176890

-
Azért fikázzák a PC-sek mert szar az irányítás jó ezért ellehet lenni vele,de a gázt sokszor szabályozni kell kanyarban.Driftre egyáltalán nem jó.(saját tapasztalat) -
detoxic #43620 Na,adok egy esélyt a PGR4-nek...Bevallom,alapból rajta volt a box-on a demója,már töröltem...Sima SD tv-n próbáltam ki,egy darabig azon játszottam minden játékot....Aztán jött az lcd monitor,amin majdnem minden játék egy álom ;)
Ha sikerül kijutnom kb. hónap végén Graz-ba melózni,akkor jöhet az lcd tv ;)
Kicsit elkanyarodtam......
istencsászár:Igérem kipróbálom a PGR teljest(youtube-on megnéztem,nem tünik rossznak ;) )
Jelentkezem majd a PGR élménybeszámolóval,de addig nekem a GRID az isten! -
Nincs mit,sok sikert! 
Istencsászár, privi-ben válaszolj plz! -
detoxic #43618 Oké...A colin dirt nekem sem tetszett...
De a PGR4 sem.
Autós játék listám:
1.GRID
2.Forza2
3.TDU+FlatOut UC
Peace ;)
-
Ugyan az mint a Colin Dirt, csak aszfalton, ami még szarab... PGR4él nincs jobb. -
detoxic #43616 Ok.
Ebbe nem megyek bele....
Sztem meg a legjobb autós játék box-ra....
Csak tudni kell vele játszani

ui:Játszottál a teljessel,vagy csak a demóval?Demóra én is azt mondtam,hogy hááááát,elmeeegy.... -
Az a Grid mindenre szar... millenium falcon szimulátor. -
detoxic #43614 Lehet hogy jó,de én meg nem bírom abbahagyni a GRID-et!
Egyszerüen fantasztikus!
Belső nézetből tolom,most értem el a Nissan Skyline-os részhez....fúúúúúú de várom már az F1-es játékot is.
ui:nem tudjátok hogy a pc-sek miért fikázzák annyira aa GRID-et?
Az AI-val van valami kínjuk,hogy mindig kilöki őket,meg hogy agresszív,meg kicsúszásnál megvárják az ellenfelek hogy utolérjék őket....
Tényleg ennyire rossz pc-re?
-
Szeszmester #43613 Jó az a Ninja Gaiden, csak nekem az a bajom vele, hogy minden ellenség egyforma és alig van pár különböző típus, viszont százával jönnek. -
detoxic #43612 Köszi nektek!
Próbálkozok ;) -
videószerkesztő prog: Sony Vegas 6 (csak ajánlom) -
virtualdub v. nandub pl. -
detoxic #43609 Ninja Gaiden nekem sem jött be.....Nem lenne annyira rossz,de engem idegesít....miért nem lehet belassítani a verekedést,azt sem látom hogy ki kivel van...
Battlefield demót is kipróbáltam....nekem az sem tetszik,nem ilyennek képzeltem el.
Nem baj,jön majd az AloneITD,addig a Griddel+GTA4-el jól elleszek

