176890

-
na itt is a srác a jobb kezével pengeti a ballal meg a szineket tolja.. -
Guitar Hero 3 PC (Expert) Pride and Joy Keyboard -
Eg yszóval sem mondtam ,hogy gitárral rossz, hisz akarok venni gitárt is :) De a gépes az nemgyerebe:S -
Hidd el gitárral is nagyon jó, keyboardal van egy jó fogás,képet is láttam róla majd megkeresem ha lesz kedvem aztán megmutatom. -
Hát az LT RT meg ezeket ezt a 4et kell nyomniamit a mutatóujjaiddal nyomsz meg a középső ujjaddal és a narancssárga az A.Szóval az ugy nagyon jóó -
e-bayről nem... -
e-bay? KLIKK -
Talán EZ?
Már vásároltam ettől az embertől (Suhano1), megbízható! Bár nem adja olcsón, de ez az az ár amit szerintem még pont ki lehetne fizetni érte.
YuGiOh, hát nem tudom.... passz. -
nem fogom nem is akarom mert igazuk van..De mondom ha nem tudom sehol megvenni akkor rákényszerülök hogy letöltsem. innnentől nem az én hibám. Én csak játszani akarok és ehhez szeretnék segítséget... -
Ezeket a köröket már lefutottuk, amikor bevezették a warez mentesítést, nem kellene megint elővenni.... -
bár sztem egyszerűbb lenne segítséget adni. De ha megmondod nekem hol tudom megvenni eredetiben a star wars 3 és a yu gi oh-t akkor esk holnap elmegyek és megveszem. Amig ilyet nem találok addig kénytelen vok tölteni... -
jah ennyit a szólásszabadságról :P -
NINCS WAREZ! Csak említése/körülírása/kerülgetése is törölve lesz! HA moderátor találja meg előbb, akkor figyelmeztetés NÉLKÜL megy a banhammer!!! (lejárt a türelmi időszak)
nem tünik fel ott felül, kurvanagy piros betűkkel? :O -
Ha meghal meghal... ezen kár idegeskedni. Videó kábel kicsúszásakor, táp kábel rosszul érintkezésekor 4 piros led szokott lenni. -
hát én azért nem lennék ilyen nyugodt és nem ijesztgetésnek szántam sry -
Ne ijesztgesd... áramszünetkor áramingadozáskor 3 led villoghat, nekem már jópárszor volt ilyen... -
yu gi oh dawn of destiny-hez tudna valaki nekem stealth patchos linket priviben ? nagyon kéne -
és amugy biztos 3ledet láttál? egyszer én is összefostam magam mikor megmozgattam az xboxot kicsit előrébb huztam és játszottam majd egyszercsak kikapcsolt és villogtak a ledek én is 3at láttam de csak káprázott a szemem mert 4 volt :D és hátul kilazult az av kábelem
szar egy pillanat volt mikor megláttam a ledeket de utánna megnyugodtam -
a 3led az nem olyan hogy beadja a villogást és hopp elromlott
nem akarlak megrémészteni de ha bejött a 3led akkor onnantól már nincs visszaut és szépen kezd leépülni a boxod
most még visszatudod kapcsolni aztán később már a dvd tálca nem nyílik és igy tovább -
mért ott csak a szineket kell nyomni? Hogy fogadja el a játék? Ugyan az a motor fut akkor is ha joy-al játszassz
-
Thx -
Őőőő azt nemtudom mert sajnos még csak joy-al tudtam játszani!És ott nemigy kell :) -
Áramszünetkor megszokott hogy villognak a ledek... nincs semmi baja. -
Boxon is pengetni kell... ha azt vesszük,ott is 2 gombot kell lenyomni 1 hanghoz
-
Na sikerült rájönnöm hogy hogy kell, undorító, 2 gombot kell egy szín leütéséhez nyomni....hogylehet így elcseszni egy ien játékot???Vagy kilehet kapcsolni?Maradok az xbox360 nál:) nemmintha átáltam volna de nemhittem h ien ratyi -
Th0m #43676 nah éppen akarom kikapcsolni a boxot, mikor bejön az áramszünet egy pillre.. elkezd villogni a 3 led azthittem agyvérzést kapok, gyorsan kihuztam minden.. visszakapcsoltam beindult.. lesz ennek valami komolyabb következménye? answer pls -
miért billentyűzeten mit kéne pengetni? :D van 4-5 gomb és kész nem? -
cdrw és dvdrw is jo
EZT kell letölteni és kitömöriteni, a tartalmát bedig kiirni
utána ha beteszed a lemezt, xbox felismeri az update-t és frissiti magát
végül ujraindul majd
ezután xbox1 játékot beteszed és mehet a menet :) -
cdrw és dvdrw is jo
ezt kell letölteni és kitömöriteni, a tartalmát bedig kiirni
utána ha beteszed a lemezt, xbox felismeri az update-t és frissiti magát
végül ujraindul majd
ezután xbox1 játékot beteszed és mehet a menet :) -
Miert pont torrent?Nem legalis ha xbox360-on akark xbox jatekot jacani vagy mi? -
detoxic #43671 Kockáspapírra alkoholos filccel 
Regelj be egy torrent oldalra,ott vannak xbox fórumok....és fognak neked válaszolni.
Itt nemhinném....
-
Hali kedden tervezek venni 1 xbox360 premiumot meglehet oldani hogy mennyen rajta xbox jatek?Mit kell letolteni es fel rakni a boxra,hogy ez mennyen?Meg tok mindegy hogy mire irom ki ?Jo a cdrw dvdrw is neki? -
Az egy nagy talicska fos lesz... -
Th0m #43668 nah éppen akarom kikapcsolni a boxot, mikor bejön az áramszünet egy pillre.. elkezd villogni a 3 led azthittem agyvérzést kapok, gyorsan kihuztam minden.. visszakapcsoltam beindult.. lesz ennek valami komolyabb következménye? -
lehet kezdek öregedni
-
ha eredeti nem megy akkor kell HDD. -
na még 5 nap és xbox -
xD -
amdrula #43663 Fogadok, hogy egyszerűen nem pengetett :D, és fel van háborodva, hogy nem megy... -
lehet kiöregetdtél? ;)