért.
  • n000rbi
    Ááá, behúzva 8495-ért! Fakkjessz!! :))
  • Harlekin
    Most?
  • barmi
    Azt írja, hogy ez egy privát videó, a megtekintés nem lehetséges :\
  • Harlekin
    Másként szoktam ezt mondani,de az mindig csak akkor ugrik be,ha szidom.Itt agyalok,hogy pontosan mit szoktam mondani,de az istenér nem jön a számra...Viszonti azért kibírható,hogy így alakult ez...Család örült neki,mert le kaptam 5 filmet és egész este moziztunk...

És akkor,hogy nálam miként mentek a dolgok offline!Bár volt érdekesség mert DA-t Rena vette igaz Magyaron és az nálam se ment!
  • barmi
    Mai akció a sztóron : Sunset overdrive -50% !
  • Lamech
    Igazából csak addig néztem én is, hogy bejött a store megvettem gyorsba az alient de majd csak estefelé leszek online. Kivéve, ha nagyon beüt a mai pálinka kóstolás. :)
  • barmi
    Itt még nem az igazi, de ennek ellenére az alien már jön lefelé mint a villám :D

Három napja egy szájbatekert party-t nem lehet összehozni a microsoft eme csodálatos
    remekművén (hogy Harlekin szavaival éljek ( : ) és most még a kockavérpistik is gyepálják
    ezt a sz@t, hát ez már tényleg mindennek a teteje . Remélem ezért a sok kellemetlenségért
    dob majd a májkroszoft kárpótlásul valami zsékategóriás lövöldét a free szekcióba ...
  • Harlekin
    már engem is felengedett,de nagyon nem az igazi....
  • Lamech
    Itt már megy, de látok mást is a live-on.
  • TomStorm
    Még mindig nincs live???