176900

-
Sziasztok!
Sikerült vennem HDMi kábelt boxhoz, hűűűű de csinos a grafika (bornout paradise), de viszont tegnap vettem meg a nfs Most wantedet és carbon-t hát hogy is mondjam.... 60fps??? Burnout paradise az megy annyin LÁTOM :D, de hogy ez a két NFS bőven lemegy 20 ig is, tehát aki kicsit sasszemű az látja hogy akad. De mitől? Másnak is? Mert akkor valami programozási hiba lehet. Hogy lehet így kidani konzolra egy játékot? -
ez a "ja" ez most a legutolsó sorra a válasz vagy esetleg nem? -
ja -
hi all!
megoldható az hogy egy boxon kettő live profilt hozok létre? csak azért kérdem mert nem akarom hogy a lakótársam az én mentéseimet használja
és egy játékot használhat 2 user egy boxon?
lehet h hülyeség a kérdésem de bocs nem tudok róla semmit se -
Ragnar360 #39829 Hát soha nem lehet tudni, meg tán a Rockstar nem szokott regoin freeket késziteni szal ami NTSC az csak azon a gépen megy ami meg PAL az csak EU-son ...de majd meglátjuk, meg kitudja lehet van 1-2 hajszálnyi kül. magába a játékba is nem tartalomra értem ,hanem pl hibára (sőt nem 1 jatek volt ahol vmi eltért a két verzió között)
Na mind1. -
detoxic #39828 Race Driver Grid (replay) -
nem1 pal játékom van, ami csak PAL60-ban megy, ergo 'majdnem ntsc'
a pgr4 'ntsc' változatán meg ott a magyar hang ... (lévén az egész világon 1 fajta verzio kaphato, ami region free)
sztem felesleges ezzel foglalkozni, azt kell venni, ami a legolcsobb :) -
Gondolom hogy nem:) -
detoxic #39825 Honnan tudod hogy ő pénzért vette?
-
detoxic #39824 Hát ez a Gears Of War nagyon bejövős!
Tökéletes game!Eddigi legjobb xbox játékom,leelőzte még a Call Of 3-4-et is,bőven!Nem tudom mennyi van még belőle(valami sötétség labirintusánál járok),remélem jó sok ;)!
Ehhez hasonló játékot tudtok mondani?(tudom nincs még1 ilyen,de hátha...)Egyszerűen nem tudom letenni!
Előre is köszi! -
Frontlines sztem nem lett rossz multi demó alapján. Single küldetéseket meg csinálgattam pc-n és tetszett. -
Turning Point
Turok
Frontline Fuel of War
Conflict Denied Ops
te aztán tudsz élni:), na ezek a gémek amelyek az én gépembe soha nem fognak bekerülni... gyenge eresztések, pénzt nem érnek. -
Hi all!
Na végre sikerült befejeznem az Ace Combat-ot!
Jó lett sztem, igaz nem szimulátor, hanem arcade, de nekem nagyon bejött, a graf csodás, igaz a tájon ez nem látszik meg, de a repülők rohadtul ki vannak dolgozva...
De nem tudom mi az utcso repülő?! Me megvan az F-22 Raptor, de utánna van még 1 de azt nem tudom mi, ha valaki megcsinálta plz. írja le hogy mi az, meg akarnám nézni. THX
A következőt csak az olvassa el aki végig játszotta!!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Durva volt amikor a végén az ágyú csőjébe kellet beszélni, előtte meg az alzatba.
Meg közben megcsináltam az Army of Two-t, sztem jó lett, a hangulatot tetőzte az én szememben a tökélettessen megcsinált átvezető videok, na azok ütöttek!!!
Igaz sok pálya nincs rajta, kicsit rövid... de a játék élmény kárpótolja az embert.
De azé még Co-op-ba szeretném kipróbálni, ugy milyen lehet!
Az NFS PS-t is kijátszottam, jó jó, bár azé a régebbi NFS-ek nekem jobban tetszettek, mondjukrá itt a Drag meg a Drift pofon egyszerű, ha jó kocsid van a kör versenyek is egyszerűek, na ami tetszett meg nehéz volt a játékban az a Sprint, ott azé a Nevada-i sivatagban szívtam ám egy jó párszor, lett egy pár totál káros autó...

