176865
banner
  • trogerzsiger
    VAn left for dead demó?
  • Waczkor
    Mirror's Edge - HD Review Gametrailers

Igazából jókat írtak róla,persze kérdés hogy kinek jött be már a demó alapján is.Nem túl hosszú,de aki megveszi úgyis még vagy 100x végigtolja a pályákat,hogy megdöntse a saját vagy más csúcsát.

Szerintem én beruházok rá:)CoD(PC) mellett jó lesz
  • Gabe18
    Hát aki folyamatosan használt játékot vesz,az semmivel sem termel több pénzt a kiadóknak mint aki warezol ,mivel a játék csak egyszer van megvéve továbbra is,hiába játszanak vele négyen,öten,akik cserélgetik,meg tovább adják egymásnak.Úgyhogy innen nézve akár igaza is van.
  • Istencsászár
    Ezzel nem lenne semmi gond hogy ha az árakat idővel levinnék olyan szintre amiért érdemes lenne megvenni inkáb bontatlanul mint használtan, igaz akkor a használt piac még lejebb menne, de amig ilyen drágák több hónap után is addig ez van... amugymeg ne sírjanak és főleg ne azkat büntessék akik megveszik a játékaikat, mert ha elkezdődik konzolon is ez a szopatás ami a pécén megy ( aktiválás, cdkey stb... ) akkor csúnya világ fog következni.
  • Istencsászár
    Szánalom... pont ő sír, meg ahogy a bantulendeket kezelik. Nekem pl most szerencsém volt, mert kínai GoW2őt keptam ma, amiben benne van a Flashback map pack kód:) és azt hittem angol lesz a játék, de magyar felirat is rajta van.
  • detoxic
    "Drasztikus módszerrel venné fel a harcot az egyre súlyosabb bevételkiesést okozó kölcsönzéssel és használtpiaccal szemben az Epic elnöke."

Ne warezolj,ne vegyél használtat,ne kölcsönözz,csak bontatlant vegyél!!!

Ennyit ér a nagy antiwarez.....
  • arty
    tehát a soksoksoksoksokmillios gow eladások után még van bőr a pofáján az epicnek ????? :(
  • Istencsászár
    kényelmesen, mindent felfedezve ( najó nem mindent:) 95%ban minden tárgyat, szöveges és audió feljegyzést összegyüjtöttem ) nekem 10-11 óra közt volt
  • DarkSector
    Ez már csak azért is érdekes, mert először úgy volt, hogy nem lesz PC-re.
    :P
  • DarkSector
    Engem még ez érdekelne majd.

• DarkSector
    Igen én is azért lestem nagyokat.
  • deep
    Március.
  • DarkSector
    hát igen mert annyira várom már.
    XD
  • amdrula
    He én csinálok egy oldalt, ahova kiírom, hogy kijött az RE6 azt is elhiszed? xd
  • DarkSector
    Resident Evil 5-re azt írják, hogy 2008-11-28-án érkezik meg!!!!
  • DarkSector
    Jesszusom!!!
    Most néztem!
    Ez valami Vicc!!!!?????
    Resident Evil 5 már kijött??????
  • jupa
    Vagy egy Pre-order edition (+4 küldetést tartalmaz) FarCry 2-m amit eladnék 10 ezerért, ha érdekel írj.
  • DarkSector
    Miért van az, hogy x360-ra nincs még silent hill 5 kint?
  • Örm
    576.hu
  • DarkSector
    megelégszek bőven az alap single-vel is.
  • DarkSector
    Az is lehet, de annyira biztos nem lesz unalmas, vagy nem csalódok benne, mint az eddigiekben.

Van olyan játék platformot félretéve, a világon, ami tökéletes.
    Végig full csak új, változatos dolgok vannak benne?

Valamilyen szemszögből én egy idő után minden játék ellaposodik egy cseppet.
    az első gears of war sem volt végig fenékig tejfel.

Ja amúgy van 3 játék, ami mindenképpen le tud kötni, legalábbis eddig bármennyire változtak mindig elvoltam velük.

Final Fantasy - Resident Evil - Silent Hill - Devil May Cry

Ezeknél 1x sem éreztem, hogy most unom, vagy esetleg kikapcsolnám a gépet.
    Sőtt FF-ben többszáz órát el lehet lenni, és másik 3-nál az újrajátszás lehetősége biztosítva van.
    Resident Evil - Devil May Cry (nehézségi fokok, titkos cuccok ...NO COMMENT)
    Silent Hill esetében nem mindegyiket nyomtam többször végig, de azért sok titkos cucc van benne, és több befejezés!!!

