10951

color=#ff0000 size=4>WiiHUN.Reloaded <---- KATT IDE

color=#ff0000 size=3>Wii Hungary <---- KATT IDE

WAREZ = azonnali BAN!

• trsi
    Draga "
    PS2; XBOX360; ASUS P535; LG 37LE2; P5B/E6400/3GB KingMax800/8800GTS320/1.5TB HDD/Revo XL2" fun, azonkivul h. a topik hsz szamlalojat noveled, itt letednek nem sok ertelme van(azaz 0). Igy hat ne tedd! Koszi
  • Sir Quno Jedi
    Ebben különbözünk. Egy kis teniszért, meg pecázgatásért nem tartanék kozolt (sem). Mennyi időt tolsz el amúgy ezekre egy héten kb. (átlag)?
  • Sir Quno Jedi
    Még nagykonzolokon sem elég "sokrétű" a kínálat, szal. te miről beszélsz?!?! :D
  • Sir Quno Jedi
    Hja kérem, aki autókás és akció gammáktól sokall be (gyk. ezek hulladékok leginkább), annak szvsz. már tök8, hogy mivel játszik... :DDD
  • Hustler_hu
    Azért vettem wii-t mert a másik konzolok mit tudnak adni? Nem kell hardwaret fejleszteni és így optimalizaltabb a játék, de, hogy játszom ? Gamepaddal nyomom a FPS-t (na ne röhögtess...)? Ami hanyadik is amióta megjelent a wolf3d ? Mindig ugyanaz ... most akkor attól jobb mert a szétloccsantott fej több poligonból áll ? Vagy nyomjak valami autoversenyzést , két kis karral ? Most attól jobb mert fuckin realtime tükröződik benne a másik autó által generált füst? Mégis mit kellene játszak amit nem láttam eddig? Csak eddig xy volt a poliszám, most meg xy*2 ? Huuu, ettol hardcore gamer lettem (imho: A hardcore gamer régebben egészen mást jelentett...)
    Wii user vagyok. Teniszezek a bnőmmel. Unokaöcsémmel pecálok. Egyedül játszom egy kis ZackANDWikit vagy neten nyomom a MOHA-H2-t (hja és tényleg célzok és meghúzom a ravaszt...) vagy nyomok egy kis BattleGroundsot.
    De most máshogy mint a PC-n(PS-n,XBOX-n). Én irányitok , nem csak az újjaim...
  • donatus13
    Jóó :D ez tetszik :D lemmings et csipáltam
  • trsi
    Fejlesztok szerint meg az iden :D, eloszor pc/wii, majd mac/linux. Gondolom meg palya szerkesztes folyik :D.
  • donatus13
    Engem pontifexre emlékeztet de király mikorra várható ?:P
  • shenmuedc #7582
    Aki azt szereti ha szinte minden játék arról szól hogy kinek hosszabb a farka az vegyen x360-at vagy ps3-at.
    Aki meg JÁTSZANI!!! akar az wii-t.
    Ez ilyen egyszerű.
    Még mielőtt belémkötne valaki, 32 éves c64-en és az utánna következő szinte összes platformon megfordult családos gamer vagyok.
    Csak besokaltam már az 1 autóverseny 1 akciójáték sémába.
    Persze fel lehet sorolni ellenpéldákat de ezek, kis százalékos arányuk miatt sajnos csak a szabályt erősítő kivételek.

