176875

-
Meg tudod mondani fiacskám mennyi idős vagy?
-
mi van ha van erősítőm optikai bemenettel, xbox kábeljén is van, akkor ilyen optikai kábelt hol keressek? meg milyet is pontosan? mennyibe kerül ez?
-
A kettő közül, amit az #58430-ban írtál az első jó, viszont nincs RCA hang kivezetése, csak optikai van rajta. Magyarul, ha nem a TV-ből szeretnéd a hangot hallani, hanem hangfalból, HiFi-ből, házimoziból, stb. akkor olyan eszközre tudod majd csak rácsatlakoztatni amin optikai bemenet van. Ez sokkal jobb hangot eredményez, de csak drágább cuccokon van rajta, pl. erősítő. A legtöbb hagyományos HiFi-n, hangfalon RCA hang bemenet van, szal csak ezért írtam. Ha nem akarod a hangot másra kivezetni akkor persze ezzel nem kell foglalkoznod.
A második NEM jó mert PS2-őhöz való (más a csatlakozója), egyébként oda is van írva, hogy "PS2 tartozékok" és NEM HDMI-s ahogy azt te írtad.
A harmadik, a #58434-ben pedig Wii-hez van, ez már a linkből is látszik: ...images/wii_RGB_...
Minden konzolhoz kapható RGB kábel, de ezek egymással nem kompatibilisek (max. az egy fajtához tartozók, pl. PS1/2/3)! -
Nem a helytől függ,hanem az embertől,akitől veszel:(
Nekem még nem volt negatív tapasztalatom,mondjuk mindig személyesen veszek játékot.De mintha lenne a fórumban egy rész,ahova beírják ha valaki átvágós. -
jó lenne,ha kicsit tagolnád a mondataidat...elég nehéz leszűrni belőle, hogy mit is szeretnél mondani! -
#58451 ti tudjátok az ebayen is átutalták aztán nem adták szerintem telón vagy skypon beszéljétek meg nem vettem még ott gamát! -
nemhiszem h a játékaim.hu-n átbasznának.elég színvonalas helynek tűnik. -
#58449 Jah és csak egy utánhűtés kell neki és már hibátlan is!! -
#58448 Te nem fogod fel!!!!
Ezeket csak poénbol raktam ki nem így akarok gépet javítani!!!
És csak vicböl raktam ki a vidiket tudom hogy a 3 ledhez nincs semmi köze az e71-hez nah!!!És azért mert átutalásal átbasznak valaki már járt így a topikban az ebayes hszt nézd meg akkor kedves:G1nic -
nem, ezt teljesen érintetlen...nemis lesz hozzányúlva az biztos.többet ér a live.legalábbis nekem.
jah és kell igazolni valahogy, hogy ez az enyém?? mert kaptam a boltban egy "Szállítólevél"-et,meg egy garancia lapot.hogyha vmi baj van akkor náluk reklamáljak...a garancialapon van a sorozatszám.a szállítólevelen pedig csak a nevem,hogy mit vettem meg az ő pecsétük...azthittem kell minden adatom...lakcím stb. -
A boltnak alapból miután te megvetted a konzolt semmihez semmi köze. Egy kérdés, modosíottak valamit a gépeden? Mert ha igen akkor lehet viheted a boltba... -
Én azt remélem, hogy a Forza 3-ban alapból lesz BMW E30, vagy különben már tényleg dührohamot kapok...
-
ez a garancia dolog még nem tiszta nekem.a boltban azt mondták, hogy hozzájuk vigyem vissza a boxot, ha vmi hiba van(isten ments). most akkor nem az MS számát kell hívni? és ha mondjuk a bolt tudtán kívül hívom fel és zajlik le vmiféle garanciaérvényesítés,akkor ahhoz a bolt mit szól?? -
Hát ez a hír szerintem semmit se jelent de azért várjuk nagyon azt a Forza 3-at :) -
Nem fogod fel, hogy ezekkel a youtube-os "profi" megoldásokkal nem lehet megjavítani a gépeket, maximum még jobban odabaszni neki?! Ja és egy normális szerviz létezik M.O.-n, ahol tényleg megcsinálják a gépet, és nem youtube-os módszerekkel dolgoznak.
