176880
banner
  • arty
    xboxon van 1 sztereo audio kimenet: 2 db RCA apa
    tévén van 1 sztereo audio bemenet: 1 db jack anya (gondolom)

veszel közé átalakitot
  • arty
    "Ha CRT TV-d van komponens bemenettel: komponens kábel."

nemnem! RGB jobb képet ad, mint a komponens: CRT tévét mindig RGB kábellal kell használni!
  • Alwares
    Mondani akartam nekem is a 22-es van csak figyelmetlen voltam és nem írtam le.
  • chicco24
    Ha vásárolok egy VGA kábelt az Xbox360+LCD tévéhez,de a DSUB csatlakozónál csak 1 video+1 audio bemenet van,akkor az audio másik kábelét hova tudom csatlakoztatni?
  • Freedy
    nekem 22"-os változatban van, és én is megvagyok vele elégedve.
  • Alwares
    Frankó nekem is ilyen van. Nagyon szép képe van...
  • Freedy
    Ez a monitor letudja szedni a hangot a hdmi-ről, és a monitor bal oldalán lévő 3,5mm-es jack aljzaton keresztül adja tovább, vagy pedig a beépített hangszórókon szól, ha nem dugunk semmit az aljzatba.
  • PoisonChihuahua
    A 360-on a HDMI csatlakozó fölött van az A/V kimenet (kép), azt használhatod hang kivezetésére (optikai vagy RCA). DE! A két csatlakozó (HDMI és A/V) NEM fér be egymás mellé! Xbox360 powa!

Két lehetőséged van:

1. Veszel egy ilyen átalakítót, amivel be tudod egymás mellé dugni a két kábelt (HDMI és A/V): Link_1

2. Gányolsz egyet a meglévő A/V kábeledből: Link_2
  • akyyy
    akkor a házigazdát kell lecseréltetni, azt megszavazhatják a topiklátogatók:D főleg ha nem törödik a topikkal:P bocsi
  • Adi
    Betudja tenni a 250Gb-sat is csak a box ugyan úgy 120GB fog látni!
    De a lényeg, WDszámBEVS széria legyen. És lehetőleg UST legyen a vinyóra ráírva. Ami tuti nem jó a 22UST0- ez egy 250GB szériaszám.
  • Dévids
    oké.Lehet, hogy láma kérdés de akkor a hangot hogyan oldjam meg ?
  • PoisonChihuahua
    Van rajta HDMI, azt használd.
  • Dévids
    Sziasztok!
    Szeretnék venni egy új monitort amit az xbox-hoz is használnék.Én egy Full HD-s 24 colos Benq E2400HD néztem ki.Erről tudtok vmi véleményt mondani ?Jah igen és sima VGA kábellel lehet Full HD-be használni a box-ot ?
    Előre is köszi!
  • GP2100
    250 gigás hdd-t nem fogsz beépíteni... Vagy gyárit veszel, vagy egy bizonyos fajta 120 gigás WD winyót tudsz belehackelni. 250-est max. usb-s zene/film tárnak tudsz használni.
  • Istencsászár
    amúgy vedd úgy hogy a topik egyetlen ultimate acsija unlockolva lett és az ezt adja, ezt mondja:)
  • Istencsászár
    azért mert az xbox egyik védjegey az acsi, miért ne lehetne akkor acsisan kiírni? teljesen jól néz ki... de ha ezzel is porbléma van...
  • sambauer
    Naaaa le a kalappal emberek, bár nem értem hogy attól még hogy tilosak a warez hozzászólások miért kapok achivementet, de a változás még így is szebb, így tovább
  • chicco24
    Használ itt valaki normál HDD-t Xbox360ban? Nagy nehezen találtam egy oldalt ahol leírják hogy kell megformázni,hogy az Xbox360 tökéletesen kezelje.
    Lehet a jövő héten beruházok egy 250GB-os vinyóra és beleépítem a fos 20gigás helyett.
    Tapasztalatok ezzel kapcsolatban?
  • bubu13
    Hello!
    Szeretnék játszani a Forza 2-vel a volt live-os profilommal de azt írja ki hogy frissítse a profilt de nekem fennt van a legújabb frissítés. MI lehet a baj?
    Előre is köszi
  • sambauer
    jajj álljatok már le ezzel a Lájvos baszogatással mindenki tudja hogy csak poénból van így kirakva aki nem érti az meg kussoljon egyszer ellett mondva ha a házigazda nem érzi lecserélendőnek akkor nem, ennyi. (amúgyse ez a legnagyobb probléma a topikban)
  • sapkafej
    amúgy is 'lájVVal', haha
  • Ewergo
    Ha má kritika, legyen kövér.: "Lájv" és az "Update" ?
    Most vagy lájv és ápdét,
    vagy live és update! Mert a mostani felemás kedves dicsö angolosok!
  • PoisonChihuahua
    Ha CRT TV-d van: RGB (SCART) kábel.

