XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

rambuu
Hali!
Nem volt kedvem végig olvasni a mostani hozzászólásokat hogy volte már rolla, szó de kiszivárgott az õszi Update-t le lehet tölteni és állítólag mûködik is, de csak saját felelõségre ajánlják.

Van local coop, méghozzá nagyon süti, 1 képernyõn nem osztottan.
http://www.youtube.com/watch?v=9FPCL_p2ifc

PSN: berghold

CHEAPBOY
a gamestore.hu -n icipicivel jobb áron I say:)

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

CHEAPBOY
Vagy csinálj európai profilt, s akkor az itthon árult kártyák is használhatóak. Anglia a legjobb választás.

CHEAPBOY
Szerintem csak netes, kizártnak tartok egy osztott képernyõs Fable 2 akciót.... a túl szép kategória, meg szerintem megvalósíthatatlan is a mai szinteken.

CHEAPBOY
Eternal Sonata, illetve, ha megjelenik PALOSban a legújabb Talesof. Ezek mehetnek négyesben is. Igaz csak a harc.

CHEAPBOY
Szerintem is kúrrrva jó lett a játék. Sz*rt se vártam tõle, de igencsak kellemesen meglepett. Grafika, játékmenet, trükkök, fizika... nem lett tré a cucc.

CHEAPBOY
Nem kell MS féle 10K-s megoldás. Eleve a HDMI lényege, hogy digitális jelet visz tovább, így a jel nem torzul a hordozón, (mint az analóg esetében) 2-3000ftért simán kapsz hozzá HDMI kábelt, s az eredmény ugyanaz lesz. gamestore.hu:P

Minstrel
ez amit a videoban öltöztettek, úgy néz ki, mint a 'köszönjükemese' az új reklámban <#idiota>

http://topgearhungary.blogspot.com/

DöflingR
<#eljen>

Nagyon gáz szerintem.Xbox 360-hoz nagyon nem illik ez a gyerekes valami...
Nem tudom hogy tervezik,de miért van egy olyan érzésem hogy ezeknek a valamiknek az öltöztetése,alakitgatása súlyos MS pontokba fog kerülni?

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Sir Quno Jedi
Süllyedt!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

FZoleee
te kezdtél el warezkérdéseket feltenni, úgyhogy szerintem te vagy a hülye, nem õ
theone91
Még írd le párszor, hogy hosszú legyen a életed a fórumon... -.-

itharius
öregem, nem veri ki a szemed h ebben a topicban nincs warez? még linkelték is, ha esetleg nem tudod mi az akkor egyszerûsítve: itt csak jogtiszta eredeti dolgokkal foglalkozunk, és ezért kár beszólnod akárkinek is

box live id: itharius

Evogordon
Letölteni csak demót lehet live-rõl a teljes játékot boltban tudod megvenni.

theone91
bardocz
Sajnos az alapgépet nem lehet letölteni.
FZoleee
DöflingR
<#szomoru2>

Istencsászár
"Netet nem üzemeltem még be rajta"

2 perces meló és több órányi szívást takarítasz meg... lehet én vagyok hülye ( vagy vulkáni ) de ebben nem látom a logikát..

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Netet nem üzemeltem még be rajta. Warez-t ez a gép még nem látott, játékot is csak egyet. :)
Istencsászár
Autómatikusan a legújabbat szedi le, ha pedig bannoltak, akkor ez már warez.

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Waczkor
Pfh.Francnak sincs kedve sims-ezni a dashboardon:)

XBOX Live Gamertag:Waczkor

DanielT
Ez jó ötlet! :)
Sziasztok. Megvan a box, a dashoard verziószáma 2.0.6683.0. Van ennél újabb? A divx, xvid nem nagyon megy neki. :)
Alwares
Remélem lesznek a játékokban ilyen gyûjthetõ dolgok, mint mondjuk ha a Gow-ot végigviszed Isane-en akkor tehetsz rá mittomég dögcédulát vagy amit akarsz. Tök fun lenne.

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

theone91
Szerintem jópofa.

Istencsászár
New Xbox Experience: A Look at Avatars ez gáz, legalább lehetne monsztert vagy élient kreálni, vagy nagy dudás bikinis csajokat... :)

Egész korrekt árakon lehet új boxot venni a Platinumshop-ban =)

http://www.platinumshop.hu/index.php?data=2&data=10

Alwares
Én ezt a TV-ét ajánlanám:
Sharp LC-37XD1E 139 000 Ft
Szerinte ebben az árkategóriában (sõt valamivel fölötte is) messze a legszebb képe van. Kontrasztos, erõteljes és gyönyörû színei vannak. Érdemes megnézni élõben is. Azt hiszem valamelyik MM-ban láttam is ilyet. Csak ámultam és bámultam. Persze ott valamivel drágább volt.

