Nintendo Wii

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tudnátok segíteni? WiiOpen vagy Wiikey? És melyik miért?
azért wiin elég sok játék van, ami egyedül nem jó...persze az még jobb ha barátnõvel mást játszol (ahová nem kell wii) és miután elaludt medal of honor 2-zöl😄 (bár 1 jobb volt)
Keviny
ennél nagyobb gyíkságot még nem láttam. nemtudom már megint melyik konkurenciának áll érdekében lejáratni a N-t, de undorító módszerek ezek. A N sose alkalmazott ilyet.

Fákk szoni, fákk májkroszoft, akármelyik is volt.

Platformok: Wii, Xbox, Xbox360, PS2, PS3, GC, N64, SNES, NES, Megadrive, PSP, DSL, GB, GBA, Mattel Intellivision Beszerzés alatt: DC, PS, Virtual Boy :)

"..a legtöbb Japán is egyetért.."

Nekem is ezen a mondaton akadt fent a szemem. Japánban, meg az USA-ban Wii hiány van, mert viszik mint a cukrot. Ha tényleg igaz lenne, hogy mindenki csak megveszi, és felrakja a polcra, akkor a használt Wii-nek lenne piaca, és nem az újnak. Jah, és persze, 3 hónap alatt tönkre ment volna a Nintendo...

"..a legtöbb Japán is egyetért.."

Hmmmm

Csibe001
Igen, igazad van, de abban a levélben sem volt szó se grafikáról se játékélményrõl, csak annyi volt hogy fos s mindenkinél porosodik.Nos nálam nem porosodik.S sztem az is butaság, hogy akkor vegyél ha b.nõvel akarsz játszani.Akkor vele játsz s ne vele wii-zz. 😊
Én pl egyedül szoktam játszani, persze ha haverok átjönnek akkor nem bírják abbahagyni...

szánalmas? igaz! de a kérdés, hogy mihez képest. Grafika tényleg szánalmas, aki nextgent akar, vegyen xbox360t vagy ha csóró vagy ps2-t. Wii elvileg nem ugyanannak a célközönségnek van, legalábbis nem kiváltani hivatott a többit.
Vannak jó játékok és sajna mégtöbb a rossz, de ez mindegyik konzolnál így van. Most õszintén, talált valaki különbséget a HarryPotter, Pirates vagy Shrek3 között? csak más karakterek, de nagyjából minden megegyezik...na jó, hp-ban több mozdulat kell wiinél.
Az, hogy mennyire fogynak a játékok, azt a gamepark jól mutatja: a jó játékokra elõrendelés van, a szarok persze porosodnak, de ez is általános mindenhol.
Wiit akkor érdemes venni, ha barátnõddel játszanál, vagy haverokkal, és nem realisztikus needforspeedre vágysz. Jah, és wii az egyetlen konzol ami nem egyenlõ egy brutál erõs pcvel hanem valami újat is kapsz
Beast Machine
kik vótak azok? <#idiota>

...vágod?

QuippeR
nekik nem tetszett. elég hülyék, hogy nem akarnak profitot, ezért nem tartanak, de ez nem azt jelenti, hogy a gép nem jó. jó, csak nem arra, amire õk akarják használni.

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

Csibe001
Szerintem ezt nekik kéne alátámasztani...hehe, ez eléggé szánalmas.
Én nem bántam meg hogy vettem wii-t.

