banner
  • csoola
    nah én is beprobáltam pár demot, amugy régröl visszatérve az Eat Lead gyenge kritikát kapott, azért ha valaki probálja egyszer irjon, mert poén ötletnek tünt a játék
    a demok:
    Resi 5:nem jött be, grafikája ok, de inkább egy akciojáték mint komoly horror, nekem nem jött be, de nem is voltam soha fan

Wheelman: legárkádabb árkádság az utobbi idöben sztem, GTA ehhez képest szimulátor :D a grafika szép szines és tele van effektel, a karakterek is jol ki vannak dolgozva, meg nagyon flash OPELLEL menni :D
    a játékmenet egy izgalmas akciodus árkád dolog, volt pár ötlet ami elsöre oltári baromságnak tünt, de megvalositása végsö soron jo és élvezetes (például a kocsi "közelharca", bugyután tünik de hangulatos)
    remélem kapunk egy jo filmet meg egy ilyen free roam játékot ami nem laposodik el 20 perc után (gondoljatok bele, hogy mi lehet még a játékban amit a demo nem mutatott... ha lesz elég ujdonság, akkor jo lesz)

Riddick: az Escape from Butcher Bay-t anno PC-n végigvittem, de a demo még igyis tartogatott ujdonságot (Drone-ok)
    aki nem vitte végig PC-n annak mindenképpen ajánlom, sötétben játszodik, de ha szereted a Riddick-et és a lopakodos játékokat, akkor isteni feelinges lesz, ha végig lehet nyomni csask az uj részeket külön majd, akkor én is végigviszem, különben viszont nekem érdektelen

Wanted: jol összerakott akciojáték, a demo egész élvezetes, meg filmszerü volt, grafika közepes, itt ugyanazt érzem mint a Wheelmannél, csak fokozottabban, ha a játékban lesz több ujdonság meg ficsör mint a demoban, akkor nem lesz rossz, viszont a kb 2 specko dolog mellett nagyon unalmas lesz 2 pálya után

Fear2: a demo jol összerakott, gondolom a játék sem rossz, a homály nem tetszett (nem szeretem azokat a játékokat amelyikben ráderöltetik az ilyen effekteket), a grafika közepes, ha majd nem lesz más végig viszem, az elsöt nagyon szerettem