De természetesen mindenki azzal játszon amivel akar, így kerek a világ. (Bár néhányan mostanában azt állítják újra ellaposodott:-))
  • trsi
    World of Goo nagyon f@sza kis game lesz :). Lattatok mar, tiszta lemmings jo kis fizkaval :D
  • Csibe001
    Nem veszekszünk, csak leírtam a véleményem. :)
  • donatus13
    Azért ne veszekedjetek peace van csak kifejtette a véleményét:)
  • Csibe001
    Most milyen stílusok??Elég sokrétű a kínálat sztem.
    Te egyszerűen GYŰLÖLÖD a wii-t és kész, nincs értelme erről vitázni veled, egyszer nem tudtad normálisan leírni, hogy Wii meg ez a "játékok" idézőjelben...áhh inkább hagyjuk.
    Én többet nem szólok inkább, mert amíg te ennyire elvakult vagy addig nincs miről vitázni...
  • donatus13
    Ehez még azt hozzá tenném hogy mivel a kiadó (persze nem biztos) sürgeti a készítőt elmegy az egész idő a grafikára és a játékmenet meg össze van gányolva és nagyon rövid és még nem is biztos hogy élvezed :S ez a legnagyobb baj mert nemrég elővettem 1993 vagy kicsit korábbi,prehistoricot ami még enyhén dosos olyan jól elvoltam vele :D és bizony jobban mint egy mai játékkal mert valahogy jobban lekötött:D
  • Sir Quno Jedi
    Nem a hardware a lényeg (bár sokat is számít), hanem az adott játékok és stílusok. Ha PS3/Xbox360-ra lennének ilyen "játékok", mint most wiire, akkor sem érdekelne, hiába lenne "szebb" akár.
  • donatus13
    Jó magam hallottam olyat is hogy 2010 ben jön az uj wii ami viszont már erős lesz és hallottam olyat is hogy a teljesítménye megközelíti majd a ps 3 ét persze biztos addigra jön új ps és egyéb konzol de szerintem amit ma már nyújtanak a pc-s játékok grafika terén az bőven elég és igazából ami nekem komolyabb probléma az hogy van egy 1 éves gép amihez jön egy új gamma és nem indul,mert nem bírja el a gép tudod ezaz a dolog ami az agyamra megy és évente xxx ezer forintért gépet venni elég drága dolog:) szerintem...
  • Sir Quno Jedi
    Ez is igaz. Én nem sportolni ülök le a fotelomba, hamár! :D
  • Csibe001
    Nem kell feltétlen társaság hozzá, én például nagyon jól eljátszogatok egyedül is, vannak csak partyjátékok wiire meg van single s passz.
    ÉN is tapasztaltam egysmást s mégis wii mellett döntöttem, talán nem véletlenül, sőt egy általad HC gamernek titulált haverom is most vett wii-t..szóval ez a sok ember kell a wiihez s akkor élvezetes máris elbukott.
    Egy kérdés, ha a wii-ben is egy ps3-as erősségű hardver lenne akkor is szídnád e? ;)
    Mert ez a legnagyobb bajod, hogy nem érted meg hogy nem a grafika a minden...
  • Sir Quno Jedi
    Ja. Nekem az. :D
  • QuippeR
    de ennyi erővel szerinted minden hagyományos on-location multiplayer játék (boardgame, wargame, tabletop rpg, puzzle, tudjahalál) rossz, mert miért nem inkább focizni mennek a résztvevők. én meg spec nagyon szeretem ezeket is, néhánymillió sorstársammal együtt.
  • donatus13
    Lehet ezt úgy értette hogy nincs kedve ráznia a csontjait a tv előtt ezis lehetséges :P
  • lennyke
    Az is lehet:)
  • donatus13
    :D Én ugy gondolom hogy ma már egy játék abból áll hogy csilli villi grafika játékmenet = 0 és nekem ez a bajom és nem is bánom wii nem csilli villis de legalább jót szórakozom a játék közben amit már a pc s gamekről nem mondhatok el persze itt is ott is vannak kivételek de mostanába egyre kevesebb :( de igazad van abban is mindenkit csak profit érdekel lásd EA ... nekem pl az a játék amit ea átvesz pl c&c játékok az már maga a katasztrófa mert tiberium warsban is elég nagyot csalodtam mert nem adja vissza azt a régi hangulatot ami még akkor volt :)
  • Sir Quno Jedi
    Hátő, ha nem haraxol, de te meg MÁR túlesel a szóráson, amit én képviselnék (vagy már én sem). :D
  • lennyke
    Akkor majd én felszólalok mellette, osztom donatus véleményét.

A wiiccc nem a magamfajta öreg gémernek való.

