176864
banner
  • Neogan
    Én is ilyen monitort szeretnék venni. Szerinted a DVI/HDMI vagy a HDMI/HDMI a jobb választás? Elolvastam a kijelző FAQ-ot, ott ehhez a monitorhoz DVI/HDMI-t ajánlanak. Sima HDMI kábellel mi a helyzet?
  • deep
    Na így más a leányzó fekvése. Fotózz játékból is egy képet, valami jó világos helyen, hogy látszódjon minden. Aztán ítélkezünk.
  • chrisborbas
    őő valami félreértés lehet itt, a régi monitorom tudta az 1680x1050-es felbontást, azóta váltottam a fullhd-s 24-esre, ami így ugye 1920x1080, proper 16:9, xbox menüben hdtv-n belül 1080p van kiválasztva..

tehát: a monitorom natív felbontása van kiválsztva. mivel van hdmi, dvi és vga bemenet is a monitoron, így szerencsém volt vga-val is kipróbálni, ugyanaz a helyzet. a monitor szerintem nem feltétlen a legalja, több fórumon olvasgattam, hogy ki milyen monitort ajánl xbox-hoz, és a legtöbben a dell-ket és benq-kat javasolták. és nem is a legolcsóbb volt, lett volna már 40-50 környékén 24-es, ez 80 volt, direkt azért vettem mert van rajta hdmi és mert 16:9, így nem lesz se torzítás se fekete csík.. és az oké, hogy a box 720-as jelet ad ki, és a moncsim húzza szét 1080-ra, de akkor nem szabadna "pixelesnek" lennie, hanem szép kereknek kéne minden ívnek lennie, maximum nem olyan élesnek, mert a monitor húzza szét a raszterizált képet.. remélem mindenki érti mire gondolok..

(photoshopban egy labda képét felnagyítod kétszer akkorára, attól még kerek marad a labda, csak homályos lesz, és nem egy kocka lesz belőle..)

az a baj, hogy konkrétan nem tudom mi is a problémám a grafikával, de gáz, minden játék, és láttam már 1080p-s 42" colos tv-n is, és ott nem tűnt fel, hogy csúnya lenne.. mintha valahogy hiányozni az élsimítás, vagy magam sem tudom
  • DarkSector
    hol van már a RESI 5 demo...a kurvaéletbe bele.
  • DarkSector
    vga-val jah.
    jahhogy az szarabb. huh akkor srác vegyen vga kábelt sűrgőssen.
    ezmellett szerintem a benq egy alja kategória...
  • deep
    Láttál már HDMI kábellel monitoron Xbox360-at? Ha nem, akkor honnan tudod, milyennek kell lennie? VGA-val használod te is gondolom.
  • DarkSector
    2 god lehet.
    Vagy a kábel szar, vagy a monitorod.
    24"-os moncsik fullhd-ben tudják futtatni a játékokat.
    Szerintem lehet a kábel hibás.
    Nekem assus VW222S változat van, amivel 1680x1050-ben megy az xne és tökéletes a kép.
    meg persze a játék is.
  • dienesoft
    Szinte biztos, hogy a megoldás:VGA kábel. Nekem abszolút nincs gondom a Benq 2200 HD-mal és VGA kábellel használom
  • deep
    Vga kábellel kéne próbálkoznod, azzal tuti be lehet állítani a monitorod 1680x1050-es felbontását, vagy nem tudom milyen a natívja a tiednek. Akkor tuti pixelhelyes lesz.
  • bexinho
    Igazából a 2008as demoval játszottam és tetszett meg nagyon. Főleg co-opban jó tolni!
    Én is hallottam innen onnan rossz véleményt, de nekem bejött a2008, a 2009 csak nem visszalépés. :S Remélem :)
    Köszi a választ!
  • amdrula
    Miután játék közben ált. 720p-ben renderel és azt scale-eli fel, szerintem érthető, hogy nem minden pixel tökéletes.
    De ha nem ebből ered a hiba a moncsidon, akkor bocs :D
  • chrisborbas
    az oké, hogy valamit elcseszek, de mégis mit tudok elcseszni? :D
    1080p-re van állítva, ez a monitorom natív felbontása. vagy csak én látom a különbséget a két csatolt kép között?
  • Waczkor
    2.95 a posta.Én is rendeltem már innen.3-5 munkanap míg megjön.

Gondolom a demót kipróbáltad(ha van),de én a helyedben előtte megnéznék pár review-t,mert nem mindenhol írtak túl jókat róla.

