-
Najó füllentettem.
Halo 5öt 4-5 óra alatt képtelenség végigvinni. Tán normalom van rá esély, rohanva előre. Van egy olyan műfaj h speedrun, ez odavaló.
Tán azt is lehet olykor hogy valahogy átvágtáz az ember az enemy közt, normalon valszeg nem igen fogják lelőni, így az adott igen nagy terület gyorsan letudható.
No igen, a Halo 5 pályák jó része nem csőbe megy. Mehetsz igen tág területen több fele, így a skript nem csak akkor megy tovább ha 10 centire a látótérben vége van valaminek, kvázi vezet madzagon.
Na most Heroicon azért átrohanni nem lehet, mert lelőnek, de lehet találni utakat helyeket amik megkönnyítik a dolgot, és lehet próbálkozni rohangálni vagy vagy alapon. Bár ennek nem tudom mi az értelme, ha az embert érdekli a játék, akkor szétnéz, feltérképez, kiélvezi azt ami a fejlesztők sok munkával összetákoltak. Már pedig a Halo 5ben van mit nézni. Csodásak a tájak, hátterek, tele van easter egg-el és persze inteleket lehet gyűjteni, amit érdemes is, nomeg ott vannak az aldugott koponyák, fullos fegyók.
Van olyan misszió ahol nem kell lőni. A tudatos játékos nyom egy térképet ami jelöli hova kell menni, odamegy és már kész is. Erre leírják hogy nincs értelme, mert pár perc. Hát ha valaki utálni akarja a játékot akkor valóban annyi. De a fejlesztők azt a területet is rettentő aprólékosan kidolgozták, tele infóval, vicces momentumokkal, baromi látványos dolgokkal. Pár perc helyett én 35 perce elvoltam ott mire körbeértem.
13 óra körül volt, semmivel sem éreztem rövidebbnek mint a 4et vagy az előzőeket.
De hát mindenki úgy tolja az adott játékot, amennyire érdekli az. Vagy túl akar lenni rajta vagy ki akarja élvezni.