176865

-
Ugye ez nem EA fizetett hírdetés akart lenni? a szép szó egy kupac szarra jobban illik, a frém rét gondok meg meg folyamaotsan jelen vannak, egyfolytában AKAD, tök mindegy hogy hány autó van a képen, ha több akkor SZAGGAT ha pedig effektek is akkor játszhataltan.
"Szóval szavakba önteni ezt az élményt nem lehet.
Az első képkockánál már a hányinger kerülgeti az embert a színektől, a kidolgozástól, az atomvillanástól vagy aminek ez látszani szeretett volna, és persze már itt akad, de még annyira nem és persze totális AA hiány, ilyen zizit, recedzsungelt én még életemben nem láttam.
Indul a játék, indulok én is, vagyis akadozok előre, mert szó szerint egy másodperc tiszta pillanata nincs a játéknak amikor folyamatos a frém, ugrál össze vissza, ebből én csak annyit látok hogy akad, ugrál stb... mondom magamban ez annyira szar hogy minjárt összeomlik az egész mert ez még bétának is rettenetes, meg is lett elkezdett tölteni amit 10 perc után lelőttem mert sosem töltötte be a pályát...
Játék elindít újra, valahogy megjegyezte hogy hol tarottam, nyomtam még 4 versenyt, az utolsónál egyszerűen kiléptem a játékból mert annyira szaggatott folyamaosan hogy nem tudtam az úton maradni, nem volt több 10-15 fpsnél olyan 150-200 körül tempónál ahol durván kellett volna szlalonozni a tereptárgyak közt.
Popup hegyek, előttem a nagy zizibe és recedzsungelbe tűnnek elő az objectek, pl egy egész toronyház, amire 1 seccel később még egy texturát is rápakol:). Még ha szép lenne, de az csomány Pro Street szép volt, ez ocsmány csak hogy érezzük a különbséget. A Pro Streeten volt AA, ezen nincs, vagyis van de az is mínuszban, mert ilyet én még nem láttam.
Zenék jók, történetvezetés hangulatos lenne, élő szereplős átvezetők korrektek, de ennyi... játszhatatlan, teknikailag az semmi, 1 pontot nem ér ez a szarkupac amit ide hánytak.
Megértem miért nem adott ki az EA demot ebből, ez egy katasztrófa, így marad az öngyilkosság azoknak akik erre kiadtak 10 ezret és ez nem vicc." -
Pontosan ilyen kábelem van és tökéletesen működik. PC hangszórót RCA-jack átalakítóval rá lehet kötni. -
jó kérdés ez engem is érdekel.
este anbyám basztat hogy hangos vagyok:D -
Jóvan na.
Sima jackdugós hangszórót az eredetire rálehet normálisan kötni? -
Egyébként az új Need for speed is kezd tetszeni:
+A Most Wanted féle rabló-pandúr fílinget visszahozták
+A Pro Street-ből átmentették a 60-as 70-es évek amerikai autószörnyeit
+Újra van Aston Martin
+Szép a grafika
+Gyorsabb, mint a Pro Street
+Izgalmas versenyek (főleg az autópályás üldözések tudnak sok adrenalint termelni)
Néhány negatívum
-A Story eddig gyengébb, mint a Carbon-ban (pedig ott sem volt túl erős)
-Framerate gondok (ha több ellenfél cikázik előtted, drámai módon eshet)
-Vacak kameraállások (a bumpercam lent van 10 centire a földtől, ahonnan sz@rt sem látni, a hoodcam pedig addig jó, amig meg nem sérül a motorháztető, mert akkor a felnyíló tetőtől sz@rt sem látni, a többi hátulsó kamerát meg utálom

-Kevesebb customizálható elem az autókon (Nincs pl üvegszínezés) az autosculpt pedig nem befolyásolja a menetteljesítményt.
-
inkább megveszem akár 20-ért is mint hogy innen vegyem meg:D -
Hozta a GOW1 hangulatát, grafikáját. Előrelépés a pályaméretekben történt és jelentős javulás következett be a történet terén. Persze még így sem egy Oscar díjas, filmszerű sztorit kapunk, de az előző részhez képest itt már (néhol) voltak érzelmek. Sőt, egy helyen el is érzékenyültem rajta
. Szóval nem lett rossz. Volt benne ötlet, spiritusz, vér és belek, és szerencsére nem akartak túl nagyot fogni: alapvetően meghagyták az előzőekben bevált receptet. Szóval jó volt.
-
Háát ez?mi? -
akkor most erre nincs megoldás ? -
há de akkor nekem bőven jó a 2.1 is:DDD -
Optikait nem lehet bármibe, sajna az én DVD lejáccómon sincs. Vagy házimozis erősítő (használtan veszel 25-30 körül vmi jobbat), vagy olyan multimédiás hangrendszer, amint szintén van optikai csati. Ilyen pl. a Logitech Z5500, de az elég drága. -
1-2 napon bellül én is megkapom.
