176915

-
Bukta kommentje RDI fórumán:
"Kiderült, hogy az eddigi iXtreme firmwarek semmit sem értek, mert ha beraktál egy nem STEALTHes lemezt a konzolba akkor nem indult el a játék, de a Microsoftnak elküldte a konzol, hogy mókolt lemezt tettél a gépbe = BAN listára kerültél nagy valószínűséggel....talán a Halo3 premierjén ki is raknak LIVEról.......
Aki csak STEALTH-es lemezt rakott be az a mai tudás szerint nincs bajban.
Az iXtreme firmware 1.2 RevC for TS-H943 Xbox 360 már fixálja a nem STEALTH-es lemez problémát, ugyanis a LIVE felé azt mutatja, hogy DVD filmet tettél a gépbe, de továbbra sem indul el a játék.
Szóval BANolási hullámra lehet számítani az xbox-scene fórumozói szerint
Innen tölthető a firmware: Klikk
Hitachi gépek esetén is így járt aki nem vigyázott, arra még nem jött ki a friss cucc.
100% védelmet csak a módosítatlan gép + eredeti játék jelent" -
értem. valahol olvastam hogy lehet pen driveról flashelni, vagy nemtom... Hogy megy egy ilyen egyáltalán? Szét kell hozzá szedni a gépet? -
oksa, köszi a bíztatást, akkor szerintem a közeljövöben beszerzem a hozzávalókat, és beszereltetem :) -
Szeszmester #21180 Igen. Ne tépd szét a matricákat. -
emberek, a flashelést meg lehet ugy oldani, hogy a garancia megmaradjon? vagy legalábbis valami hasonló ? :) -
Figy. ha megakarod csinálni, nem hülyeség!
A meghajtó kábelt kell meghosszabitani az alapot meg tuti belelehet aplikálni az olyan mint a pc-é. És lehet hogy az adapter is belefér. Elég neki szerintem a legkisebb ház. És azt már ugy rakod tele ventikkel, ahogy van kedved.
Csak elhatározás kérdése. -
nekem volt routerem... és tényleg... simán végigmentem a regen... amikor meg irányítószámot kért, kerestem egyet google-n -
Most komolyan kérdezem töletek srácok, hogy probált / esetleg valaki vagy haverja már meg is csinálta , hogy átpakolta a box-ot pc házba? -
maka2 #21175 szerintetek a Smasung vagy a Hitachi-s meghajtó a jobb? -
Torry #21174 És mennyire jó ötlet most konzolt venni?
Ez a karácsonyi árcsökkenés mekkora lesz? Van már valami biztos pont? -
a core egy hulyeseg.a sima premium 80 korul szerintem. -
Torry #21172 Nagyon nagy baromság CORE-t venni?
Mert most itt gondolkozok meg minden, hogy esetleg Platinum, de akkor meg már PS3.
Utálom az ilyet amikor nem tudok dönteni. -
tomeck01 #21171 hello
Ha ezt:BLACK PAL DVD5 Xbox360 letöltöm és sima dvdre kiírom akkor 4.2 frimeware-el el fog indulni vagy 5.2-es kell hozzá?
kösz -
-
amdrula #21169 Ha elolvasod a review-t, akkor miért érdekel a pontszám? :D
Amúgy nem olyan rossz az új rendszer + a kis ikonok... -
nem hivatalos trailer? a userek által, a "hivatalos" cuccokbol összevágott montázsokra gondolsz?
gametrailers nagyon is jó oldal, minden video nagyon gyorsan fentvan HDben (+angry video game nerd :) ), jútúb video méretben meg aztán nagyon nem jön át hogy szép a játék vagy sem
bár reviewok elég bénák az igaz, én azokat eddig gamespoton olvasgattam, de most ilyen új fos pontozási rendszerük van...valaki tud egy jó oldalt, korrekt pontozási rendszerrel? -
nah elmentem és kipróbáltam a 360-ast a Gears of war-ral...nagyon élveztem:) -
jajj ne mond már. azon csak hivatalos cuccok vannak, meg egy rakat baszott flash, ami ugy lassitja az oldalt, mint a ... . De persze mindenbe bele lehet kötni... -
youtube??
gametrailers.com ennyi.. ott még videós teszt is van! -
amdrula #21164 Akkor emellé még hozzá lehet dobni:
-BioShock
-NFS ProStreet
-Rock Band
-Guitar Hero 3
-Naruto: Rise of a Ninja
-BlackSite: Area 51
-Stranglehold
-Tony Hawk's Proving Ground
-Medal of Honor: Airborne
-Kane & Lynch: Dead Men
-Burnout Paradise
-Mercenaries 2: World in Flames
-The Simpsons Game
-Turok
-Fracture
És még így is kimaradt biztos pár.
Megjelent játékokhoz pedig ez egy jó kiinduló pont:
Gamespot X360 Top Games - Alltime -
szvsz a Gun jobb a Call of Juareznél (előbbit x-en tolom, utobbi-t PC-n játszottam végig már régen)
western GTA :) bár nemtom a 360as változat milyen ... -
( *Upsz a Gears of War is belkerült, pedig az már megjelent
)
-
No meg azok a kira játékok amik még jönni fognak, nagyon ütni fognak. Én ezek miatt veszem meg a Box-ot....
