Nintendo Wii

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

KapuBen
Wiikey-el frissíthetek?

LAMBORGHINI THE BEST CAR

Denes888
Frissítés nélkül nem mehetsz fel.

BFBC2 Nick: Dervis X360 Gamertag:Denes888

Koszi,akkor egy hasznaltat beszerzek.

Jimi Hendrix

Csibe001
Nem, wii-n gc játékot csak gc irányítóval lehet játszani.

Hi,gamecube jatekot wii-n,barmelyik kontrollerel lehet jatszani?

Jimi Hendrix

gugli a mi baratunk <#smile>, talan o segit, en nem vagyok pesti. 60e alatt nem nagyon lesz szerintem.
KapuBen
ja és fel lehet rakni a legfrissebb firmwaret?

LAMBORGHINI THE BEST CAR

KapuBen
hogyha felmegyek wii shop channelre frissít a wii?hogy mûködik a wii pont kártya?

LAMBORGHINI THE BEST CAR

de ugy hogy tutira szerezzek 😄
köszi szépen, na még akkor az hogy hol szerezhetek wiit? budapesten belül 😊 és aránylag 60 alatt kb 😊
az az oldal jo lehet, bar nem reg meg 57.990 volt. a szallitas alatt altalaban azt jelenti h. nincs raktaron es szallitas kozben van a nagyker es a bolt kozott <#buck>. a wii sport alapbol jar hozza, tehat azt nem tudod megsporolmi<#smile>, nem kell felni a wii frissitesetol ha palos gepet frissites palos jatekkal, a biztonsagi masolatok is tartalmazzak a frissiteseket, wiikey nelkuli wiin eppugy lehet mint wiikeyes wiin.
a mostani kontrollerek (csipek) jo nehany ezer frissitest kibirnak, de a te esetedben (eddigi tapasztalat) parszor volt ra szukseg csak, nem kell minden jatekhoz frissiteni. a wiiben levo flash memo pedig tobb 10 ezres v. 100 ezres frissitest is kibir<#smile>. A nettel kapcsolatban csak annyit, h. 1 antenna kell a routerhez es mukodnie kell a wiin a netnek. nem gond ha tobb gep van ra kotve (nalam 3 gep kabelen, 2 wifin, az egyik a wii). minden fele kerdessel javaslom a www.wiihun.hu oldal forum szekciojat.
sajnos en is ezt tapasztalom 😞 . remeljuk h. jon
Már sikerült csak nem volt jó a beállítás. Valaki végigvitte már a Resident Evil 4-et hardon?
ja még annyi a kérdésem hogy hol a legolcsóbb a wii? http://www.multiformat.hu/?ol=7 ezt néztem ki de szállitás alatt van, az mit jelent? máshol meg 70ért lehet venni ugy hogy adnak hozá egy játékot de nekem az pl nemkell. csak alapgép kiprobálás céljául de ha bejön persze megtartom. a és a wiikeyezést is meglehet ugy oldani hogy megveszem a gépet kiprobálok egykét játékot eredetibe, utána csipeltetem de ugy hogy a wiim frissitette magát a játékok miatt? reméálem követhetõ vagyok NAGYON KELL EGY WIIIIIIIIIIiiiiiiiii 😄
értem, köszi, de van ám néhány kérdésem még 😄 tönre nemlehet tenni a chipet? tehát a sok sok sok frissités miatt? teszem azt ezt meg azt felrakom és mindig más frissités kell neki vagy ijesmi :S

a másik az internet. Nekem van itthon routerem amire 2 gép van kötve meg a modem. ugy van megosztva a net. rálehet kötni a wii-t mint 3. "Gép" ?és kábellel lehet, ez wireless is de ahoz nemtudom mikell ezért össze van kötve utp kábellel. asszem az az ami kell a nethet

köszi elõre is 😊
szerintem magyarországra nem is jutott gh3 ból.. se wiire, se xboxra. legalábbis még nem hallottam hogy bárhol lett volna.

remélem a héten jön már

-the invisible-

Valaki guitar herozik mar? Ha igen milyen?
QuippeR
azért szerintem ennél már több játékkal lehet neten játszani. fifa és battalion wars 2 (jó, ez EU-ban még nincs), ami így hirtelen beugrik, de biztos van még néhány.

