Nintendo Wii
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
-the invisible-
Platformok: Wii, Xbox, Xbox360, PS2, PS3, GC, N64, SNES, NES, Megadrive, PSP, DSL, GB, GBA, Mattel Intellivision Beszerzés alatt: DC, PS, Virtual Boy :)
egyébként meg gitározzon mindenki, most vettem meg, és qrva jó!
PS3 ID: hdcsaba
"480p (PAL/NTSC), 480i (NTSC) or 576i (PAL/SECAM), standard 4:3 and 16:9 "
Ebben hol van, hogy 16:9-re lett tervezve? 😊
|¤ Nintendo Wii - Mert örök gyerekek vagyunk ¤|
Ne viccelj, külön opció van, hogy 4:3 v. 16:9 😊
Nem nyújtja szét a képet ha be van állítva normálisan, vannak opciók, hogy edtv, hdtv , szélesvászon stb.
|¤ Nintendo Wii - Mert örök gyerekek vagyunk ¤|
Jah és szélesvásznú tv-n lehet nomálisan játszani? Nem nyújtja szét a képet?
Platformok: Wii, Xbox, Xbox360, PS2, PS3, GC, N64, SNES, NES, Megadrive, PSP, DSL, GB, GBA, Mattel Intellivision Beszerzés alatt: DC, PS, Virtual Boy :)
Ezután a videó után elgondolkoztam, hogy káros-e a Wii az egészségre. Szerintem ha a gyerek elõre tudta volna nem vesz magának Wii-t. Amúgy SZIGORÚAN 18+ videó!
http://www.gamestar.hu/vii-belbecs.html

Red Steel, Zeda: Twilight Princess, WarioWare: Smooth Moves
A (korrekt) árajánlatokkal erre lehet jelentkezni:
[email protected]
Egy pár kérdésem lenne, ha updatelni akarom a wiikey-met, akkor le kell tölteni a setup meg az update fileokat is (ezt már megtettem)?
Mivel kell kiírni és hogyan? Melyikkel kezdjem?
Bocsi a hülye kérdésekért ha valaki röviden leírná azt megköszönném.
Sony KDL46W4000 Denon 3802, Jamo 7.1 THX PSN id és Xbox live: Wasp00
Egyébként komponens kábellel nincs rossz képe, de nem annyira pixeles mint inkább recés az egész semmi antialiasing...
De elfogadható képe van, annak akinek nem a graf a legfontosabb.
Mi értesz a faktor kifejezés alatt? (nem értem sajna 😞 )
A másikról ne kérdezz, nálam a grafika az a faktor, ami kinyalhatja a kocsim kipufogóját, ha szépen kéri.
...vágod?
A grafikáról mit tudtok mondani? Melyik direcktx-hez tunátok hasonlítani?
-the invisible-
Szoval mennyiert mennek kob az ilyen gepek?