Az év játéka nem lesz, de biztos nem gyenge cucc. -
jah meg persze a képet -
dvd lejátszba hova kell bedugni optikait?:D mert csak rca-t lehet meg a hangszórókat, meg fm rádió antennáját -
Állítólag kétféle megoldás van:
1. RCA, de akkor csak sztereó
2. Optikai kábel, akkor jön 5.1 -
Kalozoner #55984 tegnap lenyomtam haverral co-op-ban a gears 2-őt...
eszméletlen...igaz, hogy lövölde meg akár elsüllyedhetne a többi között, de nem, egyszerüen le a kalappal az Epic előtt...nem akartak világot alázó játékot, de a stílusában mindenképpen kiemelkedő...
ajánlom mindenkinek aki még nem próbálta...
én egy év játéka címet sejetetek, de kiderül majd.. -
én dvd lejátszóra kötöttem a hangot ami 5.1, de sztem csak 2.1-be szól a hang ( bár ezt úgy kell elképzeni, hogy használja az összes hangszsórót, de valszeg nem bonjta külön épp honnan kéne szolnia hanem csak jobb-bal meg mély.
NEm lehet vhogy megcsinálni hogy 5.1 legyen?:D -
annyiban mono hogy csak 1 hangszóró van rajta, de mivel a scartban van bedugva a gép így aez semmit se jelent. másrészt "Megnéztem más sztereo tv-n a helyzet ugyanez volt." -
Várjálmár, most nézem. MONO TV??? Atyaúristen... -
amdrula #55980 Az xboxodat beállítottad stereo-ra? -
Akkor szar a tévéd:) -
megvolt, mind a három beállítással próbálkoztam de semmi változás. -
A játék menüjében(esetleg a box system settingsben is) állítsd át dolby-ról stereora a beállítást. -
Üdv. Valaki elmondaná hogy miért van az egyes játékoknál (pl. Far Cry 2) hogy hátulról abszolút nem jön hang ? Mono Thomson televízión használom a konzolt, fülessel, és az esetet úgy kell elképzelni hogy pl ha beszállok egy járgányba aminek a hátulján van a motor akkor a motor hangját csak akkor hallom ha hátra nézek előlről hangtalanul megy. Vagy ha a hátam mögött robban egy gránát a robbanást nem hallom csak ahogy mozog össze vissza a kép. Megnéztem más sztereo tv-n a helyzet ugyanez volt. Két kompozit av kábel áll rendelkezésemre így azokkal is megnéztem hátha az egyik shit. De nem. A GTA 4-ben ilyen probléma nincs, ott max annyi hogyha valami balról jön azt ugyanúgy hallom sztereróban. De ez még nem annyira zavaró. Előre is köszönök mindenféle segítséget. -
PS2 B ??? Mi az a "B" ? :D Béla? Beta? Basic? -
Én 3200-ért vettem sarki pc-üzletbe. -
Utólag is nincsmit! -
Tujm #55972 -
Ez is hasonlóan "jó" vétel:D
PS2 -
oh ez már mikori:D -
Na emberek ma utazok buszon, megakadt a szemem egy karácsonyi akción.
Sport játékkonzol néven futott,a madaras tesco hírdetésében.
Mindösszesen 9900 FT.Eddig azt hittem a anno a saturnos xbox elite akcióval jó vásárt csináltam,de ez übereli:)
Wii játékkonzol nem egyenlő a N.Wii videójáték konzollal! -
Akit érdekel egy X360 prémium full extrasan az privizzen rám. -
akármelyikből rendelném, postaköltség meg szállítási díj meg anyám kínja, és ugyanott vagyok árban, és még később is kapom meg!
LeWyTy, sajnálom, az ember segíteni akar, és ez lesz belőle :( -
itt javitanak 3ledet, 7k ha jól emlékszem. máshova NE VIDD!
(esetleg overcool-t még rakathatsz bele, akkor egy tizesből megvagy) -
Hogy nem karcolod össze.
ez pl az egyik.
Nekem még a védőfólia is rajta van.
-
hát pl nem karcolom meg ?! nem fújom rá a trombita füstjét ?!
-
Hogy lehet megkímélni egy merevlemezt? Nem azért csak ez érdekelne hátha meg tudom én is kímélni őket.
-
hi!
Eladó egy megkímélt, tökéletes állapotban lévő 20 Gb-os HDD X360-hoz. Áprilisban vettem a bogzommal együtt. érdeklődni priviben lehet -
Magyar mentalitás. Jó vicc. Te miről beszélsz itt a VGA kábeleddel ember? -
a szemedet nem szúrta ki a bannerben levő "Hazai Konzol üzletek" link?
szinten mindegyikben kapni VGA kábelt