* Mass Effect
* GTA IV
* Age of Conan
* Call of Duty 4: Modern Warfare
* Assassin's Creed
* Halo 3
* Fallout 3
* Gears of War
* Too Human
* World in Conflict
* Project Gotham Racing 4
* Fable 2 -
amdrula #21160 -Forza 2
-TDU
-GoW
-Tony Hawk's Project 8
-Oblivion
-Darkness
-Call of Juarez
-PGR3
-DiRT sem olyan rossz, bár nekem nem jön be :D
-Guitar Hero 2 :p
-Dead Rising
-R6 Vegas
-GRAW 1-2
-DOA4
Hirtelen ennyi ugrott be a jobbak közül. -
érdekes, mert amiket kizártál azok között van a legjobb xbox 360 game, ami eddig megjelent, a Gears of War (eldeformált lényes). Egyébként meg beirod google, hogy all xbox 360 games, utána meg felmész youtubra, és megnézed a trailerjeiket, ingame videokat... ennyi
Egyébként számomra a legjobb játékok: Gears of War , Call of Juarez (western cowboy-os) , Dead or Alive 4 (verekedös) , Rainbow Six Vegas (lopakodos kommandos) -
barca15 #21158 xbox 360-ra megjelent játékok közül megmondanátok a számotokra legjobban kedveltet. ilyen futuriszikus,űrhajós,eldeformált lényes nem igazán érdekel:) csak hogy miket vegyek meg. köszi -
"Bár nekem simán ment regisztráció, sehol nem kért Ip-t stb...csak bedugtam a gépem netét :-)"
Ennél azért bonyolultabb egy kicsit a dolog, különösen, ha nincs routered.
-
Attól függ milyen monitorod van. -
nah megérkezett kicsiny Xboxom :)
Hát első tapasztalat, hogy nagyon szuper, és a LIVE is hatalmas :)
Bár nekem simán ment regisztráció, sehol nem kért Ip-t stb...csak bedugtam a gépem netét :-)
Egy gyors kérdés, ha veszek VGA kábelt, akkor semmi más nem kell, és össze tudom kötni a monitorom az Xboxal ugye? Nem kell semmi cécó meg átalakító :) -
lassuk csak.. ha ilyen kacskaringos a cucc akkor a bent levo viz.. mondjuk 5 szor tobb idot tolt el abban az adapterben vagy mittom en mi az... tehat sokkal melegebb lesz a viz.. viszont ha kevesebb utat jar be akkor a legvegen ahol kijon, se lesz olyan hubazz meleg a folyadek.. hiszen gyorsan megy es gyorsan tavozik.. ettol a hutesi teljesitmeny szvsz baromira nem romlik...jo elhiszem hogy az aramlas kisse megtorik mert nagyon kockasra van furva a luk.. nahde ahogy eddig olvastam a vizhutes baromira nem hut jobban mint az xcm cucc.. -
Nem a talpárol van szó! Annak valóban simának kell lennie.
Viszont tényleg lehetett volna kanyargósabb útja a viznek. De gondolom ezt az ócsobbik megoldást választották.
A valoban helykihasználás!
-
erdesre??? mar nem azert de nem akkor a legjobb a hoelvezeto talpa ha gyonyorure van polirozva? -
Szeszmester #21151 Mindig, amikor akadályba ütközik a folyadék, örvény keletkezik.
Szóval minden egyes kanyarnál. Sokkal rosszabb hatásfokkal lehetne keringetni a vizet.
Egyébként igazad van, hőcsere a felületek érintkezésénél történik (ezt asszem úgy oldják meg a nagy gyárak, hogy a járat felületét érdesre csinálják), de a hőmérsékletek különbsége is számít. -
na franko, olyan meleg van h bekapcsolom a gépet aztán pár perc és leáll a nagy melegtöl, köv hét vizhütés... -
Bence9292 #21149 Elgondolkodtató... -
na mire azt a mai termést végigolvastam... :D
Viszont láttam, hogy több ember is "kacérkodott" azzal az ötlettel, hogy átrakja pc házba a box-ot. Ha ez lehetétséges, esetleg még leirást is készítenének az illetök, avagy képes illusztráciot megjobban örülnék :D -
amdrula #21147 Tudom, de az a 2×1×1 cm felmelegíti az egész blokkot, amit pedig a folyadékkal hűtesz. -
Szeretnék egy X360-at venni de nemtudom hogy mennyi most a legolcsobb?
Mert azért olyat szeretnék ami birja jól birja de az ára se olyan nagyon nagy....Meddig birja amugy egy ilyen gép? -
Ez nem teljesen van így, mivel a CPU, és GPU chip mérete 1x1 cm körül mozog, szóval pont jó az úgy, ahogy van. Csak a megvalósítása nagyon drága lenne -
amdrula #21144 Az vele a bajom, hogy az csak egy alu téglatest, amit elég egyszerűen elintéztek azzal, hogy furtak bele 3 lyukat, a folyadéknak rövid benne az útja (ahhozképest amilyen hosszú lehetne)-> a hatásfoka is jóval kisebb, mint lehetne.