176915

-
djcom #36188 Sziasztok!
A közeljövőben szeretnék venni XBOX360 conzolt.
Az lenne a kérdése(i)m hozzátok, hogy milyen gépet érdemes venni ha:
-LCD monitorra
-Egér+billentyű irányítással
-Logitech MOMO kormány használható-e vele?
-A flash-elést hogyan kell csinálni, és én megtudom-e oldani? -
detoxic #36187 Kingdom Under Fire...
Játszott/ik ezzel valaki?És ha igen milyen?Megér egy DL-lemezt?
Választ köszi! -
detoxic #36186 Hát téged meg hol kezelnek? 

-
szegény kisgyerek.. azzért vazelint vigyél!:D:D:D:D -
deserteagle #36184 hellosztok!! össze akarom kötni a gépet és az xbox-ot!
már mondták h kell hozzá progi és crosslink-kel próbáljam! nah ez szép és jó de h fogom tudni h mi micsoda xbox-os vinyón??? mert ugye demok is csak számokból állnak és ilyen kiegészítéseket szeretnék lementeni pendrivera vagy dvd-re! vki csinálta már??? jah és usb bill.-et rá lehet kötni a boxra és működik??? sajna ps2 a bill.-em de inkább veszek 1000hufért usb bill.et mint ilyen M$ messenger kit-et -
bllo #36183 :) Hát azért engem sem olimpikonként kell elképzelni, nagyrészt az airsoftban merül ki a sport számomra is.
De azért mindig megfogadom, hogy majd egyszer :D:D:D -
juventus #36182 Azért az életnél ne tegyük már előrébb a digitális élvezeteket. Kicsit más kategória a sport vagy a barátnő mint egy wii... mondhatnánk élvezetesebb sportolni vagy barátnővel lenni mint egy darab műanyaggal hadonászni a nappaliban. Valóban szánalmas egy ember vagy arról már ne is mondjunk semmit hogy a konzolok közül a wii a legszánalmasabb és leggyerekesebb. Abszolút 6 éven aluli matricát rakatnék rá. -
Üdv! Hogy lehet hogy ez X360 5 kimenetes videókábel (VGA, RGB, HD/SDTV, S-video) csak 5 ezer és ez meg Xbox360 VGA AV Kábel 10 ezer? -
Zozo76 #36180 Akkor mi majdnem egyforma erdeklodesuek vagyunk, csak a sport nem fexik nekem de a masik ketto stimmel... 