ui:tudom,nagyon off,de szinte csak ide írok,egy kis
-re lenne szükségem....
Avi fileokat mivel tudok a legegyszerűbben összefűzni?(fényk. géppel felvett mozgókép)
A választ előre is köszönöm.
Jó 7 végét mindenkinek! -
amdrula #43608 Mindenképpen, csak egy megfelelő méretű ágyú kell hozzá...
BTW elég hülye kérdés, mivel "LCD képernyő" lehet TV és monitor is, egyébként mindkettőre jó minőségben, könnyen megoldható. -
Szasztok csak azt akarom kérdezni h XBOX 360at rálehet lőni LCD képernyőre ?ha igen hogyan , és minoseg milyen lenne, koszi -
izé, az új gép már nem 3 ledeződik hanem csak fekete képernyőzik, akkor az MS 1 év után má nem csinálja meg? -
Vannak erre megfelelő warez fórumok!Ne rontsuk már el ilyenekkel az sg-t! -
minek az neked? nincs warez, oda van írva felülre nagy piros betűkkel :)
ps: conan csörte jó volt :wink: :wink: -
oké, köszi -
Valószínűleg nem. Kihagynám. Ezt a 2 játékot fillérekért megkapod pl a jatekaim.hu -n, nem éri meg emiatt venni egy régebbi gépet. -
Ez is új, HDMI - s ?
Xbox 360 Premium + Forza2 + Viva Pinata
-
Szerintem meg a DMC4 keresztbe-hosszába lenyeli. Nekem egyáltalán nem tetszik annyira, mint az. Nem nekem találták ki ezt a ninjás dolgot...:] -
köszönöm, akkor ezt a boltot hanyagolom... -
hát az , de bejön ( igaz kicsit az ujaimbol kiment egy kis engie XD ) -
Lehúznak.
Nem marad garis.
-
Hát ez a játék hardcore. Ennyit tudok mondani. -
sziasztok
A minap felhivtam egy konzolboltot, hogy szeretnék egy premiumot venni, erre közölte a srác az árát, + hűtésmódosítás, ami mindenképpen kellene , mert különben 80 %, hogy tönkre fog menni
új HDMI - s, premiumról volt szó
Ez igaz, vagy csak plusz pénzt akarnak ?
Ha megcsinálja marad - e a garancia ?
Köszi -
SilverStone #43594 Off:
Viszont ps3-on kipróbáltam Gran Turismo 5 Prolog-ot.
Állam földön volt.Nagy játék ps-re...
On -
SilverStone #43593 Pff:(
Hát ez a ninja gaiden 2 nekem nem jött be(pedig vártam nagyon).
Olyan gyors minden,azt sem tudom milyen kombot hajtok éppen végre mintha magától csinálná.
Átvezető anim jó azt annyi:(
-
Minden játék tönreteszi:), Dead Rising jövetelekor is keringtek a hülyeségek h ettől meghal a gép... van akinek igen, mert potenciális 3 ledes volt és pont az alatt a játék alatt jött ki. Most van 1-2 ember akinek GTA4 alatt elromlott a gépe, és van ezer ember akinek nem, GTA4 a hibás? -
"Tönkreteheti az Xboxot a GTA IV" ez mennyire igaz?
(Sry ha már kitárgyaltátok) -
Már a második aki megkérdezi ezt a marhaságot...
-
Darth Razor #43586 Tapasztalatból mondom, hogy tökéletesen fut.
-
Xbox 360 backward compatibility -
Én mondjuk itt néztem ezt az arcade-ot
http://www.konzolstudio.hu/index.php?action=1&product_akt_pt_id=2782
HDMI kimenet van, HDD-t meg utólag is tudok hozzá venni, de majd eldől melyik csomagot veszem meg:) Kösz a helpet majd még kérdezek:D -
Akkor gyüjts:) azon a plusz 10esen nem fog semmi sem múlni, ha már veszel egy konzolt több évre akkor legyen az komplett. Megszokás:), lehet hogy már csak HDMIseket lehet kapni, ezek az uj verziókvagyis a falcon gépek, és vannak a régiek, de valszeg azok már kifutottak ( remélhetőleg ). -
Az a gáz,hogy nincs annyi fölös pénzem :( De mért írod ezt,hogy "HDMIis prémiumot vegyél" , mért az arcade-ban nincs HDMI lehetőség? -
HDMIis prémiumot vegyél, van benne HDD ami kell egyes játékoknak, pl GTA4 ( nem szükséges, de ajánlott erősen ) meg demokat is letudsz tölteni, esetleg videókat, árkéd játékokat, továbbá egyes gémek pl visszajátszások mentésénél és egyéb extra dolgoknál használhatja a vinyot. -
Igen -
Sziasztok! Nagyon gondolkozom egy x360 beszerzésében,ezzel kapcsolatban lenne pár kérdésem.
Van 3 csomag ahogy én látom, az Arcade, Normál és az Elite. A kérdésem az, hogy az Arcade gép és a normál csomag gépe között van valami hardver vagy szoftveres külömbség vagy alapvetően maga a gép ugyanaz? Tehát ha vennék egy Arcade csomagot akkor ugyanúgy tudné a game-ekkel játszani(GTA4,CoD4,GH3..) mintha az Elite gépen játszanék?