176907
banner
  • woodbear
    a lost az kenny-s! a szökés a victorpictor!
  • Gideon Wieth
    Te az a victorpictor vagy aki a Szökés feliratait csinálod ? vagy a Lost-ét ? Nem tudom melyik melyik mert mindkettő imádom :)
  • ellington
    óó, kössz, megvan!
  • ellington
    na és ezt hogy lehet kivitelezni?
  • cenobite
    És a mentési rendszer is okés.
  • Istencsászár
    A legegyszerűbb az ellenséges járműveket likvidálni ( hogy ha nincs kéznél tank vagy valami nehéz fegyverzet ) hogy odamész és mászter csíf ráugrik s beledob egy gránátot, aztán pucolás:)
  • Istencsászár
    Meg Mass Effectet:), ez egyenlőre jobban leköt, csak ne akadna mint a szemét, nomeg a pop uppollás is egy külön mise... remélem a kettőt nem sietik el, jobb lenne hogy ha a köv generációra adnák ki, mert ez most is lenyűgöző, de a gép nem bírja, vagy a motor szar, vagy a programozók nem voltak maguknál h igy kiadták... de ez már nextgen a javából.
  • ellington
    halo3-ban ott vagyok, hogy kijutottam a bázisról, és valami falvat kéne megmenteni, és oda eljutni. most használtam először járműveket. jött egy repülő, lerakott 6-7 ellenfelet, azokat megöltük, de most jött egy tankszerű valami, ami mindig kinyír. mindennel megkínáltam ami nálam van, de nem halt meg.. hogy lehet megölni?
  • Kandurex
    nagyon nagy gamma!
  • Istencsászár
    Körkérdés

Kik vannak "ready up" módba a Battlefield: Bad Company béta teszt ügyben? jó lenne egy csürhébe vergődve gémelni, holnaptól.
  • Victorpictor
    Egyáltalán nem hülye kérdés, multi demokat csak gold-al tudsz játszani. Legalábbis legjobb tudásom szerint.
  • Istencsászár
    Naja:)

Beszereztem énis egy Lost Odyssey-t:)
  • Kandurex
    Play hard? :)
  • Kandurex
    csere
  • erdei1989
    Sziasztok!
    Van egy x360-am és szerintem tönkrement az olvasó,mert bizonyos időközönként újraindul és nem olvassa be a jatekot ,sőt még ki sem adja(csak ha kikapcsolom,várok vele egy negyed orat,majd csak akkor tudom kivenni)Mit csináljak?
  • Grizzly4x4
    Hali mindenkinek lehet hogy hülyeség amit kérdezek de azért megkérdem: Azt lehet hogy például csak silver regem van a Live-on és demot(pl Burnout) játszom multiplayerben? vagy ez is csak gold-al lehet előre is köszi!
  • Szeszmester
    Nekem a Conan kifejezetten tetszett, szerintem jobb volt, mint a Viking, most azt küldöm. Az sem rossz egyébként, az első szigetet elfoglaltam hajnali 2-ig...

Volt még a Beowulf, azt nem próbáltam.
    Van az új KuF, az nagyon vacak, meg volt még egy, thousand nights vagy mi, az so-so.
    Meg az első játékok egyike, címére nem eméékszem, ilyen mesevilágban kellett nyomulni, több lény is volt és bármikor válthattál közöttük. Jött a sok ork és lehetett darálni :)
  • arty
    csak egy Conan létezik ilyesmi ... de annyira nem nagy szám :)
  • grayfox
    Tényleg! Ki is ment a fejemből :)
  • Gideon Wieth
    az lett most nekem a favorit assassin creed mellett :D

ISZONYAZ BRUTÁL JÓ GAME :) Legeslegjobb DMC :)
  • Alwares
    Áh Ninja Gaiden! Jó is lesz ez csak úgy láttam pár pálya eléggé elvont...
  • Istencsászár
    DMC4
  • Istencsászár
    Cooming soon...

