176915
banner
  • jAsOn VoOrHeEs
    Bukta kommentje RDI fórumán:

"Kiderült, hogy az eddigi iXtreme firmwarek semmit sem értek, mert ha beraktál egy nem STEALTHes lemezt a konzolba akkor nem indult el a játék, de a Microsoftnak elküldte a konzol, hogy mókolt lemezt tettél a gépbe = BAN listára kerültél nagy valószínűséggel....talán a Halo3 premierjén ki is raknak LIVEról.......

Aki csak STEALTH-es lemezt rakott be az a mai tudás szerint nincs bajban.
    Az iXtreme firmware 1.2 RevC for TS-H943 Xbox 360 már fixálja a nem STEALTH-es lemez problémát, ugyanis a LIVE felé azt mutatja, hogy DVD filmet tettél a gépbe, de továbbra sem indul el a játék.
    Szóval BANolási hullámra lehet számítani az xbox-scene fórumozói szerint

Innen tölthető a firmware: Klikk

Hitachi gépek esetén is így járt aki nem vigyázott, arra még nem jött ki a friss cucc.
    100% védelmet csak a módosítatlan gép + eredeti játék jelent"
  • Gideon Wieth
    értem. valahol olvastam hogy lehet pen driveról flashelni, vagy nemtom... Hogy megy egy ilyen egyáltalán? Szét kell hozzá szedni a gépet?
  • Lizardman
    oksa, köszi a bíztatást, akkor szerintem a közeljövöben beszerzem a hozzávalókat, és beszereltetem :)
  • Szeszmester
    Igen. Ne tépd szét a matricákat.
  • Gideon Wieth
    emberek, a flashelést meg lehet ugy oldani, hogy a garancia megmaradjon? vagy legalábbis valami hasonló ? :)
  • Ewergo
    Figy. ha megakarod csinálni, nem hülyeség!
    A meghajtó kábelt kell meghosszabitani az alapot meg tuti belelehet aplikálni az olyan mint a pc-é. És lehet hogy az adapter is belefér. Elég neki szerintem a legkisebb ház. És azt már ugy rakod tele ventikkel, ahogy van kedved.
    Csak elhatározás kérdése.
  • Gideon Wieth
    nekem volt routerem... és tényleg... simán végigmentem a regen... amikor meg irányítószámot kért, kerestem egyet google-n
  • Lizardman
    Most komolyan kérdezem töletek srácok, hogy probált / esetleg valaki vagy haverja már meg is csinálta , hogy átpakolta a box-ot pc házba?
  • maka2
    szerintetek a Smasung vagy a Hitachi-s meghajtó a jobb?
  • Torry
    És mennyire jó ötlet most konzolt venni?
    Ez a karácsonyi árcsökkenés mekkora lesz? Van már valami biztos pont?
  • zoli80
    a core egy hulyeseg.a sima premium 80 korul szerintem.
  • Torry
    Nagyon nagy baromság CORE-t venni?
    Mert most itt gondolkozok meg minden, hogy esetleg Platinum, de akkor meg már PS3.
    Utálom az ilyet amikor nem tudok dönteni.
  • tomeck01
    hello
    Ha ezt:BLACK PAL DVD5 Xbox360 letöltöm és sima dvdre kiírom akkor 4.2 frimeware-el el fog indulni vagy 5.2-es kell hozzá?
    kösz
  • Ewergo
  • amdrula
    Ha elolvasod a review-t, akkor miért érdekel a pontszám? :D
    Amúgy nem olyan rossz az új rendszer + a kis ikonok...
  • quack
    nem hivatalos trailer? a userek által, a "hivatalos" cuccokbol összevágott montázsokra gondolsz?
    gametrailers nagyon is jó oldal, minden video nagyon gyorsan fentvan HDben (+angry video game nerd :) ), jútúb video méretben meg aztán nagyon nem jön át hogy szép a játék vagy sem
    bár reviewok elég bénák az igaz, én azokat eddig gamespoton olvasgattam, de most ilyen új fos pontozási rendszerük van...valaki tud egy jó oldalt, korrekt pontozási rendszerrel?
  • ronihun
    nah elmentem és kipróbáltam a 360-ast a Gears of war-ral...nagyon élveztem:)
  • Lizardman
    jajj ne mond már. azon csak hivatalos cuccok vannak, meg egy rakat baszott flash, ami ugy lassitja az oldalt, mint a ... . De persze mindenbe bele lehet kötni...
  • Adi
    youtube??
    gametrailers.com ennyi.. ott még videós teszt is van!
  • amdrula
    Akkor emellé még hozzá lehet dobni:
    -BioShock
    -NFS ProStreet
    -Rock Band
    -Guitar Hero 3
    -Naruto: Rise of a Ninja
    -BlackSite: Area 51
    -Stranglehold
    -Tony Hawk's Proving Ground
    -Medal of Honor: Airborne
    -Kane & Lynch: Dead Men
    -Burnout Paradise
    -Mercenaries 2: World in Flames
    -The Simpsons Game
    -Turok
    -Fracture

És még így is kimaradt biztos pár.