Resi 4-et pl az egyetlen játék, amit csontra kipörgettem PS2-PC-n egyaránt. Egyedül a csillagoknál hiányzott 1-1 csillag.
  • BuktaXbox360
    Öhm, ezt honnan idézted? Csak mert hivatalosan LIVE nincs itthon :)
  • timantes
    Keresek:

használt , megkímélt állapotú , okosított X360 Arcade pack-ot! Baráti árral keressetek fel priviben és megegyezünk!!

• Sephi
    Amíg nem játszottal vele tobb mint 4-5 órát addig ne írj ilyeneket. En értékelem a lelkesedésed de aztán nehogy megbánd... én is régebben ráizgultam bizonyos játékokra amik sajnos sokszor csalódásba torkolódtak...
  • DarkSector
    Tegnap meg említettem hogy aránylag eléggé jó lett a JB-QS...
    És láss csodát 8. a toplistán, és még mehet felfelé....
  • DarkSector
    azért megvan könnyítve, mint bioshock, úgyhogy kb annyi 8-10
  • DarkSector
    Láttam képet videót, játszottam demo-t rongyosra.
    És 2 nap múlva érkezik kb eredetiben a full.
    Na ezek alapján mondom.

A játékmenet egyértelműen lenyűgöző.
    Kibaszott szép, és még a történet is kellően érdekes és izgalmas
    Ráadásul szerintem a hangok is élethűen visszaadják ezt a valós ugrálós hatást.

Bár nem kell hogy mindenkinek begyüjjön, de szerintem ez mind jogos amit leírtam.

Jó gow 2 lehet kapóssabb lezs, de csak a neve miatt.
    Már most első helyen van a listákon.
  • Örm
    "Drasztikus módszerrel venné fel a harcot az egyre súlyosabb bevételkiesést okozó kölcsönzéssel és használtpiaccal szemben az Epic elnöke. Mike Capps és több más fejlesztő szerint egyáltalán nem lenne elvetendő ötlet fizetőssé tenni a játékok befejezését, az utolsó nagy harcot és a záróvideót: amennyiben bontatlan példánnyal rendelkezel, úgy a dobozban lévő kóddal ezt ingyen elérheted, másodkézből vásárolva vagy kölcsönözve viszont már 20 dollár körüli online letöltésbe kerülne az adott termék komplett befejezése. A használt játékok kereskedelmével is foglalkozó, az egész amerikai piacot uraló GameStop ennyire szélsőséges megoldás felé nem menne el, a vállalat inkább a letölthető tartalmakban és a digitális terjesztésben látja a jövőt. Az Epic a Gears of War 2-vel már megkezdte a maga kis hadjáratát, hiszen a Flashback pályacsomag csak az egyszer felhasználható és elvileg minden dobozban benne lévő kóddal érhető el - az már persze más kérdés, hogy a hivatalos LIVE támogatást élvező országokban (többek között nálunk is) ezt diszkréten kispórolták még a limitált kiadásból is."
  • arty
    allitolag 8-12h, stilustol és nehézségi szinttől függően
  • trick daddy
    Kb mennyi a game time , a dead space-nek ??
  • Sephi
    "Mirror's Edge szerintem az év legjobb játéka mindenképpen."

Ezt úgy jelentetted ki, hogy lattal mar képet/videó-t róla vagy esetleg végig játszottad a demót?

• arty
    dead space-t. hamar végigtolod és adhatod is el (single játék) - ha lájvozol, egy gow gondolom sokáig meglesz/lenne ...
  • FoToS
    mind a 3-mat :)
  • avengir
    Még szerencse, hogy multiplatform cím és nem portolt, portolt pl.: Mirror's Edge lesz.
  • Alwares
    Pc-re januárban jön a Mirrors Edge. Ennyit erről...
  • james69holden
    Elkezdődött egy újabb bann időszak! Retteghet aki warezol (és Live-ozik)
  • DarkSector
    Nemtuom melyiket vegyem meg előbb?

Dead Space?
    Mirror's Edge?
    Gears of War 2?

• Adi
    Ez jó kis game volt!:)
  • csoola
    a legend jo volt
  • Istencsászár
    "Tomb egy cseppet már szerintem unalmas"

Tomb Raider: The Angel of Darkness és a Legend nekem kimaradtak, mert más vonalon ment mint ami a lényege lenne. Az utolsó igaz Tomb Raider játék a The Last Revelation volt, nomeg persze az Anniversary sem rossz, de ez csak egy remék, szóval a demo alapján ha pár hibától el is tekintek ez a rész ujra hozza a régi hangulatot amit idestova 10 év nem érteztem, ez pedig nem ma volt... szóval unalmas lenne? NEM!