• grayfox
    Jó lenne valami kardozós csihipuhi boxra is, a heavenly sword nomeg a gow sorozat nagyon ott van/lesz ps3-on!
    Vikingen kívűl nincs más? :)
  • Istencsászár
    Én mediumon nyomom, most a múzeumba vagyok, amikor jön már 2-3-4 ellen akkor ott nem lehet ütni mint a hülye mert esélytelen, védekezni taktikázni kell, ez az egyik legnagyobb erőssége, mivel 3-4 ütéstől meghalhatsz, szóval minden kép taktikázni kell máshogy ezt nemlehet.
  • Kandurex
    aztán persze egy ellenőrzés után (amiből kiderül, hogy Jedi ezerrel Lost Odyseey -zik, Alwares meg Brnout demózik ), szóval ellenőrzés után kiderül, hogy nincs fent a Condemned 2: Bloodshot live -on...faszom :/
  • dienesoft
    Húsvéti pihenés alkalmából végigvittem a [b]Condemned 2: Bloodshot[/b]-ot.
    Kicsit félve kezdtem neki, de a végeredmény jól sikerült. Szerintem a játék első részében inkább az "ijesztgetés" volt a cél, aztán indult meg a történet igazán. Vannak igen is nagyon kiemelkedő részek a játékban, van csomó-csomó olyan elem, ami feldobja az egészet. A játék nagy részében csak közelharc volt, szerintem nagyon jól meg van oldva benne. Még több tárgyat fel lehet venni, gyakorlatilag mindennel lehet ütni az ellent. Történet szempontjából annyi a személyes tapasztalatom, hogy (úgy mint az első részben), igen csak tudni kell angolul hogy megértsük, ugyan is én még mindig nem értek mindent a játékban (ha valaki esetleg tud segíteni, hogy megértsem a második felétől, mert a színházas rész után nagy káosz van a fejembe). Néhol volt egy-két időhúzós rész, ennek ellenére azt mondom, végig izgalmas és tényleg: érdekfeszítő tud lenni, ha odafigyelsz eléggé. A nehézséggel nincs gond, bár volt olyan rész, ahol már majdnem "hajtépési" állapotba kerültem, mert folyamatosan kinyírtak. Ebből adódóan azt mondom, sokszor taktikázni kell benne. Szóval összeségében szerintem 2008 eddigi legjobb FPS-thrillere. Ezek a Monolith-os srácok tudnak még a FEAR után is jó játékot készíteni. És lesz folytatás, így nem lehet befejezni egy történetet. :] 8,9/10
  • Kandurex
    Egybként az xbox.com szerint, ami azért elég megbízható :), szóval szerintük, kint van a Condemned 2: Bloodshot live -on...sajnos a Viking nincs, szóval várakozós :(
  • zoli80
    sztem kiralysag.probald ki mindenkepp.nem a sima hacknslash.
  • Darth Razor
    Hát, Yodát lehet baromság, de Vader azért szvsz jól hangzik!
  • Alwares
    Mondjuk jah, de függtelneül akkor is tényleg baromság ezt dzsodát beletenni :D
  • grayfox
    A kolléga arra célzott szerintem, hogy ezzel a star warsos húzással igencsak felhívták a figyelmet a játékra, az emberek beszélnek róla, nemtetszésüket fejezik ki, vagy épp tetszésüket, a lényeg: reklám :)
  • Kandurex
    Milyen ez a Vikings: Battle for Asgard? Néztem róla pár videót, tökre meggyőző, amolyan Rune, és Drakan jellege van. Bejövős.
  • Alwares
    Én nem értelek most. Mit akartál ezzel kihozni? Természetesen nem írtam volna be, mert mért is? Ilyen hülyeséget még nem láttam. Persze 3 ledről se beszélnénk ha nem lenne. Pf... Gondolkozz
  • amdrula
    Ha nem lenne benne Yoda, akkor beírtad volna ezt ide?
    Gondolkozz... ;)
  • ellington
    ja, én is erre gyanakodtam.
  • zoli80
    igen.atvezeto.rossz lehet a dvd:S
  • ellington
    amikor elkezdessz egy új játékot, tölt, és utána jön egy fekete képernyő, és az A villog jobbalsó sarokban, hogy skip. ott amúgy van valami átvezető? mert nekem nem engedi skippelni, nem lehet semmit csinálni..
  • zoli80
    sarkany megidezve.kibasznagy ez a game!
  • Alwares
    Én nem tudom minek ez a Yoda az SC-be... Már csak azt várom, hogy Mickey egér mikor kerül bele...