176880

-
xboxon van 1 sztereo audio kimenet: 2 db RCA apa
tévén van 1 sztereo audio bemenet: 1 db jack anya (gondolom)
veszel közé átalakitot -
"Ha CRT TV-d van komponens bemenettel: komponens kábel."
nemnem! RGB jobb képet ad, mint a komponens: CRT tévét mindig RGB kábellal kell használni! -
Mondani akartam nekem is a 22-es van csak figyelmetlen voltam és nem írtam le. -
chicco24 #63378 Ha vásárolok egy VGA kábelt az Xbox360+LCD tévéhez,de a DSUB csatlakozónál csak 1 video+1 audio bemenet van,akkor az audio másik kábelét hova tudom csatlakoztatni? -
Freedy #63377 nekem 22"-os változatban van, és én is megvagyok vele elégedve. -
Frankó nekem is ilyen van. Nagyon szép képe van... -
Freedy #63375 Ez a monitor letudja szedni a hangot a hdmi-ről, és a monitor bal oldalán lévő 3,5mm-es jack aljzaton keresztül adja tovább, vagy pedig a beépített hangszórókon szól, ha nem dugunk semmit az aljzatba. -
A 360-on a HDMI csatlakozó fölött van az A/V kimenet (kép), azt használhatod hang kivezetésére (optikai vagy RCA). DE! A két csatlakozó (HDMI és A/V) NEM fér be egymás mellé! Xbox360 powa! 
Két lehetőséged van:
1. Veszel egy ilyen átalakítót, amivel be tudod egymás mellé dugni a két kábelt (HDMI és A/V): Link_1
2. Gányolsz egyet a meglévő A/V kábeledből: Link_2
-
akkor a házigazdát kell lecseréltetni, azt megszavazhatják a topiklátogatók:D főleg ha nem törödik a topikkal:P bocsi -
Betudja tenni a 250Gb-sat is csak a box ugyan úgy 120GB fog látni!
De a lényeg, WDszámBEVS széria legyen. És lehetőleg UST legyen a vinyóra ráírva. Ami tuti nem jó a 22UST0- ez egy 250GB szériaszám. -
Dévids #63371 oké.Lehet, hogy láma kérdés de akkor a hangot hogyan oldjam meg ? -
Van rajta HDMI, azt használd. -
Dévids #63369 Sziasztok!
Szeretnék venni egy új monitort amit az xbox-hoz is használnék.Én egy Full HD-s 24 colos Benq E2400HD néztem ki.Erről tudtok vmi véleményt mondani ?Jah igen és sima VGA kábellel lehet Full HD-be használni a box-ot ?
Előre is köszi! -
250 gigás hdd-t nem fogsz beépíteni... Vagy gyárit veszel, vagy egy bizonyos fajta 120 gigás WD winyót tudsz belehackelni. 250-est max. usb-s zene/film tárnak tudsz használni. -
amúgy vedd úgy hogy a topik egyetlen ultimate acsija unlockolva lett és az ezt adja, ezt mondja:) -
azért mert az xbox egyik védjegey az acsi, miért ne lehetne akkor acsisan kiírni? teljesen jól néz ki... de ha ezzel is porbléma van... -
Naaaa le a kalappal emberek, bár nem értem hogy attól még hogy tilosak a warez hozzászólások miért kapok achivementet, de a változás még így is szebb, így tovább
-
chicco24 #63364 Használ itt valaki normál HDD-t Xbox360ban? Nagy nehezen találtam egy oldalt ahol leírják hogy kell megformázni,hogy az Xbox360 tökéletesen kezelje.
Lehet a jövő héten beruházok egy 250GB-os vinyóra és beleépítem a fos 20gigás helyett.
Tapasztalatok ezzel kapcsolatban? -
Hello!
Szeretnék játszani a Forza 2-vel a volt live-os profilommal de azt írja ki hogy frissítse a profilt de nekem fennt van a legújabb frissítés. MI lehet a baj?
Előre is köszi -
jajj álljatok már le ezzel a Lájvos baszogatással mindenki tudja hogy csak poénból van így kirakva aki nem érti az meg kussoljon egyszer ellett mondva ha a házigazda nem érzi lecserélendőnek akkor nem, ennyi. (amúgyse ez a legnagyobb probléma a topikban) -
amúgy is 'lájVVal', haha -
Ha má kritika, legyen kövér.: "Lájv" és az "Update" ?
