176846
banner
  • Moby
    Azok a múltkori, gyártásba nem kerülő lömáni kontrollerek, na azok odabaszósak voltak! Olyan gép meg kontroller kellene. Az jöhet! :)
  • darkSectorxxx #160752
    Már tudom, ugye fekete alapon a konzol. És mivel nincs fehér festékük....... :D
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.06.24. 10:56:54
  • Moby
    Azon meg már csík senincs. Így aztán pláne nem értem mi kéne eszembe jusson erről a gépről a gyomromban lévő reggelimen kívül :)
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.06.24. 10:54:58
  • n000rbi
    Háde ez nem a 2015-ös GT, amire az egész Forza6 reklámkapmány épült!
  • Moby
  • darkSectorxxx #160748
    A Turn 10 fejében meg nincsenek csíkok. :D
    Én ezért nem értem a csíkok jelentőségét. Vagy ingame már csíkok vannak a kocsin?

• Moby
    Én elhiszem, hogy az rgb palettán kb ugyanaz, de ez rohadtul nem emlékeztet rá, egyetlen atomjában sem, viszont moslékul fest. Bármi volt a cél nem érték el vele, hacsak a cél nem az volt, hogy megcsinálják az eddigi legratyibb kinézetű one-t.

/arról már nem is beszélve, hogy az én emlékeimben fehér csíkok vannak.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.06.24. 10:29:36
  • Totti5
    Kb ugyan az, de ez matt, az ótó meg takonykék, azért az eltérés.
  • darkSectorxxx #160745
    Ezek a színek oké hogy a kabala auóé, de itt a konzol hülyén fest így....:)
  • darkSectorxxx #160744
    Én is azt akartam pont írni, csak enyhébben. :D

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ez kibaszottcsúnya, nem hiszem el hogy fogták a konzolt és belebaszták egy vödör régről megmaradt összeöntögetett szobafestékes vödörbe....
    Szerintem akkor inkább a sima fekete. Fehér F logo-val :D

Kíváncsi lennék élőben ha valaki meglátja ki mondaná meg róla hogy milyen stílus, az a F logo lehet csak a netes kép miatt de nehezen kivehetőnek tűnik.

Még mindig AW a legdögösebb, amit én valaha láttam.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.06.24. 10:10:39
  • n000rbi
    Akkor a fotók csalnak, mert az új Ford GT az kék, ez meg nem nagyon :)
  • Totti5
    Nagyon jó lenne, ha úgy kezelnék le a le a felületet ami nem eszi a port, nem karcolódik ha rárepül egy légy. Szép a fényes borítás, de nem ebben a formában. Rákúrtam a matricát, amitől egyrészt egyedi lett a gép és sose lássam többet azt a felületet.
  • Totti5
    FORD GT színe, és a két versenycsík.
  • Botond #160740
    Nem rossz ez. És pont jókor is jön majd ki. Lehet ilyet kellene szerezni, ha már a sárga FH2 editionról lecsúsztam. :D
  • Moby
    Hát ez bizony gecironda.
  • Macccy
    Ahogy elnézem ez a zongoralakk fekete első generációs box hamarosan már kuriózum lesz, annyira mennek a matt borítás felé. Nekem amúgy tetszik (meg a forzás is), mondjuk nem is törölgetem ezért nem is karcolódik :D
  • Tyrant01
    Forza 6 Limited Edition

• darkSectorxxx #160736
    Van egy PS3 Slim gépem kb 10 játékkal (talán elég lesz. :D), becserélem egy ilyen kontrollerre. :D
  • n000rbi
    Az egyetlen amiért most elgondolkodtam a vételén, az a tartósság.
  • darkSectorxxx #160734
    150 dollár.... (~42000ft)
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.06.23. 22:08:42
  • Macccy
    http://m.gamekapocs.hu/hir/45665

Óóó ez de megb*szós lesz! Kár hogy 3szoros áron megy, ennyit nem biztos, hogy kiköhögök rá de .... Awww
  • darkSectorxxx #160732
    Ja közben az tévezstett meg amit Macccy írt, még jó hogy halogattam a játékot végigjátszani.
    Na majd most.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.06.23. 20:46:03
  • darkSectorxxx #160731
    Ja bocsi az tévesztett meg.
    Na akkor fasza lesz ez így.
  • Totti5
    Nem, teljes képet csinál. Nincs semmiféle nagyítás, ami max széthúzás lehetne, de annak meg ugye nincs értelme.
    Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.06.23. 20:44:12
  • Macccy
    Nem csak nagyítja, ott már előrébb botorkált a faszi, nézd meg! A lába bokáig látszik, a másiknál csak térdhajlatig
  • Macccy
    Most ezzel lehet magamra borítom a forró szaros vödröt, de amikor ilyen videót látok ... hhhh ... beszüntetném a PC géminget. Holnaptól! ... Az a töméntelen zokogás, anyázás, twitter fröcsögés ami ezektől/ezekből jön. A "gémer" oldalak fórumait is elárasztják, követelnek, arrogánsak, nem is játszik a zsírdisznó magával a JÁTÉKKAL, csak tweakeli az AA-t, a drájvert, gameworks megminden szart pakolnak (felét nem is értem mit jelent ...)

