176877
banner
  • Pacal17
    amivel kibaszott élvezetes játszani
  • Evogordon
    18

Áhh tegnap haveromnál COD4-eztem PC-n.. Nem tudom elképzelni mit élveznek ezen a PC gamerek amikor egy fél ezred másodperc alatt 180 fokot fordúl a katona, meg ahogy ugrálnak ilyen unreal tournament hangulatot kap a játék Míg egy konzolon legyen x360 vagy ps3 normális sebességgel lehet fordúlni, nem olyan pörgős sz*r így egy kicsit reálisabb az egész játék. Hálistennek már egy ideje kiléptem a PC gamer közöségből.
  • Arwenke
    Mar megjelent?
  • Sephi
    Reggel jaccotam az uj Street Fighterrel. Nem igazan lehetett rola levakarni de aki SF fan az imadni fogja.
  • trick daddy
    szerintem a dark sector nem volt nehéz de cool game volt minden jol kivolt dolgozva csak maga a karakter nemanyira .
  • tarti19
    Beijing 2008-t totla valaki? MIért ilyen k....... nehéz az irányítás? ÉRtem itt hogy már az elején vicc, hogy a sebességet nem tudom felcsúsztatni a kijelzőn távolugrásnál új olimpia alatt... Úszás, futás egyenesen szánalom:( PC-n még a sima billekkel is siekrült lazán maxra felkúsztatni már a kezdő versenyeknél is, de itt egyszerűen nem megy...
    DArk SECtor meg :) Nagyon faja csak valamiért nehéznek tűnik:P
  • Blekk Síp
    De én úgy vettem ki, hogy a demoért is kell ilyen MS pont, nem csak a fullért. Én legalábbis az xbox.com-on nem tudok rájönni, hogy hogyan tudnék letölteni demokat, pedig be vagyok jelentkezve. Boxon azért nincs most live, mert csak kölcsönbe van nálam a gép.

Nem tudtok vmi jó oldalt adni, amin demok vannak?
  • avengir
    A demobol csinálsz nem demot vele ;)
  • detoxic
    Szintén
  • Blekk Síp
    Marketplace pontokért tudok letölteni demokat? Amit pénzé veszek? :D
  • Blekk Síp
    Beléptem az xbox.com-on és meg is találtam a demokat, de hogy lehet őket letölteni?
  • Istencsászár
    el
  • rambuu
    18
  • Blekk Síp
    Ha gépen letöltök egy demot, és kiírom dvd-re akkor elindul boxon?
  • butyokanime
    Hát ez azé ennyire nem poén szerintem. Nekem is megy a live, de nem szivesen válnék meg tőle, nagyon jó cucc!Remélem nekem nem hal be mint az előttem szólóknak.Főleg a dashboard frissítés előtt.
  • Istencsászár
    Nem akarok rútert venni
  • greyfox
    nálam megy a live.
  • tarti19
    ennyi volt a magyaroknak a live:D
  • FZoleee
    heh, nekem se megy... de nem a live-val van gond, mert az ip-nél ír ki failedet :(
  • warass
    Ma már nekem sem megy a Live, pontosabban a mostani profilommal nemtok bejelentkezni...Test conection, minden ok, de új reget akar, tudtok már erről vmit(UK-s reg)
  • Arwenke
    41
  • Darth Razor
    Jelenleg még nem lehet letölteni, de szerintem hamarosan már igen, ugyanis itt a szeptember + a Force Unleashed stb. Jól passzolna mellé a Vader DLC. Egyébként utánaolvastam a neten: Állítólag már rajta is van a lemezen, mi csak "unlockolni" fogjuk azzal amit letöltünk az MS pontokért.

Videó.
  • dicehater
    Aug 28-tól eladóak, elsősorban Sülysáp city, esetleg Bp később - 1db 6500 2db 12500 3db 18000
    Test Drive Unlimited
    Army Of Two
    PGR 4
    Turok
    Lost Odyssey
    Kane and Lynch Limited papirdobozos
    Assasins Creed
    Frontlines Fuels Of War
    Burnout Paradise
    ide írj ha érdekel -----> [email protected]

Még beszerezhető: fóliás Eternal Sonata-t 5k/db vagy új MGS 4 11k/db, használt SC Double Agent 360-ra 2800
  • Istencsászár
    Ugytudom hogy 360 verzióba Yoda van, Védert talán le lehet tölteni jelképes MS pontokért ( nézd meg a letöltéseknél ).
  • kalimpa
    Üdv! A Soul Calibur 4-ben hogy lehet Darth Vadert unlockolni, vagy ő csak a ps3 verzióban van?
  • Alwares
    OMG! Milyen fos benne az eső :D
  • DanielT
    A Codemasters elbaszta. Csillogó villogó szart gyártanak.
  • Istencsászár
    Én csak a Forma1et sajnálom, inkább arra gyurnának, hogy ne árkéd legyen:(

Mire jó ez? a kódmesterek ennyire nemakarnak egy jó kis szimulátort készíteni?
  • arty
    31

---

láttátok uj codemasters játékot? a DIRT és a GRID után szellemesen FUEL lesz :D amit már most tudok előre, h kivakitja a szemünket a tulzott bloom és 2 méteres fékut lesz 140ről ... viszont lesz tornádó verseny közben ;-)

KLIKK - gametrailers

• Hyder
    30, lassan 31 :(
  • tarti19
    SRácok akinek megvan a Beijing 2008 annak nem szokott akadni vagy szépen megfagyni? Kivételesen origibe van meg a stuff és akad, pedig áhhh...
    21 múltam
  • butyokanime
    20
  • tyrant71
    37
  • bexinho
    20 leszek szeptemberben
  • Istencsászár
    Kb annyi
  • trogerzsiger
    Adj hozzá 4 ezret. De inkább vegyél egy gitárt. Megéri, kellemes és bejön a csajoknak :-) Na jó éjt.
  • Scooby87
    mennyi egy gitar a boxhoz?...esetleg egy link is jöhet...amúgy kedvet kaptam hozzá én is....15körül meguszható vagy álmodok?
  • nono77
    én is t-com -os vagyok és csak routerrel tudtam megoldani hogy PC-n legyen net meg xboxon!
  • trogerzsiger
    15 :-) Én nem rég boxozok és sosem szídtam a konzolt, mert tudtam hogy jobban megéri :-) Franc én meg lehet bebuktam agusztus 20.-át.
  • nono77
    24 !!! :D