176898
banner
  • Katun
    Inkább örülünk hogy a másik megvett valamit és boldog vele, minthogy irigykedjünk NEMM???? (az irigység egy undorító emberi tulajdonság).
    A Tesco-s kártyaolvasó meg szánalmas. Köcsög multik, fúj de utálom őket.
  • Kandurex
    lehetek a barátod?
  • AntiHero
    add nekem
  • DanielT
  • DanielT
    Te nem nagyon érted a lényeget most :DD
  • morgomedve
    Ez hatalmas duma volt, most is remeg a kezem a röhögéstől

• CSOCSO
    semmi erdekes nincs ebben.. a vilagon mindenhol ezt jatszak... megvesznek kulonbozo cegek egy csomo baszast egyes japan, kinai, koerai cegtol es felcimkezik.. hurrraaaaa.. amerikaban is van target ami hasonlo mint a tesco es semmi baj nincs azzal amit arulnak valszeg a tesco se szerzi gagyibb helyekrol amit szereznek.

van hogy bemegyek a helyi abc be es mondjuk nem maggi leves kockat veszek hanem az abc sajat leveskockajat mert kb fele annyiba kerul es igyisugyis jo izu.. es kb minden termeket felsorolhatnek ott.. kezdve a szappantol a mindenig.
  • DanielT
    Ne is mondd... valami röhelyes buzibár ami ilyenkor ott megy...

Vettem tegnap 990Ft ért egy Tesco márkájú kártyaolvasót. Nem akar valaki kitüntetést adni? esetleg leszopni?

• Szeszmester
    Nekem a Katamari nagyon tetszik, de azt teszteld először.

DMC4 az viszont nagyon jó! Meg a Dead or Alive 4.
  • Szeszmester
    Jó vétel volt, de miért kell ezért gratulálni?
    Tudom, hogy a gémer365-ön nagy divat, ahol ha vki vásárol vmit, akkor azt le is fényképezi, a többi fórumozó meg elismerően bólint, de ez akkor is nevetséges egy kicsit.
    Úgy értem, én is dolgoztam már, amiért kaptam fizetést, amit elköltöltöttem vmire. Volt, ami tetszett a haveroknak is, de ezért miért gratulálnának? Csinálni vmi "kiemelkedőt" az persze más, de vásárolni bárki tud.
  • CSOCSO
    ne is az erdekeljen hogy mi fog jonni hanem hogy miket hagytal ki.. azokat hasznaltan, az eredeti ar toredekeert meg tudod szerezni es azok is legalabb akkora cimek, mint pl:

Gears of war
    Lost Planet
    Project gotham racing3 ( igen vagy negyedik resz is.. szvsz jobb a regi es megtod venni fika arert)
    Forza 2 ( ez mar szimulatorosabb mint a pgr3)
    BURNOUT revenge
    Halo3 ( mondjuk szvsz ez elegge gyenge, unalmas jatek)
    Turok (nekem bejott..szvsz rohadtszep, ha be tudod szerezni olcson akkor hurra!)
    Call of dutyi 4 ( nagyon faszaaaaaaa)
    Crackdown ( ez is fasza es hangulatos jatek!)

stb.
  • Katun
    Üdv a Klubban kollega :)

Én is csak 3 hete vagyok boldog X tulaj, és tényleg hatalmas móka. Musthev cím? Burnout: Paradise, eléggé Musthev, vagy Orange Box, Project Gotham Racing 4, Forza Motorsport 2, Halo 3 ... és sorolhatnám, de majd a főnök urak még folytatják a listát.

További jó játékot!
  • Darth Razor
    Nekem is mostanában lett egy Premium boxom és nagyon jó móka!
    Az elkövetkező hónapokban az alábbi játékokat tervezem MINDENKÉPP megvételre: Star Wars The Force Unleashed és Grand Theft Auto IV
    Tudtok még ajánlani valami ezekhez hasonlóan mászthev címet ami a közeljövőben jelenik meg?
  • Alwares
    Próbáld csak ki a jó kis demókat! Aztán majd rájössz, hogy mi az amivel még eddig nem játszhattál. Én pl teljesen belezúgtam az autós játékokba....
  • rastaman
    sajna full hd tv-re még nem tellik úgyhogy marad a 20" szélesképernyős monitor... de azért így sem rossz. több játékot majd köv hónapban veszek ( GTA IV Halo3 meg lehet lesz Bio is, meg talán az Assa is belefér)
    az lcd tv meg meglesz a "magról"
  • Minstrel
    melyik konzolbolt a megbízható/normális?
  • greyfox
    grat, nem fogod megbánni! :)
  • Waczkor
    Ment egy privát!
  • Kandurex
    Biot? természetes! teccet!
  • Istencsászár
    Kitoltad?
  • Kandurex
    jó játékot, csak szerezz be még pár húzó címet (ilyen mass effectek, meg bioshock -kok) és garantált lesz az élmény, ja és persze gondolom, hogy lcd tv -n tolod 720p -ben...akkor viszont a magad alá vizelés a látványtól lesz az élmény

