-
Ragnar360 #54554 NEX XBOX EXPERIENCE
by me
Fas* bele a liveba, komolyan ma majdnem tönkretette a gépem :)
Kb 1 óra alatt 20x dobott le (elöször csak engem) Disconnect from Xbox Live üzenettel, DE MINDIG EGYBŐL VISSZAENGEDETT...
Egyszerüen nem lehetett semmit csinálni
Akkor olyan is volt pl hogy engem offlinenak láttak mikor fent voltam
De a durvább dolgok mégcsak MOST JÖNNEK!
Kb minden 2. gombnyomáskor kimerevetett a kép pl Gears 2 menübe elöször újrais inditottam a gépet mert akkor vagy 2 percet állt...
Internettel nem volt gond mielött vki felvetné -.-
Minden hálózati eszköz resetelése után minden stimmelt, mehetett a gém, csak az IMÉNT megint igendurva dolog történt LOL
Ha jól emlékszem befagyott a gép (NEM, nemlesz 3 ledes) reset- de nem Loginolt be livera, mondom WTF - hát elöbb még minden jóvolt Na mondom akkor manuálisan csináljuk, signing in signin in....blablabla de semmi 5 percig, majd kiirja, h ur console cant connect to... blabla rányomok a test connectiönre - amikor ugyanis ISMÉT bemered a kép -.-
Pár perc után továbbmegy (de közben alul kiirja, h xl Ragnar lx signed in - loál test c. közbe mindenből (profil) kivan lépve pedig)
Test connection-el minden rendben. Mégsem engedett lájvra - a fenti procedúrát párszor eljáccotta - a poén ráadásul az volt, hogy a profilba se loginolt be, pedig attól h nincs live attól annak mennie kell
Továbbmegyek... pár gépújrainditás és sikertelen próba után mondom visszarakom a Gears 2 lemezt leglább ne dashon legyek. Lemez berak, boot etc. FEKETE KÉPERNYŐ
anyad' hana chip bexart v miarák'? ?? aztán feldobja oldalt az ablakot, h lépjek be - ekkor elinditja a játékot (Epic, MS logó) a bejelentkezés még most sem megy - viszont már a GoW 2be voltam, h b"betérjek" a főmenübe megkell nyomni egyszer a START gombot, megtettem, ismét a profillal van gondja, ugyanis játékhoz valamilyen profil kell - ekkor engedett vissza livera, mikor a játék miatt muszály volt profilba logolni!
btw tegnap jelentkeztek a ledobások lájvról, hajnali 3 kor is ledobott minket nagy gowozás közben, ma is volt rajtam kivül akit ledobott és szarakodott - a gow ranked jobban laggol a kelleténél - többet tölt a matchmaking/lobby résznél
és mégis miért ? Hát a sok buzi miatt akit bannolni kell v csak mert szopnak az új dashboardal és basztatják a szervereket -.-
De azért ezt igy mégsem kéne