176876

-
csoola: az a rossz hír, h a vga switchek valoban rontanak a képen ... -
Hi!
Routerről használod? Mert ha igen, akkor nézz bele konfigjába és az MTU értéket állítsd 1492-re. Elvileg ez az alap, de ki tudja, Nálad nincs-e valami gebasz. -
csoola #57807 valaki használja a gépet LCD-monitorral, ugy hogy a szgéppel együtt nyomja? konkrétan az érdekelne hogy van-e valakinek VGA switche, megirhatná hogy milyen, mert sok helyen hallottam h elég szellemképesek, szoval mennyire rontják a képminöséget? f*szom ki van már az örökös kábelrángatással, ha akarok fél orát játszani akkor mindig itt tornászok a monitor körül, ráadásul sztem a monitor vga kábele is szarakszik, mert akárhányszor rádugom és nem huzom meg a csavarokat lötyög annyira, hogy ha hozzáérek már a kép villodzik kékes árnyalatokban meg ilyenek... a boxnál meg nem vettem észre ilyet
kár h nincs a monitoron 2 d-sub kimenet :S -
zairin #57806 HI!
live-ra kapcsolódnék de MTU hibát ír ki. mit csináljak? és amúgy egyátalán nem tudok live- ra lépni, új a gép és semmit se tudok. .
a másik kérdésem az lenne hogy hogyan lehet profilt törölni? -
Tujm #57805 köszii ^^ ha van valakinek esetleg használt az írjon üzit ^^ :P -
25x elmondtuk, hogy szebb.
Irny egy konzolbolt ... (előtte telefonálj) -
Tujm #57803 RGB kábellel akkor szebb a sima tv, mint kompozit kábellel?
valakinek olcsón, használtan eladó RGB kábele, van-e ? ^^ -
Genius SP-HF2000X
én ezt ajánlanám,bár ez csak 2.0, de szépen szól, a méretei igen csak meggyőzőek és a teljesítménye is, én a TV-mhez vettem ilyet EW-ben 13-ért
-
csoola #57801 a 2.1-nek elvileg van, én igazábol egy RCA-jack átalakitoval használom, igy könnyen dugdosom a gép és a box között :) -
igen -
jah és még valami ? Mindegyiket össze lehet kötni az xboxxal ugye ?tehát van ilyen piros fehér bemenete :) -
mi igen ?
-
ruleyB #57797 EDIFIER M3200 2.1 -
igen
már kinéztem 1-et a médiában. -
sziasztok
szeretnék karácsonyra beszerezni 20 000 ft környékén egy jó féle 2.1es hangfalszettet. mit ajánlotok ?
-
ruleyB #57794 Szerettem volna venni egy gender changer-t (VGA átalakítót, aminek mindkét vége anyás, magyarul lyukacsos, hogy CRT monitoron is lehessen játszani, mivel a barátnőm szeretné elkunyizni az LCD-t a dolgozó szobájába.)3 informatikai boltban voltam illetve az Elecro World-ben. Az első helyen azt mondja a csávó, hogy megkérdezi telefonon. Elment, telefonált egyet, és azt mondta, hogy tud szerezni 6000 forintért. Mondtam neki, hogy valamit félreértettek, mert ez egy pár száz forintos vacak. Sajnos nem tud segíteni. A második helyen 2 fiatal srác volt, akik csak néztek, el nem tudták képzelni, hogy mi a francot akarok. Azt mondták, hogy olyan nincsen, de tud ajánlani 50-ért egy Samsung monitort. Kezdtem felhúzni az agyam, továbbálltam. Nagy remények közepette elindultam a helyi PC bontóba, ahol betelt a pohár. Nem elég, hogy fogalmuk sem volt arról, hogy mi az amit keresek, közölték velem, hogy ilyen 100%, hogy nem létezik. Akkor elmagyaráztam nekik részletesen, hogy dehogynem létezik. Továbbra is állították, hogy valamit félreértettem, mert ilyen bizony nem létezik. Az egyik már röhögve bement a hátsó szobába. Itt jött el a pillanat, amikor elegem lett abból, hogy hülyének néznek, a PDA-mon rákerestem nekik, és megmutattam, hogy "Itt van ez a szar, nehogy már én legyek az ostoba". El is húztam onnét. Utolsó reményem volt az EW, ami nem is informatikai bolt, hanem egy sima elektronikai cuccos. Marha érdekes, a srác egyből vágta mit szeretnék, és bár nem volt nekik, felajánlotta, hogy ünnepek után hoz nekem Pestről, úgyis megy. Mivel annyira nem sürgős nekem, ezért megköszöntem a dolgot, de ez nagyon jól esett. Ennyit arról, hogy kiket és milyen hozzáállású embereket alkalmaznak 1-2 helyen, és ahol legkevésbé várná az ember, ott a legértelmesebbek és a legsegítőkészebbek. Nem egy tanulságos történet, de szerintem érdekes, hogy néhol mennyire nem értenek az emberek ahhoz, amihez pont kellene... -
Igen, minden indításnál! 
