176877
banner
  • Gábor
    Valaki #50777?
  • Istencsászár
    Pedig de.
  • amdrula
    És azt érted, hogy nincs minden boxon HDMI kimenet?
  • csabika6630
    Nem értelek titeket, minek a VGA kábel, ha ott a hdmi ki/be menet?
    Tudtommal vga kábellel sose fogsz olyan tiszta képet kapni mint egy hdmi kábellel... tapasztalat is.

50761-re valaki?
  • nono77
    Van GOLD-om! neten is tudok játszani!csak ilyenek hogy klubb létrehozzása meg uj ligát akarok szerkeszteni...erre nem engedi,fifa08-al nem volt ilyen gond ezért nekem uj... köszi
  • arty
    a tv jó, de én vennék vga kábelt ... :)

(faq meg működik, ahogy mondtam - "kijelző faq", te meg folyamatosan a sima faq-t nyitogatod, ami tényleg nem megy)
  • Alwares
    Szerintem vegyél goldot.
  • nono77
    Valaki légyszi segitsen...a fifa 09-ben nem tudok klubot alakitani ligat se stb ,mert aztirja hogy "az xbox live tagságot nem használhatod a korlátai miatt vagy mi" mit tegyek?
    köszönöm!!
  • detoxic

Valaki plz.......
  • Gideon Wieth
    Akkor csak normálisan a kérdésemre szeretnék választ. Lehet a Fifa 09ben csapatot csinálni? és ha igen akkor hogy ? B kérdés megtaláltam azt hogy hogyan lehet játékost. Nem lehet valahogy trükközni hogy több pontot oszthassak el??? Vagy hogy lehet fejleszteni ?? Meccsek alatt ?

Off:

Lehet. De iskola mellett elég nehéz dolgozni úgy hogy közben tanulni is kell a táncművhöz meg joghoz
  • bexinho
    akk vga lesz ,mert nem hdmi-s a gép :(
  • DanielT
    Dehogy szép. Az eredeti kábelével ki sem jön rajta az 1080p felbontás. Vagy VGA vagy HDMI.
  • bexinho
    NA ez lett meg ma. Szerintetek jó?

http://www.flattelly.co.uk/shop/32lg5700-digital-full-1080p-p-2504.html

Vga-val érdemsebb tudom, de mondjuk egy erdetei HDTV-s xbox kábellel is szép?
  • Gábor
    Értékelem a segítőkészségedet, de engem kifejezetten a feltöltő kártyás formátum érdekel. Volt már tapasztalatom a Te módszereddel is (nem live ügyben). A kártya egyszerűbb.
    Azért köszönöm!
  • peter31
    Internet Bankkártya annyi lével mindig amire éppen utalsz, így nem tudják levenni ha nincs mit.
  • Gábor
    Esetleg lemondani kifejezetten nehéz azt ;)
  • peter31
    Bankkártyáról 50$ oszt jó napot....
  • peter31
    Sziasztok!

Keresek egy kibannolt gépet, így aki megakar szabadulni a gépétől és képes normális árat mondani rá az szóljon. PÜ-ben.

üdv
    p
  • Gábor
    Tudnátok ajánlani egy jó ebay powerseller-t, akitől vehetnék 12 hónapos goldot?
  • DöflingR
    MS PAINT RULZZ!!44négy

[Részemről bevan fejezve az off]
  • trogerzsiger
    bekaphatod pöcsfej, én szórlapozok, pólót csinálok.. apropó kinek kell xboxos pólo?
  • DöflingR
    Jajj megszólal a dolgozó óvodás
  • trogerzsiger
    attól még hogy nem vagy nagykorú lehet saját kereseted...
  • DöflingR
    "nem vagyok 18 évesen olyan húúú de gazdag mint ti hogy minden játékért lecsengessek tizenezreket"

Oké énse, mégsem warezolok De ezt abba is hagyhatjuk, mert megint ott kötünk ki ahol szoktunk.. :)
  • Gideon Wieth
    Igen letöltöm a játékokat mert nem vagyok 18 évesen olyan húúú de gazdag mint ti hogy minden játékért lecsengessek tizenezreket, és csak a jobbakat veszem meg. De ettől még segíteni ugyanugy lehetne a játékokban...Ez a warez egyenlő ban egy hatalmas baromság szerintem és mindig az is volt...
  • DöflingR
    Mégis van pár olyan hsz ezen az oldalon ami ezzel kapcsolatos kérdés..

#50767: Sok az ilyen jellegű hsz.. "Lebannolnak ha 2 percre felmek a live-ra?" ;"nincs kézikönyv" ; "a spanyol verzióban van magyar hang? (mert csak ahoz találtam torrentet)"
  • Alwares
    És ha igen, és ha nem? Nem mindegy? Nincs pofázás erről és kész...
  • csoola
    megszámúta a jobbkezin
  • PoisonChihuahua
    "A topic három negyede warezjózsi.."
    Te ezt honnan tudod ilyen pontosan?
  • Leky
    Köszi szépen, sikerült.
  • theone91
    Túl nagy a szívem (LOL), így megelőlegezem a wrzmentes-pecsétet minden kezdőnek... :D
  • DöflingR
    Ki gondolta volna,hogy warezgéza ő is:D A topic három negyede warezjózsi..
  • PoisonChihuahua
    Köszi mindenkinek! Hétfőn megveszem.
  • Gideon Wieth
    nem még mikor megjelent kaptam karácsonyra :) illetve vetettem meg :)
    De jó játék :)
  • csabika6630
    Köszi.
    Korábban már említette itt valaki, hogy elég egyszerű kezelőfelületről lehet betallózni a filmeket, szerintetek ez így fog maradni az új dashboard megjelenésével is?
    dvd, wmv filenál az 5.1 es hangot le tudja játszani?
    Távirányítót érdemes hozzá venni? (így látatlanba jó dolognak tartom)
  • Torry
    A kemerakezelés gyakran nagyon zavaró, valamint meglehetősen gyorsan meg lehet unni a játékot. Azt hiszem a háromnegyedénél hagytam abba. Nézd meg mennyiért mennek használtan, ha nem buksz rajta sokat, akkor megérheti.
  • PoisonChihuahua
    Fémdobozosod van?
  • Gideon Wieth
    Jó játék :) Én is megvettem szerintem nyugodtan megveheted te is...

Theone... Nincs pénzem most megvenni... Far Cry 2re gyűjtök :-)
  • theone91
    Ja oké... -.-
  • PoisonChihuahua
    Sziasztok! Tegnap voltam egy pesti konzolboltban és a játékok között böngészgettem, amikor találtam egy Stranglehold-ot fémdobozos kiadásban, 7000Ft-ért, újonnan. Azt szeretném kérdezni, hogy szerintetek megéri-e? Mármint magára a játékra gondolok, nekem a videók (GTTV) alapján bejön ez a külső nézetes bullet-time-os lövöldözés, de gondoltam titeket is megkérdezlek, mivel ez egy régebbi játék, biztos van itt olyan aki már próbálta.