Sajna ezek a pankrátoros gémek vmiért nem sikerülnek túl jóra,utoljára a wrestle manival toltam anno pc-n,az mindent vitt:)
  • bexinho
    Ah, jó végre hallani valakit aki rendelt onnan. Én most egy nagyon jó játékot: WWE SmackDown vs Raw 2009|| ...akarok megrendelni innen, mert Mo-on képtelenség hozzájutni. Pár ismerősöm, aki beszerzéssel foglalkozik, aztmondta nem tudja beszerválni, pedig sokan igényelnék.

Ez lenne a cím, és iszonyat olcsó:
    http://www.game.co.uk/Xbox360/Sport/Wrestling/~r335491/WWE-SmackDown-vs-Raw-2009/?s=wwe

Mennyi lenne a posta ha mondjuk a napokban rendelném meg? Nemtudom mennyire van még hatással a gazdasági válság. Bár a font most 301 HUF asszem.
    Megéri innen?
  • 50cent911
    Most akartam veni egy x-boxot de mostmár megvárom a jasper tipust,remélem karácsonyra már kapható lesz!
  • PoisonChihuahua
    Kösz, majd holnap rájuk csörgök.
  • deep
    Valamit elcseszel, nem hallottam ilyen problémáról. Az új dashboardal már minden szar monitorformátum natívban támogatott. Nem kéne ilyen gondodnak lennie...
  • Morphin
    ITT azt írja ez már az új...de most ez hogy van a Falconban a CPU 65nm a GPU meg 90...a Jaspernél meg mind2 65?? mert akkor ebből a linkből csak az derül ki h tuti h Falcon, de nem tuti h Jasper
  • Morphin
    ennyire kocka vagy? a PC-s gta4 fail után én már kibírok még 1 hónapot is akár...addig elvagyok még PC-n. szal ha mostmár veszek boxot akkor az mindenképp ez a Jasper legyen. ráköltök akkor már elvárom h újabb széria legyen, ha nemis sokkal de jobb mint az elődök gondolom.főleg ha ugyanannyi az ára
  • chrisborbas
    hey folks!

új vagyok, kétségbe esett, kérlek benneteket segítsetek rajtam :)
    nemrég vettem egy x360-at használtan, 2008 februári példány, hdmi-vel. rádugtam a 16:10-es 1680x1050 felbontást tudó 22"-os LG LCDmre. ugye a dashboardból nem tudtam kiválasztani ezt a felbontást, használtam 720p-n. csúnyák voltak a játékok. majd nemrég frissítettem a "firmware-t", és belekerült ez a béna felbontás is. kiválasztottam, változatlanul csúnyák a játékok. vga kábellel volt összekötve.

megelégeltem. vettem egy 24"-os 16:9-es 1080p-s BenQ E2400HD moncsit. van rajta dvi, hdmi, dsub. hdmi-vel kötöttem össze a moncsit az xbox-szal, kiválasztottam dashboardból az 1080p-t. a játékok ugyanolyan csúnyák :(. próbáltam sokmindennel, gta4, cod4, pure, stb.. és szerintem nem én várok túl sokat, mert máshol sokkal szebbek voltak a játékok..

egy észrevétel: kiválasztom dashboardban a natív felbontásomat (1080p). gyönyörű szép éles és sima lesz minden él meg körvonal. elindítok egy tetszőleges játékot, majd előhívom a mini dashboardot (vagy hogy is hívják) a controller középső gombjának segítségével, és az nagyon csúnya, pixeles, elmosódott lesz.. a monitor menüjében már mindent próbáltam állítani, sikertelenül. a hdmi kábel sem volt olcsó szerintem (6ezer a 3m), ha jól látom 1.3-as, és tudja az 1080p-t. egy barátom állítása szerint _nála_ a játékban előhívott xboxos kismenü ugyanolyan szép éles mint a rendes dashboard, szintén fullhd-n. mi lehet a probléma? valami az xboxommal? bármilyen segítséget szívesen fogadok! szívesen küldök egy rekesz sört is! :)

