176890

-
amdrula #65120 Optikai kábel kell az 5.1hez (vagy HDMI) -
Sziazstok olyan kérdésem lenne hogy 5.1 es hangfalat hogy tudok a boxhoz kötni? mert ha csak simán a tv ve kötöm majd bekapcsolom az a tvnek ad 5.1 es hangzást nem a boxnak milyen kábel kell hozzá vagy hogy kell bekötni a kábeleket h jó legyen? -
Mivel most mar a konzol boltok ingyen javitjak (meg amelyik) a naluk vasarolt gepet ezert Pest-en nem nagy para. -
tény hogy hangulatos, jók a zenék és multiban ellehet ökörködni de én alapból nem igazán rajongok az autós játékokért.. és ha nehezen ráveszem magam hogy egybe belekezdek akkor az legalább legyen minden tekintetből perfekt :D -
Nekem mondjuk a bővített változat van máűr ,meg (Ultimate Box kiadás) és nekem viszont bejött. De egy Most Wanted és egy Forza 2 is tervbe van véve már. -
nah pont azért kérdeztem tőletek mert azt szereztem meg és az nekem túl arcade és purítán.. és ha már autós játékba kezdek akkor legyen egy de az minden szempontból megfeleljen. Szóval köszönöm ezzel a Midnight Clubbal teszek egy próbát. -
én kikapcsolom játék közben ha megunom -
Burnout Paradise..... -
sajna nem garis mivel flash-elt a gépem! -
ugyanott vettem ugyanolyat, még decemberben. nem szoktam dashboardban hajtani. Ha ki kell feküdnie, feküdjön ki mielöbb:) -
Teljesen szűz gépem van amit a multiformatnál vettem (60 gigás Pro pack falconos 175 wattos) a fáma úgy szól hogy játék után a dashboardban hagyjam ugyebár 10-15 percig hogy kicsit lehűljön és akkor kikapcsolható.
Na már most én úgy veszem észre hogy amikor a dashboardban van a gép akkor melegebb levegőt fúj ki a hátuljánál mint amikor megy valami játék.
Akkort most mit tegyek? Kapcsoljam ki inkább játék után mindjárt vagy maradjak az eddig javasoltaknál?
Eddig dashban hagytam és utána kapcsolatm ki és nem volt gond (mondjuk 1 hét után csúnya is lenne) de azért csak jó volna tudni az igazságot.
-
mostanában, asszem csak akkor, amikor berakom az nba 2k9-et, tök furcsa lesz a gép. kattog mint az állat, a dashboardon nem jelenik meg az Y - game details, hogy rá lehessen menni hogy törlés vagy hard drive-ról indítás, és a game library-ben is ritkán jelenik meg a rendes ikonja, csak egy iylen joystickszar ikon van ott. néha meg nem. mondjuk utána a játék rendesen megy.
nem mintha aggódnék, tudatos vásárlóként tisztában vagyok vele, hogy ha használom a gépet, nem kell fasságokkal foglalkoznom, majd a mikroszoft megcsinálja
(aki beírja most is, hogy "a warez/flash előnye :D:DasdffD", az ötödszörre sem vicces, és egy vesztes - zsír új szinte a játék amúgy) -
Úristen nehogy így csináld már:) Tegnap Fable2-őt toltam reggel 9-től este 7ig, egyszer léptem ki amíg ebédeltem:) -
Basszus! Nyugodtan játsszál, arra van a gép! Ne hallgass senkire, garis a gép nem?
A boltokban, mindben más a duma, én már csak tudom :)
Egy ilyen gépnek bírnia kell a percenkénti bekapcsolást is, arra van, nem a vitrinbe tartani.... -
Nem kell fosni, annyit játszol amennyit szeretnél. Sokkal nagyobb kárt okozol azzal ha óránként ki-be kapcsolgatod. -
van rá garancia, nyugtodtran nyuzhatod, legalább küldneek másikat:D -
ma játszottam összesen egy órát 19:00-kor kapcsoltam ki mindjárt 2 órája szerintem már lehetne játszanom! -
1-2 nap, akár egy hét is. Attól függ, hogy mennyit játszottál előtte.
-
lenne egy kérdésem ma gameltem egy órát majd hagytam a boxot állni,15 percig ahogy a boltba tanácsolták!Kikapcsolás után mennyi idő után lehet újra játszani? -
Mondjuk azért a Live-ért ugyanúgy fizetni kell :D
-
Nem. -
-.- -
Nem hiszem. Akkor mindenki ezt csinálná és a M$ nem tudná eladni a memóriakártyáit ;) -
és sima usb-re tud menteni ??pendrivera? -
Ingyen jegy Liberty Citybe! -
Pontosan. -
De, bannolhatnak. -
Madagascar92 #65093 Hellosztok!
Flashelt xbox360-nal nem kockázatos live-ra menni? -
Dévids #65092 Sziasztok!
HDMI kábelből milyet tudtok ajánlani 3k-ig? Én Joytech kábelt néztem.Erről tudtok vmi véleményt mondani? -
amdrula #65091 Test Drive Unlimited -
Játszani lehet vele, de menteni sehova nem fog. -
nézd meg a boxod beállításánál hogy nincs-e véletlen 50hz-re állítva... (tedd át 60Hz-re) -
mármint a save datát vagy nem tom it minek nevezik? -
helló!Hogy ha a box hoz nincs vinyó és ilyen usb-s memkari akkor lehet vele játszani vagy hova ment a gép??? -
Mondjuk Alwares jól mondja, kéne hozzá egy RGB. -
nem értem, szerintem simán mennie kéne a 60Hz-es játékoknak ezen. Nekem egy régebbi Philipps tévém van, elvileg 50Hz-es de mennek rajta a 60as játékok kompozittal is. -
Próbálj szerezni valami komolyabb kábelt szerezni hozzá. RGB vagy ha viszi a HDMit... -
Darago #65083 Elvileg a TV-m is 100 Hz es akkor el kéne neki bírnia a 60Hz et de lehet, hogy tévedek.... Ha tudtok valami megoldást a TV cserén kívül megköszönném. A típusa Samsung sp43t8. Elvileg 100 Hz es ... :D Ha YPbPr kábellel kötöm össze nem tudja feldolgozni a 60Hz et?
Válaszotokat előre is köszönöm -
Darago #65082 Bocsánat kétszer küldtem el.... 
Egyébként Köszönöm a válaszokat... Akkor marad a Box és gyüjtök TV re :D -
Darago #65081 Sziasztok!
Tegnapi napon vásároltam egy Xbox 360 Arcade-ot, meg is vettem a DOA 4 et de PAL 60at nem támogatja a TV-m. Az lenne felétek a kérdésem, hogy csak néhány játék PAL 60 as, vagy már csak így adják ki az új játékokat? Lehet, hogy hülye kérdés de csak pár hete határoztam el, hogy lecserélem a PS2-t. Válaszotokat előre is köszönöm.