XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
Néhány kretén kérdés az alapgéppel kapcsolatban:
- premium edition 55e környékén elfogadható ár, ugye?
- ehhez vajon jár hdmi kábel? ha nem, akkor muszáj 10e körüli MS kábelt venni, vagy megteszi egy közönséges HDMI kábel is?
- van bármi remény, hogy egyszer (számítógéppel való összekötés nélkül) képes lesz az xbox360 xvid, h264 és társaik lejátszására?
Elõre is köszönöm!
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
X-box játékok minõségéhez fontos az,hogy HD Ready-s egy tv,vagy full HD-s?
Plazma,vagy LCD?
94 vagy 106 cm-es <#vigyor2>#vigyor2><#nevetes1>#nevetes1>
Válaszokat köszi!
Vettem egy routert össze is jött elsõre a net a gépem meg a box között. Ez a live reg viszont nem akar sikerülni olvastam a faq alapján de nem megy. Ugye van létezõ live ID-m de nem fogadja el. Mi a gondja vele? Azt írja hogy: This W live ID alredy linked to an xbox live account. Használjak másikat.
De ha a másikat adom meg akkor meg mással küld el.
Amugy ez gecijóak lenne, csak kérdés, majd az ÜK honnan szerzi a Limited-et :)
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Mi több a Dead Space is!
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
tom235: 22"-ben nem nagyon van sajnos. viszont no para, 1680x1050/16:10 támogatás jön oktober végén/november elején az xbox360 dashboardjára és onnantol képarányhelyes képet nézhetsz, hiába nem tudja a monitorod a 16:9 modot! :)
Forza.
:DDDD
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik õket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Forza.
Aztan a Xbox360 memoriaja miatt is sok volt a baj, mert ugye nem fertek el memoriaban ezert a droptop level lathatolag magas :PPP
Ami ugye elegge gazos...
Forza.
ki is ez a fejlesztõstudio? :D
Forza.
A játékot fejlesztõ ceg kapott egy új, ennél sokkalta jobb projektet, ezert ezt szó szerint elhamarkodtak.
Sajnos túlságosan is :(
www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu
én az elsõt zabáltam boxon, simán jobban bejött mint a gta. nagyon vártam a folytatást, de h elcseszték, az biztos :( ráadásul kis hülye hibák miatt szar az egész... bárcsak még 1 évet csuszott volna :(
Forza.
https://hotshu.wordpress.com/
BFBC2 Nick: Dervis X360 Gamertag:Denes888
Összedobtam már egy kiscsajt, egyenesen az FBI-tól jött, sapijára is rávan írva, igaz az most lehet nem látszik...
DE A SRÁCOK RÁCUPPANTAK RENDESEN :DDD
A star wars force unleashedben kéne kis help!
Videókban láttam azt a kombót hogy ellenfél hasába szúrom a kardot átpördülök a hátán aztán kiveszem a kardod és eldobom a levegõbe...Ilyet hogyan lehet ?
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3