176908
banner
  • Zsoltika 007
    Vinyó azért jó ha van.
  • Freedy
    Vagy ha battlefield betát akarsz tesztelni, akkor sem árt egy merevlemez:@ Én most pont ilyen gonddal küzködök.

A kódra viszatérve: amíg lehet csináljatok magatoknak, amikor meg nem lehet már, és lemaradt valaki, akkor szóljon.
  • AntiHero
    Igen jónak:)
    Bár ha LIVE + demózni is akarsz akkor venni kell vinyót bele.
  • piamania
    Nem értek az Xboxokhoz.De ez már jónak számít?Nem kevés az a 256mb memória?
  • Zsoltika 007
    Ja. Csak egy idő után el fog fogyni, utánna meg már csak a fizetős userek kaphatnak.
  • Freedy
    Mindenki tud csinálni magának... Csak ki kell tölteni, hogy természetesden minden battlefield játékkal játszotaál már, stb... de ha nem dinamikus ip-d van, és őszinte voltál az elején, és nem pipáltál ki mindent, akkor szívesen elküldöm a kódot.
  • Istencsászár
    Jöhet ide:)
  • Zsoltika 007
    A kódod add oda azért valakinek :) Ne menjen kárba!
  • Istencsászár
    belőle?:D ha már a gari matricát buzeráltad akkor örülni fognak neked gondolom:)
  • Zsoltika 007
    Hát ha a gép meg lett bontva, akkor könnyen cumi lehet a vége.
  • Freedy
    Huha, nézem ezt a battlefiel: B.C.-t.... jónak néz ki!
    De nem tudom letölteni, mert nincs HDD-m!!! áááááááááááá azt hittem, hogy le lehet tölteni, és kilehet írni egy dvd-re, mint a demókat...
    végigszenvedtem magamat a regisztrációs hülyeségeken, feleslegesen... nah mindegy.....
  • Zsoltika 007
    A Bad company béta csak márc 25-től lesz éles addig csak a kliens van kiadva de szerver nincs. Mielőtt valaki reklamálna :)
  • Alwares
    Szerintetek mielőtt elküldöm garanciális javításra az Xbox360-am, szedjem ki belőle a hűtásmodot? Mert hamarosan meg fog dögleni a meghajtó, nem olvas be már szinte semmit se, se eredetit se biztonsági másolatot...
  • MaSzKa
    Túl kicsi a csomagtartód? Semmi gond! Munkatársaink
    megszervezik Neked az újonnan vásárolt termékek
    házhoz szállítását, régi készülékedet pedig díjtalanul
    elszállítják.

a régi x360-ad pedig díjtalanul
    elszállítják. ez a legális lopás nem? :D
  • woodbear
    jóó, bocs! de a saturn honlapja akkora sz*r, hogy semmit nem találok sosem rajta! amúgy kösz!
  • MaSzKa
    most néztem a sima premium hdmi 3év garival már csak 65eFt :D
  • james69holden
    parancsolj

ha már ennyire lusta vagy felmenni a honlapjukra...
  • woodbear
    Nemtudod úgy be linkelni, hogy a kisbetűs rész is olvasható legyen? köszi!
  • james69holden
    Saturnban 50K az Arcade Pack