Alwares
Tényleg azt nem tudod, hogy a Fable 2-ben lehet majd ketten egy gépen/tv-én is játszani eggyüt, vagy ez is csak netes?

max 180 ezer....De az már nagyon max.
Denes888
Honnan tudod, hogy más panel van bennük? Sztem mind1-ikbe ugyan az van csak lebutították.

BFBC2 Nick: Dervis X360 Gamertag:Denes888

arty
nem néztem végig, de igen

egyszerübben (szgép nélkül, routerekkel) is meg lehet csinálni és még mindig simán a wireless adapter ára alatt vagy :) csak ahoz még több szakértelem kell...

Forza.

arty
32A43x már nem fér bele? 33x-ben nagyon szar a panel :( 43x már simán eléri az R szériás, elõzõ évi modelleket, 55x aláz, 65x világbünti :)

Forza.

http://www.youtube.com/watch?v=VPR--MNoFbE ezt nézzétek meg és mondjatok véleményt hogy ez igaz e?!
Denes888
Én úgy néz ki ha veszek, akkor egy Samsung LE32A330J1-t, és aztán pedig megcsinálom EZT és nem kell drágább S6-os monitort venni.

BFBC2 Nick: Dervis X360 Gamertag:Denes888

tarti19
Egyszerû kérdés lesz
Menni pénzed van rá, ezután minden letisztul...:P

arty
- hdready elég, mivel a játékok még ennél is kisebb felbontásban futnak
- játékra talán inkább LCD (pláne ha monitorként is szeretnéd használni a pécéddel)
- minél nagyobb, annál jobb - persze a minõség is sokat számit, azaz erre nincs szabály, hiszen az ár mindkettõtõl megy felfele :)

mennyit szánsz rá, ez a kérdés. adott összegbõl lehet venni nagyobb de gyengébb képüt vagy kisebb de jobb képüt :)

Forza.

arty
az mkv, mp4 nem kodolások, hanem konténerek (kép, hang, felirat 'tárolo' valamik)

xvid és h264 kodolások, és ezeket le is játsza az xbox360:
- xvid kodolást AVI konténerbõl
- h264 kodolást MP4 konténerbõl (és talán MOV-ból is, hiszen az 'majdnem' MP4)

- feliratot nem játszik le
- MKV konténert nem kezel

- a jövõt csak az MS tudja :)

Forza.

Mollaka
nyugodtan vehetsz bankkártyával, de kártyát ne vegyél itthon (Media Markt pl) mert az csak európai profilokkal mûködik.

Minas Tiris
Hello
Lenne egy kérdésem. Szeretnék microsoft pontokat tenni a profilomba de nem tudom hogy lehetséges-e ez hisz xbox live regisztrációnál amerikai államot meg irányítószámot kellet megadni. Ettõl még nyugodtan kérhetek microsoft pontokat vagy inkább ne mert azt is hallotam hogy elvileg figyelik hogy más országból ne lehessen megcsinálni.
A Válaszokat elõre is köszi!

Soha se vitatkozz idiótákkal. Mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal!

Istencsászár
Fable 2 hamaorsan, akár 4en is co opba, és magyar felirattal jön.

sziasztok

Tudtok olyan rpg-t vagy szerepjátékot, amivel egyszerre ketten lehet nyomulni?

köszönöm!!
Istencsászár
Azaz, ezek a bemutató videók annyira jók hogy KELL azonnal, de volt egy gémpléj videó az valami szánalmas...

trogerzsiger
volt pár gameplay videó neten, remélem lesz demó.

Még egy debil kérdés. Ha jól értem, akár pendrive-ról is lehet médiát lejátszani, nem kell géprõl streamelni. Kicsit ellentmondó dolgokat olvasok, tudtok biztosat, hogy milyen formátumokkal (kódolással) birkózik meg (h264, x264, mp4, mkv stb.)?

Elõre is köszi, több debilség nem lesz részemrõl.
avengir
Pure kötelezõ vétel mindenkinek!!!

https://hotshu.wordpress.com/

Istencsászár
HDMI kábel csak az Elite gépekhez van. Egy ilyen kábel ( nem kell MS ) 2-3 ezer max.