XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Alwares
Minden válaszom igen, kivéve az utolsó. Xvidet tud, de jobb azt is elfelejteni...

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

Sziasztok

Néhány kretén kérdés az alapgéppel kapcsolatban:
- premium edition 55e környékén elfogadható ár, ugye?
- ehhez vajon jár hdmi kábel? ha nem, akkor muszáj 10e körüli MS kábelt venni, vagy megteszi egy közönséges HDMI kábel is?
- van bármi remény, hogy egyszer (számítógéppel való összekötés nélkül) képes lesz az xbox360 xvid, h264 és társaik lejátszására?

Elõre is köszönöm!
Alwares
Mért Midnight Clubot már próbálta valaki?

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

deep
Nincs semmibaj at árkéd mivoltával. Atirányítása viszont minden kritikán aluli. Nem árkédesen viselkedik ugyanis az autó, hanem röhejesen, és ez nagy különbség:)
Istencsászár
Szar árkéd, amugy jó lenne.

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

deep
1360x768-as felbontású LCD-t vegyél és VGA kábellel kösd rá a cuccot. Plazmában kurvadrága a normális felbontású, csak gagyi 1024x768-as van megfizethetõ árban. Minél kisebb a képátmérõ, annál szebb képet fogsz kapni. Nyilván ha a nagy képernyõ fontosabb, mint a képminõség, akkor mehet a nagyobb is. Egy 82centis az egészséges 2-3 méterrõl szerintem, messzebbrõl 94-es. Nagyobbat 360-hoz tuti nem vennék.
trogerzsiger
Midnight clubbot senkisevesz?:D

Sziasztok.
X-box játékok minõségéhez fontos az,hogy HD Ready-s egy tv,vagy full HD-s?
Plazma,vagy LCD?
94 vagy 106 cm-es <#vigyor2><#nevetes1>
Válaszokat köszi!
PoisonChihuahua
<#eljen>
Sikerült!
Pedig a live ID-m tudom használni pl az xbox.com-on ahova a Boxom is be van regelve gari miatt!
Igen az alapján csináltam, de anélkül is elég egyértelmû. Csak valami miatt szarakodik
theone91
"DreamPage Xbox Live! oldala" (Fent, a banner alatt a link!)

Sziasztok!
Vettem egy routert össze is jött elsõre a net a gépem meg a box között. Ez a live reg viszont nem akar sikerülni olvastam a faq alapján de nem megy. Ugye van létezõ live ID-m de nem fogadja el. Mi a gondja vele? Azt írja hogy: This W live ID alredy linked to an xbox live account. Használjak másikat.
De ha a másikat adom meg akkor meg mással küld el.
Honan veszitek, h a Gears 2 magyar felirattal jön ? ^^
Amugy ez gecijóak lenne, csak kérdés, majd az ÜK honnan szerzi a Limited-et :)

DöflingR
Én meg ezeket: Guitar Hero World Tour,Gears of War 2,Fallout 3, talán még a fifa09 karácsony fele ha lesz zsé :) Mivel a GH4 egyezik dobok is egy pm-et! :)

AntiHero
Én az öszi vásárlásra ezeket raktam össze. Fable 2, Far Cry 2, Dead Space, GH4. Eggyenlõre ennyit:P

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

AntiHero
Sõõt a Far Cry 2 is magyar lesz!
Mi több a Dead Space is!

arty
nem, ezt ugy nevezik, hogy elkurt játékmenet

tom235: 22"-ben nem nagyon van sajnos. viszont no para, 1680x1050/16:10 támogatás jön oktober végén/november elején az xbox360 dashboardjára és onnantol képarányhelyes képet nézhetsz, hiába nem tudja a monitorod a 16:9 modot! :)

Forza.

Faq-ban leírt "képarányhelyes megjelenítés"-re képes 16:10-es tft monitorokra tudnátok példát mondani nekem? elõre is kösz.

Sephi
En meg azt, hogy jobb életünk lesz ha megszavazzuk a Fideszt!

:DDDD

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Soldiers
azt olvastam hogy a új 60gb-s boxba kjavították a alaplapi problémákat

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik õket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

Sephi
Ezt ugy nevezik, hogy ARCADE!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

arty
olyan alapdolgok, mint h sérülj/meghalj, ha felrobban alattad a kocsi, nem fejelsztési idõ függvénye :(

Forza.

