176865
banner
  • DöflingR
    Nem lehet acsikat kópizni másik profilra.
  • peter31
    Mennyiért milyen kiadás?
  • Hyder
    valaki erre tud valamit?
  • Richi777
    XBOX-360-ra cserélnék ps2-t+ráfizetek.vagy Nintendo Ds-t is tudok adni pluszba sok eredeti játékkal.
    Játékok: Rogue Galaxy,Persona 3,Gran Turismo 3 Getaway,Eyetoy:play+kamera,Metal Gear Solid 3,Yakuza1
    +egy kar.
    A gép hibátlan, nem chippelt.
    Érd:privátban vagy a [email protected] -n lehet.
    köszi!
  • butyokanime
    Valaki tud segíteni? Ugy hallottam hogy 3 led-es gép az a RROD, na de mi a 4? 4 ledest lehet még javítani? (Mielőtt valaki fikázna nem az én gépem, olcsón tudnám megvenni és hátha hasznom lenne belőle :) )
  • Denes888
    Ja, csak ha belenyúlt akkor már nem.
  • Alwares
    Mért annyit ér ez a xar? :D
  • theone91
    És elbúcsúzhatsz 1500-3000 HUF-tól.
  • theone91
    Mintha a South Park korai részeit nézném.
  • DarkSector
    Biztos.
    max a végére forrasztasz egy jack-et.
  • amdrula
    Nekem Wireless Gaming Receiver + Wless gamepaddal megy PC-n... Gondolom vezetékes gamepadba dugva is felismerné a windows.
  • szeleb
    azért mert mikor felhívtam a microsoftosokat azt mondták hogy módosítva lett meg fel lett nyitva amikor nem is volt még szervízbe ugyhogy nemtudom miért mondták, de mindegy már nem akarok vele foglalkozni csak eladni
  • Istencsászár
    decemberbe jár le a 3 év, szóval ha láncskor vette, akkor is garis még:)
  • Denes888
    Garis még?
  • Forza Italia
    mért nem cserélteted ki?
  • szeleb
    Sziasztok!
    Nemrég romlott el a boxom.3 ledes lett.el szeretném adni.ha valakit érdekel akkor írjon a [email protected] címre és akkor meg tudjuk beszélni.
  • Istencsászár
    kidobott menübe valamiért...
  • DöflingR
    Múltkor mi is behívtunk hordázni, de aztán eltüntél:D
  • Alwares
    Tengerészcsomóval.
  • LeWyTy
    Valahogy rálehet kötni PC-re?
  • Istencsászár
    Jól hallod, alig várom hogy ujra nekiessek és a multit is kipróbáéhassam, de most kölcsön van adva egy hétre.
  • Ragnar360
    Igazad van...nem volt eszembe most egyáltalán. Na lépek is vissza, ha jól hallottam nekedis bejön a Gears 2 :D nem ?
  • Istencsászár
    Azért van az az oldal hogy minden apró zizzenésről az első kézből tudj informálódni ami a Lájval kapcsolatos.
  • Ragnar360
    nem mondom h megnyugottam ezzel, amit Nelson írt - de több mint semmi
  • Ragnar360
    lol, majd biztos naponta olvasom az a majmot mi ?:D egyébként is cska a disconnectot irja benne

btw, nem idegroham volt ez, nem azért a igénytelen megfogalmazás..., csak WTF kokk :D jártak a fejembe
  • Istencsászár
    Érdemes olvasni a szentírást, mielőtt idegrohamot kap valaki... ( Major Nelson )

Having Xbox LIVE Connection issues?

In the past few hours, the Xbox Operations Center noticed that large number of members were disconnected from Xbox LIVE, some more than once. Our Engineering teams are actively working to determine the root cause of this issue and to prevent it from happening again. If you are disconneced, you should be able to reconnect after a few minutes. Thanks for your patience as we work quickly to solve the issue.
  • Ragnar360
    Kicsit jobbanis megfogalmazhattam volna...csak siettem na mind1, ráadásul csak emiatt a dolog miatt jöttem fel pícíre...
  • Ragnar360
    NEX XBOX EXPERIENCE

by me

Fas* bele a liveba, komolyan ma majdnem tönkretette a gépem :)

Kb 1 óra alatt 20x dobott le (elöször csak engem) Disconnect from Xbox Live üzenettel, DE MINDIG EGYBŐL VISSZAENGEDETT...
    Egyszerüen nem lehetett semmit csinálni

Akkor olyan is volt pl hogy engem offlinenak láttak mikor fent voltam

De a durvább dolgok mégcsak MOST JÖNNEK!

