banner
  • mucsácsó
    Nah kipróbáltam az imént a Condemned 2-t. Hát eléggé fosatós, az egyszer biztos. Most így éjjel eléggé hatásos volt.. :D Már most az elején jól beszaratott egyszer... Elég sok újítás van, nagyon tetszenek, mert jó dolgok, főleg hogy vannak kombók is. Talán ezek a dolgok kicsit arkádosítottak a játékmeneten, de szvsz egyáltalán nem vészes. A hangulat nagyon ott van, ugyanaz átjön, mint az első részben...Talán kicsit még durvább is, már csak azért is, mert elég bizarr helyeken játszódik a játék. Elég nyomasztó és egyben befosatós tud lenni :) Grafika szerintem abszolúte de rendben van, effektek nagyon jók, pedig anno még egyes képek eléggé kiábrándítónak tűntek... Eddig az egyetlen kivetnivalóm az, hogy időnként eléggé érdekes framerateket képes produkálni a játék..néha így érzékelhetően megiramodik olyan 60 FPS körülire, de egyébként olyan 30-35 FPS-sel mehet kb általában. Ami még nem is lenne baj, csak amikor hirtelen megugrik, aztán vissza, az engem spec egy kicsit zavar... De ez legyen a legkisebb probléma. :)