176867

-
Ne már, hogy ezek a mocskos szarháziak megint megszivatnak mindenkit
-
Ha nem megy a Live akkor köszönjük meg az unatkozó bűnözőknek.
"Phantom Squad @PhantomSqaud
We are going to shut down Xbox live and PSN this year on christmas."
-
Sehol egyetlen szolgáltatónál sincs egy arc se, akit igazán elküldhetnél, mert a mérnök/szakember ticketből dolgozik, a manager meg sehogy ... akit felhívnál, az meg szerencsétlen csak a telefonhoz és a tickethez ért. Azt is Bangalore-ból ...
-
Tyrant01 #165005 Inkább dolgoznál, mint én. Máris nem izgatna, hogy megy vagy nem a live :-D -
Selminar #165004 Dec22-től lesz kb 2 hétig heti/napi leárazás a Store-on. -
Reggel 7 óta kint volt,hogy social ang gaming rész szar!!!!A party nem indult egész nap a friendsek se látszottak nálam,mert mindenki offline volt a box szerint...A cod bo3 kidobott rendre a meccsekből még az a fos battle island se akart menni 
Most jó de 2 ig használhatatlan volt!!!
Minden estere szívesen találkoznék azzal aki ezért a felelős!!
Ez az 1 baj hogy MS-nél nincs olyan akit ilyenkor a jó édes anyukájába el lehessen küldeni legalább telefonon.
Utoljára szerkesztette: Harlekin, 2015.12.13. 16:49:45 -
Nem azért írtam, csak többen mondták hogy nem megy live, más ismerősök is úgy, hogy páran játékban voltunk. -
Elég ha Harlekinnak nem megy. :D -
Fél órás szarakodás volt nálam, egyébként egész nap live-on voltam és játszottam. -
Van Isten! :D -
Ja értem, én Reach meg 4. részt vettem asszem online.
Szóval ennek örülök.
Alan Wake jönne inkább. -
Na ez a viccccc kategória!!!! 20 nap folyamatos meló után most van az első szabadnap,hogy rendesen kipihenten tudnék játszani erre reggel 7 óta szarakodik a live!!!
-
Nem kell semmit válogatni,mert minden eddig megvett és már letöltött tartalmadat egy helyről tudod leszedni a ready to instal részből!!Sehova nem kell menned...Ahogy be loggolsz az új gépre már látni is fogod a dolgaidat és csak rányomsz szépen hogy szedje le!!!Csak így akkor mindent livéről,ha jó a neted akkor ez annyira nem gáz főleg,ha eddig csak az 500 as gépnek a vinyóját használtad ,mert akkor max ha fullon van is csak 350 giga adat van rajta
De a jobb megoldás ha kölcsön kérsz 1 usb 3 as vinyot 1 napra és átmásolod oda majd vissza...
Trükk azért nincs,mert a legkézenfekvőbb dolog biztosítva van,hogy a leggyorsabb megoldással a 3.0 as usb vinyóval másolhatsz így mi trükk maradna!? -
ODST fillérekért vehető még hozzá, a Reach külön játszható lesz ettől a hónaptól, már ha megvan Xbox 360-as kiadás, mert az bekerül BC-be. -
Zozo76 #164994 Fasza! :(
Gondolom nincsen semmi trukk hogy az egyik XO-n levo dolgokat leszedje a rendszere a masikra is?! -
USB 3.0 kizárólag. -
Valaki esetleg tudna adni egy L.A. Noire Xbox 360 magyarítást? Konzolozz-on kéne lennie elvileg de az hónapok óta süket. Köszönöm -
Zozo76 #164991 Gyerekek!
Az XBOX csak a 256GB-nal nagyobb USB3-as (!) vinyot fogadja el kulso hattertarkent? Nem futtani akarom rola a jatekokat csak atmasolni akartam, de a 160GB-os kulso vinyot nem is engedi leformazni. Van itthogy meg egy 1TB-os de az is csak USB2-es. Most mar lassan eloveszem a karira magamnak vett 1TB-os gepet es atmasolnak ra mindent a 2 eves 500GB-os XO-mrol, de ahogy nezem minden szart leszedhetek a LIVErol egyenkent (!), nemelyik jateknak van vagy 6 millio kiegeszitese! Mire osszevallogatom meg mire leszedi a LIVE-rol... :(
Utoljára szerkesztette: Zozo76, 2015.12.13. 08:59:40 -
Én a 3. részt odaadnám a Reach-ért. :D -
abel0317 #164989 Értem, kösz. -
ODST megvásárolható pár dollárért, Reach nincs. -
abel0317 #164987 Azt tudom, de mintha régebben hallottam volna olyasmit, hogy a startkor voltak kisebb problémák és kárpótlásként újrakeverkét a reachet is meg az odst-t és ingyen hozzácsapták még a többihez. De akkor rosszul tudom -
Hali 1-2-3-4 onlí. :) (első kettőbű is anniversary) + össze déelcé, meg valami sorozat.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.12.12. 22:42:50 -
abel0317 #164985 A HaloMCC-be a Halo reach és az ODST is benne van? -
Srácok ha esetleg valakit érdekelne karácsonyra:
Xbox 360 2 kontrollerrel kinecttel hozzá tartozó tartóval és 64 játékkal -
A mikulás inkább vak, beleszállt a szemébe a hópihe. :D -
A mikulás tudja ki a jó ezért kaptam és kapok mindent!!!