Kb minden 2. gombnyomáskor kimerevetett a kép pl Gears 2 menübe elöször újrais inditottam a gépet mert akkor vagy 2 percet állt...

Internettel nem volt gond mielött vki felvetné -.-

Minden hálózati eszköz resetelése után minden stimmelt, mehetett a gém, csak az IMÉNT megint igendurva dolog történt LOL

Ha jól emlékszem befagyott a gép (NEM, nemlesz 3 ledes) reset- de nem Loginolt be livera, mondom WTF - hát elöbb még minden jóvolt Na mondom akkor manuálisan csináljuk, signing in signin in....blablabla de semmi 5 percig, majd kiirja, h ur console cant connect to... blabla rányomok a test connectiönre - amikor ugyanis ISMÉT bemered a kép -.-
    Pár perc után továbbmegy (de közben alul kiirja, h xl Ragnar lx signed in - loál test c. közbe mindenből (profil) kivan lépve pedig)

Test connection-el minden rendben. Mégsem engedett lájvra - a fenti procedúrát párszor eljáccotta - a poén ráadásul az volt, hogy a profilba se loginolt be, pedig attól h nincs live attól annak mennie kell

Továbbmegyek... pár gépújrainditás és sikertelen próba után mondom visszarakom a Gears 2 lemezt leglább ne dashon legyek. Lemez berak, boot etc. FEKETE KÉPERNYŐ

anyad' hana chip bexart v miarák'? ?? aztán feldobja oldalt az ablakot, h lépjek be - ekkor elinditja a játékot (Epic, MS logó) a bejelentkezés még most sem megy - viszont már a GoW 2be voltam, h b"betérjek" a főmenübe megkell nyomni egyszer a START gombot, megtettem, ismét a profillal van gondja, ugyanis játékhoz valamilyen profil kell - ekkor engedett vissza livera, mikor a játék miatt muszály volt profilba logolni!

btw tegnap jelentkeztek a ledobások lájvról, hajnali 3 kor is ledobott minket nagy gowozás közben, ma is volt rajtam kivül akit ledobott és szarakodott - a gow ranked jobban laggol a kelleténél - többet tölt a matchmaking/lobby résznél

és mégis miért ? Hát a sok buzi miatt akit bannolni kell v csak mert szopnak az új dashboardal és basztatják a szervereket -.-

De azért ezt igy mégsem kéne
  • Cubemaniac
    nem az enyém a gép. tom h nem itt kéne ilyenről érdeklődnöm. De csak annyit kérdeztem h vkinek volt-e már ilyen prblémája
  • DöflingR
    jepp, betyár a srác :D
  • Cubemaniac
    ha vkinek volt ilyen baja az is írja meg
  • Gabe18
    Amelyik egyszer megadta magát,az már jó esélyel újra tönkre fog,csak az idő kérdéses.Lehet 1 hét is,meg 1 év is...
  • Cubemaniac
    hát ott, h az MS-hez nem viheti... (remélem érted mire célzok)
  • Istencsászár
    MS ingyen javítja, hol itt a gond?
  • Cubemaniac
    hy all. olyan problémám van h spannak állítólag "leolvadt a procija". Pesten kb. 15 ezer a javítatása. Mennyi az esély h ne kegyen megint baja? Állítólag itt a szervizben 10 boxbol 9-nek nem lesz baja. Ki mit mond erre, vagy vkinek volt ilyen próblémája már?
  • Ray Z
    Miért laggolok minden gears of war 1 szerveren? Amikor szervereket keresek, akkor a legtöbb szervernél három ilyen rublika van és mindegyik szürke. Néha talál egy-két két sárga rublikásat, meg van amikor egy piros rublikásat. A szürkének nem zöldnek kéne lennie? Amúgy van routerem (SMC 7004VBR).
  • Istencsászár
    thö nyú ekszbáx ikszpíriensz installésön
  • kem001
    Telepítésről nekem azt mondták, hogy nem lehet rá feltelepíteni játékokat, akkor ez nem iga?
  • arty
    felinstallálhatod a játékokat, igy nem pörög hangosan a lemez, gyorsabb lesz a töltés, vehetsz lájvon játékokat a winyora

néhány játék cachel is a winyora, anélkül lehetnek grafikai anomáliák. 1-1 játékban nincs replay vagy épp multizni nem lehet nélküle.
  • Gideon Wieth
    én ezt értem, de azért egy ilyen kaliberü gamenél mint a flatout 3 azért ez már gáz.