banner
  • Macccy
    Komolyan irigyellek, wwáááhh!! 1/3 után nálam csak az agyfasz indult be, nem a story, főleg ott pöccentem be amikor sétálgatni kellett a Meridian kolónián, később meg a Sangheili táborban. És az mind EGY pálya! A Chief story nem érzed, hogy kurvára kevés volt? Miért promózták azzal, hogy sivatagban sétálgat rongyokba tekerve? Miért promózták, hogy összekapnak Locke-al és falnak basszák egymást (vagy más baszta őket falnak)??! Miért kell a Blue Team-ről a képregényekből infót szereznem? (tényleg te azokat olvastad? hogy honnan kerültek elő Lindáék, mikor a Reach bombázása után sokáig úgy tűnt 117 az egyetlen megmaradt Spartan Gen.II ...) és ... és ... és MIÉRT kell sétálgatnom a Sangheili táborban?!?

Ilyen kérdések fogalmazódtak meg bennem és bár újra elkezdtem, de még mindig nem vagyok boldog ezzel a résszel. És akkor ilyen first world problémákon már fel sem akadok, hogy Split-Screen co-op most először nincs, mert engem nem érint, de jogos a felháborodás emiatt sajnos, ezt meg kellett volna kérdezni a néptől. Meg hogy a 60 fps kihajtása néhány helyen (lásd Moby kiakadása Meridian-ra) túlzásba lett víve, a shadow mapekkel tényleg bánhatna óvatosabban az engine cserébe beáldozhatna 10-15% frame-et olyankor, lövésem sincs mennyit igényelne gyakorlatban, de ha már az átmenet ügyesebben van megoldva, az biztos nem a világ.

Ez a ... tipikus .. szeretni akarom, de nem bírok szabadulni a keserű szájíztől effektus. Multi meg sajnos hiába az egyik legjobb eddig, abban béna vagyok.