-
Tőlem kapolhatsz ha kell.
Bárkinek elküldöm, de csak szólók fingéhugyé van game.co.uk-n....mint a mekiben, párszázas ajánlat. :D -
Én egybe kaptam, először megijjedtem hogy csak Gears 3 és Jádzsmentet kapok, után alátom felette hogy Gears 1-2. :D
Hát neked semmit nem küldtem volna a Miki helyében, nagy kiba..ott virgáncsot inkább. :D -
abel0317 #164979 Nekem angol a 3. lehet majd tarhálok valakitől egy gears 3 lemezt, mert érdekel a sztorija nagyon. Egyébként a Gears 4-be az a csávó az E3-as vidibe kajak olyan mint Baird. -
Tudom tudom de azóta sajnálatodra kaptam még 2 kódot! 
Thanks for playing Gears of War: Ultimate Edition. Here are your tokens for Gears of War and Gears of War 2 (ESRB Rating: M with blood and gore, intense violence, strong language) -
Én ma néztem megkaptam az összes kódót. :D
Yuhé 6k-ért 5 Gears of War?
Na énnekem a Gears 3 is magyar, feltehetőleg talán mert én még lemezzel installáltam most meg beaktiváltam a kodot és így sikerált.
Milyen zsír amúgy hogy a message-ből azonnal 1 gombnyomásra lehet aktiválni.....vagy begépeled.
Na mindegy szóval ha magyarul kell akkor lehet azt kell tenned mint én kölcsönkérsz egy magyar lemezt, felinstall és utána kiveszed és jáccó.
Vagy nem tudom.
Egy biztos nekem magyar felirat megy. Persze magyar profillal. -
Neked nem adtam volna semmit, nem érdemled meg. :D -
Selminar #164975 Toltam még a Battlefront EA Access óráimmal a Jakkut, szép meg jó de mikor homing shottal meg személyi pajzzsal rohangásznak már nem olyan szórakoztató, mint volt. -
Na így már azt mondom zsír. -
Van még két extra a Chatpad tarsolyában, és ez csaknem olyan hasznos tulajdonság, mint maga a billentyűzet. A szóköz oldalainál van egy X1 és egy X2 gomb. Ezek később programozhatók lesznek (jelenleg ezt még nem támogatja a szoftver), de jelen állapotukban is örülhetünk nekik. Az X1 ugyanis azonnal képet készít a játékból, az X2 pedig videót. Magyarán nem kell a Game DVR appal vesződnünk, nem kell duplán nyomni az Xbox gombot, ha felvételt akarunk készíteni. Egyszerűen csak megnyomjuk a kívánt billentyűt, és már menti is a képet, vagy az utolsó 30 másodperc videóját.
"Stereo Headset Adapterként is funkcionál"
-
abel0317 #164972 Oké, mindegy sikerült xD -
Igen a hivatalos alfának vége lesz. DZ nekem ne hiányzik, csapat nélkül csak a sok retard öli egymást. A single-t én is kimaxoltam már többször is. -
abel0317 #164970 Segítsetek please! Batmanba azt a disznófejű buzit kellene a hordágy mögül telibevernem és az X + A gombkiosztást írja és hiába nyomom az istenért sem akarja elfogadni. Közben meg a bárdjával szanaszét vagdos az a dagadék és már nagyon idegesítő, akkor is nyomtam mikor a counter jel felvillan akkoris ha nem és azért előtte szétverni azokat a babaembereket akiket hiába verek mert immunisak a fájdalomra, csak a végső takedown viszi le őket azért elég fárasztó...már vagy 5x próbáltam :/ -
Holnap este vége division alphanak? :(
Mondjuk mindegy, mert contentet kimaxoltam, de dark zone hiányozni fog