Én pont, hogy az ellenkezőjét gondolom, szívesebben játszok ehhez hasonló játékokkal, mint a "next-gen" példányokkal. Szerintem a retro hangulata miatt fogja meg úgy az idősebb korosztály szívét is.
  • Sir Quno Jedi
    Én nem vitatkozom. Örülök a wiicesek örömének, de ugyanakkkor veszélyesnek ítélem ezt a tendenciát a saját magam által kedvelt gaming piac/jövő szempontjából. A kiadókat csak a júzerbázis aka profit érdekli. Ha erre van/lesz igény az csúnya időket vetít(het) elő a magamfajta őskövületeknek (is)... :D
  • donatus13
    Mind 1 nem baj ha vita van legalább pörög kicsit a fórum:D
  • Sir Quno Jedi
    Nem ez a lényeg, de mind1.
  • Sir Quno Jedi
    Mind1 hogy magyarázzák, de a lényeg amit te is írsz. Társaság kell hozzá feltétlen, ha igazán élvezni akarod a gépen lévő szoftokat. Ezért nem a hagyományos értelemben vett konzol, hanem csak afféle experimentális újdonság (lowtech köntösben), amit sikerre vitt a hype és a nongamerek/unatkozó gamerek álszent kikívánkozása a ríőllájf felé. Inkább mennének focizni a valós világban, ha már azt hiszik az a követendő magatartrás... :DDD Szvsz.
  • donatus13
    A kiirt életkorom csak kivan irva igen sok mindennel játszottam starcraft-tól kezdve prehistoric-ig mindennel szoval kiforott gamer az nembiztos de jelen pillanatban 324 játék van a gyujtemenyemben ismerek párat,egyedül lövöldözösök terén vagyok elgyengulve
  • QuippeR
    arra akartam kilyukadni, hogy on-location multiplayernél egyszerűen nem létezik nongamer-hcgamer divide. nem nongamereknek szól, hanem baráti társaságoknak (akár hcgamer baráti társaságoknak is), és a single player csak egy plusz. (mielőtt valaki belémköt, nagyon jó plusz, de ettől még nem ez a konzol alapja.)
  • Sir Quno Jedi
    De életkorod alapján kiforrott/tapasztalt gamer sem lehetsz még. :D No mind1, ez wiiic toipic, tehát hagyjuk meg hitükben az ittlévőket. Bekussoltam.
  • donatus13
    ott a pont
  • donatus13
    Én sem nagyi nem vok se beteg, átlag ember és elmondom neked hatszor jobban elvok elötte mint ps 3 vagy többi konzol elött és a gépnél is jobb az hogy ki számít játékosnak azt így nem lehet megfogalmazni de ne mennyünk megint bele a wii játékaiba mert ezek ilyenek és nem is bánom nincs cod 4 meg ilyesmi ez van és kész akinek nem tetszik ne vegyen lol ... egyáltalán nem azért népszerű mert ilyen embereknek szol hanem mert marha élvezetes rajta játszani...
  • Csibe001
    Fejezzétek már be légyszíves, menjetek a ps3 v. x360 topikokba ilyen dumákkal ha nem bírjátok elviselni a wii sikereit. :)
  • Sir Quno Jedi
    A wiic elsősorban a nongamer-eknek szól. A nagyiknak, a papáknak, a betegeknek, a mindenkinek. Ezért sikeres. Ámde ezeknek a "programoknak" vajmi kevés közük van a megszokott konzol játék piachoz. "Játékost" ezzel nem nyűgöznek le, max. ideig-óráig (újdonság ereje, lásd. eye-toy).
  • QuippeR
    X360, PS3: single player, kis létszámú multiplayer
    Wii: on-location multiplayer
    PC: massively multiplayer

mindegyik platform meglehetősen sikeres a saját területén. na most, az hogy valakinek mennyire van igénye az on-location multiplayerre, az szerintem nem annak a függvénye, hogy mennyire hcgamer az illető.
  • Sir Quno Jedi
    Erről van szó. A wiiccc nem a magamfajta öreg gémernek való. Ergó felejtős számomra (is)...
  • QuippeR
    az egy dolog, hogy hülyeséget ír, de ettől még nem kéne folytatni ezt a hagyományt. a Wii sikerességének meghatározásakor kábé annyira mérvadóak a hcgamerek, amennyire az "oscarosok" hcgamerek.
  • Sir Quno Jedi
    Mer az "oscarosok" azok aztán mérvadó HCgamerek ugyebár... [sóhajt]