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

neem, mindig csak az újabbat rakja fel, a régebbit soha.

wiikey.cn
letöltöd a megfelõ frissítést, kiírod egy dvd lemezre, berakod a wii-be, elindítod és magától frissíti. ezt most csak azért kell, mert kijött egy új játék, aminek új a másolásvédelme. amúgy nem kell frissíteni a chipet, ha nem akarsz ezzel a játékkal játszani (mario galaxy)
én sajna nem tudtam frissíteni, mert állítólag nem jól lett bekötve a chip :@

nagyon szépen köszönöm 😊

máár csak annyi lenne a kérdésem hogy ha pl egy ujab játékot végigvittem, és utána egy másikkal játszom aminek a frissitése régebbi, akkor egyértelmûen nemrakja azt fel ugye? tehát nemkell mindig az adott játékhoz a frissítés 😄 tudom hogy pcnél nemigyvan de nekem ez a konzol izé totál uj.

Ja és ez a wiikey hogy megy. honnan tudjam hogy mikor frissithetem meg ijenek?😄
james69holden
Wii utángyártott komponens kábel eladó! új, bontatlan

Ezzel a kábellel lehet a legszebb képminõséget elérni a Wii-n!

irányár: 3000Ft + kicsi posta

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

A Wii a Nintendo következõ generációs, mozgásérzékelõs kontollerrel felruházott új konzolja. Az alapcsomagban megtalálod a Wii Sports nevû játékot, ami tartalmaz 5db minijátékot (box, tennis, golf, bowling, baseball) ezenkívül traininggyakorlatokat. Az alapcsomagban van egy nunchuck (ez már szinte mindegyik játék alapkövetelménye) és egy wii remore (távirányítóra hasonlító kontroller).
Nem kell hozzá internet, de nem árt hozzá. Beépített Wifi kapcsolattal rendelkezik, tehát ha van otthon routered, akkor felbírsz csatalkozni a netre. Lehet hozzá LAN adaptert is kapni, ha nicns vezetéknélküli routered és szeretnél a netre csatlakozni. Frissítés szempontjából fontos lehet a netkapcsolat, de általában a játéklemezeb fentvannak ezek a frissítések. Operával tudod a netet böngészni, de ezért asszem fizetni kell, hogy letölsd (egyszer kell letölteni és utána már nem kell fizetni).
Persze, nyugodtan felmehetsz a netre, eddig még nincs olyan bannolási rendszer, mint a Microsoftnál!
Lehet játszani interneten keresztül de még nincs olyan sok játék. Eddig asszem kettõ ilyen játék van: a medal of honor: heroes 2 és a mario foci. De biztos, hogy több is lesz.
Ha nem eredeti a játékot ugyanúgy tudsz neten játszani.

Ha további kérdésed lenne, nyugodtan írj! Remélem nem írtam hlyeségeket 😄

jaa igen igen, de nekem konkrét kérdéseim vannak, és a WII-sek olyan nyelvet használnak amit én nemértek SMC meg Náncsák meg rimóóót

ezért kérdezném 😊
WiiHUN.hu... fent megtalálod a banner-ben 😊

üdv, van valami info hogy hogyan is müködik ez a wii? mit ell mik az alapkövetelmények? kell internet? ha wiikeyem van attol még felmehetek vele a netre? hogy frissicsem ha nincs internetem?😄 ijen internetes kérdéseim lennének a wii-vel pls adjatokk ielégitõ válaszokat mert vennék egy wii-t de tudni akarok mindent nehogy csalódjak 😞

lehet játszani interneten másokkal wiin? és ha nem eredet i akkor is müködk ?😊

köszi bb
elég az utolsó
xDS
wiikey frissítéseknél elég ha csak az utolsót teszem fel vagy fel kell tennem elõtte az 1.9b-t is?

Csibe001
Elõrendelve 8000 Link's Crossbow training-el.

gondolom nyomkodni kell az A gombot (vagy a B-t attól függ melyiket Kéri) nem rángatni....
amúgy teccik a játék már csak zapper kell hozzá...
MM-ben nincs még nem tudja vki?
meg hogy kábé mennyi a zapper?
Csibe001
Hehe, mivel lefelé mutató nyíl van, gondolom meg kell nyomni az A-t...

