176877

-
ja már volt róla videó is pár hete, de csak valami chippelt gépeken ment az még, aztán lehet van újabb azóta, de jobb kivárni a normális megjelenést -
Tuti hülyeség -
Hali!
Nem volt kedvem végig olvasni a mostani hozzászólásokat hogy volte már rolla, szó de kiszivárgott az őszi Update-t le lehet tölteni és állítólag működik is, de csak saját felelőségre ajánlják. -
amdrula #49805 Van local coop, méghozzá nagyon süti, 1 képernyőn nem osztottan.
http://www.youtube.com/watch?v=9FPCL_p2ifc -
a gamestore.hu -n icipicivel jobb áron I say:) -
Vagy csinálj európai profilt, s akkor az itthon árult kártyák is használhatóak. Anglia a legjobb választás. -
Szerintem csak netes, kizártnak tartok egy osztott képernyős Fable 2 akciót.... a túl szép kategória, meg szerintem megvalósíthatatlan is a mai szinteken. -
Eternal Sonata, illetve, ha megjelenik PALOSban a legújabb Talesof. Ezek mehetnek négyesben is. Igaz csak a harc. -
Szerintem is kúrrrva jó lett a játék. Sz*rt se vártam tőle, de igencsak kellemesen meglepett. Grafika, játékmenet, trükkök, fizika... nem lett tré a cucc. -
Nem kell MS féle 10K-s megoldás. Eleve a HDMI lényege, hogy digitális jelet visz tovább, így a jel nem torzul a hordozón, (mint az analóg esetében) 2-3000ftért simán kapsz hozzá HDMI kábelt, s az eredmény ugyanaz lesz. gamestore.hu:P -
ez amit a videoban öltöztettek, úgy néz ki, mint a 'köszönjükemese' az új reklámban
-
-
Gabe18 #49796 Nagyon gáz szerintem.Xbox 360-hoz nagyon nem illik ez a gyerekes valami...
Nem tudom hogy tervezik,de miért van egy olyan érzésem hogy ezeknek a valamiknek az öltöztetése,alakitgatása súlyos MS pontokba fog kerülni? -
Süllyedt! -
te kezdtél el warezkérdéseket feltenni, úgyhogy szerintem te vagy a hülye, nem ő -
Még írd le párszor, hogy hosszú legyen a életed a fórumon... -.- -
öregem, nem veri ki a szemed h ebben a topicban nincs warez? még linkelték is, ha esetleg nem tudod mi az akkor egyszerűsítve: itt csak jogtiszta eredeti dolgokkal foglalkozunk, és ezért kár beszólnod akárkinek is -
Letölteni csak demót lehet live-ről a teljes játékot boltban tudod megvenni. -
Persze. Tessék! -
Sajnos az alapgépet nem lehet letölteni. -
-
-
"Netet nem üzemeltem még be rajta"
2 perces meló és több órányi szívást takarítasz meg... lehet én vagyok hülye ( vagy vulkáni ) de ebben nem látom a logikát.. -
pimpa28 #49773 Netet nem üzemeltem még be rajta. Warez-t ez a gép még nem látott, játékot is csak egyet. :) -
Autómatikusan a legújabbat szedi le, ha pedig bannoltak, akkor ez már warez. -
Pfh.Francnak sincs kedve sims-ezni a dashboardon:)
-
Ez jó ötlet! :) -
pimpa28 #49769 Sziasztok. Megvan a box, a dashoard verziószáma 2.0.6683.0. Van ennél újabb? A divx, xvid nem nagyon megy neki. :) -
Remélem lesznek a játékokban ilyen gyűjthető dolgok, mint mondjuk ha a Gow-ot végigviszed Isane-en akkor tehetsz rá mittomég dögcédulát vagy amit akarsz. Tök fun lenne. -
Szerintem jópofa. -
New Xbox Experience: A Look at Avatars ez gáz, legalább lehetne monsztert vagy élient kreálni, vagy nagy dudás bikinis csajokat... :) -
Display #49765 Egész korrekt árakon lehet új boxot venni a Platinumshop-ban =)
http://www.platinumshop.hu/index.php?data[mid]=2&data[cat_id]=10 -
Én ezt a TV-ét ajánlanám:
Sharp LC-37XD1E 139 000 Ft
Szerinte ebben az árkategóriában (sőt valamivel fölötte is) messze a legszebb képe van. Kontrasztos, erőteljes és gyönyörű színei vannak. Érdemes megnézni élőben is. Azt hiszem valamelyik MM-ban láttam is ilyet. Csak ámultam és bámultam. Persze ott valamivel drágább volt. -
Tényleg azt nem tudod, hogy a Fable 2-ben lehet majd ketten egy gépen/tv-én is játszani eggyüt, vagy ez is csak netes? -
detoxic #49762 max 180 ezer....De az már nagyon max. -
Honnan tudod, hogy más panel van bennük? Sztem mind1-ikbe ugyan az van csak lebutították. -
nem néztem végig, de igen
egyszerübben (szgép nélkül, routerekkel) is meg lehet csinálni és még mindig simán a wireless adapter ára alatt vagy :) csak ahoz még több szakértelem kell... -
32A43x már nem fér bele? 33x-ben nagyon szar a panel :( 43x már simán eléri az R szériás, előző évi modelleket, 55x aláz, 65x világbünti :) -
baddog #49758 http://www.youtube.com/watch?v=VPR--MNoFbE ezt nézzétek meg és mondjatok véleményt hogy ez igaz e?! -
Én úgy néz ki ha veszek, akkor egy Samsung LE32A330J1-t, és aztán pedig megcsinálom EZT és nem kell drágább S6-os monitort venni.