176875

-
mukikam #53627 helló én olyat szeretnék kérdezni hogy szeretnék venni egy xbox360-s gépet.persze olyan gépet akkarok venni ami minden játék fut rajta pl:nem szagat be. ha valaki tudna segiten ebben akkor nagyon meg kosszoném -
512-es neted van? Oooo szerintem jobb ha tudod, hogy a teljes sebességet sose lehet elérni... 300-al szedsz? Akkor viszont nem az van neked hanem 2 vagy 3 megabites... -
Gyorsan. -
nálam már volt ilyen hogy full belassult, és valami §%-nál meg is állt.
kikapcsoltam mindent, a ruternél átdugtam a kábelt egyel odébb, rátettem feszültséget, bekapcsoltam és már ment is. -
nálatok gyorsan tölti a demokat live-ról? mert nekem igaz csak 512-es netem van, de sose használja ki, a letöltés grafikon ugrál fel le mindig, kb. 300-ról a max.-ra, de sose megy végig 512-vel. pc-n jó a sebesség, tehát nem a nettel lehet a gond. -
Meg különben is.
engem az érdekel jobban, hogy most honnan lehet elérni őket.
Vagyis van e valami megoldás, honlap vagy ilyesmi.
Mert hiába van torrent-en, ha nem lehet letölteni, mert nem seed-elik. -
ez kamu... Daniel Igen igazad van :)erre nem emlékeztem -
Ezért majd kapsz egy felkiáltójelet. -
régi boxéhoz képest egy fokkal jobb lesz, de messze szarabb, mint LCD-n vagy monitoron!!!! -
kriszadon1985 #53618 Sziasztok!
Arty!Látom neked Samu 32A656-d van, nekem ugyanezt a sorozat csak eggyel nagyobb.HDMI vagy VGA kábellel használod?A TV-n milyen beállításokat használsz? Simán csak "game " módot? Leírnád a beállításaidat, légy szi'? Nagy segítség lenne, nem nagyon tudom beállítani.
Köszi a segítséget:
Krisz -
Freedy #53617 Elég nagy mértékben, de normális crt tv-n, RGB kábellel is élvezhető képet fogsz kapni. -
liverpool123 #53616 hello!
xbox360-at szeretnék venni és mennyiben romlik a graf ha sima tv-hez rakom és nem lcd-hez?
előre is kössz -
vili 27 #53615 SEGÍTSÉG !!!!
GOLDEN AXE, egy sivatagos részen vagyok elakadva, ahol egy nagy csontváz fej kapu található. Az egyik szemét egy gomb lenyomásával sikerült lángra lobbantani, de innentől csak vagyok. Körbejártam mindent, fogalmam sincs mit kéne tenni.
tesó07
-
repassy #53614 helosztok má bocsi hogy ideirok de ezért biztos megbocsátotok!!mivel én például 10.000ft-to kerestem vele másfél hónap alatt!!!ittvan nálam gyere el megmutatom:D oldal címe ahova regelned kell:
semmi vesztenivalód ezé próbáld ki!http://osobux.com/ -
Nem Pc-re töltheted a demókat, hanem beállíthatod, hogy mit töltsön le a box amikor bekapcsolod legközelebb. -
Tudja valaki mikor jön európában a final fantasy 13, a star ocean 4, x360ra, jövőre lesz még JRPG boxra? Elvileg az FF13 TBA 2009. -
úgy hallottam hogy nemsokára internetről is elérhető lesz a marketplace és akkor le lehet tölteni demókat legálisan is :-) -
ezért kérdeztem, mert ez az egyetlen, amit találtam. -
jah akkor hivatalossan nem ezekszerint... -
torrent oldalakról le lehet szedni a demókat -
Lenne egy hülye kérdésem.
A DEMO játékokat honnét lehet letölteni.
Az egyik srác is feltett egy CONTENT mappát , és az a MIRRORS EDGE demoja volt.
Ezeket be lehet valamelyik oldalról szerezni, vagy ezt valami egyedi úton szerezhette a srác???
Mert akkor inkább dvd-n tárolnám a demo-kat, mert egyeltalán nem lehet hallani, mikor pörög a lemez. Ellentétben a gyári lemezekkel.
Valami ötlet??? -
Anime és képregény. Először csak képregény volt, mert ott már a 423. résznél járnak. -
tyrant71 #53605 már pénteken megjelent -
jah én is kellemessen csalódtam.
monnyuk nem vágom, hogy mifán terem a téma...mármint hogy ez sorozat, vagy képregény.
De stílusos lett...és jó az aníme rajz, és 3d keverés a grafikát illetően.
Meg a harcoknál azok a gondolatfelhők..LOL -
Szedjétek le az új Naruto demot. Szerintem egész jó lett. -
az miért van, hogy régebben...azaz az elején még kb 270 demo-t láttam, most meg már csak 183-at...???
Állítólag fear-nak is kellene lenni, de az sincs, ami feltűnt nekem.
O_o
-
detoxic #53601 Sziasztok!
A jókkal és a rosszakkal is meg van a 3 chapter 5 pályája....
És most mit kell csinálni?
Vagy már vége az összes pályának?
Azt írta ki hogy Story mode 50,4%
Helpet előre is köszi ;)
Ja,Lego Batman-ről van szó
-
Helyes! Legalább nem benagyitás/csonkolás történik!
thx -
amdrula #53599 Lett "csík" :P -
Ahogy olvastam ficcen a csík. -
amugy nézte valaki az uj dash-t 16:10-es monitoron, VGA kábellel, monitor nativjára méreteztetve?
sokat javult a kép? (kellene!)
ill. lett alul felül vékony fekete csik? (szintén kellene...) -
Yes, sir... Yes! :) -
Azért nem mondom, mert olyan berendezés, ami szakmailag a legjobb lenne, több 10 millió forint, és csak olyan cégnek van olyanja, aki más területen is csinál hasonló dolgokat. Én elhiszem, hogy x-media szerviz Magyarországon a legjobb, de van pár ember, aki nekem mást mond róla. Azt is meghallgatom, hogy miért. Én csak a realitást keresem a dolgokba.
De egyet értek arty-val, hogy ha nekem nem tetszik valami, nem kell odavinni, mert senki nem kényszerít rá.
Amúgy meg OC 2.0 van a gépembe, tehát...
Ami meg a Live1-et érinti. Mint láthatod, egy amatőr oldal, amit úgy terveztem, nem kell frissíteni. De ha már nem tetszik, nyugodtan elmondhatod pl. pm-be, hogy miért nem jó, hátha majd figyelembe veszem a jövőben, ha kedvet kapok a fejlesztéséhez. -
priviben vagy menjetek szobára, nekem mind1 ... -
Nem engedett be a kecsegje... :)
Ma semmi sem jön össze... :| -
off
kerestelek vóna msn-en de nem voltál.. szal te holvoltál?
on! -
Hol voltál délután? Répát kaszáltál? :D
Vagy megtrágyáztátok az epret? (Ajánlom a porcukrot ;]) :D:D:D -
akkor barom vagy
-
igen. Átdugod a számítógépét a boxba és már van is net.. :) -
vili 27 #53588 SEGÍTSÉG !!!!
GOLDEN AXE, egy sivatagos részen vagyok elakadva, ahol egy nagy csontváz fej kapu található. Az egyik szemét egy gomb lenyomásával sikerült lángra lobbantani, de innentől csak vagyok. Körbejártam mindent, fogalmam sincs mit kéne tenni.