176840
banner
  • darkSectorxxx #160867
    Egyértelműen fel tudod venni a stream-et hiszen eleve az asztalt lehet rögzíteni a progikkal még ha a stream app -hoz nem is tud hozzáférni a capture cucc.

De a külső egység az annyiból jó hogy ott aztán a pc full tehermentes, és semmiben nem terheli a stream mellett a pc-t, persze kisebb gpeknál értem, nem high-end, azok nem hiszem hogy megröcdcennének rögzítés alatt.
  • orichalcos
    Na most kicsit gondolkodtam. A jövőben tervezek majd normális, kommentár nélküli végigjátszásokat csinálni, majd azokat YouTube-ra feltölteni. Eddig ezeket ugye általában külső hardverekkel oldották meg többnyire a userek, de most ugye van ez az Xbox One to Windows 10 stream dolog.

Vagyis ha kijön a Win 10 (ezt az egy hónapot már kibírom, nem teszek fel korai verziót notira), és elindítom a streamet, akkor elég lesz mondjuk egy programmal a notin lévő stream-et felvennem, és azt feltölteni YT-ra? Vagy továbbra is inkább érdemesebb lesz külső hardvert használni ehhez?
  • Zozo76
    de felvenni szeretnem, XO-rol stream-elve, PC-re, es ott rogzitve. de persze win10 nelkul, kizarolag szoftveresen, az nem kerul penzbe. mindegy hogy valami szar, csak ingyen legyen... :)
  • darkSectorxxx #160864
    Ja nem felvenni szeretnéd?No várjunk, lehet majd win 10-re stream,, ott ugye lehet rögzíteni, most akkor azt szeretnéd hogy pc nélkül rögzíteni, vagy win 10 nélkül rögzíteni? :D

Mert pc nélkül lehet, vannak fasza capture felszerelések, nem is horribillis az árul. Talán akkor ezt keresed te.
    Totti ebben otthon van. :D
  • Zozo76
    Jo, de a gond hogy tudod stream-elni a kepet az XO-rol a PC-re. De akkor egyenlore sehogy (win10 nelkul).
  • Hasselhoff72
    De szórakoztató volt nem:DDD
  • Hasselhoff72
    Negyedik verzió is van, svédben vagyok:) Szóval nem rossz akkor ennyiért:)
    Utoljára szerkesztette: Hasselhoff72, 2015.06.28. 09:51:27
  • Botond #160860
    Annyiért lopott, hibás vagy ha postán küldi az eladó, akkor egy doboz téglát fogsz kapni.
  • darkSectorxxx #160859
    Bárcsak minden játéknál csak 1-2 fps lenne a probléma.
  • Totti5
    Minőség

Mondjuk ótónál nagyon zavaró hogy nem fix 30.

• gduck
  • darkSectorxxx #160856
    :D

• Hasselhoff72
    Jogos kutya futtában írtam, de gondolom le esett 85e MAGYAR FORINTÉRT megéri? Activity gondolom nehezen megy:)
  • Tyrant01
    Méég ilyet
    Egész este mozog a kezünk a kontrolleren, nem elég?
  • Harlekin

