176892

-
méred valamivel? tudjon szellőzni normálisan és játssz vele, nem kell hűteni meg leállítani dashboard-ra meg ilyen marhaságokat. -
zole72 #43498 Az jó hogy nincs probléma az új gépeknél de sajna nekem még a régi fajta van és sztem nem vagyok egyedűl:) -
Nem olvad az meg. A forrasztása szakad fel, az is a hőingás miatt, nem a túl magas hőmérséklet miatt. De az újabb gépeknél már nem ál fent a probléma. -
zole72 #43496 Mennyi a bisztonságos hőmérséglet a boxoknál ha van egyáltalán bisztonságos hőmérséglet aminél nem olvad meg a gpu játszás közben. -
inkább a tévédet állitsd be rendesen... -
Jissi #43494 Egy-két játéknál nekem sem sikerült rendesen belőni a képbeállításokat, a halálom a sötétben játszódóaknál... Új tévémen találtam játék üzemmód alapbeállítást, így már nincs gond szerencsére. -
Dinamikus kontraszt maxon, fekete beállítás szintén :DD -
detoxic #43492 Miért?Amúgy köszi a segítségedet ;) 

------------------------------------------------------------------------
Más.
Haverom egész délelőtt a box-omon gyakorolt...És döntött :D
Ma akart venni vinyót+nemtudommilyenvideókártyát+ram-ot!
De xbox360 lesz belőle ;)
-
Huha, ott érdekes beállítások lehetnek:D -
detoxic #43490 Sziasztok!
A Grid-ben lehet vhogy fényerősséget állítani?A monitoromon nem lehet már tovább állítgatni,a játékban meg sehol nem találom...Belső kamerát használom,nagyon tetszik a játék...Csak jön egy két árnyékosabb,sötétebb szakasz,én meg megyek neki mindennek