Sephi
Nem aszontam, hogy nem jok. Aszontam, hogy mivel kaptak egy uj, meglehetosen eros projektet, ezert hamar be kellet fejezniuk a Merc2-ot. Tudomasom szerint meg legalabb 8 honapot kellet volna fejleszteni a Merc2-ot ahozz, hogy jo legyen.

Aztan a Xbox360 memoriaja miatt is sok volt a baj, mert ugye nem fertek el memoriaban ezert a droptop level lathatolag magas :PPP

Ami ugye elegge gazos...

arty
izé :O Pandemic elõtte Battlefrontokkal pedig jot alkotott :( vagy az másik HQ volt? "gyürükurafront" játékot csinálja a bf gárda most?

Forza.

arty
õszintén szolva én nem vagyok kiváncsi a további projektjeikre sem :)
ki is ez a fejlesztõstudio? :D

Forza.

Sephi
Remek valasz :

A játékot fejlesztõ ceg kapott egy új, ennél sokkalta jobb projektet, ezert ezt szó szerint elhamarkodtak.

Sajnos túlságosan is :(

CHEAPBOY
Ráadásul magyaros lesz a Fable2/Gears 2 duó. (felirat, nem szinkron).

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

CHEAPBOY
Mert frankó:)

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

AntiHero
Condemned 2-t és GRID-et vennék! (7k max)

arty
biztosan megveszed?? demot nézted?

én az elsõt zabáltam boxon, simán jobban bejött mint a gta. nagyon vártam a folytatást, de h elcseszték, az biztos :( ráadásul kis hülye hibák miatt szar az egész... bárcsak még 1 évet csuszott volna :(

Forza.

arty
mi a max amit rászánsz? biztos h nem kell nagyobb? :D

Forza.

PoisonChihuahua
Nekem az elsõ nagyon bejött, szal a másodikat is bizos megveszem. Vannak persze hibák benne, ez ellen nem tudunk mit tenni, de nem hiszem, hogy annyira rossz lenne ahogy leírtad. Azzal sem értek egyet, hogy "casual game" lenne, akinek tetszik az tuti megveszi, akinek meg nem jönbe az ne játszon vele. :)
DöflingR
<#hehe>

Jólvan, nyugi Sam, bannolják és vége, de ha most itt tovább folytatjuk többen is bekapcsolódnak és akkor annak roszabb vége lesz :D

DöflingR
Jó.. örülök hogy nem neked kell. Akkor ennyi erõvel lophatok bármit a boltból ha nem nekem kell, igaz? "Csoki" tirpák :)

bardocz
Jah persze,mindig a barátom barátjának kell.És te beszélsz olvasásról,amikor egy bannert nem vagy képes elolvasni.
DanielT
Na mehet a ban!
avengir
milyen 10 ezrekért, te eltévedtél valahol pasaréten, kb 2000be kerül most az oblivion eredetibe, többe van a villany + dvd mintha eredetibe megvennéd.

https://hotshu.wordpress.com/

DöflingR
Ctrl+c, Ctrl+v ?:D

tarti19

Amúgy tényleg okosabban kell az ilyet megkérdezni...

tarti19
Szinte semmi:D
árat mondjál inkább...

Denes888
X360hoz milyen 32"-os tvt érdemes venni? Én samasungra voksolok, csak ott is van vagy 20féle. Sok a különbség a 7000,8000,és 10.000-es kontraszt közt?

BFBC2 Nick: Dervis X360 Gamertag:Denes888

Ja amúgy ezt a Naked skint RANK 10-nél adja be^^ :DDD

Összedobtam már egy kiscsajt, egyenesen az FBI-tól jött, sapijára is rávan írva, igaz az most lehet nem látszik...

DE A SRÁCOK RÁCUPPANTAK RENDESEN :DDD

Gideon Wieth
sziasztok!
A star wars force unleashedben kéne kis help!

Videókban láttam azt a kombót hogy ellenfél hasába szúrom a kardot átpördülök a hátán aztán kiveszem a kardod és eldobom a levegõbe...Ilyet hogyan lehet ?

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

tarti19
LE-re vadászol?:) Az minek, de mondjuk tényleg 4-5K-val izmosabb

Nekem mondod ? :)

tarti19
14K-ból már itthon is megveszed rengeteg konzolboltból... amikor megjelenik...