176890
banner
  • galmat
    Jaja. Ez az ország amúgy is a fejétől bűzlik. Először ott kéne takarítani... Persze ez szubjektív vélemény.
  • LordAndrew
    Bezony. Ez a lényeg. Arányait (magyar keresethez viszonyítottan) tekintve kb mintha 2-3 ezer forint lenne egy játék. Ennyiért már nem szarakodik az átlagvevő. 12-15 ezerért már igen...
  • deep
    Ez a warez dolog országtól és pénztől független.

Azért ez nem teljesen így van ám. Ugyanis a legtöbb országban (talán mindegyikben:)) magasabb átlagkereset társul az alacsonyabb árakhoz.

És ez rohadtul nem mindegy, hogy kevesebb pénzből kell drágábbat venni, vagy többől olcsóbbat...
  • waspika
    Azé ps3, mert azon nyomom az eredeti cuccokat.
  • waspika
    Ez a warez dolog országtól és pénztől független.
    Ez egy emberi tulajdonság.

Igen, nagyon jó érzés a 17eft-os játékot kezedben tartani, csak közben az asszony szétb*ssza a fejem meg a ps3-t, hogy "már megint erre a szarra költöd a pénzt" kijelentéssel.

• deep
    Ez lenne a lényege:)
  • Shan
    Ezzel én is egyetértek. Az Xbox cuccaim mind legálisak, de már Pc-re is megvettem még a box előtt azt, ami nagyon tetszett (GT Legends, CRC, GTR2)
  • Shan
    Azért jól kell keresni hozzá...
  • Kandurex
    ja, ja ezt leírom én is, 1,5 éve mióta átálltam a teljesen legál cuccokra, sokkal jobban megbecsülöm a játékokat, igaz, nem is játszok annyival, és nem is veszek meg mindent,..ez a második jóság a legálban, "sajnos" igényessé tesz, nem nézek meg minden szart, ezáltal nem rohanok, élvezem a játékot
  • Grizzly4x4
    Látom sokan irják hogy milyen király a ninja gaiden 2 szerintetek lenne értelme megpróbálkozni vele azok után hogy a DMC4-et meguntam és félbehagytam? Nem tudom miért az nekem nem jött be annyira. Na most ez is ugyanolyan játék a játékmenetet nézve vagy van valami eltérés is?
  • deep
    Nyilván ebben az országban az anyagi lehetőségek nem teszik lehetővé, hogy az embernek az utolsó mp3-a is legális legyen, de próbálkozni lehet. Valahol mindent el kell kezdeni. Én az Xbox360-al kezdtem. Jóleső érzés az eredetit birtokolni, sokkal jobban megbecsülöd, nem csak végigrohansz rajta és kuka, a gari sem úszik el, stb. JÓ AZ EREDETI JÁTÉK!
  • detoxic
    Oké.
    De tedd a szivedre a kezed,és mondd:Én mindig csak az eredetit veszem meg,soha többé nem töltök le egy fél xbox játékot sem,a torrent oldalakat,és az összes file cserélőt nagy ívben kerülöm,és minden erőmmel azon leszek hogy a játék kiadókat támogassam!
    És az összes másolt lemezt a kukába dobom,törlöm a gépemről az összes illegálisan letöltött filmet,mp3-at,programot.
    ------------------------------------------------------------------------
    Ha ez így lesz akkor respect,de addig amíg bárkinek van csak egy kósza illegális file is a gépén,hááát tudod addig nagyon álszent dolog ez a nagy antiwarez,meg banhammer,meg törlés,meg a kérdezők leoltása....
    Gondolom nagyot zuhantam most a népszerűségi listán,de les...om.
    Téma részemről OFF,remélem nem bántottam meg senkit...peace
  • SilverStone
    Online MMORPG várható X360-ra?
  • deep
    Aki akar, varezol. Aki nem akar, legalább ne baszd már le érte, köszi...Én speciel megveszem, ami érdekel(igaz, nem rég óta, de az áttérésben az SG-nek is nagy szerepe volt, és ha csak én egyedül, már megérte a warezmentesítés), lehet cserélni, lehet adni-venni, igen. Nem kell milliomosnak lenni az eredeti játékhoz.
  • detoxic
    Küldtem neked privátot ;)
    Itt ne warezolj,itt mindenki tele van pénzel és mindenki eredeti játékkal játszik,meg elad,vesz,cserélget,közben meg a torrent oldalak tele vannak a fórumról ismerős nevekkel....de ez biztos csak véletlen
    Álszent emberekkel van tele az egész ország,ez a fórum miért is lenne kivétel?

ui:Remélem tudtam neked segíteni...

• deep
    NINCS WAREZ!
  • Alwares
    Hát ahogy mondod. Nem hiszem, hogy elromlana valami olyan a gépben amit nem is használunk. Na az azért már durva lenne.
  • Gordianmail
    Egy fontos kérdés:

Ez a hírhedt HANA chip, ami okoz sok meghibásodást, ez csak akkor veszélyes, ha HDMI-n használják a gépet? Csak mert ha VGA kábellel müködö, akkor egyáltalán nem is kell tartani tőle?!

