-
Ugye ez nem EA fizetett hírdetés akart lenni? a szép szó egy kupac szarra jobban illik, a frém rét gondok meg meg folyamaotsan jelen vannak, egyfolytában AKAD, tök mindegy hogy hány autó van a képen, ha több akkor SZAGGAT ha pedig effektek is akkor játszhataltan.
"Szóval szavakba önteni ezt az élményt nem lehet.
Az első képkockánál már a hányinger kerülgeti az embert a színektől, a kidolgozástól, az atomvillanástól vagy aminek ez látszani szeretett volna, és persze már itt akad, de még annyira nem és persze totális AA hiány, ilyen zizit, recedzsungelt én még életemben nem láttam.
Indul a játék, indulok én is, vagyis akadozok előre, mert szó szerint egy másodperc tiszta pillanata nincs a játéknak amikor folyamatos a frém, ugrál össze vissza, ebből én csak annyit látok hogy akad, ugrál stb... mondom magamban ez annyira szar hogy minjárt összeomlik az egész mert ez még bétának is rettenetes, meg is lett elkezdett tölteni amit 10 perc után lelőttem mert sosem töltötte be a pályát...
Játék elindít újra, valahogy megjegyezte hogy hol tarottam, nyomtam még 4 versenyt, az utolsónál egyszerűen kiléptem a játékból mert annyira szaggatott folyamaosan hogy nem tudtam az úton maradni, nem volt több 10-15 fpsnél olyan 150-200 körül tempónál ahol durván kellett volna szlalonozni a tereptárgyak közt.
Popup hegyek, előttem a nagy zizibe és recedzsungelbe tűnnek elő az objectek, pl egy egész toronyház, amire 1 seccel később még egy texturát is rápakol:). Még ha szép lenne, de az csomány Pro Street szép volt, ez ocsmány csak hogy érezzük a különbséget. A Pro Streeten volt AA, ezen nincs, vagyis van de az is mínuszban, mert ilyet én még nem láttam.
Zenék jók, történetvezetés hangulatos lenne, élő szereplős átvezetők korrektek, de ennyi... játszhatatlan, teknikailag az semmi, 1 pontot nem ér ez a szarkupac amit ide hánytak.
Megértem miért nem adott ki az EA demot ebből, ez egy katasztrófa, így marad az öngyilkosság azoknak akik erre kiadtak 10 ezret és ez nem vicc."