176877
banner
  • butyokanime
    Amikor felviszi a levegőbe és gyepálja? Vagy a legerősebb támadást?
    Az elsőtugy hogy hyper mode-ba bemész aztán Y-t és a felfelét lenyomva tartva felütöd a levegőbe és megnyomod az LB-t, meg talán a felfelét is hozzá.A második meg hypermode-ban B+ fel.
  • FZoleee
    melyik számot hívtad? amúgy szerintem nem magyarisztánban van a support
  • qper

Két nappal ezelőtt észrevettem hogy ha kihúzom a tápot a hosszabbítóból a gép elfelejti a dátum és időbeállításokat. Gondoltam rácsörgök az MS supportra hogy itt valami bibi van, nem emlékszem hogy lett volna ilyen gondom anno pl. a régi X-emmel vagy pl. a PS3-al.

Noszóval megerősítettek hogy nem a gép szar hanem így működik, ami azért elég ratyi dolog, mert én pl. ha nem használom az elektromos fogyasztókat lekapcsolom őket a rendszerről hogy standby-ban se fogyasszanak áramot, de hát az MS-nél úgy látszik anyira nem izgatták a tervezők magukat hogy beletegyenek egy kis akksit az alaplara ami megjegyzi a beálításokat. Gondolom sok lett volna plusszköltségként az a pár dollár :)
    Nem nagy dolog viszont engem kifejezetten zavar, de ez legyen a konzolom legkomolyabb baja :D

Tehát felhívtam az MS supportot hogy gáz van, teljesen ledöbbentem mennyire profi segítőkész brigád dolgozik ott. Barátságos női hang (Olga) volt a segítségemre, eszméletlenül segítőkész volt, én meg életemben először (még amikor a kocsimat vettem sem tapasztaltam ezt csak ameddig kifizettem az előleget az autó megrendeléséhez) úgy éreztem hogy fontos vagyok nekik(és a pénzem offkorz) törődnek a problémáimmal és a a nyűgjeimmel azután is hogy megvásároltam a terméküket. Kb. 15 percig lépésről-lépésre mondta mit csináljak, hol állítsam be, akármekkora baromságot kérdeztem, tök aranyosan válaszolt.Barátságosan egész végig a keresztnevemen szólítva.
    Emlékszem amikora PS3-al próbáltam a Sony-t hívni az egy fél napba került amíg megtalálták a problémámra az illetékes embert, és persze ez jó magyar szokás szerint elkezdtek ide-oda küldözgetni telefonba hogy ne ide menjek hanem oda...

Bocsi az offért, de istenigazából tényleg most sikerült igazán megtapasztalnom, milyen európa boldogabbik felén (és a nagy ámerikában) a customer service. Az MS hatalmasat nőtt a szememben, ha nem szarik be a konzolom, szereztek egy újabb vevőt a a köv. generációs konzolukra (Xbox 720? :D

Van valakinek infója hogy hol műxik ez a support? Ingyenesen hívható a szám, de magyarországon van a call center vagy vhol külföldön? A csaj eléggé törte a magyart (oroszosan), és mellette hallottam egy pasit is a telóban, ő angolul nyomta a sódert)
  • kaspet
    36

Nem tudja valaki, hogy az új 60GB-os kiszerelések már az igért korszerübb(65nm) gyártásteknológiával készült csippel (GPU) szerelték vagy még az előző felemás falcon?
    Gondolom az újabb megint felismerhető valahogy a wattok alapján.
  • qper
    29 vagyok már, sajnos...
  • SpeedXHUN
    Eladó Grand theft Auto 4-Kitünő állapotban,karcmentes lemezzel-Ha érdekel írj privátban,hogy mennyiért érdekelne!

ON
  • tarti19
    SC 4 nem rossz csak Yodának nem találtam ellenfelet:P Normal módban löktem a dolgokat:) a Tanítvány is jóféle:D Skin lvl(5) ... ezalatt mit értünk? Semmit se tudtam ráaggatni a YOdára meg a pénzt sem tudom mire elkölteni, aki tudja az megírhatná nekem:P
  • DöflingR
  • MaSzKa
    25
  • PoisonChihuahua
    Kiírod és utána beteszed az Xboxba....
  • Kalozoner
    19
  • theone91
    Hogy?
  • bubu13
    15
  • bardocz
    Akkor már én is:16
  • Scooby87
    eddig 37en közöltétek a korotokat.....