Ha CRT TV-d van komponens bemenettel: komponens kábel.

Ha LCD TV-d van & HDMI-s 360-ad: HDMI kábel.

Ha LCD TV-d van & HDMI nélküli 360-ad: VGA kábel.

Nagyon nehéz megérteni...
  • Lunatic83
    és ha már úgy is szerkeszted, töröld kb. a felét.... XD
    felesleges... főleg a BANgenerátoros...
  • Sir Ny
    A téma fejlécében a "Kérdésed van a Lájval kapcsolatban?" szövegben a Lájvval két v-vel írandó.
  • Forza Italia
    Nem tudom h szabad e ezt ide írni remélem igen ha nem akkor elnézést.
    Van egy eladó Wireless Steering Wheel V2 kormányom+pedál Xbox360 hoz. 1x használtam új állapotban van. Akit érdekel primiben jelezze. Árat ott megbeszéljük.
  • chicco24
    Köszi a gyors válaszokat!
    A VGA kábel az nemcsak LCD monitorhoz jó? HD LCD TV+XboX360 pároshoz is?
    A direkt scart csatlakozó illeszkedik az XBox360ba a kompozit helyére?Mi a pontos neve a csatlakozónak?Lehet beruházok rá én is :)
  • rudymester
    2 - A gyári kompozit kábel felejtős. Most vettem egy 1000 forintos direkt scart csatit és élesebb a kép. Főleg a szövegek jobban olvashatóak. Kompozit/SCART kábelt egyébként csak CRT televízióhoz érdemes használni.
  • Istencsászár
    1, Ha nincs HDMI rajta akkor VGA kábel amivel megfelelően betudod lőni a felbontást és szép lesz a kép. A komponenes is jó sokkal erőteljesebbek a színek viszont sokkal recésebb a kép és az élességgel is vannak gondok, bővebben a bennerban található Xbox 360 KIJELZŐ FAQ -ból tudsz tájékozódni.

2, SCART? akkor 480p lesz ha jóltudom vagyis SD, ha komponenesel akarod akkor azt az 5 db kábelt kell csatlakoztatni színek szerint...

3, 720p

4, nincs, egy bizonyos 120gbos HDDt lehet belehekkeleni, de én nemtudom hogy, ha érdekel valaki biztos elmondja...
  • Istencsászár
    azt nem értem hogy a fenébe játszol vele megállás nélkül amikor béna vagy benne:D nem unalmas?:D
  • chicco24
    Üdv! Pár kérdés egy kezdő XBOX360 tulajtól:
    1-sokkal jobb kép érthető el HDMI-s Xboxal mint HDMI nélkülivel?Mert akkor eladom a mostanit:)
    2-ha kompozittal kötöm rá a HD tévére a boxot,akkor érdemes SCART átalakítót vennem vagy nem éri beruházni rá?
    3-720p-ben jobb játszani vagy 1080i-ben?
    4-nincs valami trükk,házi barkácsmód arra,hogy az Xbox hivatalos mini kapacitású vinyóit 300gigás SATA asztali vinyóval helyettesítsük mint PS2nél?
    Előre is köszi a segítséget!
  • Peppus
    Bomberman a legjobb arcade game továbbra is ;)
  • Adi
    Emberek; vki próbálta a the dishwasher-t?! Arcade game. Nagyon komoly!:)
    DMC 2D-be!:D
  • sambauer
    Modern Combatot már nem sokan tolják és elég sok a gyökér is, pedig maga a játék nagyon jó lenne..
  • arty
    army se hosszu, de coop-ban haveroddal garantáltan angyobb élmény lesz, mint a bf2:mc!!! én azt venném! bár egyedül nem nagy szám és nem is tul hosszu ... de ennyit szvsz megér
  • Gyureszka
    vagy amúgy még ottvan ami hasonló az Airbone, bár az pc-n rövid volt akkor gondolom box-on is az... akkor aztmondjátok Army of Two? :D
  • Gyureszka
    a-a ne nézz már hülyének... :@ sztem a BATTLEFIELD 2: MODERN COMBAT nem pc-s..... omg :D
  • arty
    bf2 pécés, army of two xboxos

nem értem a kérdést ... ;)
  • csoola
    ha multizol akkor kb ugyanaz sztem, ha nem akkor army of two
  • Gyureszka
    szerintetek a army of two vagy a battlefield 2 éri megjobban az a 3750-es árát? :D