Popcorn-t a sütőbe, utána nézzétek meg! 4:25-nél kezd kiborulni először ... 5:30-nál már az élsimítás típusa miatt rinyál ...

( link: https://youtu.be/fBiX1ZCdo0s )

Ez majdnem olyan jó, mint az a másik zsírdisznó, Francis, bár az konzolos zsírdisznó és a kattintásért csinálja ...

ON: amúgy milyen a gém, tolja már valaki itt ?
  • darkSectorxxx #160727
    Brutális.
    Sajnos látom csak felnagyítja....:S

Amúgy FPS mennyit veszit?
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.06.23. 20:19:43
  • Totti5
    Menüben lehet átkapcsolni teljes képre.

• Macccy
    Nem úgy volt, hogy azért van a két csík, mert nem rendereltek 1080p-ben a gépek így, plusz kraft maradt a detailre? Én valahol olvastam egy ilyet, a pécés szamurájok még patakokban könnyeztek is, hogy náluk miért nem lehet kikapcsolni, ha emiatt van.
  • Seth
    Nooooo, mi lesz így a szinematik ikszpirienszemmel?
  • gduck
    Hát ezt akkor se tudta megmondani senki :)
  • Totti5
    OMG

"Itt egy remek indok arra, hogy visszatérj a tavaly ősszel megjelent The Evil Within-hez: a konzolos verziók legutóbbi frissítése lehetővé teszi a sokak számára zavaró fekete sávok kikapcsolását."

Ezt se toltam még le ( 1.5 órám lehet benne ). Így már jóság lesz. Faszé kellett a fekete csík eleve???!
  • Totti5
  • Totti5
    Ezt az egyet tudom ami nem 100 körüli, de 900 fokot is tud.

Ami ez alatt van max 300 fokos izék.

A többi meg 100tól indul.
  • w77d
    Srácok tudtok ajánlani valami jó kormányt Xbox One/Forza 5 kombóhoz? Max 60 ezerig gondolkodnék, de nem igazán találtam komolyat, a 100 ezres kategória pedig nem játszik...
  • darkSectorxxx #160718
    Nem jött be. :D
  • Zavarodott
    650 Forint körül van a Ghost Recon Future Soldier és a Fallout New Vegas is 360-ra. Hátha valakit érdekel... q;)
  • Macccy
    Jójójó, lehet most az egyszer poénnak szánta szerencsétlen, na. :) Elvégre ott voltak a mosolyok!
    Csak nem jött be neki :D

Amúgy ahogy egyre többet mondjátok egyre érdekesebb nekem ez a Cronus bigyó, na nem is annyira az fps géming miatt, hanem mint érdekesség. Nagyon állat!

Ui: amúgy most itthon vagyok battacitybe és itt lóg a headset, akkor bezsákolom ezt is aztán legalább ha GTA-m nincs is, de tudok veletek végre chatelni ;)
  • Harlekin
    Fogalmad nincs miről beszélsz...Téged mindig össze zavar ha 1 napon 2 különböző téma kerül a fórumra...Ne erőltessed ezt a dolgot...
    Vagy legalább szakadj el a vallásodtól,hogy TE nem olvasol vissza semmit csak az éppen aktuális megnyilvánulással teszed magad szamárrá.
    Le írom neked,hogy most mibe gabalyodtál bele tudom,hogy felesleges,de megteszem...

Indult a dolog az egér bille...
    Jött ezek supportja a cronusmax álltalam ecsetelve
    indult a veszekedés szokás szerint.
    Majd jött gduck az usb hubbal...
    Jöt Macccy nekem szegezett kérdéssel és ugye ÉN a cronus maxről beszéltem(Harlekin! Ahhoz még mindig kell plusz PC? Vagy megy már anélkül? Mármint billentyű/egérhez?
    Erre jöttél te és szokás szerint csináltál a 2 ből egyet,tudom,hogy számodra nehéz külön kezelni a dolgokat és meg is van az eredménye! ISMÉT!

És akkor még mielőtt elkezdenéd magyarázni,hogy ez miért történt!
    Elsődlegesen azért ,mert ilyen vagy ennyit tudsz!
    Másod sorban ezt az egészet össze se lehetett keverni,ha értelmesen elolvasnál mindent vagy legalább értelmesen ésszerűen értelmeznél valamit is!

Semmi gond megszoktuk!
    Tudom,hogy most ebből se értettél semmit,de ezt is megszoktuk!
  • The Norberto
    Ha egérrel és billentyűzettel szeretnél játszani akkor kell hozzá PC.