és az átlag 24,405 ....

legfiatalabb:14
    legidősebb:41

péntekig még változhat....
    több forum bevonásával készült!!!!
  • Kornelka00
    17
  • ThugEdge
    azt nagyon ajánlom,az egy igazi fun gém és hál istennek már kalapálják a 2. részt
  • Scooby87
    most nyomtam ki 100%osan és még mindig nem tudom.
  • bardocz
    Akkor lehet az lesz majd a következő játék :)
  • Istencsászár
    Mászthev cucc! Poénos, aranyos, taktikázni kell, meg rombolni:) gonoszkodni vagy ellenkezőleg, de az szar:D

Elég nehéz is főleg a vége kemény, változatos és gyönyörű helyszínek.
  • bardocz
    Overlord-al vannak valakinek tapasztalatai?Trailer meg ingame videó alapján jónak tűnik ez a "gonoszkodás".
  • Istencsászár
    Végig kell játszani akkor kapsz meg minden skillt és lehetőséget, szép fokozatosan.
  • Scooby87
    burs limitet nyomja vki?...

hogy kell előhozni a nagyon kemény támadsát amikor kisfilmecske is van és 1000fölött sebez egy ütéssel?
  • Denes888
    Valaki írja be ha lehet leszedni a Star Wars Forse Unleashed demót!!!
  • bardocz
    Köszi!Megnézem őket.
  • PoisonChihuahua
    Tesztekhez a Gamespot.com-ot, IGN.com-ot, HD gameplay videókhoz pedig a Gametrailers.com-ot ajánlom.
  • bardocz
    Valami ilyesmi:) Köszi!
  • bardocz
    Nemnem,hanem mint itt is a játékcikkek,demok kilőve,amíg nem faragok hozzá kábelt,amivel rákötöm a netre:) Ilyen bemutatószerű leírások,gamestar fíling szerüség.
  • Minstrel
    http://games.teamxbox.com/
  • PoisonChihuahua
    Demókra gondolsz?
  • bardocz
    Van valami oldal,ahol tudnék keresni xbox360-ra játékokat?Ilyen bemutató szerűség,remélem értitek:D Konzolos nevekkel nem vagyok tisztában egyáltalán:)
  • Blekk Síp
    Köszi, végre 1 kimerítő válasz. (:
    Csak azt hittem, hogy ha xbox live-on elérhetőek a demok, akkor már az xbox.com-on is...
    Azér lett volna fontos, mert most nincs kábelem, amivel boxot a netre köthetném, mert csak kölcsönbe van nálam.
  • PoisonChihuahua
    Demóért miért kéne fizetni? Gondolkozz már! Az Xbox.com-ról meg nem fogsz tudni demókat letölteni, nézz körül inkább a torrentoldalakon.
    Fizetős tartalmak, a teljes mozik, játékosképek, témák, játék kiegészítések, arcade minijátékok, LIVE Gold, stb. Ezeket mind az Xbox-on keresztül tudod letölteni a HDD-re vagy ha van elég hely akkor akár memkarira is.
    Azt, hogy demókat kiírhatsz lemezre és lejátszhatod őket az a letöltés megkerülése ami nem illegális, de nem is hivatalos, szal az Xbox.com-on ne keress demókat.
  • Blekk Síp
    Na most akkor demot nem lehet letölteni sz.gépre, csak market place pontokért?
  • butyokanime
    demoval vagy mi? engem naon érdekel plz válaszolj :)
  • bardocz
    Csak ő reálisságot írt;)
    De engem is inkább az élvezet érdekel,nem az,hogy ki tud 15 sensin játszani,és egy egérmozdulatra 8szor megpördülni maga körül heccsátokat osztva közbe.
  • Pacal17
    15
  • Arwenke
    Kit erdekel a valosag, en inkabb elvezetes jatekot akarok. Rangatozas meg akkor maradjon meg a valosagra.
  • bardocz
    Csak úgy elmondom,hogy életben is elég gyakran rántják rá az ellenfélre a fegyvert,és nem gyök kettővel forognak;) Kapáslövés,célzás nélkül szinte,sok-sok gyakorlással célzás nélkül épületben rögtön eltalálod az ellenfeled.Bár konzolos fps-ből még csak project snowblindet ismerem,de a codos rángatós reflexjáték közelebb áll a valósághoz;)
  • Istencsászár
    Jóaz, főleg ha kivan szedve ez az idétlen skill rendszer... milyen már hogy felmentem gémelni nekem jóformán volt egy pisztolyom ezek meg aimos gránátvetős headshotos lézeres speedhackes katonával rontottak nekem... az ilyet utálom, győlülüm. Szerencsére ezt az ügyesek kiszedték belőle és sok szerveren war mod van fent és mindenki egyenlő eséllyel indul.