176864

-
Na akkor ez ugyanolyan, csak gumi van az alján :D -
Látod itt indul a bulibáró nekemis van rajta 3,5 jack.
Kinézetre ilyen. Csak pl gumi borítás nincs rajta. -
De érted ha nem tudom mit nézzek rajta? Hol van eltérés a gombokban meg ilyen elválasztó? -
Pécén nem megy át rajta semmi, one-on meg átmegy a régin is film/játék/stb (ha van rajt adapter). -
Selminar #163506 Én csak tippelem de szerintem átmegy rajta a film/jatek hang is pc-n. Probaltam a youtube-os review-t nézni, én erre jutottam.
Eltie kontrolleren a cserélhető analóg kar tetszik nagyon. -
Eszembe nem jutna, viszont ezzel most megint új dolgot tudtam meg: a 3.5 jack-es kontrollereken már átjön a játékok/filmek hangja is, nem csak a chat!
thx
-
Selminar #163504 Új kontroller nekem is kellene meg a pc adapter. Jo lenne filmet nézni es a kontrolleren keresztül hallgatni. Lunad white nekem is bejön. Elite-re nem lesz eleg korpam. -
Van olyan misszió ahol nem kell lőni. A tudatos játékos nyom egy térképet ami jelöli hova kell menni, odamegy és már kész is. Erre leírják hogy nincs értelme, mert pár perc. Hát ha valaki utálni akarja a játékot akkor valóban annyi. De a fejlesztők azt a területet is rettentő aprólékosan kidolgozták, tele infóval, vicces momentumokkal, baromi látványos dolgokkal. Pár perc helyett én 35 perce elvoltam ott mire körbeértem.
Mission 4: Meridian Station
Totti, it's me! Minden kukába belenéztem (képzelem mit gondolhattak az állomáson lakók, amúgy is utálják a UNSC-t), minden durcás dacos kolóniál katonával beszéltem, minden targoncás/szekus beszélgetést kihallgattam, még Intelt is gyűjtöttem (bár néhányat csak utólag) és volt időm sajnos megállapítani a talajon futó árnyékok pop-in távolságát, mialatt Governor Sloan-t vagy a Spartan kollégáimat hallgattam. 35 perc no chance, sajnos élettelen még így is, az a pálya talán a legnagyobb let down számomra. Azt már el tudom képzelni, hogy a Mission 9: Alliance jobban bejött, ott valóban több volt az "élet" meg a jókedv, kacagás, szebb is sokkal az egész környezet. De sajnos az éneklő Grunt - aki mókásan beszél halott énektanáráról - sem tudja feledtetni, hogy ezeket a területeket vagy ki kellett volna színezni legalább valami epic lelkesítő interracial konferenciával, vagy loading nélkül innen rámenni a Kraken-ra, vagy én nem tudom ... Az volt az érzésem két csapat dolgozott a pályákon: volt az alpha csapat, akik az epic nagy, széles, bejárható csatákat reszelték és volt egy béta csapat, akik ezeket az összekötőket ÉS bétáék elfelejtettek segítséget kérni legalább a cutscene csapattól, hogy a zsebkendőnyi kis pályájuk vége ne fade-to-black legyen már ...
De ... még mindig nem téged hülyézlek mint a primitívek, hanem a gaméról társalgunk
-
Akkor miért akadékoskodsz?
A kérdőjelet is lehagytad az első mondatod végéről. "Neem, neem". De. Lehagytad.
Youtube amúgy tele van review-kkal, most néztem én is meg a rubber grip miatt a Lunar White kontrollert. -
Najó füllentettem.
Halo 5öt 4-5 óra alatt képtelenség végigvinni. Tán normalom van rá esély, rohanva előre. Van egy olyan műfaj h speedrun, ez odavaló.
Tán azt is lehet olykor hogy valahogy átvágtáz az ember az enemy közt, normalon valszeg nem igen fogják lelőni, így az adott igen nagy terület gyorsan letudható.
No igen, a Halo 5 pályák jó része nem csőbe megy. Mehetsz igen tág területen több fele, így a skript nem csak akkor megy tovább ha 10 centire a látótérben vége van valaminek, kvázi vezet madzagon.
Na most Heroicon azért átrohanni nem lehet, mert lelőnek, de lehet találni utakat helyeket amik megkönnyítik a dolgot, és lehet próbálkozni rohangálni vagy vagy alapon. Bár ennek nem tudom mi az értelme, ha az embert érdekli a játék, akkor szétnéz, feltérképez, kiélvezi azt ami a fejlesztők sok munkával összetákoltak. Már pedig a Halo 5ben van mit nézni. Csodásak a tájak, hátterek, tele van easter egg-el és persze inteleket lehet gyűjteni, amit érdemes is, nomeg ott vannak az aldugott koponyák, fullos fegyók.
