176876

-
csak coop-ba jó, egyedül nem annyira -
TomStorm #170852 Csak megvettem GR Wildl.-et
Pedig nagyon azon voltam,hogy nekem az nem kell aztán mégis:)
Este kiderül milyen ha jobban belemerülök.
Még bétáztam csak anno na ott valamiért nem kellett de haverok dicsérik most -
Simán ha utána spórolok 9-18k-t.
Ne feledd az a pászáz foint eloszjik jengeteg felé. :D
köbö kijössz 7ft-ra címenként, ha tegyük fel 100 játékot "demozgatsz".
Dehát ugye nehéz így mérni, mert ezeket akár végig is játszhatod.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.05.25. 08:38:46 -
demoért fizetni?! ne őrjíts meg... -
Pedig pukkant majdnem a pezsgő, mi? :D
És készül a petíció..... :D
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.05.24. 22:07:53 -
Attól nem kell akkor félni :P -
Még egy 2017-as The Last of Us 2 bejelentés és megyek a Dunának! -
Ez már tényleg több mint nevetséges.
Hétvégén ingyenes a Fallout 4.
-
Ja Halo 5 nekem befigyel ezerrel. :)
Valszeg minden platformon elviselném ezt a "demozást"
Lehetne akár 1 órás limit is az új gémeknél, hogy kipróbálhasd mielőtt megvennéd.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.05.24. 20:32:16 -
Beszarás. -

-
attól függ :)
- eleve, milyen pécén?
- skorpion egy képzeletbeli, 4k30fps játékról beszélünk? -
Itt több opció létezik.
PS4 Pron első körben azoknál volt javulás amelyeket a fejlesztők peccseltek ez kihat a felbontásra, AA, AF, frém és bármilyen más grafikai opcióra.
Második körben bekerült boost mód ami szoftveres úton minden játékot megtol teljesítményben, hol kevésbé, hol jobban, de itt csak a frémről van szó. Olyan játékokkal volt látványos a demonstrálás mint a Project Cars ami 30-60 fréming minden volt. De az is fontos hogy melyik játék a CPU és melyik a GPU limites. Ami CPU limites az nem igen lesz jobb PS4 Pron, hisz az a része a gépnek nem sokkal lett jobb. Ami GPUs ott lehet nagyobbat ugrani.
Pl, egyazon játék amely kapott Pro peccset is, boost módban kevesebb a frém, de több mint az alap verziónál.
Egy biztos, a régi játékok jobbak lesznek az új Xboxon. Hogy mennyire azt majd akkor tudjuk meg ha kijött a gép. De mivel ezek szoftveres úton történő teljesítmény javítások ( a játék fix HWra vannak írva, nem lesz jobb csak úgy attól mert erősebb HW került alá ) és az MS jó szoftverekben bizakodóak lehetünk ezügyben. Visszafele kompatibilitást is szépen megoldották.
Amit kommunikáltak hogy amely címek dinamikus felbontásúak voltak azok fix 1080p lesz, pl Halo 5, Wolfenstein stb…
Forza 6ot demonstrálták hogy átültették az új gépre bekapcsoltak rajta mindent ami létezik és 4k 60 frémen maximum AF mellett. De ehhez is bele kellett nyúlni a kódba.
Egy 30 frémre írt játék nyilván nem lesz 60, 4k vagy grafikailag szebb hisz ahhoz bele kell nyúlni, de valszeg lesz fejlesztő aki megteszi azoknál a címeknél amik a gép kijövetele körül jöttek ki. Xbox Skorpio peccs.
De én nem értek hozzá, ha baromságokat írtam, akkor javítsatok ki.
-
Igazember #170840 Pc-n 4k-ban lényegesebben szebbek lesznek a játékok mint a Scorpion?
-
Ulthane #170839 De, fognak. A PS4 és PS4 Pro között is van különbség olyan játékoknál is, ami nem kapott Pro-patch-t. Mivel a skorpió jóval erősebb lesz még a Pro-nál is, egyértelmű, hogy a játékok jobban futnak majd, nagyobb frame-mel, szebbek lesznek. Az Eurogamer is írt erről korábban. -
partizan182 #170838 Senki se tudja biztosan hisz nem jelent még meg, ha az eddigi nyilatkozatoknak hinni lehet akkor alapból jobban fognak futni a játékok Skorpión mint alap XO-n és szebbek is lesznek. Plusz gyorsabb töltés meg minden fincsiség.
Van cucc ami már S-es gépen is jobban megy mint az alap konzolon (magasabb picit az órajel). Fontos persze hogy itt nem ilyen 30 fps -> 60 fps váltásról beszélünk, de ami mondjuk 25-28 között döcög az simán fix 30 lesz a gyorsabb gépen várhatóan.
