176876
banner
  • Ray Z
    Oké köszi a helpet, holnap visszaviszem.
  • Ragnar360
    Nincs.
  • Ray Z
    Akkor a játékkal nincs gond?
  • DanielT
    Kuka a gép, cseréltesd AZONNAL.
  • DanielT
    Nyugalom. Nem lett az rossz. Mondom ezt úgy, hogy az eéső és második rész után szerintem meghalt a sorozat. Ez lesz az első amit valszeg nyomni fogok, ha jó értékeléseket kap, a demót 3x nyomtam végig...

Demót csekkold.
  • Soldiers
    újonnan vetted? hol vetted?
  • Ray Z
    Na megvettem az X360 Elitet. Augusztusi eresztés... Plusz hozzá Halo 3 Legendaty Edition... Halo eleje megy, aztán egyszer csak kiírja hogy tisztítsam meg a lemezt merhogy nem tudja olvasni (persze a lemeznek semmi baja). Oké...szar a lemez, van ilyen majd kicseréltetem, de az előre feltelepített Test Drive Unlimited demójának a töltése közben lefagy a gép... MOST AKKOR MI VAN? Jólvan hogy holnap visszaviszem és kicserélik az egészet (remélem), de akkor most mi a rossz?
  • amdrula
    Még mindig léteznek szerinted lowpoly textúrák? xD
  • Alwares
    Kamera, irányítás. Szóval pont a legfontosabbakat cseszték el ismét egy TR részben. Oké, akkor ezzel se fogok játszani...
  • Smithie
    Hova lett a #52936 hsz?

Vót itt valami fail?
  • Ragnar360
  • Sephi
    Ehh.
  • Display
    " Rutinos, mindent felderítőként kezdtem el a játékot - csak a vízbe úszkáltam 15 percig kb. miután felmászunk a legelső platformra és haladunk tovább megkezdődött amit nagyon rühellek, SOK FELÉ LEHET MENNI!

Namármost alapvetően ez nem gond, de ebben a játékban különösen INZULTÁLT a dolog... "

Ez komoly =)
  • DöflingR
    Én egy tr-t se vittem végig :)
  • Ragnar360
    Sam: Tomb Raider Underwolrd :D
  • Ragnar360
    TR:U = szar

Rizsa:

Sose voltam egy nagy tomb raider fan, de azért Legendet végigtoltam 100%-ra az Anniversaryt meg csak simán - az jóak volt

De ez ?

A demo igencsak méretes volt, sejtettem, h nem 10 perces lesz

Rutinos, mindent felderítőként kezdtem el a játékot - csak a vízbe úszkáltam 15 percig kb. miután felmászunk a legelső platformra és haladunk tovább megkezdődött amit nagyon rühellek, SOK FELÉ LEHET MENNI!

Namármost alapvetően ez nem gond, de ebben a játékban különösen INZULTÁLT a dolog...

Load csekpoint funkció persze nincs, valszeg mert csak demo és kifelejtették, csak kicsit zavart, hogy a szarakodó kamera miatt rossz helyre ugrott v. pusztán a VIZUÁLIS CSALÓDÁS miatt-e, de többször beleestem a vízbe és mászhattam fel újra

Ahogy haladtam egyre jobban jöttek az olyan helyszínek ahol 20 felé ellehet menni, namondom jó marad a látszólagos főutvonal...
    Néhányszor azért haltam meg, mert idétlenül voltak elhelyezve az objektek és nem volt egyértelmű hova kell ugrani, aztán vagy 5x meghaltam mire sikerült a helyeset kiválasztani...

Grafika jóak, texturák lowpolyk, viszonylag, igazából annyira nemfigyeltem, csak amikor magától adta magát a dolog, főleg a környezeti növényzetnél jött elő

Irányítást szokni kell, bármelyk rutinos konzolosnak is, kamera szar, sokszor nem tudod úgy beállítani ahogy akarnád stb stb stb.

Ami miatt fél óra után töröltem le, mert nem feltétlen a fentebb emlitett dolgok miatt (hisz legtöbbjük visszaköszönő elem[hiba]) bukott a játék, nekem speciel, ez a kibaszott nagy DZSUNGEL-ZÖLDSÉG nem jött be...

Igyse-ugyse vettem volna meg, de gondoltam azért vetek rá egy pillantást!

• DarkSector
    pc-n megy fullon a letöltés.
  • GP2100
    Én ma töltöttem az underworld demóját. Pár perc alatt lejött...(kb.10) Valszeg le vannak terhelve a serverek, vagy a netszolgáltatódnál van valami.
  • DarkSector
    Jah és miért ilyen kurva lassú a demo-k letöltése???!!!
    Eddig gyorsan lejöttek store-ról, most meg 2percenként ugrik 1 % az Underworld demo-ja.
    End War-t próbáltam.. ugyanaz.
  • DarkSector
    Nem én joy-okról, meg a blútusz külyükről beszéltem, ezért nem vágom, hogy most akkor melyikre írta, hogy 7000?
  • DarkSector
    Jah az engem nem érdekel.
  • trogerzsiger
    Mért tök jó :D
  • koryne
    Ezt bóknak vegyem?
  • Ragnar360
    Eléggé fogyatékos vagy nem gondolod ?:) - komment+aláírás=következtetés
  • koryne
    Az most akciósan 3990, de sajnos utángyártott és szar a minősége :( MICROFOS felirat sincs rajta.
  • Ray Z
    És a kétsoros májmelegítő epekeverővel mennyi?
  • Smithie
    Na megjött a boxom,gow 2 rendelve,remélem mihamarabb tolhatom mer már nem bírok magammal!!!
  • tomi890125
    fasza, biztos a válság az oka hogy drágább...
  • koryne
    Nem, ráadásul az most épp drágább is, 8990. Mármint a fluxuskondenzátor.
  • tomi890125
    nem a fluxuskondenzátorról? :O na bazz..
  • koryne
    Sztem ágymelegítő, hiszen eddig is arról volt szó...
  • DarkSector
    jah még jo hogy nem vettél.
    :P
    de mi 6990ft???
  • trogerzsiger
    újságban volt 6990, majdnem vettem :D
  • arty
    igy van. nekem van vezetékes 360 kontrollerem is, minden játékkal megy, mostaniakkal szinte csak ez a pad megy perfektül (games for windows...)

ha régi játék nem támogatja a gamepadokat egyáltalán, akkor ott az XPADDER :) (wsad+egér helyett IS!)
  • DarkSector
    mi 7ezer.
  • trogerzsiger
    Hát beszoptátok me nem!:D asszem most 7 rugó ott.
  • DarkSector
    hája...
  • benkoszabi
    tehát akkor egy x360-as controller, mondjuk vezetékes ugyanugy ráköthető pc-re is meg box-ra is.....mert ugyebár USB csatlakozás van rajt, és box-ra is meg pc-re is ezen keresztül csatlakozik...
  • Istencsászár
    tescóba valszeg 2-3-4 ezerrel drágábban veszed le a polcról, de te tudod:)
  • DanielT
    A Boxokhoz 90%-ban vezeték NÉLKÜLI kontrollert használnak az emberek.

De a vezetékes ugyanúgy jó mindkettőhöz.

Vezeték NÉLKÜLI nem megy a Pc-vel, hacsak nem veszel hozzá egy adaptert 4-6 ezerért.