176915

-
Ragnar360 #37475 " ha újra elkanászodtok, akkor pedig összébb húzzuk a derékszíjjat!"
Bírlak :DDDD ,de tényleg ! :)) , már rég vasszigor kellett volna már ide! (és most a többieket kérem ,h ellözzék a magaddal kezd beszólásokat)
"Ha lesz, valószínűleg ott is be kell vezetni némi szigort, de egyelőre ők még etalonnak számítanak!" Mondjuk azok nem is pörögnek ennyire mint ez a topic :D
Mindez paradoxon :D
-
Példaként pedig ajánlhatom a DS és a PS3 topicot. Az elsőre lehet warezolni, de a főtopic már rég meg van tisztítva ettől, a másodkira meg szerencsére nincs még warez. :D Ha lesz, valószínűleg ott is be kell vezetni némi szigort, de egyelőre ők még etalonnak számítanak! -
Egyelőre elégedett vagyok veletek (majdnem). Mondjuk ennél azért jobban is lehet kerülni a warez témát. A FAQ-ról annyit, hogy a három linkből egy volt TALÁN elfogadható FAQ, mivel az egyik warezFAQ volt a másik nem is létezett már. Most egy sincs. A külső linkeknek ez az átka, hogy ami azokon van, afölött nincsen ellenőrzésünk (sem).
Gyengébbek kedvéért elmondom mégegyszer, hogy AMÚGY nem szokásom kóbor büntipontokat osztogatni. Dupla, vagy semmi. Ha értessz a szép szóból maradsz, ha nem, akkor mész pihenni egy időre. Úgy vélem ez így érthetőbb...
A kísérlet eddig sikeresnek ítélhető, gratulálok nektek! Ha továbbra is önmegtartóztatást tudtok tanúsítani, lehetnek engedmények (ámbár azokban nem hiszek), ha újra elkanászodtok, akkor pedig összébb húzzuk a derékszíjjat!
Ha akartok újra FAQ-t, akkor adjatok meg egy linket, amit az itteniek nagyobb része megfelelőnek ítél és ha én is annak tartom beteszem, míg jók vagytok! Gondolom ez elég fair ajánlat?!
További kellemes fórumozást a jó magaviseletűeknek! Büszke vagyok rátok! -
Igen, "szabadon" lehet játszani , mert bedugod a kontrollerbe és ennyi :) -
és ezen a játék hangja is átjön? bedugod a kontrollerbe és hallani mindent? :O ez+wireless kontroller és teljesen 'szabadon' lehet játszani? -
Hát a demója nekem anyira nem jött be -
Valakinek valami vÉleménye a FIFA StREET 3-rÓl??
-
valaki elkuldene egy mukodo FAQ linket? -
Brash #37467 Az meg legyen az én problémám, hogy mi tetszik meg mi nem. Min játszok és min nem. Én csak leírtam a véleményem. :) Először inkább kipróbálom a játékot és csak azután lesz saját példányom ha tetszik. :P -
Mivel A DEMO-ban NEM pettent vissza igy szt hiszem NINCS miről beszélni:) nem nézted meg a játékot normálisan, hülyeséget irtál ennyi. -
nem bizti hogy olyan jo.. ra fod parasodni a hideg levego a meleg xboxra amitol cseppek fognak alakulni es zarlatos lesz az xbox.. en azon gondolkoztam hogy a legkondihoz szerelem be a csovet ami menne az xboxomhoz.. de nem akarok ilyenekkel jatszani.. -
Brash #37464 Figyelj, eléggé borzasztó, hogy visszapattan a repülő. Egyébként meg 3 példányban írtam ki és egyik sem a saját tulajdonom - a warez átka. Én csak kipróbáltam. -
Lesz majd valamikor. -
A játszás nem neked való ezekszerint, minek irkálsz ki olyan játékot ami nem is érdekel? jah a watrez átka, nem játsz... -
Brash #37461 Ha nem easy akkor nem pattan vissza? Csak kiírtam, kipróbáltam, de visszapattant a földről, mondom jó - kikapcs. -
Hali!Nem tudjátok xboxra nem lesz valami Forma 1-es game? -
Szerintem nagyon jó játék az Ace Combat 6. A multi része nekem nem volt valami nagy élmény mert mindig leszedtek :D -
amdrula #37458 Lehet nem easyn kellene próbálkozni...
juventus: Turokban írja, hogy a mentés a legutolsó checkpointig van -> semmi értelme.
