Húsvéti pihenés alkalmából végigvittem a [b]Condemned 2: Bloodshot[/b]-ot.
Kicsit félve kezdtem neki, de a végeredmény jól sikerült. Szerintem a játék első részében inkább az "ijesztgetés" volt a cél, aztán indult meg a történet igazán. Vannak igen is nagyon kiemelkedő részek a játékban, van csomó-csomó olyan elem, ami feldobja az egészet. A játék nagy részében csak közelharc volt, szerintem nagyon jól meg van oldva benne. Még több tárgyat fel lehet venni, gyakorlatilag mindennel lehet ütni az ellent. Történet szempontjából annyi a személyes tapasztalatom, hogy (úgy mint az első részben), igen csak tudni kell angolul hogy megértsük, ugyan is én még mindig nem értek mindent a játékban (ha valaki esetleg tud segíteni, hogy megértsem a második felétől, mert a színházas rész után nagy káosz van a fejembe). Néhol volt egy-két időhúzós rész, ennek ellenére azt mondom, végig izgalmas és tényleg: érdekfeszítő tud lenni, ha odafigyelsz eléggé. A nehézséggel nincs gond, bár volt olyan rész, ahol már majdnem "hajtépési" állapotba kerültem, mert folyamatosan kinyírtak. Ebből adódóan azt mondom, sokszor taktikázni kell benne. Szóval összeségében szerintem 2008 eddigi legjobb FPS-thrillere. Ezek a Monolith-os srácok tudnak még a FEAR után is jó játékot készíteni. És lesz folytatás, így nem lehet befejezni egy történetet. :] 8,9/10