Ja és megcsináltam a Turning Pointot is. Hát az sem rossz, bár rövid, meg elég bugos szegénykém...
De azé egynek elment.
UI: Ezeket azé írtam le, me 1 hete kaptam vissza az x360-at javításból és még csak most sikerült ki tolnom őket...
Még hátra van a Turok, Vegas 2, Frontline Fuel of War, Conflict Denied Ops meg a Burnout Paradise.
Kicsit lemaradtam muszály behoznom a GTA 4-ig, me akkor csak azzal fogok foglalkozni!!
-
Igen az tiszta, ezt tudom, azt hittem valami más is van a háttérben. -
Szerintem legtöbbször semmi egetverő különbség nincs a játékmenetben, vagy tartalomban - néha más a borító, vagy ilyesmi. Nekem is van két NTSC játékom, szintén simán mennek. (A Mass Effect-em pl. NTSC-J)
Javítsatok ki ha tévedek. -
Olcsób mint a game.co max egy fonttal lesz, de valszeg nem szállítanak ide, ráadaásul nem olyan pontosak. Ha előrendelsz kapsz 400MS pontot is. -
Szeszmester #39817 A mai TV-k mindkét szabványt képesek kezelni, a HDTV-k meg már másképp működnek, ott nincs PAL/NTSC.
Ha konrkátan érdekel, google. -
NTSC és a PAL miben különbözik? azt tudom hogy lényegében mi az, de játék terén... pl a DOA nekem NTSC de hibátlanul megy... -
Szóval azt mondjátok jó ez a Vikinges játék. Akkor azt hiszem én is kipróbálom. + végre beszerzem a DMC4-et. -
Tibcsitroll #39814 Segítsetek már,jó kis mászkálós platform játékot keresek boxra. ??????
-
detoxic #39813 Nem szóltam
,ez pc-változat,azt ki sem próbálom....Nem akarok megint napokig röhögni
,a Fifa 2008 is ég és föld Xbox-on és pc-n!
OFF-on:Ja,és HAJRÁ DVTK!(bocs,de még mindig a tegnapi győzelmi mámorban úszok

OFF-off
Szép napot mindenkinek! -
detoxic #39812 UEFA Euro 2008 demó "állítólag" tölthető.....De honnan?
Valaki letöltötte már,kipróbálta?
Xbox-ra mikor jön?
ui:remélem ez nem warez-es kérdés.
ui2:Tudom csak nekem új,de ez a Gears Of War valami kib...ott ÁLLAT!!! -
Tomy Lee #39811 Nem mutat semmit??lol
LINK -
Szinte minden külföldi on-line shop-ban 40 font körül van. Amazon meg úgy tudom nem szállít kishazánkba. Én valsz. gameplay.co.uk-ról (vagy game.co.uk) rendelem. Már rendeltem tőlük, jók. -
Ragnar360 #39809 Hát van a gamestation.co.uk (ez az oldal nagyon bejön, már a designal megfogtak :D) ,de ahogy nézem itt is ugyanannyi mint a game-en ,azaz 40 font. Az amazon.co.uk-nál 35 font.
De én még mindig azt mondom, h inkább Überkonzol v Platinum ,ha 15k ért akarod és gyorsan. -
nem, nem előbb küldik :) mindig a megjelenés napjára tolják a játékokat, az üzleteknek általában már 3-5 nappal megjelenés előtt megküldik a cumót, ők meg úgy adják tovább a futároknak, hogy ütemezik a szállítást (előrendelésnél közvetlenül írja, hogy a megjelenés napjára odatolják hozzád)
(mondj olcsóbb helyett a co.uk -nál, várom és ott veszem!) -
Ragnar360 #39807 Nem. Én az überkonzol-ra mondtam azt, hogy ott van sok NTSC-s region free gamma. Az alap, h game.co.uk ba csak PAL os van.