-
Brash #37457 Mennyi onnan átlagban a pk? -
Meg is érkezett? -
Ja jó ebay:) MO-n nem lehet ilyet venni?
Valaki nem akar közösen rendelni? -
én ilyet vettem 2K-ért ebayről
ez stereos, jobb mint a gyári Microsoftos
-
Tomy Lee #37453 Tuti van valami "realizmus" beállítási lehetőség vagy nehézségi fokozat amivel korrigálni lehet ezt a dolgot nem? -
Én ugy vettem ki a demobol hogy ha földnek megyek felrobban?!:) -
juventus #37451 Hali! Lenne egy kérdésem. Turokban az egy dolog hogy van auto-save és mikor meghalsz , onnan folytatódik ahonnan legutóbb lementette a gép, nah de van ott egy sima save is amit te menthetsz le , de egyszerűen az itteni mentéseimet nem tudom sehogyan sem behozni. Pl. van olyan mikor auto-save után ki kell nyírni millió embert , aztán nyomok egy sima save-et utána meghalok, de ezt a sima save-et sehogyan sem tudom betölteni. Hogy a rákba kell? -
Jó nagy marhaság, mindenképp csináld meg :DDD -
Brash #37449 Nekem az a játék nagyon nem tetszik. Főleg, hogy a repülő visszapattan a földről meg a vízről. Hát ez elvette a kedvem a játéktól. -
Sziasztok. Mit szólnátok hozzá? (egy ötlet a nyári meleg miatt) megy az Xbox a hűtő szívólyához teszek egy előre lefagyasztott vizes palackot, elébe egy kis asztali ventillátort, ami fújja a jeges levegőt az xbox hűtőjére mikor nyáron 40 fok van. Persze megfelelő távolságba hogy mikor olvad ki akkor ne fújjon cseppeket a boxba. -
Tomy Lee #37447 Ahha!Legyen Off Topic Please!! -
Tudsz jobbat?:) -
Tomy Lee #37445 Na szép.Az egyik nagy előnye X360-nak tiltott lett a topic-ban 
-
Oké, látszik hogy ebéd volt, kétszer leírom ugyanazt :D... -
Csak Microsoftos és csak headset van szerintem... nekem van 1, de tudod, ez csak netes játékhoz, beszélgetéshez jó. Nekem van egy, de nincs rá szükségem. -
microsoft! mer csak az passzol bele :) -
Dévids #37441 Tudtok nekem ajánlani jó fülhallgatót x360-hoz???max 4-6ezret szánnék rá. -
tihibaby #37440 Faq törlésre került,a sok b.zi link ami ilyen-olyan reges oldalra küld,megmaradt...
-
Aha ok, kösz na ettől féltem.. -
nem sima kábel kell, hanem külső tápos a box. 6-12k ért láttam, használtan. RRODos boxbol megveheted, ha árul ilyet vki
Istencsászár: szvsz kellemes árkád játék. a levegőben szép is, a földközelben kevésbé. átvezetők nagyon szépek és a történet/karrier is rendben van, bár nyilván valodi országok/háboru jobb hangulatot teremtene
el vagyok akadva, szuperiszonyatnagy repülőgépanyarepülőgépek ellen megyek és nemtom leszedni őket :)
online nemtom - repülős multiban árkád játékkal én még igazán évezeteset nem játszottam, ilyen szempontbol vagy szimulátor vagy inkább helis (pl comanche4 jovolt) - de ez csak az én véleméynem -
barca15 #37437 a warez faq-ot be tudom linkelni,de nem tudom hogy ezek után kell-e ide vagy szabad-e... -
Nem mintha eddig sokan nézték volna mielőtt bepöfögtek egy kérdést...
Valaki próbálta a FULL Ace Combat 6ot? élmények vélemények? az online részről is! ?