-
kösz:D -
bllo #36178 Gratulálok. Nyelvtanilag helyes, objektív, és abszolút releváns . . .
Könyörgöm hagyjuk már ezt a gyerekes hadakozást, fogadjuk el, hogy ahányan vagyunk, annyifélék, és mindenkinek más a jó. Ha Te a Wii-ben találtad meg önmagad, akkor örülj neki, nekem megfelel a barátnő-sport-xbox kombináció is . . . -
Ragnar360 #36177 AntiHero : kva jolett a logód :D -
Megnézné nekem valaki aki fent van Live-on, hogy Marketplace-ről tényleg le lehet szedni a Burnout Paradise zenéit? Ha igen, hogyan, mennyiért, stb.?
Köszi, ha segítetek! -
Hello ez egy kicsit off, de a PGR4-et ki lehet nyomni? mert 1. vagyok a karrierben, de még mindig ad versenyeket...szal lesz vmi vége, vagy végtelenségig lehet játszani?....kösz -
gaboo7 #36174 Gépvásárlás elött vagyok és egy HDMI-s Premium lenne a kiválasztott! Mi a véleményetek kell neki a hütésmod vagy ez már megbizhatobb széria? -
Zozo76 #36173 Egy baj van csak a kepeiddel! Nincs egyiksem meg fennt a banner helyen. ;) -
Zozo76 #36172 Mar maga a mondatszerkesztesed is egy kulon topik lehetne. Amugy nekem is szimpi nagyon a wii, csak hat azok a jatekok amik vannak ra... hat, szoval... :) -
kösz, akinek tetszettek a képek... :) -
marcinger #36170 3 hete vettem meg a boxom, a héten adtam el a wiimet mert mióta megvan a box a nintendohoz nem is nyúltam.
-
Tomy Lee #36169 wtf?? -
-
Freedy #36167 szánalmas vagy ember.... -
hát sztem a Wii a legjobb konzol mert az legalább Nintendo nem Microsft mert ha a Wii Microsoft lenne akoor meg se venném én inkább Wiizek vagy Gamecubozok vagy N64-ezek vagy Super Nintendozok Vgay Nintendozok vagy Game Boyozok vagy DS-ezek csak ne kelljen xboxon Gears of Warozni vagy Lost Planetezni vagy Bioshockozni vagy Halo 3-azni mert inkább Virtual Boyozok mint Tiberium Warsozok akkor sem kell x-kartondoboz ha személyesen Bill nevén nem emlitjük Gates hozza el nekem ti N volt van és lesz Wii a konzolháború gyöztese sajnálom azon sosró embereket akik nem Wiiznek hanem sportolnak,barátnöznek,ps-eznek vagy x-fosoznak! -
ha tud HDCP-t a monitorod, akkor inkább HDMI-t probáld meg ... 1500ft egy jo kábel, nagyon nem tudsz mellényulni ;) -
állítólag ugyanolyan szép éles a kép.
egyetlen módszer ha valakinek van mind2 :D
-
Mondja mar el valaki hogy mikor jobb a kép egy 22" Samsung LCD-en.
A VGA vagy HDMI>DVI kapcsolat? -
Ez így van, de az 20"-as pva-s wideom nem hdcp-s :( -
amdrula #36161 Szerintem menne, de nem hdmi-s a boxom.
Viszont PS3 is mehet monitoron, ha a monitor támogatja a hdcp-t. (mint pl. az én 19"-es samsungom) -
na azt olvastam megy, a kérdés már csak az, hogy jobb -e mint egy vga kábel :) -
Aki béndzsa, az beteszi a DVD-t, autostartos, úgyhogy indul rögtön, a gammához meg úgysenem lesz fordítás nagy általánosságban, szal.?! -
Erre én is kíváncsi lennék megy e
BOX->HDMI->DVI =) PS3-nál nem megy azt tudom.. a hdcp miatt, de alapból boxban nincs hddvd se blueray, szal nem látnám értelmét a hdcp-nek. -
vkrisz #36157 Például gyerekek, idősek vagy nem informatikában dolgozók miatt. Meglepődnél, hogy magyarországon (sajnos) mennyien nem beszélnek semmilyen idegen nyelvet. De játszani ők is szeretnek. Szóval ne csak magadból indulj ki. Igen csak sokan lennének bajban (és az informatika sem ezen a szinten lenne), ha még mindig angol nyelvű windows-t kellen használniuk az átlagembereknek. -
1.-ső a jó csak nem kéne bele az félkörív ami mindegyikbe benne van. Sztem nem illik rá.
Amúgy szépek, grat
-
Ragnar360 #36155 Első v a 3.
szerk.: bár a 2. is király , nehéz a választás :D -
Első nagyon jó. -
spammer #36153 Jók lettek, szavazok az elsőre! :) -
Brash #36152 Szépek. Grat! -
Konkrétan? Nagyon érdekelne! -
Komolyan? Én tettem fel! :D
Ha jobban megnézed, csak 32 dalt tartalmaz, míg a hivatalos linken 40 számról szól a nóta. Szóval egyrészt 8 dal hiányzik, a többit pedig valaki úgy szedegette össze, különböző forrásokból eltérő minőségben, nem az igazi... -
bllo #36149 Egyetértek egyébként maximálisan, én is csak elkeveredni tudok a ma jellemző professzionális fordításokban, de ettől függetlenül biztos van, aki magyar Dashboarddal találná egyszerűbbnek az életet . . .
Én az angol kezelőfelület híve vagyok, a PC-n tanultam meg a nyelvet is, úgyhogy . . .