Köszi!
    (ez fontosabb kérdés, mint az előző! :) )
  • Alwares
    Ez kurvajó! Ezeken jót röhögtem azért!
  • galmat
    Most olvasgattam az 576 Konzol játékkatalógusát. Egy-két érdekes mondat..
    Assassin's Creed leírása: "...jött valaki, aki felbolygatta a méhkast. A NÉVTELEN BÉRGYILKOS, ALTAIR...." - hmm micsoda inkognitó..

The Bourne Conspiracy leírása:"A Matt Damonáltal megformált Jason Bourne új terepre merészkedik, első alkalommal szerepelve videójátékban...úgy érezheted mintha te lennél maga Bourne..." - érdekes, mert Matt Damon se arcát,se hangját nem adja a játékhoz.

Vagy pl Gears of War: "Szívbemarkoló történetbe helyez..." - hm ha jól emlékszem a a GoW-nak pont a sztori hibái voltak a gyengéje..

No mind1. Csak jókat derülök az ilyen marketing szövegeken. ..
  • mucsácsó
    Tanusíthatom.. :) Beszarás gáma, istentelenül fasza lett. Tudtam hogy jó lesz, nade hogy ennyire.. :)
  • Gordianmail
    Hali

Az a kérdésem, hogy a Live-ról leszedhető demo-k általában miket tartalmaznak? 1 pálya, 1 játszható karakter/autó, meg idő limit, vagy esetleg többek ennél? El lehet lenni velük, vagy csak kipróbálom, és meg kell venni a teljeset, ha akarok valamit?

Köszike
  • amdrula
    Még nem találkoztam velük, de szerintem egy adag AA akksi jobb, mert ha 4-es csomagot veszel, az 2 gamepadhoz is elég, ha pedig csak 1-be használod, akkor tudod cserélni, és ez kárpótol azért, hogy játék közben nem tudod tölteni.
  • Alwares
    Jajj emberek. Szerintem aki valamennyire is szereti a Hack'n'slash játékokat, az maga alá fog szarni mikor a Ninja Gaiden 2-vel! Már nagyon rég nem éreztem ilyet, hogy miközben játszom, azon gondolkodom, hogy lehet-e ennél még jobbat csinálni?
    Nem is csoda, hogy a Team Ninja azt mondta, hogy részükről ennyi a sorozat, elég magasra tették a mércét, hogy még ők se tudják átugorni. Igazuk volt.
  • warass
    Mik a tapasztalatok a Play&Charge Kitről? Mi a véleményetek? Azzal nyomassam a kontrollert vagy jók(jobbak?) a sima AA-s aksik?
  • amdrula
    El.
  • miki10
    hello
    XBox 360 Arcade System el indul a GTA IV?

Előre kösz!

• Kokesz02
    ok köszz az "infot":)
  • trick daddy
    én igen q-rva jo co-op game a graika is high és a játékmenet is ,és single-ben is naon jó
  • Istencsászár
    játszottunk
  • Kokesz02
    Játszotatok már az army of two-val?
  • Alwares
    Moddolni felesleges. Főleg a garancia miatt. A flash pedig magányügy...
  • Istencsászár
    Nemtudom mit írt bele, de ott már a törlésen volt a kezem hogy szidta azokat akik vesznek játékokat...
  • kisaba
    Sziasztok

Van egy 1024x768-as felbontasu HD-ready plazma TV-m, amihez vettem egy HDMI kabelt, de nem adott kepet. Gondolom amiatt mert a 720p-hez ugye minimum 1280x720-as felbontast kene nyomatni. Na most az lenne itt a kerdes, hogy VGA kabellal be lehet allitani ezt a felbontast, vagy ott is csak az 1280-astol kezdodik, szoval inkabb ne is vegyek?

ui: bocs az ekezetek miatt csak nem magyar billrol irok

elore is koszi
  • Tisszi
    elég gyorsan törölték az előző üzidet
    "megbaszhatják magukat a játékfejlesztők"- akkor nézd majd meg magad ha a te kicsiny boxocskádra nemlesz semmilyen játék az ilyen felfogású emberek miatt amilyen te is vagy (lásd PC)
  • Istencsászár
    Ha semmi nemjön be akkor mi a faszért játszol? keress más hobbyt... de a warezlámák mindig is ugyvannak vele, hogy minden szart leszednek 0day, és nemtudják mivel játszanak, és mindenbe beleunnak, aztán fikázzák és eljátszák a hősi halált...
  • Grizzly4x4
    egyébként azt még hozzátenném hogy eddig max 3 darab játéknál éreztem azt hogy ezért érdemes lenne tényleg kicsengetni a 16k-t ebből egy eredeti a többi meg még 5k-t sem érne meg nekem mert vagy túl rövid vagy túl hamar ráunok vagy csak egyszerűen nem jön be.
  • tomi890125
    ez ilyen külső hűtő saját áramellátással? szóval nem a boxba kell dugni vagy valami hanem konektroba azt pörög is?
  • tomi890125
    hát nem fűtőtestre vagy amellé kell helyezni a boxot , amugy meg az uj hdmi-s gépeknél se sokkal kisebb az esély a 3ledre
    nekem a boxom moddinghűtéses és overcool is van benne és egy jól szellőző helyen van
    én bízom benne hogy nem lesz vele probléma, legalábbis eddig nem volt (kop kop)
  • Kokesz02
    A monitooknál mit jelent a dinamikus és az általános kontraszt?