Valaki tud segíteni?Előre is köszi! -
ilyen kell, nem plazma -
Ragnar360 #43488 Na NG 2-t letettem Chapter 3-ig elvittem...öszintén megmondom, hogy maga a játék jó, csak nem az én világom (és ezt nem a műfajra értem term.)
A chapter 1-2 be jók voltak a helyszínek stb. viszont a 3 fejezetre megváltozott minden...vhogy nem éreztem azt, hogy játszanom kell vele (1.2. fejezetnél ez még megvolt) főleg azért, mert vhogy a szörnyek zavartak engem, meg főleg a helyszín, lerombolt város, szakadó eső, éjszaka...aztán csatorna :S
EZÉRT AKARTAM AZT A ROHADT DEMOT KIPRÓBÁLNI ELŐSZÖR :S
A játékot rögtön Warriorba kezdtem és ameddig vittem végig csak a Dragon Swordel haladtam (acsi ugye) szóval az se mondható, hogy nem adtam bele mindent, azt se mondom, hogy unalmas lett volna amiatt, hogy csak 1 fegyvert használtam (max kicsit nehezebb)
Nehézségi szintről meg annyit, hogy már 2. on (Warrior) is jópárszor megmurdál az ember (nem idegesítő, szerencsére a Save pontokat jól adagolja a játék), de inkább csak a Bossoknál volt ameiknek neki futottam vagy 15x mire meglett...főleg a chpter 2 végén (nevét nem mondom) na ott kőkemény 1 1 elleni harc, TÖKÉLETES blockolást, reakciót kíván...ennél pl nem lehetett nyomatni, hogy hosszan Y és akkor SZÉTGYEPÁJA mint egy gép [ami különösen tetszett:D], mert kitér a támadás elől(persze neki van 1-2 olyan kombója ami lekapja majdnem az egész életed, de ezt sem róttam fel hibának)
Dashboardra kilépés után fogtam és kitöröltem a vinyóról még a mentéseit meg ami volt, hogy még véletlenül se jöjjön elő a kényszer vagy legalábbis hiába :D
Jó játék, csak nem az én világom -.- (habár majd aki már sokáig elvitte majd bökje ki, hogy később milyenek lennének (számomra:D) a helyszínek és akkor még talááán...
)
-
Áh nem súlyos, csak a gusztustalan szaggatás és a rohadtnagy fps ingadozás... -
jatszottam ma ket orat... olyan kurva homalyosan lattam a betuket utanna meg szemuveggel is hogy nemigaz............................ most ilyenkor mivan? ket meterrol uljek negyre? vagy plazma tv kene projektoros helyett? -
"vaciláltam mikor a boxot vettem hogy flash vagy tiszta lap de aztán győzött a józan ész"
Akkor most melyik? -
Grizzly4x4 #43484 Akkor várj az akciókra jó sokat hidd el én is vaciláltam mikor a boxot vettem hogy flash vagy tiszta lap de aztán győzött a józan ész egy tény vadi új játékot a megjelenéskor még 10 ért sem fogsz megkapni amiket meg 5-6 ért lehet venni azok meg régieki -
Van a hátulján ethernet port...
A boxot is lehet netre kötni és lehet demókat, videókat, stb (hadd ne soroljam fel) letölteni.
-
SilverStone #43482 -Mi az Xbox Live..
-gta4 ugyanúgy elindul bármelyik xbox360-on csak a hdd nélkülin(ami neked is van) előfordulnak grafikai problémák(nem súlyos). -
amugy kisertetiesen hasonlit a kérdésed a #43430-ra :D -
x)) (lefordul a szekrol) -
Multi a kenyérpirító segítségével van (persze h net)
Igen elindul...ez nem pc h ne induljon el. Attól h Arcade még ugyanaz a belseje (cpu,gpu) -
miki13 #43478 xbox 360 on mivel lehet menni multipőlayerbe mert tudom hogy a pc játékoknál az internet segitségével, de az xbox 360 nal minek a segítségével lehet menni multiba?
És XBox 360 Arcade System el indul a GTA IV?
elöre kösz
üdv! -
Nagyobb nehézségen kelleni fog pár darab (és ezek kombinációja). Már a második főbosszhoz se elég a szimpla elugrálás, védekezés. Elég sok kombót kell bevetni... -
en is premiumot akarnak venni turheto aron :) -
Nana, én még láttam az árkádba 70 ezerér 
Ezért kell neten rendelni. Golemkonzolba most a gányolás mentes Premium 58 ezer. -
koszi -
SilverStone #43473 Hogyhogy milyen?
Miben milyen?
Nem is lehet már kapni;-) -
Banner: Xbox 360 kiszerelések -
sziasztok megtudna nekem valaki mondani hogy a XBOX 360 Core Edition az milyen?? -
Ragnar360 #43470 Jaja már nézem énis NG 2 elég fasza :DDD bele kell jönni mert kurvasok kombó van...amit special fölöslegesnek tartok (ennyi minek) 1 fegyverre van vagy 100 kombó ! -
Én egyelőre még csak az első chaptert vittem végig, remélem majd erősen beindul...nem rossz, csak most rááltam Bourne-ra! -
Pedig de. Nagyon sok x-es gammát gyáriban 4-7k-ért lehet kapni (igen bótba), csak várni kell, meg kifogni akciókat, sokszor még azt sem kell. -
hát szerintem új játékot 10 alatt sehol se lehet beszerezni..itthon persze, külföldről töredékért belehet szerezni csak ahoz ugye elöbb bekéne tölteni a 18-at, és kéne egy bankkártya is -
Ezeket a tizenöt-tizenhat ezres játék árakat könyörgöm ne emlegessük már, főleg aki neten mászkál. Mindenki megtalálja magának a megfelelő árakon a játékokat itt. :) -
Érdemes valahogy beszerezni az NG2-öt, akár demót is. Egy katarzis az a játék. -
Köszönöm a válaszokat, szerintem marad a reménykedés hogyha ilyen negatív kritikákat kapok a külömböző modosításakról. Mondjuk most még örülök a fejemnek hogy ilyen játékokat nem hagyhattam ki mint a COD 4 vagy a Bourne Rejtély stb. amik igaz pár órás játékok, de végig szórakoztatnak. Bár azt eltudom képzelni hogy néhányan nem örülnek nekik ilyen elánnal ha 16000 forintért kap max két nap játék időt. Valami kihagyhatatlan, vagy próbálkozást érdemlő címet mondhatnátok, bár most épp elvagyok az Assasin's Creed-el. -
Ragnar360 #43463 fakk fakk fakkkkkkkkkk
ÁÁÁ éstényleg, most nézem :@@@@@@@@@@@@@@@ basss*ák meg az annyukat, már egyből régiózáras :@@@@@@@@@ ekkora szemétséget, de legalább 1 napig ne lenne az ilyenkor mikor felteszik....ált. ekkor még gyorsan lelehet szedni -
SilverStone #43462 Pénteken lesz Europai NG2 Demo! -
de sajna régiózáras -
Ragnar360 #43460 BRÉKING NYÚZ!!!
NG 2 DEMO LIVE!!!