176909
banner
  • Istencsászár
    40? 25 max, ami technika van benne nemér többet, de veszi a nép igy nemlesz árcsökkentés mert minek...
  • Alwares
    A Wii egy nagy lehúzás, ha 40 körül lenne akkor még okés, de így... Főleg hogy használni tudja az ember rendesen egy csomó kiegésztő kell hozzá, amivel már összesen drágább mint egy Elite...
  • Istencsászár
    Hülye a cím.

"Az Xbox 360 lett a legolcsóbb nextgen konzol" eddig is azvolt... a Wíí minden csak nem nextgen.
  • luckyboi
    Boxot vegyenek!
  • Brash
    Nagyon várom már.. :)
  • rambuu
    Hehe ja nekem is, furcsa is volt rögtön joy-al egy ilyen játékba bele kezdeni... :D
  • Tomy Lee

• Kandurex
    kíváncsi vagyok a kritkákra,...az előző rész volt az első játékom boxra
  • woodbear
    nah kinntvan vegas2 is
  • grayfox
    igen több a rece, de vékonyabb a csík, ami recés :D
    Összességében nekem a hdmi kép jobban tetszik, a textúrák is élesebbek (mass effectben majdnem elájultam a színektől-képélességtől, mintha valami pixar cg-t néztem volna full hd bravia-n :), a kép is sokkal kontrasztosabb, valahogy a csillanások sokkal szebbek stb.

Ami hátrány, hogy most vagy vga-n csatlakoztatom a gépet, vagy veszek egy dvi switchert 30k-ért (kizárt :), vagy egy dvi hosszabbítót, hogy ne kelljen a monitor alján baszakodnom az átdugással, sztem ez lesz :)
  • james69holden
    aha
    má' jópár órát beletettem
  • DanielT
    Én most is ezzel foglalkozom így hajnal 3 kor... a HDMI valóban élesebb, de minden képhiba 3x annyira látszik, sokkal recésebb a kép. A színek valóban szebbek, de én most visszadugtam a VGA-t...
  • priluki
    hi,játszik valaki condemned 2 vel?
  • grayfox
    Ha van dvi a moncsin, és hdmi a boxon, akkor te is megteheted :) nem is drágább, mint a vga csati (bár a hang miatt így is kell :)
    Sztem megéri a +pénzt eléggé, döbbenetes az eredmény, sose hittem volna, hogy egy konzolnak ilyen gyönyörű képe lehet :)
  • Alwares
    Nekem azért még kellemes lesz áttérni még 800*600-as Tv-ről, 1:1 pmap-os TFT VGA-ra :)
  • grayfox
    Vettem ma egy hdmi kábelt, és hát:
    1:1 pmap + hdmi > 1:1 pmap +vga

Döbbenetesen éles a kép, a vga ehhez képest homály volt :D
    Újra beleszerettem a dobozba :D
  • MaSzKa
    hunspider :D
  • FoToS
    Srácok a mostani valami pókos gama magyar vagy csak én hallottam félre?
  • Istencsászár
    Ha megőrülök erre akkor sem jöttem volna rá, pedig megvan az A kategória liszenszem:D no mind1, köszi kipróbálom.
  • mucsácsó
    Pedig egyszerű srácok. :) Showtime-ot lehet előhozni, hogy az LB + RB-t párost lenyomod egyszerre (a ravaszok feletti gombok, jobban nemtom elmondani :D). A lényege pedig annyi, hogy teli a nitro gombját (A) nyomogatva pattogj és eközben minél több járművet tarolj le (nem is olyan egyszerű, mint ahogy hangzik!) úgy, hogy ne fogyjon el a nitród, mert akkor vége. Nitrót pedig a lezúzott autókért kapsz + pontokat ugyebár, és a buszok azok szorzókat is adnak, ha összezúzod őket. Showtime közben pedig fennt van egy kis rublika, amint az utca neve és a megdöntendő pontösszeg váltakozik... Ezt a pontot kell megdöntened.
    Ennyi.. :)
  • Alwares
    A D-pad-al lehet előhozni a menüt és ott meg fogod majd találni a showtime részt, utána elvileg bárhol elindítható az általad leírt módszerrel.
  • Istencsászár
    Nemlehet visszalassítani visszajátszani sajnos... én versenyeket csak lámpáknál tudtam előhozni, viszont irtak nekem valami Showtimeról, de nemjöttem rá miaz és mit kell ott csinálni vagy mit nem:D
  • Grizzly4x4
    Hali ha már ugyis a Burnout Paradise-ról van szó akkor szeretném megkérdezni hogy nem e lehet valahogy visszalassítani az ütközést valahogy mint a revengeben vagy csak rosszul emlékszem és ott sem volt ilyen na mid1 ha lehet ilyet légyszi irjátok le hogy. Ja meg mégvalami valaki irta hogy csak simán menet közbe (nem kereszteződéseknél) ha lenyom az ember két gombot vagy ravaszt egyszerre akkor is előjön valami verseny ezt hogy lehet összehozni ha össz lehet egyáltalán, mert nekem még csak simán a kereszteződéseknél sikerült.