Hogy mi van? Kicsit érthetetlen vagy. Mote rángatásal töltesz, de ha zapperre állítod, akkor nunchukkal is tudsz tölteni (ugyanúgy rázással)

Hi. A Resident Evil Umbrellaban mit kell csinálni mikor azt mutatja, hogy A es ez egy lefelé mutató nyilban van benne? És akkor a nunchukot és kell mozgatni mikor azt mutatja hogy jobra balra mozgassam a távirányítót?
Mibol gondolod h. az?
Hat igen, de az ar mellet talan a sz@r jatekfelhozatal is kesztet neha arra h. a net sotet oldalahoz nyuljon az ember (jo neha kiprobalni es utana megvenni). Ja, domping van. A Guitar Heros 3, Zapper ill. SMG,stb.. , ezek alap Metroid Prime3 utan. Porosodas, na az is meretlen a wiim szamara <#smile>, drive csere, kontroller csere, ezek inkabb az lesz (remelem sokara meg)<#vigyor4>.
james69holden
hehe, ezzel elárultad h jól tippeltem 😄D

Beast Machine
mi meg szeretnénk, ha igen 😊

...vágod?

nem szeretném elárulni......
CHEAPBOY
vagy ha eszrevenned az Euro dollar kulonbseget nem mondanal ekkora õröltséget.

12-13akért van kínálva itthon pl az SMG, ami 50 eurós áron számolva+ számytva hogy nálunk a 20%os áfa magasabb mint a többi külhoni országban (Unios)... nem hiszem hogy olyan szörnyû lenne a magyar kereskedõk lehúzása.

Pont.

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

"Gondolom a vamok es a piac merete ami ezt befolyasolja."
Szvsz. inkább a jó magyar lehúzós kereskedõi szokások...

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

Csibe001
Pont errõl beszélek!
Nem elég hogy mi dolgozunk a legtöbbet s keresünk a legkevesebbet, pluszba a játékok is többe kerülnek...nyílván ilyen alantas módszerekre van szükségünk..s igen, én is tisztelem a más munkáját, ezért is fogom még karácsony elõtt beszerezni eredetibe a kedvenceket, mert valljuk be, eléggé dömping van wii téren!
Tehát nem porosodik a cucc ahogy az a levélben állt. 😊)

Erre csak egyet tudok irni: RESPECT!!
en is meg-meg veszem a kedvenceket, mert ha nem igy tennenk, akkor kedvenc konzolunk alatt vagnank a fat, meg ahogy egyre idosebb az ember, megtanulja tisztelni mas munkajat is <#smile>. a fizu sajnos olyan amilyen, de az erdekes h. sok jatek $50-ba kerul kinnt, ami nalunk 13e-16e-be kerul, 180ft-os $-nal ez plusz 4e-7e-t jelent<#conf>. Gondolom a vamok es a piac merete ami ezt befolyasolja.
Csibe001
Igaz
Viszont:
"Nalunk sajnos a csippeles miatt sw fogyas nem igazan eros.."

Nem a csippelés , hanem az árak miatt.Legalábbis részemrõl, s még így is ami igazán tetszett, magyar fizetés mellett is megveszem.

<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1> Mekkora baromsag. Ilyen hsz-eket kulonbozo ps funoktol lehet altalaban hallani. A japok kozel 4 milliot vettek meg eddig, es az elmult hetekig mindig tobbszorose volt az eladasa mint barmelyik mas next konzole. A sw eladas pedig szinte mindig a wiin a legnagyobb japanban. Eddig tobb mint 200 fele jatek jelent meg. Ebbol kb 70-80 % pal wiire is. Nalunk sajnos a csippeles miatt sw fogyas nem igazan eros, de pl. Media Markt-ban lattam kb 50-60 fele jatekot, igaz parat tartanak beloluk, de van. Jatekot pedig tobb forumon is tudsz cserelni (akar itt is v. wiihun.hu-n, stb..). A N. 17.5 millo wiit tervezett (tud) legyartani az idei evben (eredetileg 14 m. volt), az eladasok a tavaly decemberivel egyutt 15 millonal jarnak, ez annyit tesz csak h. hamarosan hiany lesz wiibol (v. mar van bizonyos regiokban). Hogy mi a bolcs dolog konzol vasarlas elott azt passzolom, de biztos nem az emberunk altal leirt hulyesegre hallgatni.<#smile>
Csibe001
Igénytelen is, de a célnak megfelel gondolom. 😊

QuippeR
ronda 😄

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

lol ez milyen oldal 😄

-the invisible-

james69holden
Dj Siegfried

ha tippelhetnék, a bemásolt leveled szvsz a joeystation-tõl származik

wiikey
én wiikey-t mondanám. nekem eddig semmi bajom nem volt vele, megbízható.

-the invisible-