XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem volt kedvem végig olvasni a mostani hozzászólásokat hogy volte már rolla, szó de kiszivárgott az õszi Update-t le lehet tölteni és állítólag mûködik is, de csak saját felelõségre ajánlják.
http://www.youtube.com/watch?v=9FPCL_p2ifc
PSN: berghold
www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu
http://topgearhungary.blogspot.com/
Nem tudom hogy tervezik,de miért van egy olyan érzésem hogy ezeknek a valamiknek az öltöztetése,alakitgatása súlyos MS pontokba fog kerülni?
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
box live id: itharius
2 perces meló és több órányi szívást takarítasz meg... lehet én vagyok hülye ( vagy vulkáni ) de ebben nem látom a logikát..
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
http://www.platinumshop.hu/index.php?data
Sharp LC-37XD1E 139 000 Ft
Szerinte ebben az árkategóriában (sõt valamivel fölötte is) messze a legszebb képe van. Kontrasztos, erõteljes és gyönyörû színei vannak. Érdemes megnézni élõben is. Azt hiszem valamelyik MM-ban láttam is ilyet. Csak ámultam és bámultam. Persze ott valamivel drágább volt.
BFBC2 Nick: Dervis X360 Gamertag:Denes888
egyszerübben (szgép nélkül, routerekkel) is meg lehet csinálni és még mindig simán a wireless adapter ára alatt vagy :) csak ahoz még több szakértelem kell...
Forza.
Forza.
BFBC2 Nick: Dervis X360 Gamertag:Denes888
- játékra talán inkább LCD (pláne ha monitorként is szeretnéd használni a pécéddel)
- minél nagyobb, annál jobb - persze a minõség is sokat számit, azaz erre nincs szabály, hiszen az ár mindkettõtõl megy felfele :)
mennyit szánsz rá, ez a kérdés. adott összegbõl lehet venni nagyobb de gyengébb képüt vagy kisebb de jobb képüt :)
Forza.
xvid és h264 kodolások, és ezeket le is játsza az xbox360:
- xvid kodolást AVI konténerbõl
- h264 kodolást MP4 konténerbõl (és talán MOV-ból is, hiszen az 'majdnem' MP4)
- feliratot nem játszik le
- MKV konténert nem kezel
- a jövõt csak az MS tudja :)
Forza.
Lenne egy kérdésem. Szeretnék microsoft pontokat tenni a profilomba de nem tudom hogy lehetséges-e ez hisz xbox live regisztrációnál amerikai államot meg irányítószámot kellet megadni. Ettõl még nyugodtan kérhetek microsoft pontokat vagy inkább ne mert azt is hallotam hogy elvileg figyelik hogy más országból ne lehessen megcsinálni.
A Válaszokat elõre is köszi!
Soha se vitatkozz idiótákkal. Mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal!
Tudtok olyan rpg-t vagy szerepjátékot, amivel egyszerre ketten lehet nyomulni?
köszönöm!!
Elõre is köszi, több debilség nem lesz részemrõl.