Közben észrevettem, hogy valószínűleg az angol tudásod is 0, mert az E71-es hibának nincs köze a 3LED-hez, valószínűleg csak egy félresikerült frissítés miatt van, amit ha szerencséd van, gyorsan helyrehozhatod buherálás nélkül.(különben mehet vissza a M$-hoz) -
csoola #58441 engem is érdekel majd :D -
Nem foglalkoznék én már egy halott boxal amelyik egyszer meghalt az többször is megfog. -
Reméljük igaz a hír...:P
Lehet ez a forza 3??? -
mért? -
#58437 Valaki ismer szervizest Szegeden???
xbox 360-ast? -
#58436 sztem mindkettő jó ha van olyan hogyismondjam hely annak a scartnak a hátulján ajánlom az lcd-t 30k -
#58435 mégegyet ezis egy kreatív embertől van XDXD
http://www.youtube.com/watch?v=mZiWCVSGej0&NR=1 -
korinho641 #58434 hopp! bazz, a második link az nem jó:(
http://www.konzolbarlang.hu/Shop/images/wii_RGB_AV_Scart.jpg erre gondoltam! sorry! -
#58433 Nem kérd utánvétel!! -
#58432 Értem kössz találtam egy igen kreatív 3 led javítást a youtubon gyors egyszerű,és ingyen van
http://www.youtube.com/watch?v=AgHjhMz4M-I&feature=related -
korinho641 #58431 másik kábel az ugye HMDMi-s és ott a vége scart csatis, szal én nem idegesíteni akarok már senkit,meg most mire ezt leírom már ki is bannolnak innen ,de azért engem is értsetek meg ! köszönöm! -
korinho641 #58430 hy all! most jutottam pénzhez,és kérdezném még egyszer,de ne fikázzatok iten nekem meg stb..tehát a következő..
http://a88.hu/index.php?p=termek&id=590 ez a kábel is jó az xbox 360 régi tévékhez?
http://a88.hu/index.php?p=termek&id=614 és ez is jó ?
többet erről nem kérdezek, csak irja lesz hogy tiszta lesz e a kép,meg hogy lesz e normális hang.. csak ennyit!! köszönöm! és please ne irjátok h nem értem -e meg.. megértem,csak ezekkel tisztába akarok lenni..! -
valaki nem ismeri Pupi-t a jatekaim.hu-ról h megbízható-e?
-
mit kérdezett? -
OK -
erre itt nem kapsz választ. -
Ön nem nyert. Viszontlátásra és boldog új évet! -

-
"E71: possibly a dashboard update error, Check below in the "Console Reset Codes" for instructions. If that does not work there is no other solution and the console must be sent back to MS for repair."
Egy lehetséges megoldás:
"Clear Any Failed system updates that cause the console to error.
1. With the console off, press and hold the sync up button (the small white one)
2. While holding the sync button press the power button to turn on the console
3. Continue to hold the sync button until the Console has booted up completely.
4. During the boot process the console should clear any failed updates, allowing you to use it normally."
Ha ez nem megy, szervíz kell. -
#58420 Cső all azt szeretném megkérdezni ez most sűrgős lenne e 71-es hiba az még javítható??
És szerintetek megéri-e megvenni egy olyan boxot aminek e 71 es baja van és kábelek vannak csak hozzá joy meg memkari nincs hozzá és flash is van rajta 19000ft a cucc!
Megéri? -
már nemkell a program...megtaláltam... (hátha valaki még mkv-t akar szétbontani) -
detoxic #58418 Sziasztok!
A Fable fórumban nem nagyon válaszolnak,itt meg azért pörög az élet,tehát itt is megkérdezem:"Az archeológus küldetésnél akadtunk el,annál a leletnél amit úgy jelöl,hogy valamelyik tengerparti barlangban lehet,egy korábbi lelet közelében....Sehol sem találjuk,S.O.S.,nagyon fontos lenne!!!!"
Előre is köszi ;)
Más:A Viking Batle-ben hogy lehet csapatot csinálni?
Egyedül kell menni mindíg?
Sokszor hatalmas a túlerő!
Erre is köszi a help-et! -
jó is az.végre jó a live,nem dobál ki sosem.
én meg mkv-val szenvedek most.istenért sem tudom kiszedni belőle a feliratot,hogy újra rárakhassam^^ tud vki egy programot ami szét tudja bontogatni az .mkv videókat?? -
én is már várom hogy hozza a postás jövőhéten :)
szinte miatta vettem az xboxt, recon kaszt nagyon bejön videók alapján, és a hangulat is 10 pont. az 1hónapos live goldom is arra tartogatom -
áhh én beleszerettem a BC-be...első lesz amit megveszek,ezután. a BC demojával nem lehet multizni? mert én rámentem de nem talált szervereket...én meg a mirrors edge-t nemnagyon tudom még kezelni.BC sem könnyű PC után,de bele lehet jönni!