Megjelent játékokhoz pedig ez egy jó kiinduló pont:
    Gamespot X360 Top Games - Alltime
  • arty
    szvsz a Gun jobb a Call of Juareznél (előbbit x-en tolom, utobbi-t PC-n játszottam végig már régen)

western GTA :) bár nemtom a 360as változat milyen ...
  • Alwares
    ( *Upsz a Gears of War is belkerült, pedig az már megjelent )
  • Alwares
    No meg azok a kira játékok amik még jönni fognak, nagyon ütni fognak. Én ezek miatt veszem meg a Box-ot....
    * Mass Effect
    * GTA IV
    * Age of Conan
    * Call of Duty 4: Modern Warfare
    * Assassin's Creed
    * Halo 3
    * Fallout 3
    * Gears of War
    * Too Human
    * World in Conflict
    * Project Gotham Racing 4
    * Fable 2
  • amdrula
    -Forza 2
    -TDU
    -GoW
    -Tony Hawk's Project 8
    -Oblivion
    -Darkness
    -Call of Juarez
    -PGR3
    -DiRT sem olyan rossz, bár nekem nem jön be :D
    -Guitar Hero 2 :p
    -Dead Rising
    -R6 Vegas
    -GRAW 1-2
    -DOA4
    Hirtelen ennyi ugrott be a jobbak közül.
  • Lizardman
    érdekes, mert amiket kizártál azok között van a legjobb xbox 360 game, ami eddig megjelent, a Gears of War (eldeformált lényes). Egyébként meg beirod google, hogy all xbox 360 games, utána meg felmész youtubra, és megnézed a trailerjeiket, ingame videokat... ennyi

Egyébként számomra a legjobb játékok: Gears of War , Call of Juarez (western cowboy-os) , Dead or Alive 4 (verekedös) , Rainbow Six Vegas (lopakodos kommandos)
  • barca15
    xbox 360-ra megjelent játékok közül megmondanátok a számotokra legjobban kedveltet. ilyen futuriszikus,űrhajós,eldeformált lényes nem igazán érdekel:) csak hogy miket vegyek meg. köszi
  • tejföl
    "Bár nekem simán ment regisztráció, sehol nem kért Ip-t stb...csak bedugtam a gépem netét :-)"
    Ennél azért bonyolultabb egy kicsit a dolog, különösen, ha nincs routered.
  • Attila8805
    Attól függ milyen monitorod van.
  • Gideon Wieth
    nah megérkezett kicsiny Xboxom :)
    Hát első tapasztalat, hogy nagyon szuper, és a LIVE is hatalmas :)
    Bár nekem simán ment regisztráció, sehol nem kért Ip-t stb...csak bedugtam a gépem netét :-)
    Egy gyors kérdés, ha veszek VGA kábelt, akkor semmi más nem kell, és össze tudom kötni a monitorom az Xboxal ugye? Nem kell semmi cécó meg átalakító :)
  • CSOCSO
    lassuk csak.. ha ilyen kacskaringos a cucc akkor a bent levo viz.. mondjuk 5 szor tobb idot tolt el abban az adapterben vagy mittom en mi az... tehat sokkal melegebb lesz a viz.. viszont ha kevesebb utat jar be akkor a legvegen ahol kijon, se lesz olyan hubazz meleg a folyadek.. hiszen gyorsan megy es gyorsan tavozik.. ettol a hutesi teljesitmeny szvsz baromira nem romlik...jo elhiszem hogy az aramlas kisse megtorik mert nagyon kockasra van furva a luk.. nahde ahogy eddig olvastam a vizhutes baromira nem hut jobban mint az xcm cucc..
  • Ewergo
    Nem a talpárol van szó! Annak valóban simának kell lennie.
    Viszont tényleg lehetett volna kanyargósabb útja a viznek. De gondolom ezt az ócsobbik megoldást választották.

A valoban helykihasználás!
  • CSOCSO
    erdesre??? mar nem azert de nem akkor a legjobb a hoelvezeto talpa ha gyonyorure van polirozva?
  • Szeszmester
    Mindig, amikor akadályba ütközik a folyadék, örvény keletkezik.
    Szóval minden egyes kanyarnál. Sokkal rosszabb hatásfokkal lehetne keringetni a vizet.
    Egyébként igazad van, hőcsere a felületek érintkezésénél történik (ezt asszem úgy oldják meg a nagy gyárak, hogy a járat felületét érdesre csinálják), de a hőmérsékletek különbsége is számít.
  • HUNMarcus
    na franko, olyan meleg van h bekapcsolom a gépet aztán pár perc és leáll a nagy melegtöl, köv hét vizhütés...
  • Bence9292
    Elgondolkodtató...
  • Lizardman
    na mire azt a mai termést végigolvastam... :D

Viszont láttam, hogy több ember is "kacérkodott" azzal az ötlettel, hogy átrakja pc házba a box-ot. Ha ez lehetétséges, esetleg még leirást is készítenének az illetök, avagy képes illusztráciot megjobban örülnék :D
  • amdrula
    Tudom, de az a 2×1×1 cm felmelegíti az egész blokkot, amit pedig a folyadékkal hűtesz.
  • ronihun
    Szeretnék egy X360-at venni de nemtudom hogy mennyi most a legolcsobb?
    Mert azért olyat szeretnék ami birja jól birja de az ára se olyan nagyon nagy....Meddig birja amugy egy ilyen gép?
  • TothLaci
    Ez nem teljesen van így, mivel a CPU, és GPU chip mérete 1x1 cm körül mozog, szóval pont jó az úgy, ahogy van. Csak a megvalósítása nagyon drága lenne
  • amdrula
    Az vele a bajom, hogy az csak egy alu téglatest, amit elég egyszerűen elintéztek azzal, hogy furtak bele 3 lyukat, a folyadéknak rövid benne az útja (ahhozképest amilyen hosszú lehetne)-> a hatásfoka is jóval kisebb, mint lehetne.