10951

color=#ff0000 size=4>WiiHUN.Reloaded <---- KATT IDE

color=#ff0000 size=3>Wii Hungary <---- KATT IDE

WAREZ = azonnali BAN!

• Totis
    Próbálom a környezetemben is népszerűsíteni. Nagyon tetszik mindenkinek...
  • hairdresser
    oscarosok is a wii-t választották ,biztos nem véletlenül :)))
    ami jobb az jobb ennyike
  • CHEAPBOY
    Node koporsónak lenni szar dolog, hát még benne:P
  • donatus13
    Azt hogy szar nem mondtam :D nekem is bejön szerintem is jó :D csak azt mondtam nagyra nött fekete koporso ez nem feltétlenül szar:D
  • CHEAPBOY
    Nemisigazmert a PS3akirály!:)
  • donatus13
    nagyranött fekete koporso ?
  • hairdresser
    mi az a ps3???? :D
  • PootieTang
    hát igen ami jó az JÓ!

vajon miért nem PS3al vagy XBOX360al játszottak?
  • TDC Geronimo
    erre gondolsz? :p
  • Gordianmail
    Oscar-on a vége felé az egyik szünet után Wii-n nyomták a kivetítőn....
  • MaDFoX
    Affene Zola, nem semmi... elment 500 ingyen pontod... egy bongeszore amivel lehet bongeszni...
    Nincs benne torrent kliens se... Neked PC kell apam... SD kartyara letoltesnek vajon mi ertelme lett volna? Elmenteni kepeket vagy mi? Mindegy inkabb nem akarom tudni... GC-re van linux, sztm dobd ki a Wii-t es ruhazz be arra...
  • Denes888
    Nagyon vicces.....
  • Denes888
    Nem letöltős tudakozó! Még egy ilyen és repülök!
  • zola2000
    es ezzel a xarral meg letolteni sem lehet sd kartyara! es erre ment el 500 wii pontom!
  • zola2000
    koszi, most mar jo, illetve megse annira, pl nem kezeli a bongeszo a hosszu ekezeteket, nem lehet tobb lapon bongeszni, nem kezeli az opera widgeteket. mondjuk tvn youtubozni jo XD, de pl ha ékezeteket is akarok írni, az sokkal lasabbá teszi a gépelést.
  • Probatbicol
    Az ország beállításnál ne Magyarországot válaszd ki, hanem mondjuk az UK-t, mert csak néhány országra kínálja a szolgáltatást a nintendo. Úgy működni fog.
  • zola2000
    tudom, es erre irja ki, hogy wiiconnect24 and wii shop channel service is not currently offered
  • donatus13
    A wii beállisáoknál találsz egy olyat hogy wiiconnect 24 azt kéne bekapcsolni sztem
  • zola2000
    helo, lenne egy kerdesem, most vettem egy wifi routert a wiihez, de nem tudom hasznalni. Sikerul csatlakozni, de mikor ramegyek a shop chanelre, kiirja, hogy fogadjak el valamilyen agrementet, az meg azt irja ki, hogy a wii shop chanell and the wiiconnect 24 is currenty not offered. ez mit jelent? es hogy lehet megoldani, hogy mukodjon, mert nagyon kene az opera bongeszo.
  • Csibe001
    Legjobb választás!! :)
  • Totis
    Akkor EBay marad...
  • Csibe001
    Ebay a legegyszerűbb, ha onnan nem tudsz rendelni akkor nincs más mint vatera, vagy körbetelefonálni/körbejárni a konzolboltokat.
  • Totis
    Hol lehet ezt megvenni?
  • Csibe001
    Igen, GC-s Mario Kart Double Dash!
  • Totis
    Van olyan Mario Kart amit lehet játszani Wii-n? GC? Az N64-et tudom mert le lehet tölteni retroként.
  • Csibe001
    Ja, küldtem privit. :)
  • Sephi
    Nem ez a csencs topic! Tudom jól...
  • trsi
    A Mario Kart Wii-nel is hasonloan gondolkoztak az iranyitas tekinteteben. :)
  • Csibe001
    Mindennel irányítható, Wiimote, Wiimote+nunchuck és GC irányítóval is.
    Classic Controllert nem tudom de gondolom azzal is.
  • kisaba
    Sziasztok

Valahol olvastam, hogy az SSBB majd nem wiimote-al leszjátszható, hanem classic controllerrel. Igaz ez? És GC joyjal is lehet, vagy kizárólag a classic a jó neki?
  • fradigy
    + ha van gyerek, 3-4 eves koraig dugdosod elole a wiimotet :):):)
    en ha minden kotel szakad oda szoktam adni neki a classic controllert, azt ugysem hasznalom... :D
  • MaDFoX
    :D Nem vicceltem...
    A fiam 8 eves, egesz turhetoen elvan angolul...

Kicsomagolni a kodolt fileokat, kivenni beloluk a szovegeket, leforditani es visszatenni, tesztelni es javitani... Nem beszelve a hanganyagokrol, kepekrol stb...

Inkabb szanj ra fel evet es ertsd angolul, mint jatekonkent 1 evet...
  • Bucsek
    najo, de ijenkor jön az hogy ha eetleg lesz gyerekem és wiizne (20 éves vagyok, messze áll tlőem az apaság) de hátha. akkor most mi a fenét csinaljak. jo ez bena érv de mondom h csak kivancsi vokkk
  • MaDFoX
    Egyszerubb megtanulni angolul...
  • Bucsek
    üdv :D
    van egy olyan kérdésem hogy meglehet oldani valahogy hogy idővel lehessen magyarítani wii játékokat? mármint szerintetek :D
    most nem arra gondolok hogy a legegyszerübb jatekokat is, de amikor kijön egy olyan jo rpg vagy mittudomisén amiben piszokra kell az angol. vajon meglehet majd valositani? eddig szerencsere nemvolt gondom semejik wiijatekkal se, es tanulom is az angolt. csak ugy kivancsi vok :)
  • PootieTang
    Sziasztok!
    Eladó egy Eredeti Far Cry Vengeance karcmentes állatotban.
    hátha érdekel vkit.
    ára: 10000 huf
  • Elveon
    Dragon Quest Swords!
  • Keviny
    van benne Wiikey, müxik is, de mivel az NTSC 60 Hz-en megy alapból, a PAL meg 50 Hz, és ezért képet nem kapok csak hangot...

szóval valaki valami megoldást?
  • Hustler_hu
    chippeltesd :)
  • Keviny
    H E L P!

az volna a kérdésem hogy miként tudom lefuttatni a Wii-n (NTSC-s) Gamecube (PAL-os) játékaimat? (minden GC játék eredeti mielött még...)

van valami freeloader v valami egyéb?