176895
banner
  • Skyline
    Oksa néztem videt hdd nélküli gta4-el (nemtom valódi-e) nagysebességnél eltünnek a textúrák mint anno san andreas ps2-n..:)
    Thx!:)
  • Kandurex
    nem fontos, de kifejezetten ajánlott...olyan kötelező egyenesen :)
  • bubu13
    Tényleg nem fontos a Gta 4-hez vinyó de azért nem árt ha van
  • Skyline
    Hahó!
    Egy rakás fórumon azt irogatják hogy a vinyó csak ajánlott a gta4-hez de nem kötelező...Ha nem akar online játszani az ember akkor nem kell,elég egy memóriakártya...5let? Igaz ez?:)
    Mert szinte mindenhol azt írják hogy ha nemakar online játékkal játszani a player akko nemkell a vinyó...
  • amdrula
    Menteni csak hozzávaló HDD-re, ill. MS féle Memory Unit-ra lehet, minden másról csak lejátszhatsz képet/zenét/videót.
  • Soldiers
    www.jatekaim.hu
  • Gaben17
    pendrivra nem lehet menteni,csak HDD:) de természetesen felismeri a pendriveot+ ami rajta van. csak menteni nem tudsz rá

aki szeretne vegyen fel live-ra. gamertag az aláírásomban,bár most járt le a goldom:((
  • giba
    Köszönöm a segitő válaszod de a biztonság kedvéért, mert gépvásárlás elött lennék.Tehát ha bedugom akkor nem lehet a játékok mentésére használni mármint azokra a játékokra amikre az van írva,hogy szükséges a HDD.Köszönöm mégegyszer.
    giba
  • amdrula
    Természetesen nem működik úgy, mint egy xboxhoz való HDD...
    Max. képet/zenét/filmet játszhatsz le róla.
  • laxika0428
    Sziasztok srácok. kérlek segítsetek abban honnan tudok jó áron rendelni játékokat? előre is köszi
  • giba
    Kérdezném tisztelettel külső sima hdd/USB-el bármelyik fajtályú is legyen az amikor bedugom a 360-ba biztos müködik,úgy mintha vettem volna egy Premium csomagot mert akkor elég az arcade csomag van aki így használja köszönöm a válaszokat.
  • Pacal17
    TPS alapokok lévő free-roaming, kicsit rp szerű shooter autós játék?
  • CSOCSO
    saints row nem autos jatek... szal nemtom mire meg kinek valaszoltal..
  • VLB
    összetettsége miatt sose lesz olyan szép a gta4 mint külön egy autós játék, ill. külön egy fps. stb stb. De mivel így egyben van az egész ezért atom zsír, mek is jácci jácci.
  • CSOCSO
    saints rowt nem jatszottam. megvolt de gagyinak tunt.. a grafika is csunya volt mint atom MINDEN elottem tunt fel meg el....

azt meg mar mondtam hogy bar szep a GTA4 de egyuttal elegge csunya is:D

de azert hogy a saints row szebb legyenD::D D loal
  • mucsácsó
    Saint's Row se volt csunya, de valami iszonyat műanyagos és stílustalan a grafikája...GTA4-hez bűn hasonlítani...GTA4 vitathatatlanul szebb.. ;)
  • arty
    elsőre pont ugyan igy éreztem, az ocsmány elmosottság, elnagyoltság helyett a letisztult saints row emléke ugrott be

aztán eltelt az első óra, picit messzebb is ültem a tévétől és most már csak mosolygok azon az első benyomáson

viszont megértem a haverod :)
  • Fido4life
    hát technikailag nem sokkal szebb :D csak a IV-ben jóval több az effekt, illetve a civil járgányok, emberek száma.
  • Fido4life
    hát az én Arcade-mon (nem flashelt) tökéletesen fut vinyó nélkül, pop up alig, igazából csak a lakásban fordul elő, ha hirtelen berohanok a házba akkor termelődik elém hirtelen az ágy meg az asztal.. de a városban 95%-san minden betöltődik mielött még odaérnék. (ezt 15 óra játékidő után mondom)
  • ellington
    jaja, használtan NE vegyél. nekem is csak a gond volt vele.
  • Alwares
    Na ezt ilyen szépen megfogalmazva még nem olvastam sehol :D
  • Slipknot
    Ha csatlakozas kozben hibat jelez a DNS, akkor mi lehet a fo gond? probalgattam egyket dolgot de nem igen akart osszejonni. Akinek volt meg ilyen gondja az segithetne. kosz
  • Istencsászár
    A GTA-ban egyik effect sincs túloza, kiemelve. Az egész természtes, midennek van fénye, tükröződik, ide oda vetül, inenn onnan jön, mindennek van effektje aminek kell, az egész egy nagy zagyvaság ami tök természtesnek és hihetőnek tünik és ez benne a szép, gyönyörű.
  • dienesoft
    Szerintem kérdezd meg, mit tol. :D
  • CSOCSO
    :)))))
  • Sir Quno Jedi
    Én is kérek abból az anyagból, amit szív!
  • Alwares
    Idióta :D Vagy csak rossz a szeme...
  • CSOCSO
    haver szerint jobb a saints row grafja mint a gta4-e? :D szerintetek?:D
  • VLB
    tanácsot kérnék.
    szeretnék oylan lcd-t venni, ami egyaránt jól használható (egészségesen) számtógéphez és 360hoz egyaránt. Nagyon nem vagyok képben lcd témában, ezért még azt se mondanám, hogy naggyából mire gondolok...
  • Istencsászár
    Had írjon csak:D

DVD-ről DVD-re gondolom 2 db DVD olvasó/íróval lehet, s Néróval?:D
  • Kandurex
    mond mennyire feltűnő neked a bannerban lévő szép nagy piros szöveg? komolyan kérdem, mert szerintem akkor megnagyobbítom még...
  • Hawk3ye
    Sziasztok!

Nekem csak annyi lenne a kérdésem lehet h leirták már lehet h nem h double layeres dvd-t lehet dvd-röl dvd-re irni és ha igen tudnátok nekem mondnai egy programot köszi elöre is még1x bocs ha volt már ez a téma
  • arty
    igaz, thx! (régen nem tudott, de update megoldotta)
  • Skyline
    ok thx!
  • Istencsászár
    Video, demo letöltésekhez kell, GTA4-hez kötelező.
  • Kandurex
    a GTA IV. -re nézve, vagy a jövőre tekintve, KÖTELEZŐ!
  • Sephi
    "használt premium"

Miert raz ki a hideg ettol a ket szotol egy mondatban ?:DD
  • Skyline
    Hali!
    A vinyó nélkülözhetetlen a gépbe? Vagy lehet nélküle is GTA4-ezni?:)
    Haveromnak vinyós gépe van de mondta hogy a 40 játéknyi mentése kb 300 megát foglal,azonkívül semmire nem használja a vinyót....Szóval kell bele a vinyó vagy nem?:)
  • Tomy Lee
    Milyen Projektoros tv-n az X képe?
    Van valaki aki ilyen tv-vel használja?
  • Aleksz
    akkor ne vegyek vga kábelt? mert csak azért akarok h tudjam 1080p-be is nyomni:D