sajnos a fényképező annyira nem adja vissza mire gondolok, de valamennyire látni: az első képen sokkal elmosódottabbak a betűk, az élek is sokkal pixelesebbek mint a második képen, és ugyanez a problémám a játékokban is :S
  • PoisonChihuahua
    Én épp holnap megyek venni, szal gyakorlatilag "sürgős" lenne tudni...
    Melyik üzlet az amelyik gyakran "frissít"?
  • Morphin
    hát elvileg amit október után gyártottak az már a 150W-os Jasper...de nemtudom igazam van-e...úgy legyen^^ márcsak arra kell rájönni itthon milyet és hol lehet kapni :S
  • PoisonChihuahua
    Én is ezt kérdeztem pár post-tal lejjebb, de nem jött rá válasz.
  • Morphin
    és ezeket az új Jasper szériásakat melyik boltban árulják tutira?? mert ha már veszek érdemes lenne azt megvenni ami most jött ki frissen új hardware-el...
  • PoisonChihuahua
    Már két napja írom, hogy tönkrement a volt prémium-om, azért veszek Arcade-et. A kiegészítőket megtartottam (HDD pl). Meg egyébként is, most így hirtelen csak ennyire tellik.
  • Morphin
    Bocsánat, nem olvastam utána túlságosan. ITT megtaláltam a választ...SRY
  • Morphin
    megéri várni ERRE?? vagy pontosan lehet tudni mikor jönnek ezek hozzánk is?...mennyivel jobbak az "új" boxok?
  • james69holden
    játékot másolhatsz rá, majd onnan futtathatod őket
    ezáltal csökken a zaj és kíméled a dvd olvasót!
    továbbá demókat, játékkiegészítőket, zenéket stb. is másolhatsz rá!
    lényeg a lényeg, hogy erősen ajánlott winchesterrel szerelt xbox-ot venni...( márcsak az ár/érték aránya miatt is az Arcade-al szemben)
  • 50cent911
    helo tudom hülye kérdés de mire jó hogy egy 60gigás merevlemez van az xboxban?mire lehet ezt használni?
  • dicehater
    Itt kint tenyleg korrektek ezek a boltok, használt jatekra pl 4-6 het garancia, GoW cd-m karcos lett visszamnemtem, vártam hogy "leb*sszanak" meg hogy fizessek extra penzt a csereert. Meg o kert elnezest es azonnal kaptam egy masikat. Hét elejen is akcio, a kovetkezo jatekok foliasan 6000huf-ba kerultek: GTA 4, Row 2, Bioshock, Far Cry 2 stb - egyszeruen vicc
  • liverpool123
    premiumot vegyél szvsz jobban megéri
  • koryne
    Vhol 2009-et olvastam, de sajnos már nem tudom, hol...
    Csak 1 kérdésem lenne: miért csak tengerészgyalogosok??? :( Én ismét a lopakodó halál szeretnék inkább lenni. AvP-k-ben is mindig a marine-t toltam utoljára...
  • PoisonChihuahua
    Valami tuti tipp, Arcade vásárláshoz? Boltra gondolok.
    Én itt néztem ki. :)
  • arty
    Nekem fél év volt és ma sam vagyok nagy ász ... viszont mamár a bill+egér hangol le, olyan ... fura :) Hálistennek a pécéhez is van egy 360as vezetékes padom, + xpadderrel bármilyen játék, ami wsad+egeres megy paddal is :) Már a BIA első részét is igy nyomom pécén, letolom, mielőtt megjön a Hell's Highway - immár boxra :)
  • arty
    Én, párszor. Volt hogy 3 nap alatt kézbe kaptam a csomagot, gyorsabban, mint itthonról :O Pufizacsiban jön, amikor hüleséget rendeltem egyszer (gamecard, ami itthon nem jo) visszaadták az árát minden reklamácio nélkül :O Ultrakorrektek. (lehet arrafelé ez alap...?)

Viszont néha sendit.com vagy a thehut.com olcsobb. Ám ezekkel mostanában vannak horror történetek :(

Érdemes még a vagy gamestation.co.uk-t is nézegetni! Fable2 még mindig 19.5FONT náluk :)
  • PoisonChihuahua
    Nekem soha nem volt PC-m, mármint úgy értsétek játékra alkalmas PC-m, mert egyszerűen sosem volt annyi pénzünk egyösszegben, hogy vegyünk egy bika gépet, mondjuk nem is volt szükségünk rá. Szal én még soha nem is irányítottam játékot egérrel meg bill.-el! (Ez hót komoly!)
  • PoisonChihuahua
    Méghogy várom-e? Amikor öcsém felolvasta a netről a hírt, hogy készítik, lefordultam a székről!
    Dátum még nincs, de ne a közeljövőben várd, 2009 esetleg 2010.
    Hivatalos oldal: Itt
  • Pacal17
    Már akinek... Nekem volt vagy egy hónap. (de végül egész belejöttem :) )
  • avengir
    A nagy fekete kocsira középen.
  • Aleksz
    Hello
    a Game.co.uk-ról rendelt már valaki? mert nagyon jó árak vannak v azok csak valami prémium vásárlóknak vannak? előre is köszönöm a válaszokat