176898
banner
  • G04LK33PeR
    sikerült kösz a tippet:)
  • Dévids
    pls valaki!!! #40826

• LordAndrew
    Sima tévén is bőven élvezhető minden játék. Más kérdés, hogy LCD-n sokkal jobb. (Nekem speciel katódcsöves TV-n megfájdult a fejem a játéktól, LCD-vel ez nem jött elő. Tulajdonképpen a fejfájás miatt vettem LCD-t)

Szóval az, hogy sima tévéd van, ne tartson vissza, szép lesz azon is.
  • Csacsi
    Ha teljes pompájában akarod élvezni, akkor mindenféleképp kell minimum hd-ready LCD tv. Fognak futni a játékok, de nálam sima tv-n például egy csomó játéknak a felirata nem látszott rendesen. Szerintem nem éri meg sima Tv-n játszani. Akkor már inkább monitor.
  • TVelvet
    Tud valaki mondani, olyan oldalt, ahol kivannak írva a megjelenések?:)
  • kvanta
    Annyi kérdésem lenne, hogy sima TV-n (2 éves Sony... típusa nem jut ezsembe ah hazaérek melóbol megnézem, de talán ez nem is annyira lényeges) tényleg gány a grafika, vagy csak ahoz képest csúnya amit LCD vagy HD tv-n tud a gép? Mivel vásárlás előtt állok de csak "sima" TV-m van így fontos a kérdés. A válaszokat előre is köszönöm
  • Minstrel
    überkonzol, 15+futár
  • Dévids
    Honnan lehet letölteni azt a frissítést(az xbox live kívül) a géphez amivel lehet DivX-et lejátszani?
  • Sephi
    azért fog a GTA4 után az tortenni , hogy leporoljuk a PS3-mat es odarakjuk a TV melle , míg az XBOX360 mehet a PS3 helyere , hogy fogja a port helyette.
  • Istencsászár
    GTA4 utáni hónapban sem jön semmi ( érdemleges ) csak azt követően, de akkor megint több cím is.

Június best of:

Ninja Gaiden 2
    Race Driver GRID
    Dragon Ball Z: Burst Limit
    Alone in the Dark

• arty
    naja, bármi jelenik meg előtte/mellette/utána, annak eladásai durván megszenvedik majd a gta-t :) gondolom ezért is van pangás :)

tisztára olyan kezd lenni a játékipar, mint a filmipar :)
  • bubu13
    Ti honnan rendeltétek elő a GTA4-et és menniyért?
  • Istencsászár
    Nem, de nemhogy jó játék nem jelenik meg, hanem semmise, igy lehet spórolni a GTA-ra nemkell másra költeni.
  • DanielT
    Mindegyik botrányos, szóval mindegy.

Az újabbakban Benq van.
  • morgomedve
    Jelenik meg valami jó játék még a GTA előtt?
    Vagy várjak türelemmel...
  • D0C
    szevasztok.

melyik drive-al érdemes venni 360-at, melyik a legcsendesebb?

hogyan tudom megállapítani, hogy mi van benne?
  • Tomy Lee
    Ajánlott az LCD tv természetesen mivel érdemes kihasználni a box által nyújtott képminőséget.Átlagos tv-n gagyi;-)
    Vagy monitor(crt-lcd).
    Vga kábel opcionális amivel össze tudod kötni Xb-ot lcd tv-vel avagy monitorral.
    Scart-al "átlagos tv-t" tudsz összekötni amit mellékelnek az x360-hoz
  • Minstrel
    mindenféle tv-re rátudod, elég az átlagos is
  • skygabee
    Sziasztok! Teljesen kezdő vagyok ezért szeretném megkérdezni h az Xbox360-at milyen TV-kre tudom rákötni? Elég egy átlagos Tv vagy LCD TV kell vagy ilyesmi?
  • fishBNS
    Masnak is volt olyan gondja,h MS javitas utan a gep hatoldalan a muanyagot osszekarcolva talaltam a nyitasi pontoknal? Ezt a trehanysagot....
  • arty
    ha garis, kit érdekel? MS-t hivni, vigyék a gépet javitani :)
  • Alwares
    A Falcon gépeknél már bőven bevállalható, hogy nem fogja az ember hűtésmoddolni és gányolni...
  • Dévids
    Sziasztok!
    Egy elég nagy gondom lenne.Az xbox360-om a bekapcsolásnál kb 5 percet vár + a lemez-ek beolvasásánál ezt írja: Unplayable disc.NEM FLASHELT A GÉP!Még szét se volt szedve, a garancia is megvan még rá.Mi lehete a baja?
  • CSOCSO
    nero fasza volt.. dantenal abbahagytam.. valahogy nem ereztem mar a dolgot :(
  • fishBNS
    Mellesleg nem fikaztam az XP-t,mindossze annyit allitok,h olyan mint az XboX es alltalaban a microsoft termekek,(a 3. javitas utan meg mukodhet is)
  • fishBNS
    Amilyennel Te a falkon lapos gepek kishibaszazalekban elromlasat. =]
    Mellesleg aki valaha huzamosabb ideig hasznalt MacOS-t esetleg Linuxot szerintem nem vitatkozna ezen. =]
    Csak egy video,h hol is tart ma a linux nevetsegesen alacsony gepigeny mellett: KattKatt