-
Igen, ellenőrzéshez. -
ha winchesteres az xboxom akkor felmásolom rá a játékot, később a játék dvd-jére szükség lesz még? -
az a baj h nem találom az oldalon az ünnepi nyitvatartást! nekem a hétvégére lenne meg a pénz a boxra,de sajna nemsok bolt van nyitva amelyiknek jó árai vannak...keresem még,de ha vki tud,v ismer ilyen boltot ahol 60k alatt van a Pro az írjon! -
Lehet, hogy csak nekem okoz ez örömet, de HURRÁ!!! :D -
hát...asszem abban a boltban van 55ért 2játékkal. vmi RicGame bolt nem ahol ezek az árak vannak?? -
Szerintem meg.
Fido: jaja, meg is kapja az öcsém karácsonyra ^^ -
annyiért bőven jó vétel. -
Szerintetek megéri egy XBOX 360 Pro 60GB 52 990-ért ujonan?
kicsit félek mert még nem nagyon áldoztam ennyit valamiért is XD
igaz játék nincs hozzá... szerintetek jó választás lenne? -
Nem tudom, volt-e már, de a budaörsi ew-ben 4k a Mass Effect. Még volt belőle vagy 5 db. -
csoola #57783 LCD-n szép a kép, de hidd el, azt hittem katasztrofa lesz a kontroller, én is most lettem csak Xboxos, még egy hete sincs :) nagyon jok az FPS-ek, ha meg sokat játszol hamar megszokod, komolyan! -
ok, köszi. akkor csak simán bedugom az usb-be és megy. -
lehet monitorra is kötni, VGA vagy HDMI képet tudsz kicsalni a boxból -
sokba is kerül, meg nem is úgy működik mint egy pc-s játéknál... -
szövegbevitelre használhatod persze -
a billentyűzethez nekemis lenne egy kérdésem. ha usb-s a bill, és bedugom a box-ba,akkor felismeri? nem játszásra gondoltam vele,hanem gondolom vannak olyan dolgok is ahol írkálni kell meg ilyesmi, ott lehet használni a bill.-t? -
csoola #57777 annyiért kapsz uj wireless kontrollert! -
attól mé az kurvadrága :D -
ruleyB #57775 Láttam már 10-ért is használtan. :) -
Lehet, de felesleges az egér+billentyűzet átalakító, mert sokba kerül. -
blinty #57773 üdv
az lenne a kérdésem, hogy az xbox-ot lehet -e csatlakoztatni lcd monitorhoz ill h. van -e hozzá kontroller helyett billentyűzet+egér? -
Hol? És miért nem irtad be ide? :) -
Tujm #57771 ennél olcsóbbat és újat? szólj már ha látsz megint lécci :)
nekem 15ért akartak adni újat, csak akkor nem volt pénzem :/ -
Láttam már olcsóbbért is, újat. :D Mellesleg tényleg jó ár.