Van olyan misszió ahol nem kell lőni. A tudatos játékos nyom egy térképet ami jelöli hova kell menni, odamegy és már kész is. Erre leírják hogy nincs értelme, mert pár perc. Hát ha valaki utálni akarja a játékot akkor valóban annyi. De a fejlesztők azt a területet is rettentő aprólékosan kidolgozták, tele infóval, vicces momentumokkal, baromi látványos dolgokkal. Pár perc helyett én 35 perce elvoltam ott mire körbeértem.
13 óra körül volt, semmivel sem éreztem rövidebbnek mint a 4et vagy az előzőeket.
De hát mindenki úgy tolja az adott játékot, amennyire érdekli az. Vagy túl akar lenni rajta vagy ki akarja élvezni. -
gumibevonat ... whaaaat ?
áá kell egy elite csomag bazmeg, há miezmáá
-
Most nem akarok akadékoskodni de erről van neten kép, hogy melyik kontroller a régiek meg az új hogy néz ki.
Mert értem amiket írsz csak kíváncsi lennék összehasonlításra képen. :)
Amúgy grat a kontrollerhez.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.11.11. 23:45:03 -
Komolyan irigyellek, wwáááhh!!
1/3 után nálam csak az agyfasz indult be, nem a story, főleg ott pöccentem be amikor sétálgatni kellett a Meridian kolónián, később meg a Sangheili táborban. És az mind EGY pálya! A Chief story nem érzed, hogy kurvára kevés volt? Miért promózták azzal, hogy sivatagban sétálgat rongyokba tekerve? Miért promózták, hogy összekapnak Locke-al és falnak basszák egymást (vagy más baszta őket falnak)??! Miért kell a Blue Team-ről a képregényekből infót szereznem? (tényleg te azokat olvastad? hogy honnan kerültek elő Lindáék, mikor a Reach bombázása után sokáig úgy tűnt 117 az egyetlen megmaradt Spartan Gen.II ...) és ... és ... és MIÉRT kell sétálgatnom a Sangheili táborban?!? 
Ilyen kérdések fogalmazódtak meg bennem és bár újra elkezdtem, de még mindig nem vagyok boldog ezzel a résszel. És akkor ilyen first world problémákon már fel sem akadok, hogy Split-Screen co-op most először nincs, mert engem nem érint, de jogos a felháborodás emiatt sajnos, ezt meg kellett volna kérdezni a néptől. Meg hogy a 60 fps kihajtása néhány helyen (lásd Moby kiakadása Meridian-ra) túlzásba lett víve, a shadow mapekkel tényleg bánhatna óvatosabban az engine cserébe beáldozhatna 10-15% frame-et olyankor, lövésem sincs mennyit igényelne gyakorlatban, de ha már az átmenet ügyesebben van megoldva, az biztos nem a világ.
Ez a ... tipikus .. szeretni akarom, de nem bírok szabadulni a keserű szájíztől effektus. Multi meg sajnos hiába az egyik legjobb eddig, abban béna vagyok.
-
Selminar #163497 Holnap reggel 9tol jon a NXOE, este 9tol pedig a backward comp -
Hát ezaz, hogy ez nem csak a szélénkattan, hanem bárhol. A régiben a shouldergombok a gomb belső élén van felfüggesztve, azaz kufelé válik nyomhatóvá. Az újban nincs felfüggesztése, egyetlen hatalmas szabadon nyomható gomb. Kurvajó.
Meg a gumibevonatú recézés az alján. Abban is sokkal jobb. -
Hogy jobb miben más mint a régin?
Amúgy én meglepődtem most figyeltem csak hoyg milyen nagy gombok vannak elől, és az ujjam rásimul, nem mint a régin egy él lóg ki.
Meg mi az az I választó?
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.11.11. 23:30:59 -
Főleg az RB-LB jobb, mi? Több helyen olvastam, hogy a leginkább (egyedül?) kifogásolt két felső gombot javították az új kontrollerekben, a fehér, a jackdugós fekete, az elite, mind sokkal jobban kattan a szélen is.
Ahh ezért is akarnék ELITE pakkot .... jajh ... o_o
Utoljára szerkesztette: Macccy, 2015.11.11. 23:26:18 -
Nincs Dezinfó, csak rákérdeztem hogy 1-2 órát? ez csak tipp volt.
De a Need for Speed-et akkor nyomom egy hónapos ilyen izéval 10 órát és utána szépen lejár az 1 hó EA acces és befizetetek legközelebb ha lesz más érdekes?
Csak mert sógoromnak befizetek rá had játszon majd vele.
Asszem majd vasárnap.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.11.11. 21:44:18 -
Grat.
De ha a preview-et nem így írod le én úgy is simán tudtam volna mi a véleményed a játékról. :D -
EA access játékok 10 órán át tolhatóak. Dezinformációkat hanyagoljuk, amúgy google is megmondja. -
Ja kösz az valamiért nem izgat, talán mert PS4-en is untam? :D -
Halo 5 the end.
Hú de jó volt.