Es meg mielott egyesek a szoftver ellatottsag hianyat kezdenek ecsetelni: Katt
  • Istencsászár
    A Win Xp jelenleg az egyik legjobb op rendszer, semmi baj vele... nekem más nem kell még pár évig ( igaz dx10se :) ) meg Vista se ( ami köztudottan egy szarkupac, hiszen átgondolatlanul, hibásan, lassúan adták ki... de minek? )

Szóval a kiforrott Xpvel az égvilágon semmi probléma sincs.
  • DanielT
    A divatfikázáson túl milyen SZAKMAI alapon támasztod alá a "Windows szar" tézist?
  • edios
    Senki sem állította, hogy a probléma teljesen megszűnt, viszont az tény, hogy a falcon alaplapos gépek meghibásodási aránya jóval kedvezőbb, mint a korábbi verzióké.
  • DanielT
    De nagy szakértő lettél hirtelen...
  • MaSzKa
    az is 3ledes lestz ha nem hűtőd csak késöbb
  • fishBNS
    Ne legyen,de telleg... =]
  • DanielT
    Ránézek a Windowsra. Xp. Úgy jó ahogy van. Soha ne legyen jobb oprendszerem.
  • fishBNS
    Ez egy akkora tevhit,h kesz! Mar miert ne lenne 3ledes??? A gpu ugyanugy melegszik mivel hozza sem nyultak! Barati korben eddig 2gep halt el az ujszeriasnemlesz3ledes-bol...
    Talan augusztusban az ujabb rancfelvarrt gep esetleg,de ott meg a jon majd egy ujabb mumus... Microsoft, nem kell csodalkozni. Csak nezz ra a windowsra...
  • DanielT
    "Hogy lesz ebből 3led? 10 óra nonstop játék után?"

Nincs köze hozzá, hogy mennyit használod egyhuzamban. Az új szériás nem lesz 3 ledes, vagy nagyon-nagyon kis százalékban.
  • Freedy
    A PGR 4 is nagyon ronda 4:3-as monitoron, de az a vicc, hogy kipróbáltam HD ready-s tv-n hdmi kábellel, és ott is pixeles. főleg a kocsik élein lehet látni.
  • Kandurex
    ez megszokott, PC után a leggagyibb boxos játék is felüdülés,..javaslok egy gyors Bioshock, Masseffect párosítást :)

attól függ, ha új boxot vettél valszeg már nem lesz 3leded
  • edios
    Nos vettem ma egy boxot. Két észrevételem van vele kapcs 1-2 óra forza2 után:

- Pc-hez szokott szemeimnek lenyűgöző látványt nyújtott, pedig elvileg ez egy ronda konzolos game.
    - Játék végén ellenőríztem a hőmérsékletet, és teljesen hűvös levegőt fújt ki. Hogy lesz ebből 3led? 10 óra nonstop játék után?

(bónusz észrevétel: k*b könnyű kisodródni)
  • DanielT
    Igen, belezoomol a játék. Egyik ok ami miatt végül vettem HDtv-t. A játék végén lesz egy rész amikor átvált rendes 16:9 re.
  • arty
    sztem meg nagyon nem jo dolog :( amit igy látsz, az egy 1024*768/4:3 kép felnagyitva 1280*1024/5:4-re, durván pixeles. ehez képest pl a forza nativ 1280x720as csikban megy az 1280x1024es lcd-n, 2xAA mellett - na az rendben van! de mostani játékok mind nagyitott randaságok :(

spiderman3 pl borzalom ahogy kinéz emiatt, ill. az xbox1 játékok 640x480ra számüztek a képarányhelyes képért :(

MS és az uj jatekok fejlesztoi bekaphassak :(