176877
banner
  • detoxic
  • Apus
    vetetünk vele ps3-at aztán átküldjük hozzátok:D:D:D:D:D
  • Ewergo
    Haze a'la Xbox ..... vagy nem....
  • davidragon
    usb-n keresztül lehet hangfalat csatlakoztatni a konzolhoz? Hdmi-dvi kábelt használok, hdmi mellé pedig nem fér be az RCA kábel.
  • t0mmy #62369
    nem értem miért nem működik nekem a GTA4 kiegézítője amikor ott van a vinyón is a cucc... :S
    Ilyenkor mi van?!
  • PoisonChihuahua
    "igen, mert jobban kézreáll nekem, igy gyorsabb"
    Miért, hova sietsz?
    Előbb tanulj meg írni aztán kapkodhatsz...

á,é,í,ó,ő,ú,ű,
  • koryne
    Nem :(
  • morgomedve
    köszi, magamtól sose jöttem volna rá:)
  • Leky
    Lenne egy olyan kérdésem, hogy az Xbox 360 támogat-e valamilyen felirat fájt? Mert hiába van az avi mellett srt azt nem játssza le.
  • t0mmy #62359
    akkor valami nem oké ha nekem ugyanúgy betölti az utolsó mentést??
  • Waczkor
    Ennyit is érsz...

Igazán észrevehetnéd magad,amiket ide is beszoktál írni...
    Amúgy meg normális hangnemben írtam,és továbbra is fenntartom hogy fogalmad sincs a játékokról,nem vagy képes pártatlanul megítélni dolgokat,véleményt megfogalmazni.Amit te mondasz az a tökéletes és megingathatatlan,mindenki más hülye és fogadja el a hozzá nem értő véleményed.

Arról nem is beszélve hogy iszonyat nagy tahó paraszt vagy.

• bexinho
    Nem, ennek az oldalnak csak akkor van értelme, ha szervizel az X-ed.
  • Neogan
    Jópár játék alapból magyar feliratot is tartalmaz (pl Forza 2, Gears of War 2, Fable 2 csak hogy párat említsek) de letölteni nem lehet magyarosítást.
  • adam46
    lehet hülye kérdés de itt mindenképp kell regisztrálni xboxomat h érvényes legyen a garancia?
  • Tom Leftiger
    Mármint a játékokhoz... :)
  • Tom Leftiger
    Sziasztok!

Szeretnék vásárolni egy xbox 360-at.

Lehet valahonnét letölteni magyarosítást, ha a vinyós változatot veszem?

Köszi
  • csoola
    igen, mert jobban kézreáll nekem, igy gyorsabb
    amugy sztem teljesen érthetö, azt meg végképp nem tükrözi ahogy valo életben irok, a helyesirásom nagyon jo csak baszott ronda az iráskép
    de örülök, hogy erröl beszélgetünk, ez aztán nem OFF
  • amdrula
    Táp nem számít (csak ha 150Wos, akkor tuti Jasper), adhatnak hozzá 175öst, ha Jasper :D
  • adam46
    morgomedve itt egy kis segítség a demók kiírásárra itt olvastam hogy hogyan lehet eldönteni mien alaplapos a gépem megnéztem az enyémet és 12,1A és a tápkábele is olyan mint a yasperesé de viszont a táp nem 150 hanem 175 W os ien lehet? hogy a yasperes 175 W ost használ?
  • Sephi
    Nem jön. Akkora bukás volt, hogy a PC és a Box verziót is visszamondtak.
  • Sephi
    Haze program?

A Haze játék egyike a PS3 bukás Top10 :)
  • arty
    ezt hol olvastad h kijön boxra?
  • Sephi
    Rakd be a GTA4 lemezt majd indisd el. Logo-k utan rakerdes, hogy akarod e a kieget jatszani :)
  • Victorpictor
    A Mixed Disc üzenet teljesen jó, a Games Library-ben találod majd a demot.
  • morgomedve
    szeretnék demó játékot kiírni sima dvd-re, de kaptam egy mappát, benne egy csomó almappával.
    Melyik mappát kell kiírnom adatlemezként hogy menjen a játék?
    Próbáltam már hogy a fő mappát, meg úgy hogy egy mappával alább, de elcsesztem mind a két dvd-t, mixed disc-et ír ki az xbox!
    vagy csak elég lenne az utolsó mappa tartalmát kiírnom?
  • t0mmy #62339
    Hello!

Ha letöltöttem a GTA-hoz a kiegészítést azt hol látom a játékban 8vagy akárhol) hogy az van egyáltalán?!