Remélem nem voltam túl komplikált, és előre is köszi a segítséget!
  • Istencsászár
    Ezaz, attól még EA játék, mivel az ő kezei alatt fejlesztették, s nem csak ezt a részt hanem eddigieket is...
  • mucsácsó
    Így van, viszont kiadó létére az EA felülbírálhatja sajnos egész nyugodtan a fejlesztők eredeti elképzeléseit... Egy kiadónak nem csak a játék piacraszállítása a dolga ám.. Van jócskán még dolguk.. :) Ugyanúgy tesztelnek (sajnos) ők is, és ha nekik valami ötlet nem jön be az adott játékban, akkor az bizony megy a kukába...
  • amdrula
    Criterion csinálta a Burnoutot, EA csak kiadta...
  • MaSzKa
    attól hogy még itt NINCS WAREZ!

attól még lehet játszani más játékokkal is

és azt is simán vitte - a "gagyibb" játékokat :D
  • Istencsászár
    Egybe is voltak... Mivel multi motor, meg Monolith annak már örülök h nem akad jobban:) de ezvan, még mindig jobb egy frém esés mint akadás szaggatás... amugy lehet 30,60 fps játékot csinálni, csak ritkábbak... sőt még az EA is tud lásd Bornout Paradise, ugy suhan h élvezet nézni egy röccenés sincs benne.
  • arty
    akkor a szokásos szar frameráta megvan ittis :(
    amiért elsősorban konzolos lettem, azt mamár a konzol csak ritkán tudja. remek :(
  • amdrula
    De csak azért, mert még nincs PC-re...
    BTW szerintem inkább 60-20 között ugrálhat...
  • mucsácsó
    Jó, persze, én ezt tudom.. :) Főleg, hogy tényleg elég szép a grafikája.
    De majd megtapasztalod te is, hogy mire gondoltam. Ennél a játéknál kicsit zavaró tud lenni, főleg mikor bunyó van éppen. Lehet jobban tették volna, ha rátettek volna egy FPS korlátot... No mindegy, nem panaszkodok.. :)
  • mucsácsó
    Igenigen, a blokkolás nekem se ment túlzottan jól ezidáig. PC-n toltam én is, ott a jobb gomb volt a blokk, emlékszem. :) Az AI rengeteget fejlődött, ez tényleg AI kéremszépen! :) Dobál hozzád amit csak talál (nem szkript!), elmenekül, elbújik...szóval tényleg, néha komoly kihívás összeverni az ellenséget. Örülök neki, hogy elég sok párhuzam van az első és a második rész között, nagyon méltó folytatás azt hiszem. Egyedül még azt bánom, hogy túl sok képet és videót tettek ki elénk még régebben (amiket én próbáltam nem nézegetni, kevesebb sikerrel :D), és ezáltal sok helyszín meg történés már mintha annyira nem lenne meglepő számomra. De bízok benne, hogy nem láttam olyan sokmindent még. :)
  • Kandurex
    egy PC -s sírva összerakná a kezét, ha 30 - 60 FPS között ugrálna a játéka :/
  • amdrula
    Framerate dolog engem is nagyon zavar...
  • mucsácsó
    Nagyon jó idáig, olyan eléggé titokzatos... :) Nekem tetszik nagyon, és tuti fog is, mivel imádtam az első részét, és lazán hozza azt a színvonalat, sőt.. Szóval nem hiába vannak azok a 8-9 pontos review-k. :)
    Pedig féltem egy nagyon kicsit, hogy el fogják szúrni, de azt hiszem nagyon kellemeset csalódtam.
  • Alwares
    Szóval épp ugyan olyan jó mint az első rész. Ennek örülök, majd nekem is kelleni fog.
    Spolilert nem kérek de a sztori mennyire jó benne? Van olyan mint az 1-ben?
  • Gabe18
    Én is most kezdtem el este.
    Tényleg jó kis játéknak tünik,teljessen hű maradt az első részhez,csak hozzátettek jó pár dolgot.A kombók szinesitik a játék,de egyúttal ettől kicsit nehezebb is lett.Az meg főleg szivatás hogy az ütés blokkoláshoz két gombot kell nyomni egyszerre (az elsőben nem emlékszem hogy volt,meg azt eleve pc-n játszottam).A pszichopaták,drogosok,őrültek meg ki tudja még miféle szerzetek meg már medium fokozaton is igen agresszivak űtnek vágnak,hozzánk vagdossák a csőveket,tv-ket,ami az útjukba kerül.
    Ha valami lőfegyver akad a kézbe annak minden tölténye aranyat ér.
    Mondjuk az biztos hogy aki a sőtétben játszódó játékokat nem szereti az gyorsan felejtse el,mert ez szerintem ebben a kategóriában világelső.Viszont mindenki másnak ajánlható (megfelelő életkor mellett),mert igy 2-3 óra után minőségi darabnak tűnik.
  • mucsácsó
    Nah kipróbáltam az imént a Condemned 2-t. Hát eléggé fosatós, az egyszer biztos. Most így éjjel eléggé hatásos volt.. :D Már most az elején jól beszaratott egyszer... Elég sok újítás van, nagyon tetszenek, mert jó dolgok, főleg hogy vannak kombók is. Talán ezek a dolgok kicsit arkádosítottak a játékmeneten, de szvsz egyáltalán nem vészes. A hangulat nagyon ott van, ugyanaz átjön, mint az első részben...Talán kicsit még durvább is, már csak azért is, mert elég bizarr helyeken játszódik a játék. Elég nyomasztó és egyben befosatós tud lenni :) Grafika szerintem abszolúte de rendben van, effektek nagyon jók, pedig anno még egyes képek eléggé kiábrándítónak tűntek... Eddig az egyetlen kivetnivalóm az, hogy időnként eléggé érdekes framerateket képes produkálni a játék..néha így érzékelhetően megiramodik olyan 60 FPS körülire, de egyébként olyan 30-35 FPS-sel mehet kb általában. Ami még nem is lenne baj, csak amikor hirtelen megugrik, aztán vissza, az engem spec egy kicsit zavar... De ez legyen a legkisebb probléma. :)
  • Istencsászár
    Csodálkoznék is hogy ha nem vinné a megvett játékaimat, mert nem tetszik neki a gyári lemez... -.-
  • MaSzKa
    ismerősőmnek Samsung/Toshiba driveos xbox360 premiumja van

és mindent beolvas!

Samsung az isten :D