banner
  • Ragnar360
    Na NG 2-t letettem Chapter 3-ig elvittem...öszintén megmondom, hogy maga a játék jó, csak nem az én világom (és ezt nem a műfajra értem term.)
    A chapter 1-2 be jók voltak a helyszínek stb. viszont a 3 fejezetre megváltozott minden...vhogy nem éreztem azt, hogy játszanom kell vele (1.2. fejezetnél ez még megvolt) főleg azért, mert vhogy a szörnyek zavartak engem, meg főleg a helyszín, lerombolt város, szakadó eső, éjszaka...aztán csatorna :S

EZÉRT AKARTAM AZT A ROHADT DEMOT KIPRÓBÁLNI ELŐSZÖR :S

A játékot rögtön Warriorba kezdtem és ameddig vittem végig csak a Dragon Swordel haladtam (acsi ugye) szóval az se mondható, hogy nem adtam bele mindent, azt se mondom, hogy unalmas lett volna amiatt, hogy csak 1 fegyvert használtam (max kicsit nehezebb)

Nehézségi szintről meg annyit, hogy már 2. on (Warrior) is jópárszor megmurdál az ember (nem idegesítő, szerencsére a Save pontokat jól adagolja a játék), de inkább csak a Bossoknál volt ameiknek neki futottam vagy 15x mire meglett...főleg a chpter 2 végén (nevét nem mondom) na ott kőkemény 1 1 elleni harc, TÖKÉLETES blockolást, reakciót kíván...ennél pl nem lehetett nyomatni, hogy hosszan Y és akkor SZÉTGYEPÁJA mint egy gép [ami különösen tetszett:D], mert kitér a támadás elől(persze neki van 1-2 olyan kombója ami lekapja majdnem az egész életed, de ezt sem róttam fel hibának)
    Dashboardra kilépés után fogtam és kitöröltem a vinyóról még a mentéseit meg ami volt, hogy még véletlenül se jöjjön elő a kényszer vagy legalábbis hiába :D

Jó játék, csak nem az én világom -.- (habár majd aki már sokáig elvitte majd bökje ki, hogy később milyenek lennének (számomra:D) a helyszínek és akkor még talááán...)