176915
banner
  • Istencsászár
    Hogyne:) kicsit nézz utána mert te vagy tévedésbe.
  • tejföl
    Adj tul rajta minel elobb! De olyasvalakinek, akit tobbet az eletben nem latsz.
  • tejföl
    Tevedes kerem. A Maffiat kiadtak 360-ra.
  • bllo
    hát, azt mondjuk megfogadtam, hogy eddig heti 2 szer utazott a box, 130 kilómétereket, most viszont beállítom, kap talpakat, és meg nem mozdítom.
    addig bírja amíg meglesz egy új arcade . . .

"mármint h wadarr ujragolyózása 1 hétig birja 7ezerért, az MS-é(alaplapcsere :D ) pedig 2 honapot?"
    hehe, nem pont így gondoltam :D
  • arty
    mármint h wadarr ujragolyózása 1 hétig birja 7ezerért, az MS-é(alaplapcsere :D ) pedig 2 honapot?
  • bllo
    viszont abban biztos vagyok, hogy ha jön valami árcsökkenés, akkor veszek egy arcade-ot, a gyorscserés első három napban rommájáratom, aztán meg mehet a hűtésmod bele. vagy vízhűtés.
    őszintén megmondom, ha már behal a gép, akkor nekem jobban megér 7k-t egy 1 hetes javítás, mint egy 2 hónapos MS javítás . . .
  • bllo
    ehhh. engem is ma hívtak, hogy kész a masina, majd közölték, hogy jobb ha megtudom, hogy a gépem refurbished széria volt, szóval ne várjak sok jót tőle.
    na ez aranyozta még be szépen a napomat . . .
  • Alwares
    Lál írni már én se tudok, kevesebbet kéne inni... XD
    Aleksz: Azért nem látja az ip címet mert modemet dugtál rá az Xbox360-ra. Jajj most mi lesz? Advanced-nél vagy minél mindent tegyél alapra, a felhasználónevet és jelszót meg írd be (ami a nethez van). Gépet újraindít és lám megy a Live!
  • Aleksz
    Hello. Egy kérdésem van: Nem tok csatlakozni az xbox livehoz mert az ip címre ezt írja failed. Miért?
  • Alwares
    Ilyen baromságot leírni... Te komplett hülye vagyok ha ilyeneket komolyan írsz, gondolsz...
  • arty
    Alan Wake Forever
  • Sephi
    4 ev allat 2x volt endgine valtoztatas jatekban. Ez is egy elcseszett Stalker lesz. Mar mindenki fujja kivurol a sztorijat es senki sem szamit valami uj dologra. Ugyanaz mint a RE4 csak majd szebb.
  • Sephi
    Eredetileg PC-re kellet kijojjon... aztán rahuztak hogy Xbox360 es lám kesik a jatek 2 evet. De majd 2009 nyarán talán játszunk vele.
  • woodbear
    De ez xbox topik nem!?! akkor meg ki beszél itt pc-s megjelenésről! azt meg csak te tudod, hogy mire gndolsz!!!
  • Alwares
    Az még elképzelhető. Bár nem értem mért ne lehetne megcsinálni PC-re..
  • Sephi
    En a PC-es verziorol mondtam. Ott vannak bibik.
  • arty
    nem, csak sima xboxra - és sajna a kompatibilitási listán sincs fent
  • Alwares
    Ki fog jönné és készül is a játék... Nem egy játék csúszott már, sokat. Az Alan Wake az xbox360 egy nagyon erős ütőkártyájává válhat, az ms pedig nem szereti ha elvész a pénze...
  • detoxic
    Mafia kijött box360-ra?
  • Sephi
    Igen. Es meg le tudnek írni 5 jatekot ami mar az officiel oldal szerint megjelent :D
  • woodbear
    én ezért nézem/néztem végig a creditset már nagyon rég óta! sokszor vannak meglepik! Assassinba is 50G-t ad ha végig nézed :)
    akár csak a filmeknél! pl karib tenger kalózai 1-3, vagy legutóbb a cloverfield!
  • detoxic
    Basszus,neeeeeeeem.....
    Mindegy,majd végigtolom az utolsó mentéstöl ,kösz hogy szóltál.
  • Evogordon
    Jaja az a bónusz pálya nagyon jó lett :D
  • woodbear
    cod4 végén megvártad a creditset? érdemes! még bead egy plusz pályát! legalább is PC-n így volt!
  • detoxic
    Végigvittem a COD 4-et

