Sose voltam egy nagy tomb raider fan, de azért Legendet végigtoltam 100%-ra az Anniversaryt meg csak simán - az jóak volt
De ez ?
A demo igencsak méretes volt, sejtettem, h nem 10 perces lesz
Rutinos, mindent felderítőként kezdtem el a játékot - csak a vízbe úszkáltam 15 percig kb. miután felmászunk a legelső platformra és haladunk tovább megkezdődött amit nagyon rühellek, SOK FELÉ LEHET MENNI!
Namármost alapvetően ez nem gond, de ebben a játékban különösen INZULTÁLT a dolog...
Load csekpoint funkció persze nincs, valszeg mert csak demo és kifelejtették, csak kicsit zavart, hogy a szarakodó kamera miatt rossz helyre ugrott v. pusztán a VIZUÁLIS CSALÓDÁS miatt-e, de többször beleestem a vízbe és mászhattam fel újra
Ahogy haladtam egyre jobban jöttek az olyan helyszínek ahol 20 felé ellehet menni, namondom jó marad a látszólagos főutvonal...
Néhányszor azért haltam meg, mert idétlenül voltak elhelyezve az objektek és nem volt egyértelmű hova kell ugrani, aztán vagy 5x meghaltam mire sikerült a helyeset kiválasztani...
Grafika jóak, texturák lowpolyk, viszonylag, igazából annyira nemfigyeltem, csak amikor magától adta magát a dolog, főleg a környezeti növényzetnél jött elő
Irányítást szokni kell, bármelyk rutinos konzolosnak is, kamera szar, sokszor nem tudod úgy beállítani ahogy akarnád stb stb stb.
Ami miatt fél óra után töröltem le, mert nem feltétlen a fentebb emlitett dolgok miatt (hisz legtöbbjük visszaköszönő elem[hiba]) bukott a játék, nekem speciel, ez a kibaszott nagy DZSUNGEL-ZÖLDSÉG nem jött be...
Igyse-ugyse vettem volna meg, de gondoltam azért vetek rá egy pillantást!