De azért vicces is egyben. 😊

EZT CÁFOLJA MÁR MEG VALAKI!!!!!! 😞

sajnos Wii gépünk nincs, nem igazán
tartjuk, ugyanis nem tudunk a géprõl semmi pozitív dolgot mondani
senkinek, mi kipróbáltuk és szerintünk semmire sem jó, mely
véleményünkkel a legtöbb Japán is egyetért(pedig õk aztán értenek a
videójátékokhoz!), õk is megvették a gépet(ezért van annyi eladott
gép), de játékot már senki sem vett hozzá, egy-két órányi játék után
mindenki berakja a polcra és elõ sem veszi többet!
Ha nagyon fontos, akkor a Media Markt-ban(Árkád Üzletközpont) a
legolcsóbb, jelenleg 59.000,- Ft, de milött megveszi jobb, ha körbenéz,
hogy játékokat hol tud majd venni, mert egyetlen boltban(kis boltban)
sem lehet kapni, nekünk is csak azért van még mert nem lehet eladni,
a 'kutyának sem kell', így viszont nincs olyan hely, ahol lehetne cserélni,
az meg, hogy folyton vegye hozzá a játékokat az ember(fõleg úgy,
hogy mindegyikben csalódni fog!) nem túl gazdaságos és bölcs dolog!!!
A Wii gépnél már az is jobb, ha vesz egy Playstation 2-t!!!

azt nem mondom meg, hogy melyik intenetes bolttól származik.. arra lennék kívácsi, hogy IGAZ-E?????
Sziasztok , nagyon ideges vagyok mivel WII re megvettem pénteken a NEED FOR SPEED PRO-t és azóta sem tudok a teljesített feladatok után tovább lépni pedig minden rekord idõs és stb amit olvastam itt nálatok mindent megpróbáltam a kérdés az hogy mikor enged tovább mert nem szeretnék 1% játszani állandóan mellesleg elõre is köszönöm az infót..

Péter
http://www.youtube.com/watch?v=1-c2lcZTVbc

ez mekkor jó!!
KapuBen
Ja, de szerintem ez egy próbát megér!De elsõre nekem még nem ment, az elején többször újrapróbáltam mire ment....de viszont jó hogy törik a kocsi😊és a draget már említettem, az nagyon jó😉

LAMBORGHINI THE BEST CAR

Csibe001
Már elkellene néhány jó autós játék wiire, mert eddig nem sokat mutatott fel e téren sajnos.

KapuBen
Kinézet😛S2(de tényleg tök ugyanaz mert volt ps2m és a carbon is így nézett ki....)
Irányítás:drag iszonyú jó😊 nitronál az a rossz hogy csak egyszerre lehet az egészet elnyomni de egyébként jól reagál csak ha nagyon elfordítod a moteot akkor elkormányoz másik irányba.....
Hangulat:hááát videókban dumálnak a DJ-k😄jameg van a pályán egy ilyen "ideális ív" és azon nehéz menni...
kb. ennyi😊
nekem tetszik.

LAMBORGHINI THE BEST CAR

Csibe001
Kicsit bõvebben?Kinézet,irányítás, hangulat?
Csak ha van idõd rá. 😊

KapuBen
jó a pro street....

LAMBORGHINI THE BEST CAR

ez naaaaagyoooon réééégiiii
JohnnySmith

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

Köszi a gyors infót! A csippek közti különbségrõl hol tudok olvasni? Melyik a "jobb"?
james69holden
talán itt most a legolcsóbb

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

Egy kis segítségre lenne szükségem: hamarosan vennék egy Wii-t, de elõször tájékozódni szeretnék. Nem akarom az összes kezdõ kérdésemet feltenni itt a fórumon, úgyhogy tudnátok adni linket, hogy hol nézzek utána a "csip"-csup dolgoknak is?!
Mennyibe kerül egyébként most a gép?
ott péntekre ígérték, de még semmi, telefonon is asszondták hogy még nincs (egyébként ott rendeltem elõ meg a másik boltban ahol csak dec 7én lesz)
öthéthatban van

jah, nem tudja valaki hogy hol lehet kapni guitar herot? egyik helyen elfogyott a másikba meg elõrendeltem, de semmi válasz
Csibe001
Igen, bocsi a tévedésért, ma olvastam utána én is. 😊

nálunk kicsit háttérbe szorult a mario&sonic olympics miatt...bár megcsináltuk már az utolsó bajnokságot is, de nagyon jó, sokat lehet vele játszani.
120 csillag van, én most 80 körül járok, az utolsó elõtti teremben vagyok, de már mehetnék bowserre.