Graf, frém pazar. Olyan csicsa, effekt, fény, bevilágítás origa volt a felétől hogy pislogni is alig mertem. Ezt nagyon odapakolták, mellette atom stabil 60 fpsel. Na ez a sámán szakma!
Story a 1/3a után nagyon beindul, a helyszíneket csak úgy pakolja egymás után, egyik szebb és élvezetesebb mint a másik. A végjáték meg
Érdekes koncepció volt hogy csapatba kellett menni végig, ráadásul két csapattal. Így még csak nem is Mesztörsef a főszereplő, habár mégis Ő. És ezek a zsivány 343-asok tökéletesen adoptálták, vitték tovább a Cortana-Chief storyt. És még közel sincs vége... mi lesz itt a Halo 6ban?
Gunplay 60 fpsel egyszerűen csúszik és adja magát. Sok sok fegyver, járművek meg miegymás. A pályadesingerek is odapakoltak. Elég nagyok az arénák, mégis előre kell haladni, de ettől függetlenül nagy a kiterjedés. Sok eldugott útvonal, alul, felül, jobbra, balra. Sok féle útvonalon lehet bevenni a szakaszokat.
9/10 , elején kicsit megszeppentem ettől a koncepciótól, de nagyon keményen beindult a story is és a helyszínek is fantasztikusak voltak.
Egy baja van hogy 4.5 óra alatt vége lett. -
Sőt holnap swt is :p -
Persze. -
Ha kifizetek 1 hót az EA acces-re tólhatok Need for Speed-et? :) -
-
Ügyesek ezek a hollandok! Az elmúlt 10 évben (2006 óta) minden Eidos brandet ők portoltak PC-re (Hitman, Tomb Raider/Larás játékok, Deus Ex, Thief).
Érdekes, mert a Rise of the Tomb Raider nyelvi fájlaiban szerepelnek PC-s beállítások is. Legalább is arra tudok következtetni abból, hogy olyan szövegeket is találtam, amelyek a felbontásra/élsimításra/anziotropikus textúraszűrésre/tress fx felbontására, billentyűkiosztás módosítására utalnak.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.11.11. 21:20:10 -
SlickAdam #163482 megneztem kik ezek.
anno a 2013-as reszt ök portoltak PS3-ra.
aztan a Definitiv Verziot is PS4-re (bar abba belefert volna meg egy 30-as lock kapcsolo...)
majd uj Deus Ex-et is ök fogjak PC-re
...
aztan lehet ezt is ök fogjak PC/PS4-re, vagy legalabbis besegitenek.
ja amugy a korabbi videokban nagy volt a kulonbseg ott a naplementes resznel. mar nem annyira.
madafakak upgrade-elnek a 10 eves vason.
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2015.11.11. 21:00:14 -
aztabüdökurvagecit, végre nem downgrade-elnek?
És így?
WTF...
Ezt máshol is kérjükszépen. aztabüdös a napény effekt, amúgy most a napsütés télleg hajaz x1-esre. -
SlickAdam #163480 jött day1 patch a Tomb Raider 360-as verziojahoz. igy megközelebb van XO-hoz
(helyen kezelni...)
ez a Nixxes portolos banda tenyleg nem rossz.
KATT -
Vettem egy ilyen új, lunarwhite kontrollert. A helyzet az, hogy sokkal-sokkal jobb, mint a régi volt. -
<3 -
Itt a profilom: http://www.twitch.tv/dr4amlord -
Remélem is.
Irigykedek kicsit. :) Nekem még 2 nap.
Már vágom mirért akarod stream-elni.... :)
Ez baromi faszán hangzik, úgy tűnik ez új kezdeményezés, és érdekes hogy a játékban hogy tudják interaktívvá tenni, mindegy, ez izginek tűnik így leírva. :)
///////Amúgy nézném ahogy játszol de ha nem enged stream-elni....:S ///Amúgy mi a twitch felhasználód ha szabad kérdezni?
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.11.11. 18:55:08 -
A TR pörög. :) Kegyetlen durva lett... -
Igen péntekig, lehet rosszul raktam össze a képkockákat, de Moby írta hogy nézi a gép milyen a Tomb, mármint ha EU akkor addig pl nekünk nem engedi digibe futni, valszeg a stream sem.
Más régiókból meg valamit mondott hogy kedden vagy mikor már ment. Valszeg ezért, azt látom amúgy hogy stream az már van csak gyanítom a régió miatt. -
Akkor keverlek valakivel, bocs.
Mármint ismerlek csak ezekszerint mégsem olyan jól, figyelmetlen voltam. :)
Jó szórakozást a játékokhoz, feltételezem a F4 már pörög is a ps4-be. :) -
Nem engedi broadcastolni a TR-t. :( -
Pedig PS4-m előbb volt, mint One-m. -
Vagy csak simán elnézte a logo-t? :D
/ismerem Balee-t, de nem tudtam hogy bevásárolt, én csak régebben X1-re emlékeztem hogy vett.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.11.11. 18:08:08