• Zsoltika 007
    Elvileg a hdmi kimenetes változatok jobbak.
  • piamania
    Vki tud segíteni?
  • Petyus_
    Ez elvileg egy PS3-as endzsin, PS3-ról fogják 360-ra portolni.
  • Zsoltika 007
    Wááá van kódom!! Bf bad companyra!!
    KATT IDE ott a hírben a link! Gyertek amíg lehet!! 1.07 giga már szedi le.
  • Zsoltika 007
    Bolt? Ebay?
  • rayx
    Valaki nem tudná meg mondani hogy honnan tudom meg szerezni XBOX 360-ra a Dead Risinget teljesbe?
  • Zsoltika 007
    Én nem találom. Nincs kint sehol. Vagy elő kell fizetni?
  • Alwares
    Gyorsan Fileplanet-re mindenki akar játszani a Bf Bad Company bétájával! Azaz linket azt nem tudok adni mert a mail-ben küldték és onnan van linkelve...
  • bubu13
    Army of two, Halo, Kane and Lynch
  • PootieTang
    sziasztok!
    tudnátok ajánlani valami olyan lövöldözős játékot, amivel ketten lehet játszani egymással v ellen, de nem online....?
    ha abszolút nincs is ilyen akkor nem kérdeztem semmit.....
  • detoxic
    Igen,nemrég vitt oda a helikopáter
    Amúgy a 2-nek is ugyanilyen a grafikája,vagy alakítottak még rajta valamit?
    (Bár szerintem ez is szép!)
  • piamania
    Csak megkérdeztem.Box felé hajlok én is.Tudnáto kajánalni egyet,ami jó is és a játékok is futnak rajta rendesen még egy ideig?
  • arty
    igen, ilyesmi az én gépem tálcájával is előfordul néha - de csak közvetlen bekapcs után szokott előjönni: bent a lemez és hiába eject, nem adja ki és elindula játék
  • kilahbwoy
    #39240. Hallott már valaki egyáltalán ilyesmiről?
  • Scotty99
    Az a pálya után már Vegas jön, ha jól emlékszem.
  • Zsoltika 007
    Nekem is szórakozik néha. De még nem olyan gyakori. Gari még van 2 év szval nem izgulok.
  • detoxic
    #39239-re tud valaki válaszolni?
    Azaz messze még Vegas?
  • Alwares
    Pff úgy érzem hamarosan tönkre fog menni az olvasó fej a gépemben :( De nembaj, remélem van még rá garancia és akkor cserélhetik egy Benq meghajtóra...
  • kilahbwoy
    hali mkinek.kérdésem lenne hozzátok,hátha tud vki vmi okosat mondani.van egy 3hónapos x360 gépem.amikor megvettem,kb 2héttel később már 1-2x előfordult,hogy nem nyílt az ajtó(hallani h megakad).de mostmár egyáltalán nem nyílik:(.100ból 100x.annyi a megoldás,hogy egy minimális "ujjalmegnyomás" az ajtóra/tálcára és már nyílik is.tényleg alig kell megnyomni,nade akkor sem a gomb nyitja.ami azért fuck,mert holnap adom el a gépet,és a vevő nem tud erről.átcseszni nem akarom.de azt sem h emiatt visszalépjen.
    szóval szerintetek mekkora gáz ez?orvosolható?ha igen,kb mennyiért?
    amúgy mindvégig állítva használtam a gépet.bratyóm egyből rávágta hogy ezért van ez a gubanc.hogy mi az összefüggés,azt nem vágom.
    hátha ti igen.
    köszi előre is.
    peace
  • detoxic
    Én még csak a Vegas 1-et tolom,azt hittem soha nem szedem elő,de aztán tegnap mégis előkaptam(szerencsére!)
    Első 20 perc nem tetszett,de ahogy haladok előre egyre faxább!
    Mikor érek kb. Vegasba?Még csak ott járok,ahol vmi nő felrobbantja "magát?",a két társammal együtt....Most egyedül mászkálok valami lepusztult gyárban,vagy hol...Messze van még Vegas?
    Más:Condemned 1-et félreraktam egy kicsit,kezdett felbaxni a metrós rész.És amíg nem végzek az 1-el addig szóba sem jöhet a 2,még próba képpen sem(még a végén elcsábulnék)
    Meg aztán ott a forza 2,a fifa 08-al meg már kb a 6-ik szezont nyomom,most épp a Vicenza-t akarom felvinni az első osztályba.Ja,a NBA 2K8-at+NHL 2K8-at ki ne felejtsem a felsorolásból...Valaki kérdezte hogy milyen gépet vegyen..Szerintem egyértelmű:Csakis Xbox360!
    Röviden ennyi,majd még jövök
  • detoxic
    Jaja