-the invisible-

Csibe001
Nem is kell.
Egyébként nem nagy cucc két óra alatt eljutni Bowser-ig, nem böngészõ (browser).Amúgy sztem hosszú lesz nagyon, én 26 csillagnál járok s még csak konyhás részen vagyok.Állítólag vagy 100 csillag van benne.

CSOCSO
nah tegnap vegre kezembe kerult egy wiiiiiiiiiiiiiiii mario galaxyt probaltam ki 1 oran keresztul... tetszett, aranyos volt a zelda szamomra elvezhetetlen volt az elso 10 percben... akciot akartam azt meg ugyse fogokkapni a zeldatol az elso par oraban😄 szal mario maradt..
ja meg valami.. ocsem jatszott vele 2 orat es mar eljutott a browser bolygora... remelem nem 2 oras a jatek.. a gepet visszaadtam.. venni nem fogok...
N az olcsóságra ment, hogy nyereségesen árulja a konzolt, ezért maradtak ki ezek belõle.

dolby prologic II....háát, szerintem nincs túl jó hangja a WIInek, bár nincs erõsítõre kötve, csak TV-bõl jön. Ezért mondtam, hogy nekem kb mindegy...mellesleg azért az igaz volt a wii tervezésénél, hogy 5.1 kerülhetett volna bele...meg mondjuk mikrofon/fülhallgató bekimenet a wiimote-ba...
james69holden
Wii utángyártott komponens kábel eladó! új, bontatlan

ár: 3000Ft + kicsi posta

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

utánaolvastam én is ennek a mono témának. állítólag dolgoznak már rajta, és egy letölthetõ update-tel elvileg megoldható lesz a fix. a másik meg hogy nem annyira észrevehetõ hogy monoban szól, persze csak ha nem 5.1-gyel akarsz gitárhírózni. ami engem jobban zavar, hogy nem lehet számokat tölteni internetrõl hozzá..

-the invisible-

de épp ezaz... hogy a Wii-ben Dolby Pro Logic II van... aminek viszont jó hangja van...

én is hallottam, hogy mono, de a wii hangja eleve nem nagy szám...úgy hogy nem baj😄
a guitar hero-ról sajna nem sok jót hallottam 😞
állítólag mono-ban szól az egész játék :S

Fantos
láttátok azt a videót ahol srác ujjal irányítota a wii-t?

nekem nem is tetszik így látatlanban a Zapper. Moh-t kipróbáltam arcade módban meg az új rezit is, és nagyon buta ahhoz képest ami eddig volt. Úgyhogy csak a guitar heromat várom tovább az 5**-tól, bár meg kellett volna már jönnie...aztán meg wii fit, de az soká van még sajna😞 pedig rám férne😄
Pfúú jó kérdés... Szét kell szedni a Wii-t és ellenõrizni, hogy jól van-e felforrasztva a chip. De én már arra is gondoltam, hogy nem is Wiikey van benne...

Hi!

Nálam is ugyanez történt, mit kell tenni ilyenkor?
Elöre is köszi.
pfúú megnéztem... (köszi a tippet)
de sztem nagyon drága :S:S azt hittem olcsóbb lesz o.O

vatera
QuippeR
december 7.

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

Nem tudjátok mikortól lehet magyarországon Wii Zappert kapni?

xDS
Na most nekem is elérhetõ a wiikey lapja, úgyhogy töltöm is!

xds: mellesleg nekem jó a wiikey.cn
xds: feketemacska😄
xDS
Tegnap óta nem tudom elérni a WiiKey weblapját (http://www.wiikey.cn/) és persze a frissítés nélkül Mario Galaxy nem akar indulni. Aki tudja honnan szedhetném le a frissítést, az írja meg!