ISTEN játék!A végén amikor elémcsúsztatta a stukit a csóka azt hittem bepipilek a gyönyörtöl
    HATALMAS!
    Ezt a játékot vittem végig eddig,előtte meg a COD 3-at!
    Úristen,még mennyi jó játékom van,mire azokat is végigtolom!
    Köszönöm Istenem hogy box-ot vettem,nem pc-t fejlesztettem!

ui:A Mafia kijött box360-ra?
    Gépen megvolt,de rettenetesen szaggatott
    Most meg már mindjárt itt a Mafia 2!
    ÁÁÁáááááááááááááááááááhhhhhHHHHhhhhhhhhhhh!
  • Aguinaga
    Épp ma szóltak szervízből, hogy kész a gép :) Szerdán hozza a futár - remélem overcoolt nem tettek bele, direkt közöltem velük, hogy nem kell.
    És még így is jobban jártam, minthogy elküldjem M$-ékhez, mert akkor aztán várhatnék rá, így meg ~1hét alatt kész volt.
    Mondjuk ez így pénzbe került, de valamit valamiért, és asszem meghirdetem, hogy javított gép vinyó nélkül eladó, és veszek egy 175W-os arcade-ot (bár jó lenne valamit tudni, hogy tényleg nem annyira hullanak, mint a régiek )
  • Istencsászár
    A Microsoft Game Studio a kiado nem?
  • woodbear
    Október 31-re elvileg ki van írva a megjelenése!
  • skygabee
    Köszönöm a választ srácok!!
  • Sephi
    Alan Wake nem jon mar ki. Lefújtak. Ha esetleg megveszi valami kiadó akkor jól van, de az eredeti kiadó meguntam a nagy semmit.
  • rambuu

Az óriás baba
  • KG21
    fúj én ps2-m egyszer régen még rádugtam a tv-tuner kártyámra, hogy megnézzem mi sül ki belőle, de nagyon ocsmány képet produkált. Azt nem lehet valahogy, hogy pendrive boxba bedug és arra átmenteni, ami a boxba le lett mentve kép?
  • Istencsászár
    Ilyes féle vevő kell..
  • amdrula
    Xbox 360 Wireless gaming receiver
  • skygabee
    Sziasztok köszi a választ az Xbox360 controller-ről! Még egy kérdésem lenne most h már tudom h lehet Pc-hez használni már csak azt szeretném megtudni h mi az a "kütyü" ami még kell hozzá h működjön Pc-n? Ha megtudnátok mondani megköszönném.
  • Istencsászár
    De amugy elvileg valami tv tuneres dologgal lehet videókat felvenni, talán képeket is kiszedni.. bár h HDben ez megy e fogalmam sincs... azt lehet hogy ez az egész baromság és rosszul tudom.
  • Kandurex
    [email protected] -ra dobj levelet, ha akarod a házigazdaságot, betolunk rá
  • Istencsászár
    Csak akkor tudod hogy ha van lehetőség feltölteni webre a játékból.
  • Aleksz
    Azt megtudtuk h lehet képek csinni gém közbe. De h lehet lementeni pcre?
  • Istencsászár
    Naja... nem nagy dolog megcsinálni, kár h ilyen apróságok nem olyan dolgok ami kötelező a fejlesztőknek... akár lehetne egy közös 360 komjuniti ahol minden játékból lehet felrakni képeket... ezt is lehet egységeiteni mint a arcsivment redszert.