• Ewergo
    Emberek az Haze programról tud valaki valamit? Álitólag Xboxon is megjelenik...
  • Ewergo
    Ez ékezetek nélkül még valóban érthetö a magyar szöveg...nem probléma. Csak az már ciki mikor valaki az "á, é, ö, ü" betükröl hagyja le az ékezeteket. Mondván ő az angolhoz szokott vagy a bill. angol nála. Akkor ajánlom neki az angol forumot!
  • Ragnar360
    El se olvastam lol...tiednek is éppen, h elkaptam a végét :)
  • PoisonChihuahua
    "spÓÓÓÓÓrolok, de csak mert igy a gyors"
    Miért? Gyorsabb ékezet nélkül gépelni? Gyorsabban ütöd le az "o" betűt, mint az "ó" betűt?
  • Waczkor
    Pfh Gtaval felveheti a versenyt?Aztán miben?Járókelők nincsenek szinte,undorító színes a város,fizika az nincs.Oké hogy sofőr,meg akcióhős,és ezért spéci képességei vannak,nem repül le a motorról,csak ha nagyon muszáj,de amikor egy fiat 500-ast kell elkötni,és az megy 200-zal,az vicc.Meg érdekes,hogy minden autót simán ki lehet nyitni,mind1ikben van nitro:)

Arról nem is beszélve hogy 10 métert simán ugrik egyik kocsi tetejéről a másikra.Nem is kell hogy élethű legyen,de az hogy a gta 4 riválisa az még a te szádból is a szokásosnál is nagyobb marhaság:)

Ragnartól ezért még kapsz:P
  • csoola
    azzal mindig spÓÓÓÓÓrolok, de csak mert igy a gyors, az érthetöségen nem változtat :)
  • evil 007
    Jó Estét MO!!

Játszott már valak a naruto broken bondal? mert elakadtam benne és jo lenne ha segitenétek. Szal.. ott vagyok hogy shikamaruval ki kell birnom amig naruto megérkezik asszem ha jol forditottam 90 másodpercem van rá de az anyámot hogy nem lehet anynit kibirni tayuya ellen:D aki érti miről vakerálok és tud segiteni azt megköszönném:D
  • rastaman
    meg az ékezettel is :D
    (fórum, spóroltok...)
  • csoola
    tele van élettel a forum, gazdasági válságban sporoltok a nettel meg az árrammal srácok ?:D
  • csoola
    nah én is beprobáltam pár demot, amugy régröl visszatérve az Eat Lead gyenge kritikát kapott, azért ha valaki probálja egyszer irjon, mert poén ötletnek tünt a játék
    a demok:
    Resi 5:nem jött be, grafikája ok, de inkább egy akciojáték mint komoly horror, nekem nem jött be, de nem is voltam soha fan

Wheelman: legárkádabb árkádság az utobbi idöben sztem, GTA ehhez képest szimulátor :D a grafika szép szines és tele van effektel, a karakterek is jol ki vannak dolgozva, meg nagyon flash OPELLEL menni :D
    a játékmenet egy izgalmas akciodus árkád dolog, volt pár ötlet ami elsöre oltári baromságnak tünt, de megvalositása végsö soron jo és élvezetes (például a kocsi "közelharca", bugyután tünik de hangulatos)
    remélem kapunk egy jo filmet meg egy ilyen free roam játékot ami nem laposodik el 20 perc után (gondoljatok bele, hogy mi lehet még a játékban amit a demo nem mutatott... ha lesz elég ujdonság, akkor jo lesz)

Riddick: az Escape from Butcher Bay-t anno PC-n végigvittem, de a demo még igyis tartogatott ujdonságot (Drone-ok)
    aki nem vitte végig PC-n annak mindenképpen ajánlom, sötétben játszodik, de ha szereted a Riddick-et és a lopakodos játékokat, akkor isteni feelinges lesz, ha végig lehet nyomni csask az uj részeket külön majd, akkor én is végigviszem, különben viszont nekem érdektelen

Wanted: jol összerakott akciojáték, a demo egész élvezetes, meg filmszerü volt, grafika közepes, itt ugyanazt érzem mint a Wheelmannél, csak fokozottabban, ha a játékban lesz több ujdonság meg ficsör mint a demoban, akkor nem lesz rossz, viszont a kb 2 specko dolog mellett nagyon unalmas lesz 2 pálya után

Fear2: a demo jol összerakott, gondolom a játék sem rossz, a homály nem tetszett (nem szeretem azokat a játékokat amelyikben ráderöltetik az ilyen effekteket), a grafika közepes, ha majd nem lesz más végig viszem, az elsöt nagyon szerettem
  • csoola
    önmagában hordozza a kontrasztot a konzolok közt :D
  • arty
    ps3-ra nincsen forza ;)
  • Ewergo
    Szerintem te ezt a Ps3 topicban akartad bemutatni csak irtózatosan elnézted "véletlenül" a dolgot!!!
  • PoisonChihuahua
    Elkészült a már-már véglegesnek mondható Killzone festés. (Forza2)
    Még van rajta mit csiszolni, de olyan 80%-ban kész. :)

Mivel nem akarom a fórumot képekkel teletűzdelni, ezért két további képet találtok link formájában itt és itt.