Persze mindez csak olyan cuccokra igaz amit nem Skorpióra írtak (ie régi game-ek), ami már Skorpióra is lesz fejlesztve ott a különbség bármi lehet (nagyobb felbontás, több FPS, jobb textúrák, effektek etc.), ez a fejlesztőtől függ. -
Igazember #170837 Jelenleg nincs konzolom. Van egy FullHd-s led tv-m. Ha veszek majd alá egy xbox scorpio-t akkor a játékok semmivel sem fognak jobban gyorsabban szebben futni single és multi playerben, mint xbox one-on? -
Most legalább tehetek egy próbát a Figyelőkutyákkal. PC-men szagatott, 360-ra kihagytam, One-on inkább más játékokat vettem, de most ingyér jöhet! :) -
TomStorm #170835 Most lehet PayPal fizetni vagy nem? -
Csak a szokásos, jó cuccok. -
Tyrant01 #170833 -
TomStorm #170832 Annyira sajnálom ezt a Mafia 3-at amúgy,hogy ilyen fos a grafikája mert a játék nekem tetszik.Tényleg ez a Szimulátor autókázás a sztori,karakterek,szinkronhangok és a ZENE(eszméletlenül illik ide) ha nem is több száz óra de lehetne sok benne viszont ez a graf.teljesen elfogadhatatlan.Tönkreteszi a játékélményt pedig lenne!
Holnap jön WD2 remélem látvánnyal javul a helyzet -
TomStorm #170831 Skorpióra.Nagyon helyes!! -
"Rockstar bejelentette, hogy az eredeti tervekkel ellentétben csak 2018 tavaszára fog elkészülni a Red Dead Redemption 2." -
köszi!
bevallom én kezdetektől ezt vártam volna ... sok cég volt ennyire gáláns, fura volt h egy ekkora siker mellé nem fért bele.
most meg már nem hiszem, hogy a végigjátszás után ujra nekimennék ..... -
Kossz a tippet, behuztam. -
Hmm, igazad lehet, most már rémlik. Akkor rosszul emlékeztem, sry. -
5 dollár volt a frissítés, ha megvolt az alap. -
Ez nem kezdettől így volt, hogy akinek megvan az alapjáték, az a definitive edition-t ingyen kapja? Legalábbis én tuti így kaptam meg az update-et. -
Ori and the Blind Forest: Definitive Edition is free if you bought the regular version for Xbox One
Posted Today by matt247 at 02:06 PM
If you purchased Ori and the Blind Forest you can get the Definitive Edition for free. Deal ends in 2 days. -
Itt tetszett ez a sárdobálós dolog, ígymegcsinálhatnák a szimulátoros rally játékoknál is. menő lenne.
Mert így mehetnék akár aszfalton is a Forza-val, ott is annyira csúszkálnak a kocsik, mint a WRC-ben. :D
-
Tudom, ez a bajom, nekem valót még nem találtak ki. Én nekem ilyen téren a Sega Rally ucsó része a best, hogy ami visszadja nekem ezt a rally-s feelinget, mármint amikor a sárban csúszkálsz, auto mozgása stb.
Nem azt mondom hogy real fizika, nem, hanem hogy élvezetes, faszán érzem a kocsit.
Ez lehet, és elhiszem szimulátorosabb, de annyira üresnek tünnek a kocsik, mintha egy kartondoboz lenne.
Majdnem szinte átlátok az éleknél a kocsikon. :)
Szóval ez a fiziksz vegyítve azzal a dagonyázós dologgal ami ott van. Na nekem az a vágyam. -
A legjobb rally, offroad szimulátor. -
kicsit gagyi hatása van .... :D -
-
No végre.
Tennis World Tour a Top Spin készítőitől. Bemutatása GC-n
"tennis simulation"
Additionally, the game boasts over more than 30 playable tennis stars, including: Roger Federer, Gaël Monfils, Angelique Kerber, Garbiñe Muguruza and many more. -
-
partizan182 #170816 Egy jól sikerült Scalebound velem vetetett volna egy Boxot simán, WiiU is majdnem beficcent kizárólag a Bayo2 miatt.
LOOL mekkora gyík vagyok, Platinumszar, japószemét.
Nyilván egy platinum nélküli Scalebound revival abszolúte hidegen hagy. -
Oh baszki, ez... :) -
Nincs hétvége ingyenjáték nélkül :
Minecraft Xbox One Edition Free May 18-21
Overwatch Free Weekend May 26–29
Xbox Live Multiplayer All Access May 18-21
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.05.18. 21:17:46