Drágább lesz az hidd el, főleg a game.co.uk ,legdrágább hely, meg ez a garantálás ,h megjelenésre ideér hulyeség, hol láttad ezt? Logikusan gondolva még ha 1-2 nappa is hamarabb megkapják és feladják akkor se ér neked ide 29.-re , meg sztem 28-29.-énél elöbb nem adják fel. :( -
Ragnar360 #39806 Üdv a clubban :P -
Ma (vagyis tegnap
) vettem egy xbox-ot főleg a GTA 4 miatt + a többi jó játék miatt
. Jó volt a számítógép előtti görnyedés után projektoron (több mint 2 méter széles képen
) fotelból játszani :D Jöhetne már a GTA...
Ja és az miért van, hogy amikor filmet akarok lejátszani, akár eredetit, akár másoltat, akkor azt írja a box, hogy "secure HDCP link ...." és nem jön be a film?(projektoron HDMI-vel)
-
egyről beszélünk? game.co.uk? csak azért mert ott NEM lehet NTSC játékot vásárolni, soha nem is volt nekik
(nem beszélve arról, hogy ott (co.uk) 13.900 a játék +PK ami 800 pénz) -
Ragnar360 #39803 lol akkor ott van a platinumshop meg az überkonzol ,ezeknek is van futárjuk vazze!!!!444 rendeltem már ÜK tol is.
Azért gondolkozom a galaxistol rendelni, mert nekik tuti PAL-os lesz és nem mindenféle régio free buzisag ,mert hamár GTA akkor meg kell adni a módját :DDDDDD Ük nak meg szinte tuti NTSC -s lesz. Azért szinte minden 14 990 ,sőt van ami még olcsobb is. -
az érdekes lenne, ha a galaxistól vásárolnám meg a GTA,..csak "17 990" nyomtaják, plusz az ezres házhozszállítás...most komolyan vegyem meg 4-5 ezerért drágábban? nincs ok, marad a külföld :/ -
Ragnar360 #39801 Kandurex, nyugi van. Simából már mindenhol lsz 29.-én, sőt merem fogadni ,h már lehet 28.-án is , főleg ÜBERKONZOLNÁL. A szállitás miatt se értem ,h miért parázol , nemtom hallottá e mán a futáról ,másnapra megkapod , max 30.-án nyomhatod mint állat.
Szal nyugi.
Én erősen gondolkozom, h CDGALAXIS-tól veszem meg, jól nyomják ,megbízhatóak stb. meg normális futárcéget alkalmaznak (GLS) 990 pézé másnapra ott van neked a csomag :P -
Pff
-
Kérdezni is akartam, hogy hogy fogsz Amazonról rendelni :)
Büdös mocskos taplóföldön élünk, szerencsére mindig emlékeztet valami, hogy ne felejtsük el! -
basz,..
-
Egyébként nem is tudtam, hogy pl. amazon.co.uk (.de) oldalakon szeretett kis hazánk tiltólistán van. ^.^
Nézegettem rajtuk, hogy mennyibe kerülne a GTA IV SE, de mindkét oldalon ilyen üzit dob amennyiben magyar címre rendelek:
*** We're sorry. This item can't be shipped to your selected destination. You may either change the shipping address or delete the item from your order by changing its quantity to 0 and clicking the update button below. ( See geographical restrictions.) ***
Kicsit utánanéztem a dolognak, és azt olvastam, hogy postásaink rendszeresen lenyúlták a megrendelt csomagokat, amiket amazonnak újra el kellett küldenie. A gond csak az lett, hogy ők meg szépen rájöttek minderre.
Komolyan mondom, azon csodálkoznék, ha mindez nem magyarországon történt volna... :S -
Bizony! Én mindig is azért élveztem a GTA-ket mert szabadság volt benne, oda mehettem ahova akartam, és annyi elfoglaltságom akadt, hogy mindig el tudtam magam foglalni valamivel. A GTA-ák igazi és teljes értékű gengszer(inkább élet) szimulátorok és ez teszi őket olyan élvezetessé... -
Én innen. -
Úúúú, tényleg, ezt benyaltam... :)
Nem tudom, valamiért nekem Molyneux neve ugrik be valahányszor a spore-ra gondolok, pedig Wright-nak kellene.