este pay day!?
    Bááár asszony kitalálta,hogy nekünk idén is feltétlen fontos ott lenni a mozgás éjszakáján,így lehet,hogy nem lesz semmi pay day...
    Igaz közöltem vele,hogy ma is fél 5 kor keltem és itt gebedek a melóhelyen nekem nem lesz ehhez affinitásom este...
    Utoljára szerkesztette: Harlekin, 2015.06.27. 13:01:07
  • Tyrant01
    85-ben jó lett volna, akkor még spectrumon játszottam :-D
  • Botond #160851
    Mi a kérdésed pontosan? :D
  • Moby
    Megint rohadtul nem vagy képben :)
  • darkSectorxxx #160849
    Hát ehhez nem köll funkció, egy sima fraps-al rögzíthetsz PC-n.
  • Hasselhoff72
    85-ben jó egy One/kinect GTA5/MasterChief/Mordor/Titanfall?
  • Moby
    Nincs. Talán majd ha megjelenik publikusan ez a funkció, meg a win10, heftölnek userek programokat ehhez, de ezek egyelőre béta funkciók.
  • Rage47
    biztos fel lehet valahogy venni, valami programmal
  • Zozo76
    most nezem hogy windows 10-en lesz lehetoseg hogy az xbox-on futo jatekot szoftvereses rogzitsd a PC-den, ugy hogy az xbox stream-el, a windows meg felveszi. legalabbis igy jott le nekem. nincs lehetoseg erre windows 10 nelkul is?
  • Zozo76
    emlekeztem hogy van ra opcio, ha kikacsolod olyan mintha nem lenne a gepre csatlakoztatva. nekem 3 hetig volt kb mikor megvettem a gepet, azota el van csomagolva. pedig az elejen azt hittem lesz valami ertelme szamomra is...
  • Zozo76
  • DonPedro22
    Rendben köszi, még egy dolog eszembe jutott... ha gépen kiírok egy Blue-Ray 3D filmet akkor azt rendesen le tudja játszani a box? mármint a 3D-t ugyan úgy látni fogom a tv-n ugye?
  • Zozo76
    asszem a menuben van ra opcio
  • Totti5
    Húzd ki.
  • Totti5
    "As a special thank you to our members and all Xbox fans, we’re announcing that starting in July, Gold members get more with two new Games with Gold every month on Xbox One! Each month Gold members will enjoy four new free games; two on Xbox One and two on Xbox 360; On Xbox One enjoy a new game on the 1st and 16th of every month, each available to download for a full month. "
  • DonPedro22
    És még 1 kérdés, a Kinectet nem lehet külön kikapcsolni?
  • DonPedro22
    A közeli áruházban fél áron vannak One-ra játékok... melyikek azok amiket érdemes beszereznem? kb 1 hete van Xboxom azt hozzáteszem :)
  • Moby
    Nosza rajta :) (mondjuk perpill nincs pécém, szal csak a levegőbe tudok beszélni max. )
  • Botond #160835
    Jövő héttől lesz időm (fiam elpályázik 2 hétre szüleimhez, 1 gyerekkel maradunk, 1 gyerek meg nem gyerek :o), szóval majd akkor még küzdök vele, és lehet lesz kérdésem privátban, mert nem vagyok nagyon otthon az ilyesmiben. Ha válaszolsz azt kösz előre is! :)
    Utoljára szerkesztette: Botond, 2015.06.26. 08:58:08
  • Moby
    Pedig nvidiával végtelenül egyszerű az, hisz be van építve. A pécére/tabletre/telefonra meg kell egy limelight, és csók.
  • Botond #160833
    Én a kinoconsole nevű alkalmazással küzdöttem, hogy a pc játékokat streameljem telefonra vagy tabletre, de nem sikerült. Elindítani el tudom, meg megvan a kapcsolat, de a kép nem megy át a mobil eszközre 50up/200down nettel. :(
  • barmi
    Games with gold upcoming july :

• darkSectorxxx #160831
    Hát ha online stream-elhetsz bárkinek a gépére, akkor eljöhet minden játék PC-re...:D
    Mármint mondjuk Moby stream-eli a Tomb Raider-t valakinek pénzért. :D

Bár kellemetlen hogy ugyanaz a profil kell gondolom a Win10-hez mint boxon...
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.06.26. 06:55:08
  • orichalcos
    Sok minden lehet, de nálam pl még akkor se áll le a játék, ha kimegyek wc-re. :D De olvastam már olyat is hogy valaki az otthoni jakuzziba vitte a notiját, hogy a játékot folytathassa. :D Jó persze ez csak mind poén, de biztos van hétköznapi előnye is a dolognak. :)

Mondjuk VPN-nel irodából is játszhatóak a játékok...
  • n000rbi
    Pl. lehet az irodában Forzázni :)
  • TDC Geronimo
    Mi az értelme ennek? PCre streamelni boxos gamet.