(ha már itt vagyok, van egy bioshockom eladó, tök véletlenül :))
  • rastaman
    aki szeretne vegyen fel friendbe aztán nyomathatjuk együtt, bár még kissé kezdő vagyok. pinata-t mondjuk lehet hogy hanyagolom pc-n már próbáltam 1x
  • deep
  • rastaman
    na, tegnap megvettem a boxomat
    prémium, forza2 és pinata játékokkal + vettem még 1 gears-t is mellé
  • priluki
    oké kösz :D
  • Istencsászár
    Dark Sector tápik :)
  • priluki
    csá,játszik valaki a dark sector-al? irjon rám privibe pls mert eleakadtam thx
  • detoxic
  • Sephi
    Gyerekek ha van valakinek Pesten elado PGR4 az irjon mar ram egy privit mert naon surgosen megvennem :D
  • amdrula
    Te is odataláltál az idióta faszságaiddal xD
  • DanielT
    Menjenek csak az idióta faszságokkal oda.
  • deep
    Miajóistennek? Jóhogy nem nyitunk már külön topikot a kábeleknek, tápnak, dvd tálcának. Egy topik bőven elég, a gépnek, a játékoknak mindennek.
  • DanielT
    Jó, hogy megnyitottad, mert hányás ami itt megy.
  • janika1210
    Megnyitottam az új topicot:

XBOX360 HARDVER
  • janika1210
    Benézted mert semmit nem számolunk fel a ventilátor módosításért mivel ez a mi érdekünket szolgálja mert nem kell a németekhez szaladgálnom hetente Lehet módosítás nélkül is kérni a gépet de akkor megmondom a vevőnek, hogy ne hozzánk hanem egyből a Microsofthoz forduljon a garanciával. Nem az új szériáról beszélek mert mi már 2 éve így áruljuk a gépeket.
  • DanielT
    Ja. Meg 5 ezerrel többért is adhatod 4 perces melóval.

Arra nem gondoltál, hogy nem csak a hűtésmod miatt javult az elromlott gépek aránya, hanem, mert jöttek az új szériák?

• janika1210
    Ezzel kb. annyit mondtál, hogy mindegy, hogy van e klíma a kocsiban nyáron mert az ember kibír 45 fokos meleget is. Persze, hogy számít a hűtésmod hogyne számítana miről beszéltek? Nevetséges, hogy Jóska Pista a 2.B-ból, meg Danika a mókus őrs vezetője arról tart okfejtést, hogy mi jó meg mi nem jó. Számadatokkal is rendelkeztek vagy csak a szátok jár, hogy kijárjon valami egzisztencia ha ezt már a suliban nem sikerült kiharcolni és legalább itt felnézzenek rátok félrevezetett pajtásaitok? Mikor megjelent a 360 és beköszöntött a nyári meleg, minden második nap hoztak vissza 3 leddel gépet hozzánk pedig nem pesten hanem vidéken van üzletünk. Annyira elegünk lett, hogy akkor befejeztük a gép árusítását. Aztán valaki előjött ezzel a hűtésmod dologgal és azóta az összes új gép ventilátorát átkötjük mert elhanyagolható az a mennyiség amit visszahoznak mint mielőtt nem csináltuk volna ezt meg. Fölösleges erről beszélni mert akinek magasabb fordulaton pörög a venti és tökéletes a gépe az nem fog ide beírkálni, hogy na de jó nekem működik a gépem. Az viszont be fog írni akinek tönkremegy mégis. Csakhogy ilyen módosítás nem 1-2 embernek van hanem többezernek mivel vagy rakattak már bele vagy eleve így adták el a gépeket mint pld. az Én összes boltos imserősöm.

Másrészt kurvára szétoffoljátok ezt a témát, miért nincs erre egy hardveres téma?
  • greyfox
    Felejtsétek már el a hűtésmodot. Ugyanannyi hűtésmoddolt gép döglik meg, mint moddolatlan. Kb annyit számít, mint, hogy milyen színű az előlapod :D
  • CSOCSO
    miert ne segitene a jobb hutes mod??
    nem indegy hogy szobahomersekletrol 50 fokra vagy 100 fokra melegszik a hulye doboz.............
  • Minstrel
    erről a boltról valami tapasztalat/vélemény?
    battagame

itt a legolcsóbb az Elite