176890
banner
  • DöflingR
    na itt is a srác a jobb kezével pengeti a ballal meg a szineket tolja..
  • Minstrel
    Guitar Hero 3 PC (Expert) Pride and Joy Keyboard
  • butyokanime
    Eg yszóval sem mondtam ,hogy gitárral rossz, hisz akarok venni gitárt is :) De a gépes az nemgyerebe:S
  • DöflingR
    Hidd el gitárral is nagyon jó, keyboardal van egy jó fogás,képet is láttam róla majd megkeresem ha lesz kedvem aztán megmutatom.
  • butyokanime
    Hát az LT RT meg ezeket ezt a 4et kell nyomniamit a mutatóujjaiddal nyomsz meg a középső ujjaddal és a narancssárga az A.Szóval az ugy nagyon jóó
  • Gideon Wieth
    e-bayről nem...
  • arty
    e-bay? KLIKK
  • PoisonChihuahua
    Talán EZ?
    Már vásároltam ettől az embertől (Suhano1), megbízható! Bár nem adja olcsón, de ez az az ár amit szerintem még pont ki lehetne fizetni érte.
    YuGiOh, hát nem tudom.... passz.
  • Gideon Wieth
    nem fogom nem is akarom mert igazuk van..De mondom ha nem tudom sehol megvenni akkor rákényszerülök hogy letöltsem. innnentől nem az én hibám. Én csak játszani akarok és ehhez szeretnék segítséget...
  • PoisonChihuahua
    Ezeket a köröket már lefutottuk, amikor bevezették a warez mentesítést, nem kellene megint elővenni....
  • Gideon Wieth
    bár sztem egyszerűbb lenne segítséget adni. De ha megmondod nekem hol tudom megvenni eredetiben a star wars 3 és a yu gi oh-t akkor esk holnap elmegyek és megveszem. Amig ilyet nem találok addig kénytelen vok tölteni...
  • Gideon Wieth
    jah ennyit a szólásszabadságról :P
  • arty
    NINCS WAREZ! Csak említése/körülírása/kerülgetése is törölve lesz! HA moderátor találja meg előbb, akkor figyelmeztetés NÉLKÜL megy a banhammer!!! (lejárt a türelmi időszak)

nem tünik fel ott felül, kurvanagy piros betűkkel? :O
  • Istencsászár
    Ha meghal meghal... ezen kár idegeskedni. Videó kábel kicsúszásakor, táp kábel rosszul érintkezésekor 4 piros led szokott lenni.
  • tomi890125
    hát én azért nem lennék ilyen nyugodt és nem ijesztgetésnek szántam sry
  • Istencsászár
    Ne ijesztgesd... áramszünetkor áramingadozáskor 3 led villoghat, nekem már jópárszor volt ilyen...
  • Gideon Wieth
    yu gi oh dawn of destiny-hez tudna valaki nekem stealth patchos linket priviben ? nagyon kéne
  • tomi890125
    és amugy biztos 3ledet láttál? egyszer én is összefostam magam mikor megmozgattam az xboxot kicsit előrébb huztam és játszottam majd egyszercsak kikapcsolt és villogtak a ledek én is 3at láttam de csak káprázott a szemem mert 4 volt :D és hátul kilazult az av kábelem
    szar egy pillanat volt mikor megláttam a ledeket de utánna megnyugodtam
  • tomi890125
    a 3led az nem olyan hogy beadja a villogást és hopp elromlott
    nem akarlak megrémészteni de ha bejött a 3led akkor onnantól már nincs visszaut és szépen kezd leépülni a boxod
    most még visszatudod kapcsolni aztán később már a dvd tálca nem nyílik és igy tovább
  • DöflingR
    mért ott csak a szineket kell nyomni? Hogy fogadja el a játék? Ugyan az a motor fut akkor is ha joy-al játszassz
  • XenHai
    Thx
  • butyokanime
    Őőőő azt nemtudom mert sajnos még csak joy-al tudtam játszani!És ott nemigy kell :)
  • Istencsászár
    Áramszünetkor megszokott hogy villognak a ledek... nincs semmi baja.
  • DöflingR
    Boxon is pengetni kell... ha azt vesszük,ott is 2 gombot kell lenyomni 1 hanghoz
  • butyokanime
    Na sikerült rájönnöm hogy hogy kell, undorító, 2 gombot kell egy szín leütéséhez nyomni....hogylehet így elcseszni egy ien játékot???Vagy kilehet kapcsolni?Maradok az xbox360 nál:) nemmintha átáltam volna de nemhittem h ien ratyi
  • Th0m
    nah éppen akarom kikapcsolni a boxot, mikor bejön az áramszünet egy pillre.. elkezd villogni a 3 led azthittem agyvérzést kapok, gyorsan kihuztam minden.. visszakapcsoltam beindult.. lesz ennek valami komolyabb következménye? answer pls
  • butyokanime
    miért billentyűzeten mit kéne pengetni? :D van 4-5 gomb és kész nem?
  • arty
    cdrw és dvdrw is jo
    EZT kell letölteni és kitömöriteni, a tartalmát bedig kiirni
    utána ha beteszed a lemezt, xbox felismeri az update-t és frissiti magát
    végül ujraindul majd

ezután xbox1 játékot beteszed és mehet a menet :)
  • arty
    cdrw és dvdrw is jo
    ezt kell letölteni és kitömöriteni, a tartalmát bedig kiirni
    utána ha beteszed a lemezt, xbox felismeri az update-t és frissiti magát
    végül ujraindul majd

ezután xbox1 játékot beteszed és mehet a menet :)
  • XenHai
    Miert pont torrent?Nem legalis ha xbox360-on akark xbox jatekot jacani vagy mi?
  • detoxic
    Kockáspapírra alkoholos filccel
    Regelj be egy torrent oldalra,ott vannak xbox fórumok....és fognak neked válaszolni.
    Itt nemhinném....
  • XenHai
    Hali kedden tervezek venni 1 xbox360 premiumot meglehet oldani hogy mennyen rajta xbox jatek?Mit kell letolteni es fel rakni a boxra,hogy ez mennyen?Meg tok mindegy hogy mire irom ki ?Jo a cdrw dvdrw is neki?
  • Alwares
    Az egy nagy talicska fos lesz...
  • Th0m
    nah éppen akarom kikapcsolni a boxot, mikor bejön az áramszünet egy pillre.. elkezd villogni a 3 led azthittem agyvérzést kapok, gyorsan kihuztam minden.. visszakapcsoltam beindult.. lesz ennek valami komolyabb következménye?
  • trick daddy
    lehet kezdek öregedni
  • SpeedXHUN
    ha eredeti nem megy akkor kell HDD.
  • Pacal17
    na még 5 nap és xbox
  • DöflingR
    xD
  • amdrula
    Fogadok, hogy egyszerűen nem pengetett :D, és fel van háborodva, hogy nem megy...
  • arty
    lehet kiöregetdtél? ;)