Most vagy lájv és ápdét,
vagy live és update! Mert a mostani felemás kedves dicsö angolosok!
-
Ha CRT TV-d van: RGB (SCART) kábel.
Ha CRT TV-d van komponens bemenettel: komponens kábel.
Ha LCD TV-d van & HDMI-s 360-ad: HDMI kábel.
Ha LCD TV-d van & HDMI nélküli 360-ad: VGA kábel.
Nagyon nehéz megérteni... -
és ha már úgy is szerkeszted, töröld kb. a felét.... XD
felesleges... főleg a BANgenerátoros... -
Sir Ny #63357 A téma fejlécében a "Kérdésed van a Lájval kapcsolatban?" szövegben a Lájvval két v-vel írandó. -
Nem tudom h szabad e ezt ide írni remélem igen ha nem akkor elnézést.
Van egy eladó Wireless Steering Wheel V2 kormányom+pedál Xbox360 hoz. 1x használtam új állapotban van. Akit érdekel primiben jelezze. Árat ott megbeszéljük. -
chicco24 #63355 Köszi a gyors válaszokat!
A VGA kábel az nemcsak LCD monitorhoz jó? HD LCD TV+XboX360 pároshoz is?
A direkt scart csatlakozó illeszkedik az XBox360ba a kompozit helyére?Mi a pontos neve a csatlakozónak?Lehet beruházok rá én is :) -
rudymester #63354 2 - A gyári kompozit kábel felejtős. Most vettem egy 1000 forintos direkt scart csatit és élesebb a kép. Főleg a szövegek jobban olvashatóak. Kompozit/SCART kábelt egyébként csak CRT televízióhoz érdemes használni. -
1, Ha nincs HDMI rajta akkor VGA kábel amivel megfelelően betudod lőni a felbontást és szép lesz a kép. A komponenes is jó sokkal erőteljesebbek a színek viszont sokkal recésebb a kép és az élességgel is vannak gondok, bővebben a bennerban található Xbox 360 KIJELZŐ FAQ -ból tudsz tájékozódni.
2, SCART? akkor 480p lesz ha jóltudom vagyis SD, ha komponenesel akarod akkor azt az 5 db kábelt kell csatlakoztatni színek szerint...
3, 720p
4, nincs, egy bizonyos 120gbos HDDt lehet belehekkeleni, de én nemtudom hogy, ha érdekel valaki biztos elmondja... -
azt nem értem hogy a fenébe játszol vele megállás nélkül amikor béna vagy benne:D nem unalmas?:D -
chicco24 #63351 Üdv! Pár kérdés egy kezdő XBOX360 tulajtól:
1-sokkal jobb kép érthető el HDMI-s Xboxal mint HDMI nélkülivel?Mert akkor eladom a mostanit:)
2-ha kompozittal kötöm rá a HD tévére a boxot,akkor érdemes SCART átalakítót vennem vagy nem éri beruházni rá?
3-720p-ben jobb játszani vagy 1080i-ben?
4-nincs valami trükk,házi barkácsmód arra,hogy az Xbox hivatalos mini kapacitású vinyóit 300gigás SATA asztali vinyóval helyettesítsük mint PS2nél?
Előre is köszi a segítséget! -
Bomberman a legjobb arcade game továbbra is ;) -
Emberek; vki próbálta a the dishwasher-t?! Arcade game. Nagyon komoly!:)
DMC 2D-be!:D -
Modern Combatot már nem sokan tolják és elég sok a gyökér is, pedig maga a játék nagyon jó lenne.. -
army se hosszu, de coop-ban haveroddal garantáltan angyobb élmény lesz, mint a bf2:mc!!! én azt venném! bár egyedül nem nagy szám és nem is tul hosszu ... de ennyit szvsz megér -
Gyureszka #63346 vagy amúgy még ottvan ami hasonló az Airbone, bár az pc-n rövid volt akkor gondolom box-on is az... akkor aztmondjátok Army of Two? :D -
Gyureszka #63345 a-a ne nézz már hülyének... :@ sztem a BATTLEFIELD 2: MODERN COMBAT nem pc-s..... omg :D -
bf2 pécés, army of two xboxos
nem értem a kérdést ... ;) -
csoola #63343 ha multizol akkor kb ugyanaz sztem, ha nem akkor army of two -
Gyureszka #63342 szerintetek a army of two vagy a battlefield 2 éri megjobban az a 3750-es árát? :D